Dodaj do ulubionych

Deklaracje wojenne Trumpa

24.05.25, 16:42
m.youtube.com/watch?v=d2Yqc-8uVHc
W czasie pierwszej jego prezydentury też się dałem nabrać w jego rzekomy izolacjonizm. Nie zrobił żadnej wojny na swojej zmianie . Myślałem że jest w opozycji do neokonow. Nie zgłębiałem bowiem tematu. Pozniej zaczęło wychodzić ze USA może zmienić wszystko tylko nie swoją politykę . Przed nową prezydentura już było jasne co jest grane. Nadzieja tylko w tym że odsuną uwagę od Ukrainy i nas nie wepchaja w wojnę choć juz i to podejrzewam że jest oszustwem. Sądzę że oni fałszują u nas i w Rumunii wybory pod kątem tej wojny.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Deklaracje wojenne Trumpa 24.05.25, 16:44
      Boje się że oni będą chcieli podkręcić wojny etniczne w europie tym jak napchali tu imigrantów. Wepchnąć nas w krucjatę na bliskim wschodzie.Psychopatyzm tych ludzi jest bezkresny.
      • dotera Re: Deklaracje wojenne Trumpa 24.05.25, 16:52
        Myślę że dlatego Niemcy wzięli się za Afd, a Dania za imigrantów. Oni coś wiedzą . Niemcy też ostatnie pokolenie uznali za terrorystyczne, które u nas się wychwala. Oni coś mogą wiedzieć o amerykańskich zakusach destabilizacji do końca europy.
    • dotera Re: Deklaracje wojenne Trumpa 24.05.25, 16:47
      Izolacjonizm USA to hasło które się ciągle pojawia w przestrzeni idei choć nigdy nie istniało w historii tego kraju . Od początku stworzonego z misją globalnego panowania. Jako terytorium dobre do tego celu gdyż ich nikt nie podbije oni mogą wszystkich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka