lescigales 14.06.10, 07:35 To jest bardzo dobra wiadomość dla Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as9943 Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 07:41 Tak jak napisała Jola tak właśnie jest.Nitras co chwile jest obijany przez gawła.Gaweł nawet nie wziął go na vicka, wyprowadzka z jed. narodowej.Teraz faktycznie Gaweł bedzie chciał odwołać witka , zbiera większość i ją zbierze nawet bez zbytniego handlu.Jedynyn ratunkiem dla nitrasa byłaby pomoc z góry ale tam też nie ma POsłuchu.Jeszcze do tego doszło nieudane spotkanie na pl lotników.Jakby nie spojrzeć Koszalin górą.Dawno twierdziłem że PO to najgorsza opcja dla Szczecina ale chodziło mi o rywalizację z bliżniaczym miastem Gdańsk( stocznie , porty , gospodarka morska) , nie spodziewałem się że bedziemyprzegrywać rywalizację z koszalinem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:00 Pierwsza wielka porażka, to była gdy przegrał referendum w sprawie odwołania byłego Prezydenta Jurczyka. Generalnie cały czas robi i robił karierę na porażkach. To z nim związani ludzie niszczą Szczecin i firmy regionu (port, i Polce). Pytanie jest tylko takie czy jednego uzurpatora nie zastępujemy drugim. W końcu PO jest niemal skrajnie podzielone na tych z Koszalina i Szczecina i nie widać nawet szans na współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Ludzi trzeba szanować.... 14.06.10, 08:17 Ludzi trzeba szanować, a nie mieć za nic! Pan Nitras zamiast budować... wybrał walkę. Rzeczywiście w partii, która rządzi w regionie i mieście w tej chwili szczecinianie sa marginelizowani, ale to wina samych szczecinian! Powtorze co piszą tu wielokrotnie - gospodarka nie powinna zależeć od polityki, a teraz najlepiej widać czemu... Szczecin przegrywa. Partie, jak i akwizytorzy i przedstawiciele wiary powinni mieć zakaz prowadzenia działalności na terenie urzędów i tam gdzie powinna decydować ekonomia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Ludzi trzeba szanować.... IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 14.06.10, 11:17 Mam nadzieję, że to co spotyka p. Nitrasa - to początek końca rządów PO w Szczecinie i województwie. jak ktoś z forum powiedział: PO (...) to najgorsza opcja dla Szczecina, doszło do tego że nie rywalizujemy z Gdańskiem, ale .....Koszalinem. Upadek miasta dopełnia się... Jeśli szczecińska PO nie ma indywidualności, polityków z charyzmą i wizją regionu oraz miasta muszą odejść. Władza (mimo wszystko jest w naszych rękach), niedługo będą wybory. Będę przeciw Platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprytek Re: Ludzi trzeba szanować.... IP: 62.69.221.* 14.06.10, 13:18 Gość portalu: bum napisał(a): > > > Mam nadzieję, że to co spotyka p. Nitrasa - to początek końca rządów PO w > Szczecinie też mam taką nadzieję, a wilczki ze stołeczków będą szukały pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:30 as9943 napisał: > Tak jak napisała Jola tak właśnie jest.Nitras co chwile jest obijany > przez gawła.Gaweł nawet nie wziął go na vicka, wyprowadzka z jed. > narodowej.Teraz faktycznie Gaweł bedzie chciał odwołać witka , > zbiera większość i ją zbierze nawet bez zbytniego handlu.Jedynyn > ratunkiem dla nitrasa byłaby pomoc z góry ale tam też nie ma > POsłuchu.Jeszcze do tego doszło nieudane spotkanie na pl > lotników.Jakby nie spojrzeć Koszalin górą.Dawno twierdziłem że PO to > najgorsza opcja dla Szczecina ale chodziło mi o rywalizację z > bliżniaczym miastem Gdańsk( stocznie , porty , gospodarka morska) , > nie spodziewałem się że bedziemyprzegrywać rywalizację z koszalinem. Asie, Ty znowu myślisz, że Jola (jak piszesz) jest-będzie twoją koleżanką? Drugi raz włożysz rekę do wrzątku? Jeżeli tak, to nie najlepiej rozpoznajesz przedpole. Odpowiedz Link Zgłoś
