Dodaj do ulubionych

Bar Extra taniej. Przetarg 1 października

27.07.10, 21:23
Jakoś tak... czarno widzę ten przetarg. Grunt za 10mln, bez planu zagospodarowania przestrzennego, z problemami "działkowymi", wymogiem parkingu dla 75 samochodów (to chyba wyjdzie z dwa piętra pod ziemią?). A i oczywiście najpierw trzeba teren przykładnie wysprzątać...
Obserwuj wątek
    • Gość: anty-ZED-bredzik a może Kościołowi dać? IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.10, 21:28
      Oni ostatnio dostają od Krzystka co chcą, więc może im też tę działeczkę dać. Granicę załatwią w trybie ekskomuniki. Radni nocą będą pracować a plan uchwalą. A parkingów w Szczecinie i tak nie potrzeba!
      • swarozyc Re: a może Kościołowi dać? 27.07.10, 22:30
        Ty sie ku... zboku z wierzacych ludzi nie nasmiewaj!
        • Gość: anty-ZED-bredzik Re: a może Kościołowi dać? IP: *.szczecin.mm.pl 28.07.10, 00:36
          Onanisto antyklerykalny, jakbyś zamiast paść swoją paranoję pisał tematycznie, to może byś zakuty łbie i kacapie durny nie był na tym olewaną ekstremą.

Głupku patentowy - ja się nie czepiam LUDZI - których Ty obrażasz na każdym kroku i w każdym temacie niezależnie od sensu wątku. Ja się nabijam z ostatnich działań miasta jełopie durny na obczyźnie.
          • Gość: gosc Re: a może Kościołowi dać? IP: *.fbx.proxad.net 28.07.10, 01:18
            O widze, ze to ta slynna na cala Europe polska kultura :)))
      • beatrix13 Re: a może Kościołowi dać? 27.07.10, 22:30
        ale wredny jesteś
        nie podpowiadaj, bo licho nie śpi
      • Gość: gosc Re: a może Kościołowi dać? IP: *.fbx.proxad.net 28.07.10, 00:24
        No wlasnie, w Szczecinie otatnio to kosciol katolicki wszystko rzejmuje a
        darmo... moze by tak zebrac wszystkie te niepotrzebne dzialki w miescie i
        poprosic okolicznego biskupa zeby wzial... moze przyjmie?

;)))
    • rmarcin555 Bar Extra taniej. Przetarg 1 października 27.07.10, 23:01
      Teren z wadą prawną kupi tylko samobójca lub wariat.
    • Gość: Vlad.H. kto robil wycene? IP: *.cable.quicknet.nl 28.07.10, 00:10
      ile tam jest metrow ze to warte 15 mln? - patrzac na wycene szpitala to jakies
      maks 1,5 miliona - z 99% bonifikata wezme nawet jak wycena bedzie 15 mln
      • Gość: anty-ZED-bredzik Re: kto robil wycene? IP: *.szczecin.mm.pl 28.07.10, 02:19
        Nie gadaj tak chamski bejzbolu, bo swarożyc Cię zgwałci za teksty antyklerykalne...
        • Gość: twarda wazelina HAHAHA IP: *.chello.pl 28.07.10, 07:55
          Widzę ,że wałujew ruszył gowno w temacie.
          Twarda wazelina wyjeżdża w w przyjemniejsze rejony , zostawiam was z tym "bożym
          nieszczęściem " , niech ZED dalej podciera ta niedołęgę życiową na zmianę z Soską
        • Gość: Vlad.H. Re: kto robil wycene? IP: *.cable.quicknet.nl 28.07.10, 23:18
          nie dam ci dotkanc mojego wacka - mozesz tu urzadzac dzikie sceny zazdrosci,
          plakac pod oknem, grozic mi i wyzywac a ja i tak nei dam ci dtoknac mojego wacka
          - po prostu to zaakcpetuj.
    • xes_szcz bonifikata 28.07.10, 11:00
      Jesteśmy tak przeobrzydliwie bogatym miastem, że rozdajemy nieruchomości z 99%
      bonifikatą. Zgodnie z obowiązującą polityką, każda prywatna firma (z siedzibą w
      Watykanie, czy innym państwie) może liczyć na wysokie upusty. Przecież gdyby
      tylko kościół dostawał takie bonusy to było by to niezgodne z konstytucją.
      Podsumowując, ziemia pójdzie za 100tys. zł.
    • Gość: fanek Re: Bar Extra taniej. Przetarg 1 października IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 28.07.10, 19:32
      A szpital można było sprzedać przynajmniej trzy razy drożej, i co? Za taką kasę
      można było wyremontować Aleję Niepodległości od ulicy Dworcowej, i Aleję
      Wyzwolenia do ulicy Krasińskiego! I to z zastosowaniem najlepszych materiałów, z
      polerowanymi granitowymi krawężnikami włącznie! A mamy co?
      • red.kazik kupi Kuria za 15 tysiaków? 28.07.10, 23:00
        i postawią mega market z dewocjonaliami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka