Dodaj do ulubionych

Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO

IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 17:35
Jezeli to taka istotna widomośc, kto wygrał wybory w samorzadzie w II LO. TO
ja prosze takze o informacje, kto wygral w I LO w III LO i innych szkolach,
to chyba bardzo wazne dla czytelnikow gazety, skoro wyniki w II LO
podaliscie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 17:37
      Staszek byl najlepszym kandydatem na to stanowisko. Jest bardzo obrotny i
      mysle, ze bedzie potrafil zdzialac wiele dobrego dla II LO. Swietny kolega.
      Zycze mu powodzenia na stanowisku. Zajal miejsce WIELKIEGO przewodniczacego
      samorzadu - Michala. Dasz rade Staszek , 3maj sie! :)
      • albert_c Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO 04.03.04, 18:02
        no nie po prostu ZENADA!!!!! czy redaktorzy wyborczej dlugo polowali na ta
        informacje. wiem, wiem, nie jest wam wszytsko jedno, ale to moze byscie
        sprawdzili mlodziezowa rade, bo za chwile ten staszek tam trafi i trzeba bedzie
        napisac, ze fajny byl, ale ta rada go zepsula.

aha, no i oczywiscie czekamy z niecierpliwoscia na wywiad ze staszkiem, a
        nastepnie na info kto zostal szefem samorzadu w kazdym po koleii liceum w
        Szczecinie i okolicach. juz wczesniej chcemy poznac tych dzentelenow ktorzy w
        przyszlosci zasiada w mrms.

Nam nie jest wszystko jedno!!!!!!!! (a to o forumowiczach, bo redaktorzy chyba
        zaczynaja o tym zapominac).

pozdrawiam,
        albert_c
    • Gość: jacq Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO IP: 80.48.150.* 04.03.04, 22:06
      No i co z tego ze wam wszystko jedno padalce jedne... a dla Staszka to zyciowa
      szansa ;)) Moze i to malo sensacyjne, ze wygral- a moze wlasnie chodzilo o
      to,ze on zza naszej wschodniej graicy jest, i mimo to wygral- jak widac II lo
      jest tolerancyjne...a czy artyql na miejscu czy nie to juz chyba od samej
      gazety zalezy, nie? wiec jesli go umiescili, to chyba cos w nim jednak jest :)
      • Gość: Rob Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 22:23
        Tak samo mozna powiedziec o innych tematach w gazecie. A co mnie to interesuje,
        ze ktos farbuje paliwo, ktorego nie kupuje? Na co to komu?!? I tak mozna
        wskazac wiele przykladow. Tutaj jednak gazeta pokazala mlodego, ambitnego
        czlowieka, ktory potrafi zrobic cos dobrego. A niby to mlodziez ma w naszym
        kraju taka zla opinie. Takie przyklady trzeba pokazywac. Dosc juz samych
        negatywow! My, mlodzi, potrafimy zrobic cos dobrego:)
    • phobos.755 Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO 04.03.04, 22:30
      Wspaniale! Czekam teraz na szczegółowe informacje o tym kto został
      przewodniczącym samorzadu szkolnego w:
      - I LO
      - III LO
      - IV LO
      - V LO
      - VI LO
      - VII LO
      - VIII LO
      - IX LO
      - X LO
      - XI LO
      - XII LO
      - XIII LO
      - XIV LO
      i jeszcze kilku innych
      Proponuje rowniez foto reportarze z przebiegu wyborow oraz sondarze nt.
      przewidywanych wynikow.

A jesli juz to chyba jedynym racjonalnym powodem jaki znajduje na
      usprawiedliwienie powstania tego artykulu jest: moze niejaki Rafał z MRMS
      zauwazy ze sa ludzie mlodsi od niego, którzy robią więcej niż on i nie
      potrzebuja latac w tym celu do warszawy za MOJE pieniądze. I oby tak dalej.
    • Gość: PROMOCJA PROMOCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 23:26
      Że tak powiem: nie miałem dotąd pojęcia że istniej coś takiego jak MRMS nie
      mówiąc już o tym czym się zajmuje.

Jednak dzieki temu forum i rabanowi jaki podniosło organizacja ta zrobiła
      medialną furrorę!!!
      • Gość: e.beata furora??????!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 10:38
        "furora ż IV, CMs. ~orze zwykle blm, tylko we fraz.
        Zrobić (czymś) furorę; coś robi furorę «zdobyć niebywałe powodzenie, odnieść
        sukces, wprawić w podziw, zachwyt; coś wywołuje wielkie wrażenie, wprawia w
        podziw»"

Ja to bym raczej rzekła, że medialy rozgłos.
        O oddzwięku jak najbardziej negatywnym.
      • Gość: e.beata dodatek: IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 10:40
        Pragnę zauważyć, że SLD to wykończyły właśnie takie "furory medialne" ;-).
        Mam nadzieję, że w radzie też spowodują zmiany ;-).
        • Gość: aws Re: dodatek: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 10:46
          Ach. Jeszcze ich nie wykończyło. Oni się jeszcze odkują. Przecież PO jak nie
          rozleci się z hukiem przed wyborami to rozwali się po wyborach. Co innego
          Samoobrona.
          • Gość: Ana co prawda,to prawda! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.03.04, 15:50
            no,tu się zgadzam samabrona to rzeczywiście coś zuuuuuupełnie innego!
      • Gość: Ana Re: PROMOCJA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 15:25
        taa..rzeczywiście,medialna furora,promocjo...rywin też zrobił furorę,i
        kalibabka też...
        • Gość: rafal Re: PROMOCJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:08
          Ja tam naprawde duzo robie dla mldoziezy w Szczecinie, jesli bedziecie chcieli
          zobaczyc to przyjmiecie moje zaproszenie niedlugo i wtedy mozecie ocenic. Nie
          trzeba byc z Rosji aby inicjowac projekty dotyczace mlodziezy i nie mowie tu o
          powaznych rzeczach ale nawet takie podstawowe, male akcje maja czasem duze
          efekty i sa przyszlosciowe. To ze uwazacie mnie za takeigo zlego nie oznacza ze
          jako mlodziez nic dla niej nie robie. Pozdrawiam
    • zupa1234 Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO 09.03.04, 18:53
      wygral nie dlatego ze byl jakis lepszy czy cos organizował tylko dlatego, ze
      rozdawal cukierki-dobry chwyt marketingowy i tyle.a dni rosyjskie to nic .w
      miedzy czasie byly tez dni niemieckie, ktore odbily sie wiekszym echem po
      szkole (i nie byly organizowane przez staszka)a expo juz kiedys bylo i staszek
      go nie wymyslil.
      • Gość: lato Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO IP: 212.14.16.* 10.03.04, 13:20
        napieraj pozniej matlak , a teraz szypowski-to kolesie,ktorzy co roku ustawiali
        wybory, a zaden nic nie robil.taka prawda
      • Gość: lato Re: Staszek Szypowski wygrał wybory w II LO IP: 212.14.16.* 10.03.04, 13:21
        napieraj pozniej matlak , a teraz szypowski-to kolesie ktorzy co roku ustawiali
        wybory ,a zaden nic nie robil.taka prawda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka