olga_w_ogrodzie 02.01.09, 12:01 a dałabyś mi przejsć z aidki do olgi w ogodzie ? bo nas mylą. ja już nie piszę wierszy nie chcę być aidką. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder.eu To moja wina, gdyz bylem wczoraj z lekka... 02.01.09, 12:35 ..powiedzmy delikatnie, niepociumany i nie rozroznilem miedzy wami Olgami:/ Teraz rozrozniam! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: To moja wina, gdyz bylem wczoraj z lekka... 02.01.09, 23:35 marouder.eu napisał: > ..powiedzmy delikatnie, niepociumany i nie rozroznilem miedzy wami Olgami:/ > Teraz rozrozniam! e tam. "żadnej winy w Nim nie znajduję" - ponoć pewnemu Panu powiedziano, gdy wylądował na krzyżu. Olga - poezja. Ja, olga inna - to ta od głupot. Odpowiedz Link
olga_w_oknie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 22:54 Dam Tobie co tylko chcesz, imię moje bierz i tożsamość, glorię i małość,wszystko. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:10 nie chcę tak. niech mylą. tylko już nie chcę być aidką. se teraz będę w ogrodzie przesiadywać. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:16 się to wie w sumie. ale niech choć pozory... Ty zawsze będziesz też ta od zatracenia? Odpowiedz Link
sarah.melody.church Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:19 olga_w_ogrodzie napisała: > Ty zawsze będziesz też ta od zatracenia? to najładniejsza morda nadana średnio zasłużenie. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:24 och - dla kretynek od fascynacji dekadencją - to zasłużenie bardzo tytuł nadany. Odpowiedz Link
sarah.melody.church Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:33 schyłek już był - teraz mamy wstępowanie Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:38 żegnajmy zatem schyłek. wstąpmy. na początek umyć ten cholerny garnek. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:48 a jakby jeszcze się udać w celu : zobaczyć tego łosia. albo nawet dwa. ale jak tu wyjść, gdy czyha policja, by capnąć? i jak dać radę, gdy nawet pomarańcze są drapieżne i gadają : - zjedz mnie droga pani... a już tak dobrze szło. się zrobiło te grzyby i wszystko wg Lucy przepisu. nie są to łatwe sprawki. Odpowiedz Link
sarah.melody.church Re: Olgo_w_oknie 02.01.09, 23:52 do mnie dziś mówiła pizza. już nic nie mówi. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo_w_oknie 03.01.09, 00:11 ale jak to jest ? wszystko rozumiejąc że te panie wyglądają mało wyjściowo. że się ocenia - chude. a się ocenia - pozwoliłas sobie na jedzenie chleba, to się natychmiast odchudź. jak tylko kiecka albo spodnie się za ciasne wydają - zerwać z jedzeniem. Odpowiedz Link
sarah.melody.church Re: Olgo_w_oknie 03.01.09, 02:10 olga_w_ogrodzie napisała: > ale jak to jest ? > wszystko rozumiejąc że te panie wyglądają mało wyjściowo. panie nie są ważne własne obrzydliwości nawet nie są ważny stunek własnego wstręctwa do wstręctwa odrobinę mniejszego lub monstrualnie większego Odpowiedz Link
aidka Re: Olgo_w_oknie 03.01.09, 02:29 monstrualność, albo jej poczucie- jakże to uczucia budzi. Odpowiedz Link