booba09 Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 08:02 Ja osobiście się bardzo cieszę, Nitras nawet nie ze Szczecina a panoszy się jakby był tu najważniejszy. Poza tym gdzie uczciwość i równość z plakatu wyborczego. Każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu nawet szanowny EUROPOSEŁ. P.S może powinien kandydować na Burmistrza Połczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samja Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: 62.69.221.* 14.06.10, 08:18 nareszcie, kilka lat wioskowych rządów i obsadzania poważnych stanowisk wilczkami bez wiedzy, ale wiernymi...do czasu widok odwrotu wilczków BEZCENNY Odpowiedz Link Zgłoś
tateti słaby strateg 14.06.10, 08:11 Kiepski strateg z tego Nitrasa. Nie robi się wojny na wszystkich frontach, a on poszedł na wojnę z opozycją, częścią PO i mediami. Poprzednio PIS bronił Obryckiego ale teraz trudno mi sobie wyobrazić żeby bronił Jabłońskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy A kto mówił że on był inny IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.10, 08:27 Od zawsze każdy kto miał z nim do czynienia wiedział kim jest. Kto pamięta te pieśni dziękczynne w GW jak PO szło po władzę? Tak młody taki medialny ..... a jaki szkodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Wioskowy poda do sądu całe zachodniopomorskie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 08:36 Pani Kov. powinna czytać swoje wyborcze gnioty z 2006 roku i póxniejsze, a potem się mzdrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy Może w GW jest jak Milicji IP: *.gdynia.mm.pl 14.06.10, 08:40 Jeden czyta drugi pisze :) więc może Pani Kov. trzeba przeczytać jej wypociny....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Może w GW jest jak Milicji IP: *.globalconnect.pl 14.06.10, 09:30 rozbiór nitrasa trwa i jeszcze trochę potrwa.Ale coraz mniej zołnieżry mu zostaje. Ludzie są pragmatyczni nie zostaną z kimś od kogo coraz mniej zależy.Na jedności narodowej robi się coraz luzniej.POwstały w szczecinie 2 osrodki władzy. Nitras popełnił błąd ze poszedł do brukseli.To za dużo by przypilnować i brukseli i warszawy i szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 44 Re: słaby strateg IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 14.06.10, 11:31 Panie Nitras czas zacząć szanować wyborców, społeczeństwo - nas Szczecinian. Polityka to nie Las Vegas, gdzie prowadzi się gre i gierki, blefuje i załatwia innych, główkując jak rozbić BANK (czyli wskoczyć na najwyższy stołek). Panie Nitras - bycie posłem, radnym, prezydentem, burmistrzem itp. to służba społeczeństwu. To nie Pan stwarzał ludzi (jak pisał Pan w swoich smsach), ale to my stworzyliśmy Pana i Platformę, głosując na was. Już bardzo wiele osób wie, że to była pomyłka. Mam nadzieję (i wielu innych też), że Pana kariera zakończy się. Panie Nitras - Czas się wziąć za uczciwą pracę i pracować jak my wszyscy. Tragiczne jest to, że do polityki (w większości) garną się podobni do Pana ludzie.... do Forum: PS. Taki człowiek niesprawowałby władzy gdyby nie miał poparcie (swego czasu) w Warszawie.... Skoro wiemy jak się zachowywał... to dlaczego miał to poparcie?? Panie premierze - dlaczego? pozdrawiam czas przyszły Odpowiedz Link Zgłoś
