Dodaj do ulubionych

Kto ma szanse na prezydenturę?

19.08.10, 12:32
co wy tu biadolicie .Wybory i tak bezapelacyjnie wygra Pani Małgorzata Jacyna
Wit i powiem więcej w I turze. Będzie to totalna porażka wszystkich cwaniaków
partyjniaków
Obserwuj wątek
    • felixd133 Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 12:33
      Prof. Piotr Niedzielski na Prezydenta!
      Jest znakomity kandydat na Prezydenta Szczecina, gdyby chciał
      wystartować w wyborach. To Prof. Piotr Niedzielski, dziekan Wydziału
      Zarządzania i Ekonomiki Usług, znakomity organizator i zarządca z
      najwyższej szczecińskiej półki. Nie tylko teoretyk, ale praktyk.
      www.szczecinbiznes.pl/ludzie/268-
      rof_Piotr_Niedzielski_dziekan_Wydzialu_Zarzadzania_i_Ekonomiki_Uslug_
      US.html Jego kandydatura dla Szczecina, to jak trafiona 6 w dużej
      kumulacji lotka. Powiedzmy politykom STOP. Pora wreszcie na
      prawdziwych fachowców.
      • Gość: swojak Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:38
        chciałem głosować na Lewicę, ale kandydatura Wijasa, to żenada
        • Gość: Sam Pras Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.szczecin.vectranet.pl 19.08.10, 14:16
          zgadzam się w 100%
        • Gość: kibic Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 17:32
          A wygra Adamek ,a grant poleci na deski.
      • Gość: as jacyna 30%,krzystek30%,wijas15%,zaremba15%,nowak3% IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 12:46
        plus minus 5% dla pierwszej 4.Jak nic mamy 2 turę krzystek-jacyna.
        • Gość: BloomL Arkadiusz Litwinski IP: *.globalconnect.pl 07.09.10, 20:44
          a ja bym wybral skromnego (ale pracowitego) Arkadiusza Litwinskiego
          • konspirant.0 Re: Arkadiusz Litwinski 07.09.10, 21:02
            szkoda tylko, że ma za plecami Nitrasa
            • Gość: BloomL Re: Arkadiusz Litwinski IP: *.globalconnect.pl 07.09.10, 22:47
              no ale wlasnie nie bardzo za plecami, bo sie nie lubia (Nitri nie toleruje konkurencji)
      • Gość: Off Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:51
        Dziekan Wydziału Gier i Zabaw? Dziękuję, następny.
        • Gość: młody Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:55
          przy takich kandydatach wygra Jacyna, a SLD może się pakować
          • mardeval Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 14:49
            Chyba, ze SLD zda sobie wreszcie sprawe, ze p. Wijas jest troche za cienki i
            zaproponuje kogos z poza parti, kto dawalby gwarancje,ze nie bedzie
            ministrantem ,ani nawiedzona sluzebnica panska, sklonna oddawac kuriewnym
            nastepne fragmenty Szczecina.Propozycja, Krzystek, Jacyna to nic gorszego miastu
            nie moze sie prztrafic
            • Gość: groszek Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:06
              nie porównuj zdegenerowanego urzednika Krzystka z bystrą i
              przedsiębiorczą Jacyną-Witt
            • Gość: realista Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.kalisz.mm.pl 19.08.10, 17:05
              mardeval napisał:

> Chyba, ze SLD zda sobie wreszcie sprawe, ze p. Wijas jest troche za
              cienki
              i
              > zaproponuje kogos z poza parti,

