lilka330 16.06.10, 14:22 Jadę w okolicę Szczecina z synem i chciałabym znaleźć miejsca dedykowane dzieciom. Chyba jest taka strona? Pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek-122 Re: wypad z dziećmi 19.06.10, 22:38 Ja szukałem raz takiego portalu i niestety nie znalazłem nic godnego polecenia, na zagraniczne wyprawy pleca www.travelkids.com, ale w Polsce... czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
zanetka27 Re: wypad z dziećmi 20.06.10, 23:17 Nie wierzę musi coś być, napewno jakaś mama już myśli nad taką stroną :) Odpowiedz Link Zgłoś
jjustyna86 Re: wypad z dziećmi 05.07.10, 16:17 Polecam rozwinskrzydla.info tam duże ciekawych miejsc opisują, jeszcze warto zajrzeć na blog.szczecindladzieci.net.pl. Jeszcze xpert kids organizuje warsztaty wakacyjne dla dzieci. Moje dziecko na nich bylo w pierwszym tygodniu wakacji. Fantastyczne bardzo pomyslowe zajecia byly. strona www.expert-dzieci.pl To jeśli chodzi o Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta3223 Re: wypad z dziećmi 08.07.10, 12:51 rowniez polecam te strone, szczegolnie kacik podrozniczy, znajduje się tam dużo ciekawych miejsc i opisów. ostatnio wydali rowniez przewodnik z roznymi atrakcjami w Niemczech, naprawde fajny Odpowiedz Link Zgłoś