Dodaj do ulubionych

Piński o Cichosz

07.11.25, 03:40
m.youtube.com/watch?v=Dz3zdvdQUiw

Naprawdę? Cały mainstream dostał takiej biegunki bo profesor technologii żywienia powiedziała że jakość jedzenia spada w masowej produkcji? Dostaliście biegunki bo naruszyła interesy lobby amerykańskiego mówiąc o argentyńskiej wołowinie i soji modyfikowanej.

Panie Piński od sfałszowanych wyborów. Jeśli one są sfałszowane to tylko przy przyzwoleniu USA co robili w wielu krajach. Coś mi się zdaje że wy jesteście częścią tej operacji w ramach której macie przejąć elektorat niezadowolony z sfałszowania na rzecz tych którzy fałszowali.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Piński o Cichosz 07.11.25, 03:49
      Trafiłem na was przypadkiem szukając info o Pegasusie.akurat traf chciał że mówiliście z sensem o drugiej erpe więc posłuchałem chwile. Okazało się że jjednak że jesteście bardzo specyficznym towarzystwem. Wiele mi to wyjaśniło o bagienku trzeciej erpe. Jak ludy są rozgrywane
      • dotera Re: Piński o Cichosz 07.11.25, 03:53
        Żałuję że nie posłuchałem was dwa lata wcześniej, wtedy bym się nie wygłupiał z pewnymi swoimi rozpoznaniami, które okazały się bzdura i sfałszowane wybory wyjaśniły mi to do końca.
        • dotera Re: Piński o Cichosz 07.11.25, 04:09
          Majdan i marsz uchodźców zaczęły mi otwierać oczy gdzie żyje, jednak to wytworzyło też nowe błędy Sfałszowane wybory pozbawily mnie złudzeń do końca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka