nienill 15.03.09, 23:02 i nie wiem co mam zrobic jakby sie znalazł ktos odważny kto bylby w stanie ze mna pogadac na czacie to bylabym niezmiernie wdzieczna choc sama sie tego boje, bo ostatnio marnie mi takie pogadanki wychodzą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_revancha_del_tango Re: jestem w kropce 15.03.09, 23:27 mam nadzieję, że ktoś już z Tobą gada bo w rozmowach czatowato - gadowych wychodzi ze mnie bydlę poza tym mogę służyć tylko radą jak rozpierdolić wszystko na drodze w ścinki Odpowiedz Link
nienill Re: jestem w kropce 15.03.09, 23:29 la_revancha_del_tango napisała: > mam nadzieję, że ktoś już z Tobą gada > bo w rozmowach czatowato - gadowych wychodzi ze mnie bydlę jestes pierwsza Odpowiedz Link
la_revancha_del_tango Re: jestem w kropce 15.03.09, 23:32 no to dawaj. mama zemsta sprowadzi Cię na manowce. gdzie chcesz / jak - porozmawiać? Odpowiedz Link
la_revancha_del_tango Re: jestem w kropce 15.03.09, 23:35 hm. gazetowej nie mam. zobaczymy jak pójdzie przez gmaila. Odpowiedz Link