Dodaj do ulubionych

na ratunek!!!

17.12.08, 21:10
mam problem nie do okielznania
playstation sie zaciął, joystick gdzies pobiegl i nie wraca. martwie sie
bardzo o niego.
a gg powiedzialo ze ma brzydki numer i mi strzelilo focha!!! na domiar zlego w
cafe pod szczurem nie mieli mi wydac za expresso- zlodzieje. 100 zl mnie ta
kawa kosztowala.
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:26
      a z samochodem wszystko w porządku?
    • suchmen6.5 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:30
      och samochod mial wzwod na srodku jezdni. boze boze co za wstyd.zbilem go i
      plakal...... ale musialem prawda?
      • lejdi111 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:33
        tragedia
        • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:34
          hahaha debile;d jak dzieci-no nie ma słów.możecie mi pozazdrościć playstation i samochodu najwyżej;d euforyk spierdalaj
          • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:36
            suchmen6 nie zauważył że spadł na dno ale on dziecko zazdrosne które nie ma kasy i dupa:)
            • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:37
              dodałem wątek do ulubionych bo się obśmiałem-muszę go pokazać Bertradzie-razem się wtedy śmiejemy na gadulcu z was co założycie jakiś debilny wątek-no polewka na maksa;d
              • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:38
                prawdziwy suchot- nie pdszywaj sie podemnie padalcu
                a kysz ty wstlentny wlogu
                • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:39
                  hmm zaraz zacznę zakładać loginy takie jak wy macie i zobaczymy jak to jest być dzieckiem;d
                  • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:40
                    żal mi was że się wam tak nudzi-do roboty a nie opierdalacie się!
                    • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:41
                      Dolor widzisz-jak tu być miłym jak ktoś wrednie się podszywa tzn. żartuje sobie? agresja wzbudza agresję tyle że ja zawsze wygram
                  • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:41
                    oooch! ratunku ktos sie podszywa! to nie ja! mdleje!
                    • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:41
                      suchmen7 napisał:

> oooch! ratunku ktos sie podszywa! to nie ja! mdleje!

to we lexapro-jest dobre
                    • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:41
                      euforyku czy to ty? aurelio? dlaczego mi to robicie????
                      • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:42
                        chyba ktoś pisze moim stylem sprzed 1-2 lat-sorry ale jesteś zacofany/na
                        • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:43
                          szkoda ze tak sie zachowujecie ale trudno-mnie to rybka-to wasza piaskownica i burdel;d
                      • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:43
                        joystick mi skoczyl na plecy! boze1 on gryzie! ludzie ratujcie wezcie to
                        rozwscieczone zwierze z mego ciala znaczy sie z mojej koszuli fklanelowej
                        • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:44
                          suchmen7 napisał:

> joystick mi skoczyl na plecy! boze1 on gryzie! ludzie ratujcie wezcie to
                          > rozwscieczone zwierze z mego ciala znaczy sie z mojej koszuli fklanelowej

heh nuuudy...nieudana prowokacja
                        • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:44
                          dlaczego piszesz moim stylem zza dwudziesiu lat? ale piaskownica
                          • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:44
                            suchmen7 napisał:

> dlaczego piszesz moim stylem zza dwudziesiu lat? ale piaskownica

tia coś jeszcze? nuuudy i dno
                          • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:45
                            dobra ja odchodze. zreszta nie czytam tego forum nigdy.
                            wola mnie kulka wdupna kupilem w sekszopie
                            • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:46
                              suchmen7 napisał:

> dobra ja odchodze. zreszta nie czytam tego forum nigdy.
                              > wola mnie kulka wdupna kupilem w sekszopie

ale robisz błędy
                              • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:48
                                niskie poczucie humoru i totalne dno ale cieszę się że jestem waszym guru
                            • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:49
                              i szczerość pozostała niezmienna
                              wogóle się nie zmieniasz, tak trzymaj!
                              • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:50
                                lucyna_n napisała:

> i szczerość pozostała niezmienna
                                > wogóle się nie zmieniasz, tak trzymaj!

wieśniaczka...jakie ty masz perspektywy? pewnie dziatki i mąż wszystko robią bo pańcia ma depresję
                                • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:29
                                  co robię to robię, ale mam męża i dziecko a Ty i bercia nie:P
                                  • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:46
                                    lucyna_n napisała:

> co robię to robię, ale mam męża i dziecko a Ty i bercia nie:P

też proównanie-współczuję męża alkoholika i dzieci niedorozwiniętych
                                    • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:50
                                      zazdrościsz i dlatego tak piszesz, bo wiesz że mam super faceta i świetnego syna.
                                      Rozumiem na twoim i berci miejscu też byłabym sfrustrowana.
                                      • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:52
                                        lucyna_n napisała:

