najt. 29.08.09, 14:49 używacie? ja ciągle ! jestem fanką maskar , tuszów . tylko szkoda że do szkoły nie można ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuku_ Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 15:04 codziennie używam. do szkoły także. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 15:23 też używam. do szkoły też. u nas można się malować, farbować włosy. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
najt. : D 29.08.09, 15:39 ale masz fajnie .. u nas nie można , nawet jak ktoś założy dłuższe kolczyki to nauczyciele mają wonty ... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: : D 29.08.09, 21:00 nasza szkoła jest spoko. i bienio też. { nasz dyrcio. xd } Odpowiedz Link Zgłoś
x3klaudiax3 Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 17:52 malowac się ale z umiarem ;D.. tusz ..błyszczyk ;D no i styka..^^. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley_xdd Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 15:51 u mnie nie można w podstaw~ówce w gimiee można ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 15:56 W moim byłym gimnazjum tez nie było wolno się malować, nosić biżuterii , spódniczek krótszych niż do kolan, komórek. te zakazy nie dotyczyły przewodniczącej szkoły, ona mogła wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 17:15 ja się nie tapetuje, jedynie delikatnie pomaluję rzęsy tuszem i usta lip glossem. taki makijaż + dobre, lekkie perfumy Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 17:22 u nas tez mozna ale nie mocno bo sie czepiaja ja tez tusz,blyszczyk i czasami zapudruje sobie krostki. no i dezodorant Odpowiedz Link Zgłoś
veloney Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 20:53 Ja nie maluje rzęs, gdyż podobno mam długie więc tusz nie jest mi do szczęście potrzebny. U mnie w szkole wiele dziewczyn się maluje, kreski, tusz a nawet podkład, u nie których to masakra normalnie xD Dodam, że chodzę do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
fretka_ Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 20:58 Tusz good ^^ Oczywiście, że można u mnie tusz do rzęs. Albo może nie... sama nie wiem u mnie nie ma takich problemów. Nawet nikt nie patzry. Tylko błyszczyk widać. Ale ja go na szczęście nie używam. Ostrzezenie dla dziewczyn!!! Nigdy, ale to przenigdy nie kópujcie tuszu nieznanych marek, na bazarach, targach. Nie opłaca się to gdyż szybko się krószą, sklejają rzęsy, szczoteczka jest do d*py. Może jest tańsze o 7zl. ale to 7zł. wyrzucone w błoto. Lepsze są ze znanych marek bo nie mają powyrzszych wad. Lepiej kupić tą za 13zł. i mieć na kilka miesięcy Mam nadzieje, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 21:14 używam ale nie lubie się nim mocno malować chociaż często jest w moich dłoniach Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 21:20 nie używam narazie . ;D miałam kilka razy . lol u nas w sql tez można się malować , ale z umiarem . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: tusz do rzęs. :D 29.08.09, 21:32 Używam. Jak dla mnie najlepszy kosmetyk. Niestety w mojej szkole nie można się malować. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: tusz do rzęs. :D 30.08.09, 10:34 tusze są zaje . bistee . ;d muszę sobie kupić, bo zawsze od mamy pożyczałam, a tak to nie miałam okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: tusz do rzęs. :D 30.08.09, 11:16 a ja nie używam nie potrzebuje ale kolerzanki mówią że jakbym pomalowała to bym miała rzęsy do nieba heh Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: tusz do rzęs. :D 30.08.09, 12:45 Oczywiście, że używam, bo bez niego teraz wyglądam brzydko... Rzęsy są krótkie i nie takie zakręcone jak z tuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: tusz do rzęs. :D 31.08.09, 20:46 No najchetniej codziennie...ale mama krzyczy ze jestem za mala Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: tusz do rzęs. :D 06.09.09, 11:12 Używam do szkoły i na codzień. W mojej kosmetyczce jest LASH Stiletto z meybelline. JEST GENIALNY ! Ja mam długie rzęsy i jak przeciągnę pare razy tym tuszem to sięgają aż do brwi ! Naprawde polecam Uwielbiam tusze Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: tusz do rzęs. :D 06.09.09, 12:29 Lash stiletto jest beznadziejny . -,- jak co to już bym poleciła loreal telescopic explosion . osobiście używam tuszu codziennie . Odpowiedz Link Zgłoś