nie ma szans, chłopcy myślą tylko jak się załapać na radnych
      • Gość: przedszkolak Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:51
        Doktorów i prof. u nas w bród . dr.profesorowy Lepper , dr. nie hab. Wałęsa .
        Teoretycy dr i prof. niech siedzą sobie i zarządzają na wydziałach gier i
        zabawek w swoich budach i niech nie mącą w głowach poza uczelniami. Obecnie
        zdecydowana większość mieszkańców Szczecina wybierze teraz Prezydenta z
        doświadczeniem życiowym i doświadczeniem praktycznym ,ale to na pewno nie będzie
        to polityk.
      • Gość: beł-kot Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.10, 18:23
        felixd 133 promuje profesora Niedzielskiego - profesor musi wyrazić zgodę, należy zorganizować
        inicjatywę obywatelską, jakiś komitet poparcia, zgłosić formalnie, zdobyć fundusze i promować i
        działać to pilne!
    • Gość: Gosposia z Wałów Golema na prezydenta IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 12:43
      Wygra ten, kogo poprze Golema, da forsę na plakaty i inne gadżety, nie bez
      przyczyny Jacyna ślini się do forsy Golemy, nazywa go wielkim biznesmenem, wszak
      to mecenas kultury, żenada zwykła, więc lepiej bezpośrednio zagłosować na
      Golemę, i tak ma pół miasta w kieszeni. Niestety trzeba na prezydenta ściągnąć
      jakiegoś menedżera z zewnątrz, człowieka bez układów a wtedy to miasto ma
      szansę, nie wierzę w Jacynę i jej czyste ręce, Litwińskiego, co kręci lody ze
      spółkami Golemy, Wijasa, co zaraz pójdzie śladem Runowicza i Jurczyka, to miasto
      zdemolował już Koćmiel, więc jeden Golema więcej jedne mniej, nie ma to znaczenia.
      • Gość: as Re: Golema na prezydenta IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 12:48
        o ile wiem to jacyna opowiada się za golemą w sprawie jego
        pomówienia przez łuczaka.Jacyna ma prawo nie przepadać za łuczakiem
        • Gość: Chichot Re: Golema na prezydenta IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 13:30
          Problem w tym, że Łuczak powiedział prawdę o Golemie, więc wniosek taki, że nie
          wolno mówić prawdy. Łuczak powiedział, że Golema to szemrany businesman, prawda
          to czy fałsz? - jak w konkursach radiowej Trójki. Więc Jacyna popiera Golemę,
          tyle w temacie, zresztą myślę, ze wstawiała swoje okna w Golemy lokale, stąd
          zapałała taką miłością do tego mecenasa kultury. Jak zostanie prezydentem
          wymienią okna gdzie się da na jej wyroby, a Golema będzie miał stałe zlecenia na
          catering i obsługę urzędu.
          • Gość: groszek ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:26
            A Golema to jakiś wróg publiczny czy wróg ćpuna Łuczaka który teraz
            szczeka na forum????!!!
            Golema to facet ze Szczecina i w Szczecinie robi interesy więc nie
            rozumiem tego chamskiego ataku? to znaczy nie rozumiałbym gdybym nie
            wiedział że Golema przeszkadza Łuczakowi co to ćpał z Atamańczukiem
            i facetowi w denach od butelek z księgarni Ossolineum co to chciał
            lokal oddac bankom a interes wymknął mu się z rąk.
            panowie, więcej umiary bo Golemie to możecie buty ew. wyczyścić!
            • zed.1 Re: ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek 20.08.10, 07:48
              ty chyba nie jestes ze szczecina albo nie wiesz skad sie wzielo to
              imperium.
              • Gość: misiek Re: ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 08:47
                skąd?twój Wypietrek Ksyfek powinien to wiedziećj ako frend Gloemy
          • Gość: Frasio Re: Golema na prezydenta IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 17:35
            Gość portalu: Chichot napisał(a):

>Jak zostanie prezydentem
            > wymienią okna gdzie się da na jej wyroby, a Golema będzie miał stałe zlecenia n
            > a
            > catering i obsługę urzędu.

Co i tak będzie już krokiem do przodu w porównaniu z rozdawnictwem Krzystka
      • Gość: jan Re: Golema na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 18:39
        a ja wam mowie wygra smieszny zakompleksiony i brzydki z piszczacym glosem w
        grubych brylach onanista galkowski tyle tylko ze na flecie
    • bzykzby Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. 19.08.10, 12:56
      Jeżeli w wyborach wystartuje Pan Biełowiec to ja na niego zagłosuję natomiast
      jeżeli nie wystartuje to swój głos oddam Kandydatowi bezpartyjnemu Pani
      Jacynie Witt. Moim marzeniem jest to ażeby odpartyjnić wszystkich
      nawiedzonych partyjniaków ze stołków w UM i jednostkach podległych. Jako
      kobieta nie mogę patrzeć na ich debilne poczynania i pajacowania .
      • Gość: qqq Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 13:06
        również natychmiast zagłosuję na Pana Biełowca.
        Stop partyjniactwu w mieście.
      • Gość: from Stsetsin Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.xcomp.pl 19.08.10, 13:14
        Mam nadzieję, że Pani Jacyna Witt nie dojdzie do władzy. Może i wystartuje jako kandydat niezależny, ale po wygranych wyborach, przypuszczalnie zacznie "kręcić lody" z PiS.

Jak już ktoś wspomniał, tak i ja nie wierzę w czyste ręce kandydatów. Wydaje mi się, że każdy na każdego ma jakąś tajemniczą kartę, którą wykorzysta gdy tylko nadejdzie odpowiednia pora.

Pierwotnie w zamyśle miałem chęć głosowania na Sojusz Lewicy Demokratycznej, lecz Pan Wijas doskonale mnie zniechęcił do oddania głosu na ww. ugrupowanie.

Pan Krzystek - pożal się boże - z poparciem kurii wystartuje w wyborach, ciekaw jestem czy postawi krzyż w każdym okręgu wyborczym by nikt nie zapomniał o wielkiej mocy splecionych deseczek na wzór szkieletu latawca.

Stsetsin przyszła niedoszła stolica kultury, za to czołówka w rankingu: stolica ludzkiej głupoty, niemożności i "gruszek na wierzbie" :/
        • Gość: Fizia pońszoszanka a Golema? zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 13:35
          Szczecin to też stolica mecenasów-cieniasów jak Golema, to Krzystek dał mu ten
          tytuł, jak jest silny to niech to pokaże i mu zabierze. Czy uważacie że Golema
          to prawdziwy mecenas kultury po tym cyrku z operą? Gdyby zależało to od miasta
          nie województwa to Golema by wygrał sprawę Colosseum, a za tym stał Nitras.
          Partyjny kandydat to dalsza degrengolada miasta.
          • Gość: groszek frajer z denami od butelek i ćpun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:29
            robią wicher antyGolemowy na forum.Ćpunie i tak zabecalujesz kupę
            kasy za pomówienia,szczekaj dalej, internet nie jest anonimowy jak
            ci się wydaje w twoim zaćpanym mózgu
          • Gość: from Stsetsin Re: a Golema? zawsze byłam za Biełowcem lub JAC IP: *.xcomp.pl 19.08.10, 15:04
            Co do Opery, to sprawa jest bardziej skomplikowana aniżeli (w wielkim absurdalnym skrócie) ten zna tego, a ten ma z tamtym układy a jeszcze inni chodzą razem na piwo i mają wspólną żonę.

Otóż, opera mogłaby się przenieść do Colloseum - spoko, tylko to będzie generowało kolejne koszta, remonty, czynsze itd. a później co? Zainwestowane pieniądze przepadną? Należałoby mieć jakiś plan odnośnie dalszego zagospodarowania byłego kina.
            Z drugiej zaś strony zakup namiotu, fajnie. Niby się przyda, niby na siebie zarobi itd. Lecz należy pamiętać, że w Szczecinie nie ma dużych imprez i szczerze wątpię aby w najbliższym czasie coś się zmieniło.

Na dobrą sprawę, każdy w tym przypadku ma rację, problem tylko w tym że nikt nie potrafi bądź nie chce przedstawić dalszych konkretnych planów na wykorzystanie czy to byłego kina czy też namiotu. Rzucanie ogólnikami: "kiedyś się przyda", "a może ...", "mamy plan", "sprzedamy...", "zainwestujemy..." nie napawają optymizmem. Potrzebne są jakieś konkrety i doraźne działania a nie puste słowa!

Jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził".
      • Gość: Gość B. Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:16
        Nie powinno głosować się na partię lecz na osobę,a Pani Witt do garów nie do
        polityki.
        • Gość: biały Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:28
          pani Witt do rządzenia miastem Szczecinem a reszta do szkoły
    • cichyczlek jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec. 19.08.10, 13:23
      Dla mnie też jest jasne ,że prezydentem szczecina zostanie Małgorzata Jacyna
      Witt ,bo tylko ona może podnieść te bagno ,które zostało stworzone przez
      POpaprańców . żadna osoba partyjna na pewno nie zostanie prezydentem . Ja
      także chętnie widział bym również kandydata
      na prezydenta Pana Biełowca tj. tego pana który zwalcza patologie w strefie
      parkowania wytworzoną przez krzystka i jego sztab niedouczonych prawników i
      kompanów. Jako mieszkaniec szczecina chcę ,żeby prezydentem była osoba czynów
      ,a nie gęby.
      • kryjek Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec 19.08.10, 16:05
        cichyczlek napisała:

Ja także chętnie widział bym również kandydata
        > na prezydenta Pana Biełowca tj. tego pana który zwalcza patologie w strefie
        > parkowania wytworzoną przez krzystka i jego sztab niedouczonych prawników i
        > kompanów. Jako mieszkaniec szczecina chcę ,żeby prezydentem była osoba czynów
        > ,a nie gęby.

Przyłączam się do tej wypowiedzi. Jedyna osoba nie uwikłana w gierki i
        machlojki polityczne ,która ma odwagę wszystkim baranom powiedzieć won i to w
        sposób dosłowny ,a co najważniejsze skuteczny. Może pan ten od strefy
        wystartuje i małby spore szanse na powodzenie.
        • zed.1 Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec 20.08.10, 07:51
          wariatko, ile sobie jeszcze dzis nowych kont zalozysz na forum?
          • Gość: tyłeczek Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:06
            do Zed 1 idź szybciutko do kibelka ,bo strasznie kałem śmierdzisz nie sraj już
            na swój ekran ,bo to nie kibelek .
    • zachlanamorda Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; 19.08.10, 13:51
      W kółko Macieja pisze pani to samo po sto razy o tych kandydatach i korycie
      Prezydenta ,aż jest to nudne. Natomiast nie raczy Pani wspomnieć o takich
      osobach jak wyżej formułowicze podają jak Pan Biełowiec . Ja nie wiem co
      myśleć o tej kandydaturze ,ale jestem przekonany ,że on rozwalił by te
      występujące poplecznictwo w tych organach samorządowych i rozgonił by na
      zbity pysk gamoni z partii zatrudnionych dzięki PO.pIS.SLD . Moja
      zachlanamorda stawia wyłącznie na bezpartyjną osobę na prezydenta. W chwili
      obecnej jako zgłoszona jest Kandydatura Pani Witt Jacyny ,to ja na nią będę
      głosować,
      • Gość: pio Re: Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 14:16
        a moim kandydatem NIE BĘDZIE pani jacyna wit ;)

bo nie zamierzam podpisywać listy co niedzielę w kościele ;)

pozdrawiam
      • Gość: PawelA Re: Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:17
        Bezpartyjna to ta Pani jest nie z własnego wyboru. Nawet taki tFur jak
        PiS jej nie chciał. No to kto ją zechce, nie licząc klonów forumowych?
        ;-)

Ta Pani to zguba dla tego miasta, tak samo jak krzystkowie i inni
        podobni tej parze.
      • zed.1 mentalnosc anarchistow i ich kandydaci 20.08.10, 07:59
        zadziwia mnie to co wypisuja tu ludzie o tym, ze niby bezpartyjnosc
        to atut. bezpartyjnosc oznacza brak poparcia w radzie miasta, brak
        zaplecza ludzi popierajacych i wreszcie totalny chaos.

miastem nie rzadzi jedna jedyna osoba a grupa osob reprezentowana
        przez prezydenta. zadna jedna osoba nie jest w stanie kierowac
        wszystkimi aspektami tak duzego organizmu. prezydent musi miec rade
        miasta i zaufane osoby na stanowiskach wice i dyrektorow, tak by
        sprawnie dzialali razem. im mniej sprawnie dziala tym wieksza
        wychodzi z tego dupa.

stawianie na bialowca bo jest partyzantem i moze rozwalic cos co wam
        sie nie podoba jest objawem totalnej naiwnosci i niedojrzalosci.

dziwnym zbiegiem okolicznosci ci co wynosza pod niebiosa takich
        bezpartyjnych kandydatow licza jedynie na to, ze wejda i rozpieprza
        urzad. a jak juz rozpieprza to niby ma byc raj. to wymaga leczenia,
        bo do zdrowego rozsadku tu daleko.
        • Gość: misiek Re: mentalnosc anarchistow i ich kandydaci IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 08:50
          Wypietrek ksyfek na babcię kloozetową do urzędu miasta
        • Gość: dudu Re: mentalnosc anarchistow i ich kandydaci IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 01.09.10, 19:05
          > dziwnym zbiegiem okolicznosci ci co wynosza pod niebiosa takich
          > bezpartyjnych kandydatow licza jedynie na to, ze wejda i rozpieprza
          > urzad. a jak juz rozpieprza to niby ma byc raj. to wymaga leczenia,
          > bo do zdrowego rozsadku tu daleko.

Widzisz... problem w tym, że akurat Biełowiec budzi zaufanie. Facet nie
          walczy w swoim imieniu, tylko w imieniu prawa. Prawa, które np. taki
          Krzystek (choć prawnik) ma w dupie. Biełowiec ma lepsze rozeznanie w
          prawie administracyjnym niż obecny pseudo-prawnik prezydent jak i cały
          sztab w Urzędzie Miejskim. Ma parcie na porządek i przestrzeganie
          pewnych zasad, które większość partii w tym mieście olewa. Za to ma mój
          głos, jeśli wystartuje.

O radę się nie martw. Te pizdeusze zawsze zmieniają barwy by być przy
          korycie. Sam rzeźbiłeś w SLD, teraz jesteś klakierem PO. Lepszego
          przykładu chyba już nie potrzebujesz :)

Na panią pyskatą i resztę cwaniaczków nawet nie poświęcę myśli, by na
          nich głosować.
    • Gość: Off No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:26
      No dobrze, załóżmy że wygra MJW [przerwa na salwę śmiechu], co dalej? PO, mająca większość w RM nie będzie popierała projektów jej zarządu, co jest z resztą jej świętym prawem. PiS także nie będzie jej popierał, a nawet jeżeli to i tak nic to nie da, bo PO wciąż będzie miała większość w Radzie. Podsumowując, zwycięstwo Jacyny-Witt to kolejne 5 lat zmarnowane na wzajemne przepychanki.
      • Gość: groszek Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:53
        W Zielonej Górze rządzi prezydent z SLD a radzie miasta większość ma
        PO i PIS i tam jest wszystko zrobione
        • Gość: Off Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:31
          Ale tu mówimy o Szczecinie, nie o Zielonej Górze.
      • Gość: jatoja Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: 109.243.24.* 19.08.10, 15:20
        Gość portalu: Off napisał(a):

> kolejne 5 lat zmarnowane

widzę, że kolega niezbyt kumaty w temacie i na samorządzie jak
        świnia na gwiazdach się zna ale poszczekać zawsze lubi :)))
        • Gość: Off Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 12:19
          Znam się na samorządzie i wiem, jak taka "współpraca" będzie w Szczecinie wyglądać, a raczej jak nie będzie. W Zielonej Górze nie politykują idioci, od których roi się szczecińska polityka, w rodzaju chociażby Pacyny-Kit.
          • Gość: bond Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 14:19
            -Hi, I am Bond. James Bond.
            -Hi, I am Off. Fuck Off.
            • Gość: gość Koćmiel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 16:20
              Na prezydenta! Co o tym myślicie?
              • Gość: zyx Re: Koćmiel!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 18:27
                Gość portalu: gość napisał(a):

> Na prezydenta! Co o tym myślicie?

Jaja se robisz?
                • Gość: gość Re: Koćmiel!!! IP: *.chello.pl 02.09.10, 17:00
                  Gość portalu: zyx napisał(a):

> Gość portalu: gość napisał(a):
                  >
                  > > Na prezydenta! Co o tym myślicie?
                  >
                  > Jaja se robisz?

