Gość: zygmunt IP: 217.153.7.* 10.03.04, 17:03 czy ktoś ma jakieś informacje o klubie kawaleryjskim im.ulanow podolskich?? nie chodzi mi o nr tel ale jakies szersze informacje typu czym sie zajmuja kto sie moze zapisac i jak? dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.beata Re: ułani IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 09:21 Jak będziesz miał numer telefonu, to sam się wszystkiego dowiesz ;-). Napisz e.beata@gazeta.pl, to dam ci namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: A coś o kosynierach e. beatko ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 09:45 moja była JW 1013 w Budowie, była im. Ostatniej szarży ułanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: A coś o kosynierach e. beatko ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 09:50 tak myślałam,heniu,że z tych dwu formacji bliżej ci do kosynierów niż ułanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: A coś o kosynierach e. beatko ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 10:35 byłem skocistą. Konie ,wieś ,kosy, kościoły, dewotów omijam z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana heniu,zlituj się! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 10:37 no przecież nikt nie twierdzi,że byłeś kosynierem!i co do tematu mają dewoci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata heniu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 11:24 Coś Heniu szykuje się w Krakowie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: heniu IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 11:35 Rokita idzie na wojnę z Lepperem i będzie chyba szykował pospolite ruszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: heniu,zlituj się! IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 11:41 myślałem o Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana nie zlitował się IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 12:53 tak heniu.jestem dewotką,kosynierem i ułanem.zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: nie zlitowa3 się 11.03.04, 12:59 ...namiary na nich? a nie ma jeszcze w stopce miejscowej GW?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: oko za oko,z........... IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 13:03 yhy,węż sobie teraz tą niebieską tabletkę i zmów paciorek o zdrówko swoje i tego wstrętnego henia. Tylko żeby to nie była modlitwa Pawlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana swołocz forumowa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.04, 13:12 heniu,jeśli już nie możesz po niebieskiej tabletce,to współczuję.powtarzam:jesteś skończoną swołoczą.twoje argumenty o moich rodzicach i o mnie osobiście uważam za szczyt chamstwa.do budy,burku.tam twoje miejsce prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 . Ana- Ordynariat Polowy dziewic Radia Ma ryja IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 14:48 oto słowo czarne prawdziwej katoliczki. Grzech główny nr 6. A tak na marginesie ,to przez myśl mi nie przeszło aby Tobie czy Twoim rodzicom ubliżyć. Nie rób komuś tego, co Tobie nie jest miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana heniu,łżesz jak pies... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 14:33 napisałeś 'swołoczo dyżurna,że moja matka jest poje....na.wczoraj stwierdziłeś,że jestem prostytutką i nie znam swego ojca.i ty jeszcze śmiesz,chamie bezczelny kłamać,że nie chciałeś ubliżyć?a w ogóle,bucu,co ma do tego radio maryja?pod względem argumentacji prezentujecie podobny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: ułani IP: 217.153.7.* 11.03.04, 13:34 was to jednak trzaslo!!!!! temat zalozylem bo siee chcialem dowiedziec o klubie kawaleryjskim a wy debile gadacie o wszystkim tylko nie o tym. jak macie problemy to se zalozcie temat pt: ludzie nie umiejacy CZYTAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumający klimaty Re: ułani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:27 Zdziwiony jesteś? Poziom tej bandy frustratów i malkontentów wynosi na dziś minus3, czyli 3 metry pod poziomem mułu... Odpowiedz Link Zgłoś
t.tarabicki Re: ułani 11.03.04, 20:26 to ktos mi odpowie na te dreczace mnie pytanie?? :( co oni nawet e-maila nie maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: ułani IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 14:45 Ułan cierpliwy musi być... ;-))) Jż. jesteś zygmuntem, prosiłam o kontakt na prv. W kazdym razie sprawdź skrzynkę ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: ułani IP: *.comnet.krakow.pl 11.03.04, 22:24 ułani ,ułani malowane dzieci, nie jedna Aneczka za Wami poleci Odpowiedz Link Zgłoś