cojestwolne 16.09.09, 12:21 czy ktoś w Szczecinie posiada wózek Titi Triton? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi_lenka_15 Re: wózek titi triton 20.04.10, 14:03 tak ja posiadam wozek triton titi moje obserwacje : wady : -zly dostep do dosc obszernego kosza na zakupy w wersji glebokiej wozka - blokujace sie kolka przednie - skrzypiacy stelaz juz po 4 m-cach -wymiary gondoli 70cm to zbyt malo -spacerowka beznadziejna nie usztywniane plecy regulowana w trzech poziomach ale cale siedzisko a nie same oparcie wiec nie polozysz dziecka na plasko - budka gondoli i fotelika szybko traci swoja sztywnosc albo jest postawiona albo lezaca nie da sie w polowie drogi zatrzymac i do tego druty sie wykrzywiaja zalety: - lekki -latwo sie sklada i rozklada(choc na poczatku nie wydawalo mi sie to zbyt proste) - latwo montujace sie i demontujace sie komponenty wozka spacerowka gondola i fotelik - kolory nie plowieja -duzy kosz na zakupy - mozliwosc blokowania kol przednich to by bylo chyba na tyle ogolnie wersja gondola i fotelik samochodowy jeszcze do przezycia ale spacerowka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś