Dodaj do ulubionych

Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest

07.01.04, 16:44
Swarozyc zostal odciety od naszego forum przez zblazowanwego admina
krakforum. Apeluje do administartorow portalu www.gazeta.pl o wycofanie sie z
tej decyzji. To nie po to Michnik siedzial w pierdlach, by teraz ograniczano
ludziom wolnosc slowa.

Ludzie podpisujcie sie !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 16:48
      jeśli to prawda,to skandal!wypuścić swarożyca!!!!czemu go admin zbanował?
      • absztyfikant Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest 07.01.04, 16:49
        Ponoc za sprosny wierszyk.
        • Gość: szn Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: *.osow.pl 07.01.04, 16:51
          i to ma byc wolnosc slowa...uwolnic Swarozyca!!!!!!!
    • anaksymenes UWOLNIĆ SWARKA - Admin opamiętaj się człowieku 07.01.04, 16:51
      • Gość: Luki UWOLNIC ORKE!!!! :) IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.04, 16:54
        zasrana komuna...
        • Gość: Gryf Re: UWOLNIC SWAROZYCA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nitka.net.pl 07.01.04, 17:20
          Czy to jest mozliwe aby czlowieka o tak pieknym i oryginalnym spojrzeniu
          odciac od forum? Co za prostak tego dokonal? Co za prymityw?Co za cham? Czy on
          jest intelektualnym kretynem badz idiota?
          Nie jestem rasista ale moge o tym "murzynie"(red. czy tez adminie) powiedziec;
          Trudno wyciagnac z dzungli tego "murzyna " (redaktora czy admina) ale dzungli
          z niego (tego redaktora czy admina)nigdy nie wyciagniesz.

Czesciej slyszymy pouczenia niz pocieszenia.
          • Gość: staryrep Re: UWOLNIC SWAROZYCA !!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.159.* 11.01.04, 00:36
            tak jakbym słyszał Jaskiernię wychwalający stan umysłu Lepera.
    • Gość: przecinack NARESZCIE.... gratulacje dla admina! IP: 81.210.44.* 07.01.04, 17:21
      nareszcie admin poszedl po rozum do glowy, gratuluje i dziekuje,
      tfaorszkowych pierdol juz nie mialem sily czytac,
      ktos tu poszukiwal kiedys madrosci - oto i madrosc...
      a wolnosc slowa nie polega na tym, ze mozna pisac
      wszystko i obrazac innych...

chociaz mam wrazenie, ze znowu sie zalogowal jako
      rumcajs, bo ten wypisuje podobne teksty, to znaczy na
      podobnie idiotycznym poziomie
      • absztyfikant przecinack:((((( 07.01.04, 17:50
        Glowny Urzad Kontroli Prasy, Publikacji i Widowisk ? To byles ty ? Lenin
        wiecznie zywy ?

Gość portalu: przecinack napisał(a):

> nareszcie admin poszedl po rozum do glowy, gratuluje i dziekuje,
        > tfaorszkowych pierdol juz nie mialem sily czytac,
        > ktos tu poszukiwal kiedys madrosci - oto i madrosc...
        > a wolnosc slowa nie polega na tym, ze mozna pisac
        > wszystko i obrazac innych...
        >
        > chociaz mam wrazenie, ze znowu sie zalogowal jako
        > rumcajs, bo ten wypisuje podobne teksty, to znaczy na
        > podobnie idiotycznym poziomie
        • Gość: Ana Re: przecinack:((((( IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 14:53
          cóż....w końcu przecinak to nie obrabiarka...
      • Gość: Hector Przecinak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:10
        Przecinak, jak nie miales sily czytac Swarozyca to trzeba bylo nie czytac -
        nikt cie nie zmuszal, to jest tak jak z kanalem TV, jesli dany program ci nie
        odpowiada to istnieje takie urzadzenie jak pilot TV do zdalnego sterowania
        (wersja dla leniuchów) lub inny buttton zwany przyciskiem ktorym zblazowany,
        lub malo wymagajacy widz np Przecinak moze zmienic kanal na inny.
        Dawniej podobni widzowie do ciebie np kazali wycinac sekwencje z filmów bo nie
        mieli sily sluchac pierdol nazywano ich cenzorami, lub wycinali ludzi z zycia
        publicznego w gorszej wersji nazywac ich mozna Sadamem Husajnem a takze Jozefem
        Stalinem lub Administratorem
        • Gość: przecinack hektor pilotowany >>>>>>>>>>>>> IP: 81.210.44.* 07.01.04, 23:59
          > jesli dany program ci nie
          > odpowiada to istnieje takie urzadzenie jak pilot TV

domyslalem sie od dawna istnienia takiego urzadzenia...
          jednak mam inne zdanie na ten temat - jesli nawet jest pilot
          i tysiace kanalow, to wcalenie znaczy, ze wsrod nich musi byc
          taki, na ktorym bedzie lecialo cos szkodliwego i idiotycznego,
          a za takie uwazam wypowiedzi tfaroszka, przykladem moga byc
          jego zyczenia swiateczne na tym forum, prostactwo czystej wody

> zblazowany, lub malo wymagajacy widz np Przecinak

to fakt, jestem zblazowany i malo wymagajacy, ale pozwol, ze sam
          bede decydowal o tym, czy na forum o sobie tak pisac,
          jesli chciales mnie urazic tymi tekstami, to sie mozesz sie czuc
          zawiedziony, bo sie nie ooczulem urazony, zal mi tylko, ze wymieniajac
          opinie na jakis temat nie potrafisz sie akurat powstrzymac do dowalania,
          to mowi samo za siebie

> > Dawniej podobni widzowie do ciebie np

no wlasnie tu masz nastepny dowodna to, ze zamiast dyskutowac na temat
          starasz sie byc zlosliwy, szkoda, rozmowa nie sprawia w tej sytuacji
          zadnej przyjemnosci, wrecz jest niemozliwa, jesli stac sie na to, to sie
          postaraj powstrzymac...

mam prawo do swojego zdania, a przy jego wyrazaniu nie obrzucam cie
          tekstami typu: zblazowany, malo wymagajacy itepe.

dotarlo, czy jeszcze raz wyjasnic?
          • Gość: Hector Re: hektor pilotowany >>>>>> IP: 213.76.58.* 08.01.04, 23:24
            krótko mowiac masz inne zdanie ktore inni powinni szanowac choc opini innych Ty
            wcale nie musisz, nie wolno Ci dowalac jednak Ty innym mozesz, masz prawo do
            własnej opinii inni nie, sam bedziessz decydowal co dobre a co zle dla ciebie i
            dlatego milo jest jak ktos drastycznie inny w pogladach jest zbanowany na tym
            forum, FORUM TO JA - powiedział Przecinka
            okreslic to mozna nastepujaco: Przecinak ukrasc krowe - dobrze, Przecinakowi
            ukrasc krowe - zle
            Myslac ze chcialem Ci dowalic popadasz w megalomanie, co do Swarozyca SKANDAL
            zawsze towarzyszyl losom tego swiata, Swar jest takim Skandalista - zmusza do
            myslenia, wywoluje reakcje, czasem obraza i to jest jego urok - nie jest
            politycznie poprawny, a co do pilnowania programow TV aby nie szkodzily to juz
            mamy cialo ktoremu przewodniczy Wlodek Czarzasty i Danka Waniek oni tez dbaja o
            czytsosc telewizora.... jak widac i czuc
            ukrasc krowe - zle
            ukrasc krowe - zle
            • Gość: przecinack ach ach... IP: 81.210.44.* 09.01.04, 17:36
              henio, twoj post mnie zakneblowal...
              analiza umyslu o ponadprzecietnej inteligencji...
              poddaje sie po prostu i padam do stop...
              nic wiecej nie potrafie powiedziec...

z partyjnym (haha!) pozdrowieniem i podziwem
              wlasciwym dla wielu wielbicieli kiecmana kotlinskiego

przecinack
    • bikiniarz GdzieSąCiLudzie,którymNieJestWszystkoJedno> 07.01.04, 17:29
    • Gość: anty_cenzor Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: 217.153.94.* 07.01.04, 17:33
      Nie lubię cenzury prewencyjnej - uwolnić Swarożyca !!!
      • Gość: stasiek Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 17:38
        Umożliwić forumowiczowi ponowne występowanie na tym forum pod pseudonimem
        Swarożyc !
      • jottka ale 07.01.04, 17:39
        z tego, co napisał w którymś wątku admin krakforum, wynika, że został zbanowany
        ktoś, kto podszywał sie złośliwie pod nicki innych osób i szkodził w sposób
        niepowstrzymany

nie wiem, czy to chodzi o tutejszego swarożyca
        • absztyfikant jottka 07.01.04, 17:41
          Swarożyc zwrocil sie do mnie z takimi informacjami z prosba o pomoc. On chyba
          wie lepiej, nie ?:)
          • Gość: Kafar Re: uwolnić swarożyca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:48
            To bardzo wartościowy uczestnik forum!
            Jeżeli już musicie kogoś banować, zróbcie to z psychopatą i śmieciarzem "Józiem
            Zawadzkim.
            Kafar
          • Gość: JACEK Re: jottka IP: 64.9.159.* 07.01.04, 17:49
            A "Czarne Chmury" to absztyk ogladales??? Ja tam szwedom nie wierze.............
            • absztyfikant Re: jottka 07.01.04, 17:52
              Taki swarek Szwed jak ja jurczykowiec. To, ze sie mieszka w jurczyklandzie nie
              oznacza, ze sie jest jego wiernym poddanym, nie ? I mi tutaj serialami nie
              macic :)))
          • jottka Re: jottka 07.01.04, 18:03
            nie wiem, czy wie lepiej - ale czym innym są represje za poglądy, co wg ciebie
            miał zrobić admin krakforum, a czym innym ban za szkodzenie ludziom

od kilku miesięcy ktoś tworzył bliźniaczo podobne nicki do nicków kilku osób z
            krakforum i dość wredne bądź głupawe zabawy uskuteczniał - a wczoraj czy
            dzisiaj krakforum zostało zaspamowane przez niejakiego sabbina, nie wiem, czy
            to swarożyc, czy też nie, ale ta jednostka też została zbanowana i nie za
            poglądy bynajmniej
            • absztyfikant Re: jottka 07.01.04, 18:06
              Ja tam nie wiem, nie siedze na forum stoleczno-krolewskiego, ale fakt jest
              faktem, ze jak kilka tygodni temu napisalem watek ze swarozycem w temacie, to
              wateczek moj kochany zostal zaszlachtowany w ciagu kilku minut niczym
              swiateczny karp...
              • jottka Re: jottka 07.01.04, 18:09
                skoro nie wiesz, nie rzucaj oskarżeń na admina krakforum, że banuje ludzi za
                poglądy

gryf zresztą zapytał o w/w sprawę na krakforum, jak sie pojawi das_bot, to
                pewnie mu odpowie
                • absztyfikant Re: jottka 07.01.04, 18:11
                  Przepraszam bardzo, ja na krakowskim forum nie pisze prawie wcale, a zostalem
                  wyciety. Cos czuje, ze ja Sewek nie poleci po premii, to das_bot sie nie
                  opamieta...
                  • piotr33k2 Re: o co chodzi? 07.01.04, 18:21
                    dziwię się że tak się stało ,nawet jak swarożyc umieścił tam jakiś sprośny
                    wierszyk.tyle jest plugastwa niezgodnego nawet z prawem karnym że nie wspomnę
                    już o zasadach dobrego wychowania np. na forum aktualnosci czy kraj że czegoś
                    tu nie rozumiem i oczywiscie popieram apel o odblokowanie swarozyca ,a jemu
                    radzę aby nie włóczył się po galicji tylko wracał do domu.
                    • jottka Re: o co chodzi? 07.01.04, 18:41
                      to poczytaj, co piszę powyżej, nie o sprośności poszło
              • hanuta1 Zyczenia noworoczne 09.01.04, 19:09
                Zyczę Absztyfikantowi tego samego...czego zyczy on swoim przeciwnikom.
                Kali ukraśc dobrze, Kalemu ukrasc, żle!
                H1
        • swarozyc Zdecydowanie popieram ta akcje!!!! 08.01.04, 14:31
          Jotus! Od kiedy jestem dla Ciebie "tutejszym swarozycem"?((-:?
          Nie ladnie ze mylisz mnie z Sabbina...(:-
    • Gość: Hector Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 21:58
      BO NAM NIE JEST WSZYSTKO JEDNO!!! tak niedawno pewna gazecina sie oglaszała...
      toz ona o wolnosc slowa walczyła i walczy, jedynie slusznego
      Pieknie,k.... pieknie panowie redaktory GW aby tak dalej....
      Ni podpisywanie sie nie da, ale np jakies male zlosci i owszem moze olac forum
      GW i przeniesc sie gdzie indziej, ale zasrac mailami redakcyjne skrzynki, moze
      inne propozycje??? Metody cywilizowane w tym kraju nie przynosza skutku, patrz
      przykłady protestów grup spolecznych jak gornicy, kolejarze...
      • piotr33k2 Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest 07.01.04, 22:16
        spokojnie, poczytaj co mówi jotka nie wiadomo jak jest prawda o tym całym
        zbanowaniu ,tu i na innych forach wyborczej były takie teksty niezgodne z
        prawem i obrażliwe że powinni 50 procent ludzi zbanować, a najwyżej
        zlikwidowali wątek i to nie zawsze .
        • Gość: Gryf UWOLNIC SWAROZYCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nitka.net.pl 08.01.04, 00:19
          Swarozycu nie opuszcze Ciebie tak dlugo az Cie nie uwolnia.Amen.

• skuter70 Uwolnic Sloni... Swarka 08.01.04, 08:38
      a jeszcze lepiej jakby ktos z gazety wyjasnil o co biega
      • m.in na 08.01.04, 12:37
        banowanie jest specjalna procedura
        zaden regionalny admin nie moze "tak sobie" zbanowac kogoś, kogo sobie uwidzi
        ilkes tam kwitów trzeba napisać, ileś tam osób musi to zaakceptować
        skoro swarozyc przeszedł procedurę to znaczy ze sa na niego kwity
        ceterum censeo swarozyc jest szkodnikiem i ban mu sie należał
        • Gość: e.beata Re: na IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 14:40
          czy nie moze ktoś w końcu wyjaśnić o co chodzi i dlaczego tak naprawdę
          zakneblowano swarożyca??
    • Gość: henio56 Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: *.comnet.krakow.pl 08.01.04, 17:04
      Kraków to miasto opanowane przez kiecmanów, ponoć klerycy i zakonnice mają
      specjalne dyżury na internecie aby odpierać ataki na kościół katolicki.Zauwazcie
      że forum 'gazety' jest bardzo tolerancyjne. Jakaś c...a typu
      jotka,seven,Przecinack , musiało sie poskarżyć i zażądać jako władza czarna
      aby starsi bracia zbanowaLI biednego Swarożyca. Kij im w oko. Swarożyc jest
      wśród nas i chwała mu za to. Myślę ,że nie dostał dożywocia. Rrado to chyba nie
      lubi Swarożyca bo nie zabiera głosu.
      • Gość: przecinack bingoooooo IP: 81.210.44.* 08.01.04, 19:39
        zgadles, jestem zakonnica odpierajaca ataki na kosciol,
        ale narazie sie kompletnie nudze, bo zadnych atakow tu nie
        widze, ot jakies wypierdki forumowe o kiepskiej stylistyce
        i ograniczonym zakresie pojec, nawet specjalnie czytac
        nie ma co... zazwyczaj wypisane przez katolikow obrazonych
        na ksiezy i dumnych ze swoich prostackich tekstow...
        nuuuuuda...
        • sabbina SWAROŻYC 09.01.04, 01:48
          pomyśl, teraz zostałeś zbanowany, kiedyś by Ciebie zastrzelili !

mnie pewnie też ...
    • leeshy Nie o take Polske...! 09.01.04, 08:29
      Ja protestuje! Odbanowac Swarozyca!
      • Gość: JACEK A ja ten ban rozumiem IP: 64.9.159.* 09.01.04, 16:20
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=10036577&a=10052938
        • Gość: Gryf Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........??? IP: *.nitka.net.pl 09.01.04, 17:46
          ????????.........prostaczku jak zwykl Ciebie z cala slusznoscia nazywac
          Swarozyc.Czy Ty JACKU vel zaKECAJ vel BARAN zastanowiles sie nad slowem
          rozumiem nad tym czasownikiem w 1-wszej osobie liczby pojedynczej.Czy Ty
          wogole cos rozumiesz prostaczku jak zwykl o Tobie mowic Swarozyc.

• Gość: JACEK Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........?? IP: 64.9.159.* 09.01.04, 20:28
            ???????
            • Gość: Gryf Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........?? IP: *.net.pl 09.01.04, 20:49
              Gość portalu: JACEK napisał(a):

> ???????

Wiesz to jest jedna z najlepszych Twoich odpowiedzi! Dzieki KECAJ, dzieki;-)

• Gość: JACEK Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........?? IP: 64.9.159.* 09.01.04, 21:27
                smutas jestes i tyle i dalej glupi jak but
                pa
                • Gość: Gryf Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........?? IP: *.nitka.net.pl 09.01.04, 21:54
                  Gość portalu: JACEK napisał(a):

> smutas jestes i tyle i dalej glupi jak but
                  > pa
                  Wiesz KECAJ franekkk sie chyba wzruszy jak sie dowie , ze ponownie ze soba
                  rozmawiamy. Ale Swarozyca brakuje bardzo tak jak kilku innych ktorzy sami
                  odeszli z forum? Wiesz tylko Ty KECAJKU nie zrob numeru i nie odejdz z
                  forum,bo bardzo bedzie brakowac Twojej "madrej glowki".Pa!!!

• Gość: Hector Re: A ja ten ban rozumiem aby na pewno ........?? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 23:04
                  A propos twojego pierwszego posta i linku do posta das_bot, Jacku jak juz tak
                  gleboko siegamy to zerknij wstecz i mozesz sprwdzic ze niejaki peeten podszywal
                  sie na szczecinskim forum pod Swarozyca (w = v v , sam osobiscie bylem kilka
                  razy zjechany przez niby Svvarozyca a faktycznie Peetena czy jak mu tam, debila
                  z Krakowa wiec jak widzisz nic nie jest biale lub czarne sa zawsze wielkie
                  polacie szarosci
    • Gość: ef Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest IP: 62.233.172.* 09.01.04, 17:52

uwolnic swarozyca!
      i 1 blues z 4
      ;
      • januszcz Re: Swarozyc został "zbanowany" - podpisz protest 10.01.04, 15:00
        Do Pana das_bot
        Autor: januszcz
        Data: 10.01.2004 14:56 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

-------------------------------------------------------------------------------
        -
        Domyślam się, że Pański nick to tytuł znanej książki Lothara - Guenthera
        Buchheima "Das Boot". Książka w przekładzie Adama Kaski ukazała się na naszym
        rynku wydawniczym w 1978 roku pod tytułem "Okręt". Domyślam się, że jest Pan
        pasjonatem tej książki a być może filmu, który na kanwie tej książki powstał i
        cieszył się sporym powodzeniem. Ponieważ nie wszyscy wiedzą o czym pisał
        Buchheim, przypomnę, że o losach załogi i okrętu podwodnego hitlerowskiej
        Kriegsmarine. Na stronach inkryminowanej książki, autor opisuje miedzy innymi
        metody walki U - Bootów na arenie Bitwy o Atlantyk. Metody te polegały głównie
        na podejściu do niczego nie spodziewajacego się przeciwnika i wystrzeleniu doń
        zabójczej torpedy. Takie metody walki nie były chwalebne i nigdy nie doczekały
        się uznania w oczach miedzynarodowej opini publicznej.

Analogia do zastosowanej przez Pana metody w stosunku do Swarożyca wydaje się
        być trafna we wszystkich aspektach.

Mam w związku z tym do Pana prośbę: ja zapomnę Panu brak jednej literki "o" w
        Pańskim nicku a Pan odbanuje Swarożyca. Wydaje mi sie, że środek wychowawczy,
        który Pan zastosował przyniesie owoce i Swarożyc dwa razy zastanowi się przed
        kliknięciem w "wyślij".

Taki precedens miał już miejsce i dotyczył kolegi "siedem" z Forum Aktualności.
        Wyrażając ufność w Pańskie poczucie humoru
        Serdecznie Pana pozdrawiam:))

janusz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=10036577&a=10092458
        • jottka ten nick 10.01.04, 15:26
          pochodzi od słowa 'bot', takiego urządzenia z kanałów ircowych, z ubootami nie
          ma nic wspólnego :)

szczegóły na linku, na który odsyłasz
          • januszcz Re: ten nick 10.01.04, 16:42
            jottka napisała:

> pochodzi od słowa 'bot', takiego urządzenia z kanałów ircowych, z ubootami
            nie
            > ma nic wspólnego :)
            >
            > szczegóły na linku, na który odsyłasz
            =============
            Jestem ze Szczecina, więc mam morskie skojarzenia:))

J.
            • jottka Re: ten nick 10.01.04, 17:02
              ale na podstawie tych skojarzeń napisałeś obraźliwy dla das_bota post

proponuję grzecznie sie wycofać
              • januszcz Re: ten nick 10.01.04, 19:02
                jottka napisała:

> ale na podstawie tych skojarzeń napisałeś obraźliwy dla das_bota post
                >
                > proponuję grzecznie sie wycofać
                =================
                O B R A Ź L I W Y ? Mozesz wskazać w którym miejscu go obrażam?
                Serdecznie pozdrawiając i licząc na jego poczucie humoru?

Uff...
                • jottka Re: ten nick 10.01.04, 19:17
                  twój tekst w skrócie:

nazywasz sie dasbot - to z pewnością od hitlerowskich łodzi podwodnych i
                  stosowanej przez nich metody zabijania z zaskoczenia niewinnych ludzi - a ty
                  zrobiłeś tak samo wobec swarożyca, ale jesteś wredny

dziwnie mało śmieszne, nie mówiąc już o radośnie pominiętym przez ciebie
                  fakcie, że admin krakforum nie mścił się na swarożycu za jego poglądy. swarożyc
                  działał na szkodę innych forumowiczów, tj. zachowywał się jak złośliwy szkodnik
                  i za to go usunięto.

• Gość: PAtrzyk Re: ten nick IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 08:26
                    Patrze sobie na Forum Szczecińskie...
                    i duże TAK dla wywalenia Twarożka!
                    Wolność słowa w jego wydaniu to gówno w naszych komputerach :(
                    • Gość: przecinack PA., czytasz w moich myslach... nt. IP: 81.210.44.* 11.01.04, 10:41
                      • Gość: Zołza Re: Oj, nie tak panowie ,nie tak!!!!!!! IP: *.astro.net.pl 11.01.04, 14:39
                        A ja osobiście wolę zbereżnika Swarożyca, niż gburowatego malkontenta rado.
                        Swarek przynajmniej nikomu nie ubliża a gburek robi to cały czas.
                        • Gość: przecinack w zyciu piekne sa tylko chwile... IP: 81.210.44.* 11.01.04, 17:20
                          ...kiedy tfaroszek nie dowala innym, ale wtedy najczesciej
                          cytuje cos z historycznych ksiazek... jesli nie widzisz,
                          jak ubliza innym, to szkoda...
                          • ja_aska Re: w zyciu piekne sa tylko chwile... 12.01.04, 15:46
                            Niech nauczą się logować to problemu nie będzie. Wymyślają niektórzy głupie
                            nicki i wypisują chorendalne głupoty więc aż prowokują do reakcji. Cezura miała
                            się skończyć w '89. A tu lipa i jakiś cenzuś szaleje!
                            UWOLNIĆ SWARKA!!!!!!!!!
                            • Gość: Gryf Re: w zyciu piekne sa tylko chwile... IP: *.nitka.net.pl 13.01.04, 21:46
                              ja_aska napisała:

> Niech nauczą się logować to problemu nie będzie. Wymyślają niektórzy głupie
                              > nicki i wypisują chorendalne głupoty więc aż prowokują do reakcji. Cezura
                              miała
                              >
                              > się skończyć w '89. A tu lipa i jakiś cenzuś szaleje!
                              > UWOLNIĆ SWARKA!!!!!!!!!
                              Widzisz Asiu najbardziej boli, ze to GW zastosowala ta cenzure.

• przecinack Re: w zyciu piekne sa tylko chwile... 13.01.04, 21:51
                                > najbardziej boli, ze to GW zastosowala ta cenzure.

ma do tego prawo, to jej przestrzen...
                                gdy nie ma pewnych granic, glupota zaczyna rzez...
    • Gość: + + IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 15:40
      +
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka