exman 03.11.09, 08:15 Dlaczego dotąd w Szczecinie nie ma ulicy ani nawet skweru imienia Filipinek ? Mam nadzieję, że koleżanka Nosowska też powtórzy za mną to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Swietny pomysl - ulica lub plac albo hale nazwac 03.11.09, 08:30 exman napisał: > Dlaczego dotąd w Szczecinie nie ma ulicy ani nawet skweru imienia Filipinek ? > Mam nadzieję, że koleżanka Nosowska też powtórzy za mną to pytanie. Bardzo cenna uwaga i swietny pomysl. Moze hale widowiskowo sportowa, jesli kiedys wyloni sei z niebytu, nazwac imieniem Filipinek i dac mala galerie nawiazujaca do ich dokonan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED dobry pomysl IP: *.mysmart.ie 03.11.09, 19:11 pomysl dobry. do hali nie wiem czy pasuje, ale jakis ladny skwer albo uliczka bylaby w sam raz. "na filipinki poprosze!":) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: dobry pomysl 04.11.09, 05:19 Do hali pasuje jak najbardziej, bo przeciez ma to byc hala WIDOWISKOWO - sportowa. Warto wiec przypomniec przy okazji roznych wystepow czy festiwali miejscowe dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 10:03 W tym zalewie politycznego spamu, Filipinki są jak wątek papieski dla tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 10:09 Za moich czasow, "Filipinki" w gustownych walonkach i fufajkach oraz ostrzegawczych tiulach pomaranczowych, sprzataly miotlami ciecinskie ulice. Dobry pomysl! Nalezy uczcic pamiec ciecinskich kobiet pracujacych na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 10:12 Dobra myśl! A za parę lat ulica Hey (wystarczy usunąć ostatnie litery z Heyki). Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 10:17 ja22ek napisał: Dobra myśl! A za parę lat ulica Hey (wystarczy usunąć ostatnie litery z Heyki). ------------------------------------------ a co, ten Heyko do kosciola nie chodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Ulica Filipinek IP: *.chello.pl 03.11.09, 11:12 To jest tęsknota za siermiężnymi czasami , bo tych współczesnych kfyfkowych mamy już wszyscy dość. Nie ma sie czym pochwalić. www.youtube.com/watch?v=d1MvYE2Pjz8 Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 11:42 Jakie siermiężne, nikt tak w Szczecinie później nie śpiewał jak dziewczyny z ekonomika !!! Słoń Ci na ucho nadepnął ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Ulica Filipinek IP: 213.155.168.* 03.11.09, 15:05 Powinny być jeszcze następujące ulice: Gagarina i Mleka z Żółtym Kapslem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP zna Gazeta Re: Ulica Filipinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 17:50 Proponuję nazwę ulicy JP2 zamienić na FILIPINEK. Uzasadniam prośbę faktem, że Filipinki dosyć często chodziły tą Aleją. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 18:38 Myślę że fajnie brzmiałoby jako nazwa dzielnicy ... poproszę na FILIPINKI ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP zna Gazeta Re: Ulica Filipinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:46 EX - Ty marzycielu, pewnie fajnie byłoby TAKIE FAJNE BABKI Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ulica Filipinek 03.11.09, 20:44 Podnoszę, bo w tej politycznej ch...ozie toną szczecińskie wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Ulica Filipinek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:06 Witam ;) Hmm...to którą ulicę lub plac będzie można przeznaczyć Filipinką. Fajnie; - na spotkanie Filipinki,proszę :)). ;) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc A tak wyglada Filipinka 03.11.09, 21:12 warszawska: commons.wikimedia.org/wiki/File:Filipinka_sidol%C3%B3wka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A tak wyglada Filipinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:24 ;)) Hmm....nawet podobna do...znaczy się "tyż" "pikne" inaczej ;) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: A tak wyglada Filipinka 03.11.09, 21:35 Ech, bo młodzież nie czai bazy, taka kulawa jest na jedno ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: A tak wyglada Filipinka 03.11.09, 21:39 Taką powinien Kszysiek nosić w dupie. Przez jakieś 3 sekundy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A tak wyglada Filipinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:48 ;) Taką.. "zgrabną" filipinkę w "zadzie".....eeeee,a fe- ale wymyśla...rozkosze,jakiś nowy "DeSad" czy jak. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: A tak wyglada Filipinka 03.11.09, 21:50 zada on też ma w dupie. 2 w 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: A tak wyglada Filipinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:10 ;)) Taaa....znaczy się; Ociec prać...a prać...,prać w .... I ostałm im się ino... "DeSad"...z filipinkami "mniejszymi". -.- Odpowiedz Link Zgłoś