> zazdrościsz i dlatego tak piszesz, bo wiesz że mam super faceta i świetnego syn
                                        > a.
                                        w łóżku może i są wspaniali
                                        • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:55
                                          ciekawe jak daleko się posuniesz w tych kretyństwach.
                                          • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:57
                                            lucyna_n napisała:

> ciekawe jak daleko się posuniesz w tych kretyństwach.
                                            ależ o prawda
                                            • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:59
                                              a wiesz że takie pomówienia są karalne?
                                              • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:00
                                                lucyna_n napisała:

> a wiesz że takie pomówienia są karalne?
                                                hhohoohoho a jak ty pisalas "spierdalaj" to nie karalne? ohohhoho
                                                • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:02
                                                  za spierdalaj są jednakowoż mniejsze konsekwencje
                                                  to co odszczekasz to co napisałeś o moim synu czy spotykamy się w sądzie?
                                                  • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:04
                                                    lucyna_n napisała:

> za spierdalaj są jednakowoż mniejsze konsekwencje
                                                    > to co odszczekasz to co napisałeś o moim synu czy spotykamy się w sądzie?
                                                    odszczekuję-przepraszam
                                                  • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:05
                                                    ok,
                                                    to ja przepraszam za spierdalaj.
                                              • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:02
                                                lucyna_n napisała:

> a wiesz że takie pomówienia są karalne?
                                                nie wiedziałem
                                                • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:05
                                                  niewiedza nie zwalnia od odpowiedzialności prawnej.
                                                • loserka Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:06
                                                  prawdziwy_suchot2 napisał:

> lucyna_n napisała:
                                                  >
                                                  > > a wiesz że takie pomówienia są karalne?
                                                  > nie wiedziałem

To, że czegoś "nie wiedziałeś" nie zwalnia od odpowiedzialności karnej. To też
                                                  wiesz? Tak na przyszłość.
                                                  • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 23:08
                                                    już wie,
                                                    ok, koniec tematu
                                                    zapędzil się chłopak, ale już przeprosił, no, już jest gut.
    • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:48
      nie jobie rzadnych blenduf mam mature
      • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:49
        tia...masz długie włosy,śmierdzisz i muchy do ciebie lecą
        • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:49
          i masz depresję i poczucie mniejszości stąd twoja próba dokopania komuś przez net
        • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:50
          o tak kiedys zalozylem watek ze smierdze- rozkladam sie czy jakos tak.to
          naprawde ja nie sluchajcie tego uzurpatora. to ja suchyxxx2
          • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:51
            suchmen7 napisał:

> o tak kiedys zalozylem watek ze smierdze- rozkladam sie czy jakos tak.to
            > naprawde ja nie sluchajcie tego uzurpatora. to ja suchyxxx2

i tak mnie nie sprowokujesz a kiedyś spotka cię "nagroda"
            • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:52
              wiecie co? zamknę wam te forum. to dla mnie nic trudnego-już się za to biorę:)
          • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:51
            dlaczego mi nie wolno pozartowac? chcialem byc wesoly i smieszny a tu odf razu
            ktos mnie gnoi buuuuuuu
            • suchmen7 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:52
              dlaczego suchemu nie wolno byc komiczny?czy ja zawse mam tylko plakac?
              mamoooooooooooooo
              • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:53
                suchmen7 napisał:

> dlaczego suchemu nie wolno byc komiczny?czy ja zawse mam tylko plakac?
                > mamoooooooooooooo

zaczepianie godne 7 latka-brawo debilu;d
    • roossaa Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:55
      suchy ty idioto, czy ja do konca zycia bede elementem twojej paranoi? nie
      zakladam nickow podobnych, jak do ciebie cos pisze to tak ze wiadomo ze to ja
      pisze, nawet jak mam nick nowy. wiec nie naskakuje za rogu z lomem.
      • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:55
        dowodziki poproszę
        • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 21:58
          ok już wiem kto to za tym nikiem-właśnie moja manipulacja psychologiczna wykazała winnego-aż żal że to kobieta
          • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:30
            może zainstaluj sobie jakiś program do tropienia podszywających się ników, bo
            samodzielne myślenie nigdy nie bylo twoją mocną stroną.
            • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:31
              lucyna_n napisała:

> może zainstaluj sobie jakiś program do tropienia podszywających się ników, bo
              > samodzielne myślenie nigdy nie bylo twoją mocną stroną.
              nie muszę za to ty kup sobie mózg
              • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:36
                nie muszę
                • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:37
                  lucyna_n napisała:

> nie muszę
                  no tak nie stać cię;d
                  • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:39
                    ja mam elegancki, eksluzywny model, ty ten swój to masz chyba z tesco.
                    • prawdziwy_suchot2 Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:40
                      lucyna_n napisała:

> ja mam elegancki, eksluzywny model, ty ten swój to masz chyba z tesco.
                      a ty Z peweksu
                      • lucyna_n Re: na ratunek!!! 17.12.08, 22:42
                        a żebyś wiedział:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka