alewczycka13 12.08.10, 09:50 Witam dziewczyny czy są na forum dziewczyny z terminem na wrzesień fajnie byłoby trochę poklikać i wymienić się doświadczeniami, bo ja jestem drugi raz w ciąży i jest ona całkiem inna niż pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexi777 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 12.08.10, 16:30 hejka, ja mam termin na przełom września i października. Wejdź na forum wrzesien wyczekiwany jest tam parę szczecinianek można sobie pogadać na luzie:) U mnie też druga ciąża:) Odpowiedz Link Zgłoś
aknusia8799 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 12.08.10, 17:10 fajną stroną dla obecnych i przyszlych rodzicow jest www.benc.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alewczycka13 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 15.08.10, 20:29 lexi chcę na to forum wejść już drugi raz ale niestety nie wiem co mam napisać aby się tam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi777 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 16.08.10, 16:47 hej, napisz po prostu jak się nazywasz, kiedy masz termin i takie tam pierdoły o sobie, powinny dziewczyny zareagować.Jakby cos to daj znac do mnie na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
katarrina86 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 16.08.10, 18:44 witam!!! ja mam termin na 25września i juz nie mogę się doczekać, zaczynam panikowac który szpital wybrać poki co staneło na tym, że będę rodzić na pomorzanach a jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
lexi777 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 17.08.10, 10:37 Ja też pomorzany, ze względu na zzo:).We wtorki o 10:30 można obejrzeć porodówkę i pogadać z lekarzem.Miałam jechać dzisiaj ale nie zdążyłam, czyli następny wtorek.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jk1977 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 17.08.10, 11:26 Witam ,ja też mam termin na wrzesień -26. Ale już będąc na wakacjach leżałam na patalogii ciąży. Więc w zasadzie nie wiem kiedy urodzę.Jak narazie to będę rodzic chyba w Zdrojach,chociaż mój lekarz jest z Polic. Dzisiaj idę na wizytę. Moja koleżanka rodziła tydzień temu na Pomorzanach jest zadowolona, ale nie dostała znieczulenia- to był jej 2 poród i powiedzili,że jest już za póżno na znieczulenie. Dziewczyny kupujecie pieluszki 1 czy 2 , bo te dwójki są już od 3 kilo. Ja mam zakupione właśnie 2 i obawiam się czy nie będą za duże? Odpowiedz Link Zgłoś
lexi777 Re: CIĘŻARÓWKI Z TERMINEM NA WRZESIEŃ 17.08.10, 21:15 Nie strasz.To mój drugi poród i mam nadzieje że zdążę. Pierwsze rodzilam w zdrojach i tez było spoko.Ale teraz mam też bliżej te pomorzany.Co do pieluch to chyba się zdecyduję na te bella happy newborn z wycieciem na pępek. A pampery chyba wzięlabym pierwsza paczkę te 2-5 kg ale następne juz 3-6. Tylko, że ja rodze duże dzieci ok 4 kg wiec jest co zawijać:) Odpowiedz Link Zgłoś