15.03.19, 16:33
mobile kurwa mnie notorycznie okrada z kasy. Jak była awaria najpierw. Teraz, zaś zauważyłem ze oni sobie wymyślili caly system robienia w chuja, wypisywania komunikatow o niedziałaniu czegos tylko po to by kase zabrac. Zaplaciłem za usluge ktorej nie chciałem, a pozniej mi ja wylaczyli . Za numer na karte zaplacilem obecnie wiecej niz bym miał umowe z telefonem.
Obserwuj wątek
    • 136ty Re: Kurwa 15.03.19, 16:36
      PAre lat temu byłem u nich i tez mnie okradli. CO mnie podkusiło znow u nich wziac numer.
    • 136ty Re: Kurwa 15.03.19, 16:40
      To jest złodziejstwo. Znalazłem ich umowe w sieci. Nic tam nie ma rozbudowanego, żeby były chociaż złodziejskie kruczki małym druczkiem. Po prostu robią w chuja w wbrew gramatyce i logice jezyka polskiego.
      • 136ty Re: Kurwa 15.03.19, 16:42
        Zrobili sobie cały system dziwnych utrudnień , klamliwych komunikatow o niemoznosci tego i tego obecnie, mimo ze to robią, zeby zabrac kase ile sie da.
        • 136ty Re: Kurwa 15.03.19, 16:44
          Popelnilem blad ze naladowalem zbyt duzo suma na start. Teraz to wogole sie bede bał doladowac .
    • 136ty Re: Kurwa 15.03.19, 17:08
      Jak chciałem ich usługe to mi nie przysyłali. Jak nie chce to mi przysyłają. Mam w dupie to już, chce mieć tylko aktywny mieć numer. Po co jest numer na karte jesli mam płacić za niego jak za abonament ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka