swantevit 22.03.04, 15:57 Rado in my mind Admin, co jest???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit Re: GDZIE JEST MOJ WATEK... 22.03.04, 19:35 swantevit napisał: > Rado in my mind > Admin, co jest???!!! poczytaj regulamin i netykiete moze cie oswieci. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: GDZIE JEST MOJ WATEK... 22.03.04, 19:47 absztyfikant napisał: > A o co chodzi ??? swarek zaczal dosc wulgarnie mowic o sp rado. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 cos przeczuwam 23.03.04, 09:30 ze znowu narozrabiales i znowu sie doczekasz sprawiedliwej kary:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Skuter 23.03.04, 09:43 skuter70 napisał: ze znowu narozrabiales i znowu sie doczekasz sprawiedliwej kary:) ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' a ty co taki zadowolony - szadenfrojde z mojego bana? Lepiej juz sie czujesz? jezeli GW banuje za mokre lono, to jakich istotnych wiadomosci tu nie mozna przekazac... Ten cymbal twierdzi ze ma 3 fakultety a pisze gorzej niz menel z ul. Swarozyca. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Skuter 23.03.04, 09:50 swarozyc napisał: > Ten cymbal twierdzi ze ma 3 fakultety a pisze gorzej niz menel z ul. Swarozyca. jesli mowa o sp rrado to on nigdy nie twierdzil ze ma 3 fakultety. co do jakosci pisania to w wtkasowanym watku to ty pisales jak menel nikt inny tylko dlatego ze przypomnialem ci szkolenia w samoobronie. co zle wspomnienia masz? poza tym nie ejstes zabanowany jak widac a tylko nie ma jednego glupiego i chamskiego watku. zabanowlo cie zdaje sie forum krakow. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.03.04, 09:59 > a ty co taki zadowolony - szadenfrojde z mojego bana? prawde mowiac to zaluje, ze po raz drugi nie zalapalem co narozrabiales:) > Ten cymbal twierdzi ze ma 3 fakultety a pisze gorzej niz menel z ul. Swarozyca. to o mnie ? ja nie mam trzech:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Skuter 23.03.04, 10:01 skuter70 napisał: > > > a ty co taki zadowolony - szadenfrojde z mojego bana? > > prawde mowiac to zaluje, ze po raz drugi nie zalapalem co narozrabiales:) > SAM SIE TAM Z RANA WPISALES. > > > Ten cymbal twierdzi ze ma 3 fakultety a pisze gorzej niz menel z ul. > Swarozyca. > > to o mnie ? NIE to o nim > ja nie mam trzech:) > Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.03.04, 10:04 > > SAM SIE TAM Z RANA WPISALES. ?????? dzis????? w takim razie nic ciekawego boo nie pamietam:) pojde chyba kupic jakies tabletki na pamiec starosc nie radosc Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Skuter 23.03.04, 10:17 swarozyc napisał: > wczoraj!! to fakt skuter napisal: swarek czy ci sie nudzi? pamietam jak dzies. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.03.04, 10:21 > to fakt skuter napisal: swarek czy ci sie nudzi? faktycznie to napisalem alenie pamietam na co to byla reakcja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: cos przeczuwam IP: *.nitka.net.pl 23.03.04, 09:49 Cokolwiek by nie napisal o tym osobniku bedzie to zbyt piekne (ha!ha!ha!)aby to usuwac oraz ograniczac innym forumowiczom mozliwosc sycenia sie trescia opisujaca tego "tepaka". Ludzi mozna oslepic i przekupic, ale czlowieka nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana jakoś nie tęsknię.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 09:52 szczerze mówiąc nie ma czego żałować... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 10:12 Po cholerę pismaki zamykają się w klatkach (czemu na tak krótko) skoro sami zamykają innym gęby? Poza tym na innych forach cenzusie adminy odzywają się do forumowiczów a u nas "zamordyzm" i "dyktatura". Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 10:22 ja_aska napisała: > Po cholerę pismaki zamykają się w klatkach (czemu na tak krótko) skoro sami > zamykają innym gęby? Poza tym na innych forach cenzusie adminy odzywają się do > forumowiczów a u nas "zamordyzm" i "dyktatura". ja traktuje forum jak knajpe siedzimy sobie gadamy ale jak ktos za duzo wypije zaczyna rzucac buteklkami po scianach skacze do bicia innych to wzywa sie ochrone wyprowadzaja go i tyle a my siedzimy i saczymy piwko dalej. wytrzezwieje to wroci. na innych forach dzialaja znacznie szybciej i bardziej zdecydowanie niz na naszym. przypomnialem juz tu ze to w krakowie zabanowali swarka zupelnie. a u nas przez ladne parde dni widanil niezwykle chamski post "marcowe zdejmowanie". co do dziennikarzy oni nie protestuja przeciwko temu zeby karac za nieprawdziwe oskarzenia,ale przeciwko zamykaniu do wiezienia. swarka jak na razie nikt nie zamknal mimo iz dzialalnosc propagujaca faszyzm jest zakazana. ot slabe panstwo. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 10:46 Dlaczego za kłamstwa i poomówienia nie należy zamykać. Przecież niektórzy zrobią wszystko by kogoś zniszczyć. Medialnie najłatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 10:55 ten facet jest jeszcze glupszy niz myslalem!! zarzuca mi faszyzm... Nie wiem czy plakac czy sie smiac...? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Aska 23.03.04, 10:58 ale glupota i malosc ludzka nie jest smieszna - jest tragiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 widze , ze sporo mnie ominelo 23.03.04, 11:04 gdziez to sobie faszyzowalismy? zawsze myslalem, ze porzadny faszysta to pifko i pejcz a nie whisky i fajeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: widze , ze sporo mnie ominelo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 11:08 może to tajniak? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: widze , ze sporo mnie ominelo 23.03.04, 11:11 > może to tajniak? moze nawet kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: widze , ze sporo mnie ominelo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 11:13 tajna faszystka z whisky i fajeczką????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: widze , ze sporo mnie ominelo 23.03.04, 11:16 nie zapominaj o pejczu Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Skuter 23.03.04, 11:15 skuter70 napisał: gdziez to sobie faszyzowalismy? zawsze myslalem, ze porzadny faszysta to pifko i pejcza nie whisky i fajeczka ''''''''''''''''''''''''''''''' Widocznie nie jestem porzadnym faszysta bo nie pale, wiec faszyzuje sobie troche jak mam zly humor i wtedy wyciagam ten pejcz, a Zoska zaklada skorzane szorty... a ja jej na to; - dzisiaj ty bedziesz rado... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.03.04, 11:19 > a ja jej na to; - dzisiaj ty bedziesz rado... kiepsciutko juz nawet straszy Cie po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Skuter 23.03.04, 11:23 Rrado był denerwujący ale ten nowy rrado jest5 wk.... jący. Nie lubię go i już (tu następuję tupnięcie nogą dla podkreślenia efektu). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Skuter 23.03.04, 11:36 Nie nosze obcasów bo to nie wygodne! Pysk można rozwalić! Spróbuj sam. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Skuter 23.03.04, 11:39 ja_aska napisała: > Nie nosze obcasów bo to nie wygodne! Pysk można rozwalić! Spróbuj sam. probowalem ale to zboczenie zreszta nawet stanie bez ruchu kiepsko mi wychodzilo kobiety to jednak dziwne stworzenia, ze sie w takie cos pakuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Skuter 23.03.04, 11:43 skuter70 napisał: kobiety to jednak dziwne stworzenia, ze sie w takie cos pakuja:) '''''''''''''''''''''''''''''''''''' Samce stojac na czatach, zaraz wypatrza nienaturalne zachowanie przeciwnika... ...i o to chodzi...> > Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: widze , ze sporo mnie ominelo 23.03.04, 13:44 skuter70 napisał: > gdziez to sobie faszyzowalismy? > zawsze myslalem, ze porzadny faszysta to pifko i pejcz > a nie whisky i fajeczka a blad to juz nie te czasy. to raczej dziecinstwo. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 13:42 swantevit napisał: > ten facet jest jeszcze glupszy niz myslalem!! > zarzuca mi faszyzm... > Nie wiem czy plakac czy sie smiac...? ja tez nie wiem. raz to smieszne ale jak pomyslec o hietorii to mozna zaplakac. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 13:41 ja_aska napisała: > Dlaczego za kłamstwa i poomówienia nie należy zamykać. Przecież niektórzy > zrobią wszystko by kogoś zniszczyć. Medialnie najłatwiej. ok ale jest mase innych kar. nie mozna i w krajach cywilizowanych nikt nie kara wieziemiem za slowo. gdyby facio powiedzial cos o kosciele albo polskiej prawicy i go skazali to chyba sama bys sie dala porabac za niego. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: jakoś nie tęsknię.... IP: *.comnet.krakow.pl 23.03.04, 14:21 cała nasza Polska natura, dajcie sobie już siana. Do k...y nędzy czy ta wymiana zdań cokolwiek zmieni ? ale rrado przesadza z tym skarżeniem, chyba ma jaja. A skoro ma trzy fakultety to nie powinien mieć problemu z dobraniem odpowiednich argumentów przy odpowiedziach osobom atakujących jego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: jakoś nie tęsknię.... 23.03.04, 15:03 Gość portalu: H56 napisał(a): > cała nasza Polska natura, dajcie sobie już siana. Do k...y nędzy czy ta > wymiana zdań cokolwiek zmieni ? ale rrado przesadza z tym skarżeniem, chyba ma > jaja. A skoro ma trzy fakultety to nie powinien mieć problemu z dobraniem > odpowiednich argumentów przy odpowiedziach osobom atakujących jego ego. 1. rado nie zyje 2. sp rado nie twierdzil ze ma 3 fakultety 3. ja blackexit nie mam problemu z przewalaniem sie inwektywami ale na mordobicie nie ide. taki prosze ciebie poganin on nie zna szermierki to jest kamien lupany. lata z maczuga i nia wywija. teraz przypadkowo walna sie sam i placze. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Cenzor 23.03.04, 15:56 no wiec jak; dostane odpowiedz czy nie? bo bede was bojkotowac! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 swar najlepiej im dokopiesz 23.03.04, 16:06 nie kupujac papierowego wydania Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cenzor 23.03.04, 16:06 najlepiej oflaguj sie i podpal w ramach protestu ,a na przyszłość pomysl zanim napiszesz znowu jakieś wulgarne epitety bo to chyba nie pierwszy raz ci sie zdarzyło ,ja rozumiem że można kogoś nie lubic i nawet obrażać ale wszystko musi mieć ręce i nogi .widzę też że zawiązała się ciekawa i egzotyczna koalicja twoja z leszkiem !może podyskutujecie nad moralnymi aspektami religi katolickiej chętnie posłucham ,to moze być ciekawe i niepowtarzalne!. Odpowiedz Link Zgłoś