Dodaj do ulubionych

przestałem żreć

30.01.15, 20:45
i mi nie brakuje. brzuch zszedł nie czuje głodu jest git. na wiosnę będę jeździł na tirach.
to tyle. napisałem przepiękny w huj długi post o sensie i w ogóle na innym forum i mi napisało że nie można z tego samego dokumentu czy coś i poszło sie jebać. a ja nie wiem czemu zapomniałem o czym to było
Obserwuj wątek
    • orv Re: przestałem żreć 30.01.15, 20:55
      O sensie, panie Ragnarlonthbrok? Proszę przybliżyć coś może w trzech zdaniach, to bardzo interesujące.
      • ragnarlonthbrok Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:03
        tzn o zyciu, pomyliło mi się. ale zapomniałem jak to szło a nie po kolei to juz bez sensu
        • orv Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:12
          rekonstrukcja z obietnicą sensu jest bardziej intrygująca niż sama prawda życia rzucona na tacy panie Ragnarlonthbrok. Zwłaszcza, że ta druga wcale.
          • ragnarlonthbrok Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:22
            tak czy siak zapomnialem o czym było wiec nie ma o czym mówic . ja lubie prawdy zycia na tacy.
            • orv Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:31
              Jak na człowieka, który lubi prawdy życia szybko je pan wypiera ze świadomości Panie Ragnarlonthbrok. A może woli pan być obsłużony jakąś prawdą mu przypisaną, żeby zapomnieć o swojej? W sprzedaży jest wiele dobrze przyrządzonych prawd przez mistrzów stylistów. Dosztukują rodową historię, seksapil i dobre wrażenie
              • ragnarlonthbrok Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:48
                ja to pojęcie rozumiem bardziej prozaicznie chyba albo wogole inaczej .ja o dupie pan o zupie krótko mówiac
                • orv Re: przestałem żreć 30.01.15, 22:55
                  czy często czuje się pan niezrozumiały ?
                  • ragnarlonthbrok Re: przestałem żreć 30.01.15, 23:06
                    czasami. nie zalezy mi jakoś specjalnie by byc zrozumialy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka