nienill 05.07.09, 12:39 aby zebrac panow z tego forum dac kazdemu po dwulatce i patrzec z piwem w reku i nogami na stole co sie bedzie dzialo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u.nick Re: mam marzenie 05.07.09, 12:43 > dac kazdemu po dwulatce popstrykało Cię? po 12 -latce chyba i to takiej mocno współczesnej wersji dosiadłabym się wtedy z piwem do ciebie Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 12:45 u.nick napisała: > > dac kazdemu po dwulatce > > popstrykało Cię? nie przemyslalam to ma byc rowno dwa lata Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 12:46 nawet sie zastanawialam chlopiec czy dziewczynka wyszlo mi, ze koniecznie dziewczynka Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 12:55 plaudite napisała: > na forumie nie ma panów fakt a Ty w koncu zawsze wiesz co mowisz Odpowiedz Link
jaszmije_smukwijne Re: mam marzenie 05.07.09, 12:52 nienill napisała: > > > dac kazdemu po dwulatce > > popstrykało Cię? > nie > przemyslalam to > > ma byc rowno dwa lata Daj spokój. Dwulatki to jeszcze całkiem inteligentne bestie. I sprytne. Dopiero potem, w procesie wzmożonej socjalizacji, następuje proces odmóżdżania i zasładzania. Odpowiedz Link
jaszmije_smukwijne Re: mam marzenie 05.07.09, 13:01 > ale w czym problem? A. Jak nie ma, to nie. Ja tak tylko... Moje własne zadumanie nad dziećmi w wersji "dowód w torebce i świadectwo dojrzałości w domowych aktach niby jest...". Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 13:04 przeciez ja nie chce im niczego na wychowanie dawac nawet chomika jeden dzien by mi wystarczyl zeby perwersyjne fantazje spelnic np. czekac ze zniecierpliwieniem na to, ktory pierwszy zaguga Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: mam marzenie 05.07.09, 13:06 ja bym sie schowal pod stol ten z twoimi nogami przed taka dwulatką. Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 17:13 naqoyaqatsi napisał: > ja bym sie schowal pod stol ten z twoimi nogami przed taka dwulatką. to juz lepiej pod spodnice Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 17:15 ale wiesz, ze ona przybieglaby za Toba? dlatego mowie, ze koniecznie dwa lata musi miec naprawde wszystko przemyslalam Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: mam marzenie 05.07.09, 18:26 nienill napisała: > ale wiesz, ze ona przybieglaby za Toba? > > dlatego mowie, ze koniecznie dwa lata musi miec > > naprawde wszystko przemyslalam pomijajac fakt ze jestes przeokrutna.... to ja sie do experymetu nienadaje. bo jestem mezczyzna na 70procent gdzies. to ja juz wole experyment z myszami. wlasnie bylem w tesco w zoologu i kupilem 3 myszki. biala nazwalem hujek, druga biala nazwalem kuki, trzecia biala z obserwacji najbardziej rozbrykana- suchmen. (suchy nie zlosc sie plis. to z sympati) a jutro wszystkie 3 osieroce bo wyjezdzam. marcin mnie zabije bo zostanie ojcem. > Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 18:32 naqoyaqatsi napisał: > nienill napisała: > > > ale wiesz, ze ona przybieglaby za Toba? > > > > dlatego mowie, ze koniecznie dwa lata musi miec > > > > naprawde wszystko przemyslalam > > pomijajac fakt ze jestes przeokrutna.... na tym forum "pomijajac" to bardzo niebezpieczny imieslow > to ja sie do experymetu nienadaje. bo jestem mezczyzna na 70procent gdzies. jako kryterium przyjmiemy geny a nie to co z nich wyszlo Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: mam marzenie 05.07.09, 18:36 > > na tym forum "pomijajac" to bardzo niebezpieczny imieslow > >почему? Odpowiedz Link
naqoyaqatsi Re: mam marzenie 05.07.09, 18:50 nienill napisała: > bo zastrzezony dla kwiatowych nickow mnie tamten wontek przerusl umyslowo. od 2 dni nie jestem na biezaco Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 18:57 naqoyaqatsi napisał: > nienill napisała: > > > bo zastrzezony dla kwiatowych nickow > > mnie tamten wontek przerusl umyslowo. od 2 dni nie jestem na biezaco mnie tez tylko Dolor podołał Odpowiedz Link
jaszmije_smukwijne Re: mam marzenie 05.07.09, 13:10 To moje perwersje wydają mi się perwersyjniejsze. I jak u.nick wolałabym te 12-latki i czekałabym, który pierwszy zacznie używać cekinków i serduszek w postach. Odpowiedz Link
nienill Re: mam marzenie 05.07.09, 17:13 jaszmije_smukwijne napisała: > To moje perwersje wydają mi się perwersyjniejsze. racja ja swoje uznalam za perwersyjne, bo nie znalam Waszych Odpowiedz Link
u.nick Re: mam marzenie 05.07.09, 17:41 dręczy mnie ten wybór dwulatki zaglądnęłam nawet do Louise B. Ames Ty dziewczyno to masz kryształowy charakter a ja paradoksalna reakcję na leki (brzmi lepiej niż zwykła wredota) Odpowiedz Link
dolor Re: mam marzenie 10.07.09, 08:10 nienill napisała: > aby zebrac panow z tego forum > dac kazdemu po dwulatce > i patrzec z piwem w reku i nogami na stole co sie bedzie dzialo Tu masz zdjęcia: wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,6800550,Dziecko_uratowane_z_rak_ojca___niedoszlego_samobojcy.html Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: mam marzenie 10.07.09, 09:58 No cóż z tego co widzę, kolejna nieszczęśliwa dziewczyna z tego wyrośnie, po takiej traumie z zabawy z tatusiem. Odpowiedz Link
dolor Re: mam marzenie 10.07.09, 10:04 W tym kraju nikt nie wyrasta nieszczęśliwy. Swoją drogą ciekawe ilu pedofilów skopiowało już te zdjęcia. Odpowiedz Link
ascetyk tymczasem w pudlu 10.07.09, 11:23 www.pudelek.pl/artykul/18334/kukiz_sypianie_z_malymi_chlopcami_nie_jest_normalne/ za kontakt pana z dzieckiem, sie pod sad idzie. co by bylo jakby facet pojechal z przedszkolakiem pod namiot? jak powiedzial ktos, kazdy mezczyzna nosi przy sobie narzedzie gwaltu. jackson nie byl normalnym przedszkolakiem, bo cialo mu strasznie wyroslo. Odpowiedz Link