anaksymenes 29.01.04, 16:31 a co ze Szczecinem. Jakoś nie widać żebyście się w Szczecinie z PiS-em kłócili - a może do taki skrywany konflikt? pozdr :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant sprostowanie 29.01.04, 18:19 To raczej PiS zerwal koalicje z PO. Istotna roznica. Ale nie ma tego zlego. Na miejsce odwolywanego Wojciecha Kozaka (szef rady - PO - byly prezydent stolicy) szykuje sie nasz krajan prawie Jan Maria Jackowski z LPR. Jan Maria Jackowski bardzo podkresla swoje zwiazki ze Szczecinem. Ciekawa postac. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes sprostowanie sprostowania - absz nie podejrzewam 29.01.04, 20:31 cię o nierzetelność poczytaj dokładnie wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=4806064 Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: sprostowanie sprostowania - absz nie podejrz 30.01.04, 12:06 czytasz ze zrozumieniem ????????????? pis odwołuje faceta z po czyli to pis zrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Kozak (PO) ogłasza koniec koalicji - a przecież TO 30.01.04, 13:23 Kozak jest problemem - a dokładnie zarzuty NIK i Rzeczpospolitej wobec KOZAKA I PISKORSKIEGO. PiS nie odwołuje (może odwoła 16.02) faceta z PO tylko radni na wniosek LPR i PiS. Koniec koalicji OGŁOSIŁ KOZAK który jest z PO a nie PiS-u. Ciekawe co na to "góra" PO Rokita czy Tusk - nie słyszałem ich oficjalnych wypowiedzi? Podobno bardzo chcieliby rozwiązać warszawską strukturę PO ale statutowo nie mogą. Może ten wniosek to "argument" dla Rokity by mógł pogonić Kozaka i Piskorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz_litwinski z konieczności krótko 30.01.04, 14:12 bo, brak czasu, a pozatym "brudy należy prać w domu". Lokalna współpraca PO i PiS układa się w moim odczuciu poprawnie. Dotyczy to zarówno kontaktów między ugrupowaniami i ich organami, jak i kontaktów międzyludzkich. Osobiście znam wielu członkó PiS-u, wielu darzę znacznym szacunkiem, wielu również sympatią. To wbrew pozorom dość różnorodne środowisko, którego nie może zabraknąć by przyszłość naszego kraju nie była koślawa. Co do sytuacji w Warszawie to ufam w rozsądek i poczucie gradacji wartości liderów mojego ugrupowania tj. Donalda Tuska i Jana Rokity. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: z konieczności krótko 30.01.04, 14:54 arkadiusz_litwinski napisał: > bo, brak czasu, a pozatym "brudy należy prać w domu". > > Lokalna współpraca PO i PiS układa się w moim odczuciu poprawnie. Dotyczy to > zarówno kontaktów między ugrupowaniami i ich organami, jak i kontaktów > międzyludzkich. Osobiście znam wielu członkó PiS-u, wielu darzę znacznym > szacunkiem, wielu również sympatią. To wbrew pozorom dość różnorodne > środowisko, którego nie może zabraknąć by przyszłość naszego kraju nie była > koślawa. Co do sytuacji w Warszawie to ufam w rozsądek i poczucie gradacji > wartości liderów mojego ugrupowania tj. Donalda Tuska i Jana Rokity. ok ale pani maslowska to jednak troszke pomylka. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: z konieczności krótko 30.01.04, 17:58 rrado napisał: > > ok ale pani maslowska to jednak troszke pomylka. pozdrawiam rado to nie pomyłka, tylko strach pewnego posła przed końpromitacją w wyborach prezydenckich ;-))))))) i nie tylko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: Kozak (PO) ogłasza koniec koalicji - a przeci 30.01.04, 18:00 anaksymenes napisał: > Kozak jest problemem - a dokładnie zarzuty NIK i Rzeczpospolitej wobec KOZAKA I > PISKORSKIEGO. PiS nie odwołuje (może odwoła 16.02) faceta z PO tylko radni na > wniosek LPR i PiS. Koniec koalicji OGŁOSIŁ KOZAK który jest z PO a nie PiS-u. C > iekawe co na to "góra" PO Rokita czy Tusk - nie słyszałem ich oficjalnych wypow > iedzi? Podobno bardzo chcieliby rozwiązać warszawską strukturę PO ale statutowo > nie mogą. Może ten wniosek to "argument" dla Rokity by mógł pogonić Kozaka i P > iskorskiego ale to akurat nie wynika z informacji na którą się powołałeś ;-))) czyli pisz i czytaj ze zrozumieniem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes Drogi ERGIE pozwolisz że ci zacytuję z linka 30.01.04, 19:42 "Kozak nie oświadczył, że oni zrywają koalicję, tylko, że my zrywamy. Nie wiedziałem, że Kozak jest w PiS" - powiedział Lech Kaczyński. - "Tylko PiS może oświadczyć, czy zrywa koalicję, czy nie. Myśmy jej nie zerwali, tylko postawiliśmy sprawę ciągłości personalnej jeśli chodzi o stanowisko przewodniczącego Rady Miasta, a więc o osobę Wojciecha Kozaka. Mam nadzieję, że jeszcze są szanse na uratowanie tej koalicji" - dodał." Kto tu nie zrozumiał ???? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie pozwolisz że ja też ci zacytuję z linka ;-) 30.01.04, 19:54 ja też mam ciekawy cytat z tego samego linka ;-))) "Złożenie podpisu pod wnioskiem o odwołanie przewodniczącego Rady uważam za zerwanie koalicji w Warszawie przez Prawo i Sprawiedliwość" - oświadczył Kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
anaksymenes ERGIE zapomniałeś dopisać KOZAK Z PO 30.01.04, 22:00 "Złożenie podpisu pod wnioskiem o odwołanie przewodniczącego Rady uważam za zerwanie koalicji w Warszawie przez Prawo i Sprawiedliwość" - oświadczył Kozak - lider Platformy Obywatelskiej Tak na marginesie to ciekawe że KOZAK tak KOZAKA BRONI pozdr:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-: Re: ERGIE zapomniałeś dopisać KOZAK Z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 22:11 Ludzie czym wy się zajmujecie. A co was obchodzi jakiś Kozak. Zobaczcie jaki sprawy dzieją się w Szczecinie. Lepiej wspierajcie tych co chcą coś zrobić a nie pałujcie się Warszawką. Odpowiedz Link Zgłoś