zbig-gniew Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 09:28 Bardzo dobra wiadomość. Szczecińskie PO z Nitrasem na czele to jakaś awanturnicza pomyłka. Oby zmieniło się na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.globalconnect.pl 14.06.10, 09:32 nie zmieni się na lepsze bo nie ma szczecińskiego polityka z PO.Za rządów PO bedziemy dymani przez koszalin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyponton Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.szczecin.mm.pl 14.06.10, 09:43 Przecież Nitras nie jest ze Szczecina z Połczyna a Jabłoński z Łowicza. Dobrze Panu radzę. Wracaj Pan na prowincję". "Nikodem Dyzma", cz. I Na prowincję? Do Połczyna, Łowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korzenie Zaremba ze wsi Błotno IP: *.centertel.pl 14.06.10, 23:08 Zaremba wieś Błotno, Gzyl Dąbie, Krzystek Reptowo,Geblewicz Stepnica, Kochan Goleniów, Husejko Koszalin ale z Białego Boru,Gawłowski z Nysy, Ola z Wołomina... , Chrzanowski z Karlina,Chochulski z Żabowa, Posłuszny z Ińska,Przewoda z Łobza . Ale się Szczecinianie z krwi i kości spotkali w jednej GTW jak u Rywina. Ps. Co z Terminalem i Zwikiem ps. A Korn...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stranger Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.cable.smsnet.pl 15.06.10, 09:35 Otóż to.. Szczecin jest trochę w sytuacji tego przysłowiowego "Stryjka co to zamienia siekierkę na kijek"...Nie ma w Szczecinie polityka ( nie tylko z resztą z PO) który miałby charyzmę i poważanie...jestesmy miastem nieudaczników i karierowiczów...Nic dziwnego ze Koszalin na dyma...Ale to tak naprawdę nasz wina i wszyscy my wyborcy powinnismy "uderzyć się w pierś...Następcy Nitrasa nie będą lepsi...może trochę bardziej ostroźni...w końcu nauczyli sie na błędach swojego pryncypała... Odpowiedz Link Zgłoś
drawszczaninos Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 10:25 Cieszyłbym się z tego, że europoseł Nitras byłby stopniowo marginalizowany. Uważam, że jest karierowiczem zmyślnie manipulującym istniejącymi powiązaniami w PO i nadużywającym władzy i środków należącymi do partii. Po za tym o jego polityce świadczą moim zdaniem właśnie panowie A. i Ł. którzy są cyniczni i obłudni próbując oszukać opinię publiczną, że nie zażywali narkotyków tamtego wieczoru w swoim samochodzie, na jednej z tak zwanych "przypałowych miejscówek". Proszę mnie też wyprowadzić z błędu ale czy nie jest tak, że europoseł Nitras ma jeszcze kilka niejasnych spraw związanych z nadużyciami finansowymi i nie wytłumaczonymi środkami na kampanię czy jeszcze wcześniejszymi pogłoskami o nadużywanie majątku państwowego z początków jego kariery lokalnej? Do opinii publicznej docierają szczątkowe informacje na ten temat, cześć osób na pewno milczy, ale sądzę, że członkowie partii wiedzą o praktykach stosowanych przez europosła i dają temu wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 10:42 Akurat, teraz zaczął się już wyścig szczurów i o to tam raczej chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
repp87 Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 10:58 Kto na niego głosował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 11:16 dużo ludzi głosowało.. Sławek ma wiele wad, w tym jedną kardynalną, która go utopiła - nie szanuje ludzi, którzy dla niego ciężko pracują, więc nie powinien się dziwić teraz.. a dzieje się dużo wokół niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.mysmart.ie 14.06.10, 11:24 nic nowego. pisalem, ze tak bedzie. ale dzis nitras musi klnac na kowalewska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Pierwsza porażka europosła, nie licząc sądu IP: *.globalconnect.pl 14.06.10, 11:56 taki tytuł powinna dać Jola.PO zmarnowała szansę .Madry polityk gdyby wiedział że ani sam, ani z partii nie ma nikt predyspozycji by być autorytetem powinien lansować kogoś nawet spaza partii.Tymczasem kogo nam lansuje? marcinkiewicza czy olecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazda_na_wstecznym Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: 82.145.77.* 14.06.10, 16:01 Krytykowałem na forum poczynania p. Nitrasa. Tym razem powstrzymam się ... bo (PO) nie dobija się legionistów nie dotrzymujących kroku...Zgoda Buduje czy jakoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 16:44 co takiego temu dziennikarzowi zrobił działacz partyjny, że takimi słowami traktuje go wtraźnie niszczy z zawziętością? Czy dziennikarze po katastrofie smolenkiej, po takich batach jak dostali od ludzi, nie nauczyli się szacunku dla ludzi? Czy w czasie kampanii wyborczej takie słowa zawzięte są nam potrzebne, czy dzinnikarz nie jest obywatelem tego kraju i nie zależy mu na pozytywnej rozstrzygnięciu wyniku kampanii. Gdzie relacja a nie włąsne sądy? Dziennikarz nie jest od wypowiadanie włąsnych sądów i opluwania ludzi, gdzie szacunek nawet do przeciwnika. upadek i tragedia jak takie mamy media SZACUNEK DLA DRUGIEGO CZŁOWIEKA OBOWAIĄZUJE WSZYSTKICH WSTYD I UPADEK ZAWODU DZIENNIKARSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
low-key Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 18:17 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > co takiego temu dziennikarzowi zrobił działacz partyjny, że takimi słowami > traktuje go wtraźnie niszczy z zawziętością? Czy dziennikarze po katastrofie > smolenkiej, po takich batach jak dostali od ludzi, nie nauczyli się szacunku dl > a > ludzi? > Czy w czasie kampanii wyborczej takie słowa zawzięte są nam potrzebne, czy > dzinnikarz nie jest obywatelem tego kraju i nie zależy mu na pozytywnej > rozstrzygnięciu wyniku kampanii. > Gdzie relacja a nie włąsne sądy? Dziennikarz nie jest od wypowiadanie włąsnych > sądów i opluwania ludzi, gdzie szacunek nawet do przeciwnika. > upadek i tragedia jak takie mamy media > SZACUNEK DLA DRUGIEGO CZŁOWIEKA OBOWAIĄZUJE WSZYSTKICH > WSTYD I UPADEK ZAWODU DZIENNIKARSKIEGO A mnie się artykuł bardzo podobał. Nie wydaje mi się żeby dziennikarz nie mógł lub nie powinien dodać swojego komentarza do spraw które nie są oczywiste a wyjaśnienia wymagają. Ponadto w tym konkretnym przypadku dobrze jest pisać prawdę nawet gdy ta prawda może bohatera tego artykułu boleć - a boli na pewno. Dla odmiany ktoś postanowił napisać w końcu całą prawdę o aparatczyku nitrasie. Sam ów jest kłamcą i tchórzem - fajnie że w końcu któryś z dziennikarzy postanowił pokazać że król... jest nagi. Sławek zbieraj się ze szczecina - naprawdę nikt Cie tu nie kocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stranger Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.cable.smsnet.pl 15.06.10, 09:41 A tu się akurat nie ma czemu dziwić. W Szczecinie o dobrego dziennikarza tak samo trudno jak o dobrego polityka. Najczęsciej i jedni i drudzy sa to ludzie z przypadku ( czytaj z namaszczenia ) . DLatego też i poziom tych wypocin jest taki jaki jest.... Zresztą powiedzmy szczerze....nie długo znikną wogóle media regionalne...w Szczecinie...(i bardzo dobrze...) A i oddziały sztucznie utrzymywane ( np Lokalna Wyborcza), padną na pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygfryd kto jak nie Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 20:31 miałby być z zarządzie regionalnym? Zarębina,Krzystek? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti Re: kto jak nie Nitras 14.06.10, 20:47 Obrycki, Krzystek, Zaremba czyli BMW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 Re: kto jak nie Nitras IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 12:30 w zarządzie regionu podobno też Litwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fidelio Re: kto jak nie Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 17:53 litwa? już to widzę, co jak co ale nigdy nie płaszczył się przed koszalinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333x3 Re: kto jak nie Nitras IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 13:59 Arkadiusz "Fax" ma zostać zastępcą Stanisława, kto by pomyślał ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
tateti mam nadzieję 14.06.10, 21:06 że Nitras w końcu wyśle tego biedaka Krzystka na zieloną trawkę razem ze szwagrem gzylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BłoTno BłoTno matecznik Zarembiny IP: *.centertel.pl 14.06.10, 23:01 Jechałam onegdaj przez wieś Błotno rodzinne strony pięknej i pachnącej posłanki Zarembiny uuuuuu pamiętają tam pasłankę. Matecznik piękny żab pełno, zapach wsi, komarki kąsają... Bardzo brak tak p. Poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
sew_pl kariera euro(p)osła 14.06.10, 21:37 Nitras ma duży potencjał, ale zupełnie go marnuje- z jego działalności Szczecin nie odniósł przecież żadnych korzyści. Walka, walka, walka i ciągłe zajmowanie się politykierstwem, a to miasto potrzebuje przecież budowniczych - i to dobrych. Komentarz p. Kowalewskiej jak najbardziej trafny, ale uważałbym jeszcze na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance A kop w tyłek należy się Kowalewskiej. Mocno. 14.06.10, 22:08 Pytałem się onegdaj redachtorkę Kowalewskę, co powoduje jej zmianę podejścia do Sławomira N. forum.gazeta.pl/forum/w,70,74450305,74506016,Troche_Tak_Troche_Nie_Obywatelce_Kowalewskiej.html Jola! Poszperaj w swoich artykułach (też Ci przypominałem: forum.gazeta.pl/forum/w,70,76412590,,Red_Kowalewskiej_w_sluzbi e_Nitrasa.html?v=2 ) a zrozumiesz, że Twoje mentorstwo to "w krysztale pomyje". Żal mi Ciebie Jola po prostu. PS. A Nitrasa możesz teraz w dupę pocałować. Mocniej. Jeszcze mocniej. Nie widzisz tam przypadkiem siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 14.06.10, 22:08 Chcę jeszcze napisać,że pan S.Nitras nie był potrzebny w Szczecinie.Nikt nie czeka na "małego" nie tylko intelektem człowieka.My,mieszkańcy,chcemy mieć w rządzących partnerów do każdych działań na rzecz społeczności lokalnej.Mnie śmieszy zachowanie "prostackiego", z nadania partii (vide autostrada),taki nie potrafi za wiele... i te usteczka wygięte w ciup.Przepraszam,ale pan S.Nitras bierze za to kasę-moją kasę!A to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec inwestor Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.chello.pl 15.06.10, 06:39 Nie no naprawdę , to że cofał na autostradzie kompromituje go ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? 15.06.10, 20:26 Gość portalu: ojciec inwestor napisał(a): > Nie no naprawdę , to że cofał na autostradzie kompromituje go > ostatecznie. Jak to zrozumiesz ojcze inwestorze,jesteś w Europie.A tu jest naprawdę fajnie i zawsze do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Pierwsza porażka europosła. Czy to knock-out? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 07:22 kowalewska jak usłużny dziennikarz z prlu. zawsze za tymi co mają realną władzę. władzę. nitras był mocny promowała i dyskretnie broniła nitrasa. nitras słaby i stado innych wilków rzuciło sie na rannego to za nimi kowalewska kilka ran szarpanych mu robi i dyskretnie łypie okiem w kierunku nowego bossa stada czy widzi jak jest zaangażowana w wykańczanie schorowanego , bylego herszta. nikt jednak nie zadaje sobie pytania jak bardzo będzie osłabiona po jak odejdzie michał marcinkiewicz. panie redaktor proszę natychmiast to omówić! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Mały człowieczek do ... 15.06.10, 07:55 I dobrze, że wreszcie został na lodzie. Facet bruździł ale bez wizji, co dalej. Szkoda, bo stracił znowu Szczecin i Koszalin wychodzi na czołowe miasto regionu. Nie dostali województwa, to opanowali władzę w tym, co jest. To jest prawdziwa polityka. Odpowiedz Link Zgłoś