Nie skądże, mnie po prostu ciągle suzy.. a taak więcej by było 24h monopolowych w miescie..
                  czasami mam problem dojść, bo za daleko, a tak moze coś by mi pod domem otworzył.. łatwiej by
                  było i by tak jusz mnie cholernie nie suszyło.. a poza tym lubię galaxy.. marek siem sprawdził...
    • Gość: gość Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 19.08.10, 14:27
      Nie''ZBĘDNY'' do odstrzału !!!
      • Gość: KREJA Zaremba kandydatem KURII IP: 62.69.224.* 19.08.10, 15:15
        LEPIEJ ZEBY KURIA POPRARŁA ZAREMBE NIZ KRZYSTKA. KRZYSTKA CHCĄ
        POPRZEĆ W RAMACH REWAŻU ZA ZIEMIE I OBIEKTY DLA KOŚCIOLA.
        • Gość: jonasz Re: Zaremba kandydatem KURII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:18
          Tak jest,niech kuria poprze Krzystka albo Zarembę albo ich dwóch a i
          tak wygra Jacyna-Witt bo ludzie mają dosyć tych mydłków bez
          doświadczenia jak odbitych od sztancy
    • Gość: jatoja Jacyna-Witt jedynym poważnycm kandydatem IP: 109.243.24.* 19.08.10, 15:16
      reszta to szczyle z łapanki...
    • wocash10 Piotr Krzystek jedynym słusznym kandydatem 19.08.10, 16:01
      Jak w temacie - Piotr Krzystek jest jedynym słusznym i najlepszym kandydatem
      na to stanowisko. Miał swoje wpadki ale zrobił też dużo dobrego dla tego
      miasta, wiele inwestycji jest w toku i drugie tyle niebawem się rozpocznie
      dzięki rozpoczętym procedurom przetargowym. Tak tak niedowiarki, wy potraficie
      wyliczać głośno tylko niepowodzenia a o sukcesach celowo milczycie.
      Kontynuacja jego rządów jest Szczecinowi potrzebna.
      • Gość: pasior dobre :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 16:13
        a jeszcze jakiś dowcip na łykend?
    • andreas.007 W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna 19.08.10, 16:13
      Uwazam, ze pan Piotr Krzystek ma najwieksze szanse na reelekcje.
      Mimo róznych głosów wobec pani Małgorzaty Jacyny Witt
      uwazam, ze bedzie liczacym sie kandydatem...
      Jezeli dojdzie do drugiej tury,
      to widze pana Krzystka i panią Jacyne.

Nie ma to nic wspólnego z moimi pogladami i sympatiami.

Pani Jacyna swoim stosunkiem krytycznym moze zyskac u osób,
      którym nie podoba sie to co sie dzieje w Szczecinie,
      zaś pan Krzystek, mimo ostrej krytyki, jednak rzutem na tasme,
      za co uznaje to co sie jednak robi w Szczecinie - zbiera plusy...

Abstrahujac od powiedzmy sensu i mysli wyrazanych, to jednak krytyka,
      a wiecej bezkompromisowosc pani Jacyny, w sumie wygrane batalie
      z politykami, ktorzy byli jej zajadłymi wrogami...
      tak dokładnie wrogami - daje jej punkty.
      Brakuje mi, ale na to pewnie przyjdzie czas - jakiegos programu.
      Odnosze wrazenie, ze pani Jacyna chce wygrac na negacji.

Natomiast pan Krzystek, jako zarzadzajacy prezydent
      doskonale sprawe rozgrywa przed wyborami, gdy zaczyna na miescie
      remontowac ulice, budować... na co mieszkancy czekali -
      takze nie wnikam czy nie mozna by było lepiej zainwestowac pieniadze.
      Bo na oprzykład wydawanie milionów na budowy małych parków
      zamiast basenów ppoz. - sum równych kosztom budowy pól golfowych...
      jest przesadne... należałoby poczekac i znaleźć tansze oferty.

Pamietajmy, ze wyborcy nie sa wnikliwymi obserwatorami,
      nie anlizuja decyzji i słow kazdego kandydata,
      ale kieruja sie wiecej emocjami czy wrecz reklamami,
      a na pewno bardzo tym skad jest kandydat i kto go popiera.

Fajnie by było, gdyby zarówno pani Jacyna,
      jak i pan Krzystek wystepowali, jako niezalezni kandydaci...
      ale zapewne regionalne władze PO wystawia pana Krzystka.
      Da to pani Jacynie duzy punkt - niezalezny kandydat,
      pamietajmy, ze jako niezalezny wygrał wybory pan Krzystek...
      • Gość: politruk Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna IP: *.kalisz.mm.pl 19.08.10, 16:35
        SLD zaprzepaściło swoją szansę na dobrego kandydata na prezydenta, mogli być
        alternatywą dla Krzystka i Jacyny, ale wybrali układziki, ciekawe dlaczego NIE
        chcieli wygrać ?
        • andreas.007 Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna 20.08.10, 12:59
          Alternatywy 4...
          ;)

Nie ma alternatywy musimy wybierac...
          ;)
          • Gość: :( Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:15
            znów wybór między dżumą a cholerą
            SLD po raz kolejny dało ciała :(
    • tine6 Jak zwykle lista kandydatow 19.08.10, 17:06
      na prezudenta Szczecina obfituje w zgraje cwaniakow. Czy Szczecin
      doczeka sie kiedys prezydenta ktory zrobi cos dla rozwoju miasta a
      nie tylko dla rozwoju wlasnego konta??????? O Szczecinie nic sie nie
      mowi, nikt w niego nie inwestuje, bo rzadzacy tym miastem poza
      pierdzeniem w stolek i podpisaniem listy obecnosci i listy plac nic
      nie robia.SZKODA!!!!!!!!
    • tine6 Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 17:08
      Szanse mial Bartek Arlukowicz,ale szkoda ze uklad wzial gore.
      • beatrix13 oddać Szczecin w zarząd komisaryczny 19.08.10, 17:18
        tylko to uratuje miasto przed dnem
        ani Jacyna-Peniaczka-Witt ani Krzystek-mieszkanko ZBILK
        Wijas to jaieś 10% ugra max., za młody, za mdły
        • Gość: misiek takim złodziejom jak ty? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:32
          to by już tutaj nic nie było
    • felixd133 Biełowiec? Drugi Jurczyk! 19.08.10, 17:59
      Niech On sobie dalej swoje buciki sprzedaje. Jak się Prokuratura za SPP nie
      weźmie, to dalej nic z tego nie będzie. Jego wygrane sprawy to małe
      fajerwerki. Sprawy najważniejsze poprzegrywał. Więcej szumu, niż pożytku. SPP
      jak była, tak jest. Tylku szum medialny.
      Prof. Niedzielski na Prezydenta. Szlaban dla POPISowych polityków.
    • Gość: jatoja Krzystka sponsoruje RadyjoMaryja i brat Xiondz IP: 109.243.24.* 19.08.10, 18:56
      stąd te prezenty dla kurii
    • Gość: jatoja pamiętajcie o zawłaszczonym krzystkowym mieszkaniu IP: 109.243.24.* 19.08.10, 18:58
      Pitera mówiła, że ok - ale sąd rzekł, że podpie...ł...
      • Gość: Frasio Re: pamiętajcie o zawłaszczonym krzystkowym miesz IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 19:40
        Pitera zawsze pitoli bzdety bo za to jej płacą
    • swarozyc Tylko pies "Murzyn"!! 19.08.10, 19:00
      Najmadrzejszy pies we wsi i madrzejszy od niejednego prezia tej parafii..
      • Gość: ( Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.chello.pl 19.08.10, 19:14
        Moim zdaniem Pies Murzyn lub Pacyna-Kit.

• Gość: misior Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 21:14
          anie Wypietrek Ksyfek co to się nawet na babcię klozetową nie nadaje?
      • Gość: Frasio Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 19:43
        Polska to kraj w ktorym rasizm nie jest powszechny ale co drugi pies to "Murzyn":)
    • sprezyna-zgrzyt Jest tylko jeden słuszny kandydat! 19.08.10, 21:21
      bi.gazeta.pl/im/e6/9c/7d/z8232166X.jpg
      • Gość: misiek Re: Jest tylko jeden słuszny kandydat! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:21
        on będzie wickiem u Wypietrka Ksyfka.
    • Gość: gruby brak logiki w tekście IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:39
      "Różne przedwyborcze sondaże pokazywały, że w Szczecinie jest duże
      zapotrzebowanie na kandydata niezależnego. Zapewne na to liczy
      Małgorzata Jacyna-Witt. Przykład senatora Krzysztofa Zaremby
      pokazuje jednak, jak ważny jest dobry partyjny szyld. Pod marką PO
      Zaremba zdobył mandat senatora i 98 tys. - 50 proc. wszystkich
      oddanych głosów. Niedługo później - startując pod szyldem partii
      Libertas - nie wszedł do europarlamentu. Zagłosowało na niego
      zaledwie 5,9 tys. wyborców - to było zaledwie 1,3 proc. głosów."

pani redaktor myli wybory do europarlamentu z wyborami
      samorządowymi. a Zaremba w wyborach do europarlamentu nie startował
      jako niezależny ale jako Libertas czyli kandydat partyjny!!!miałem o
      pani redaktor lepsze zdanie ale widać miłość do PO zaćmiewa zdolność
      logicznego myślenia u dziennikarzy GW
      • Gość: misiek Re: brak logiki w tekście IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:59
        Wypietrek Ksyfek z tłustym zadem nefrologa ( na babcię klozetową w
        seminarium
        • Gość: ( Re: brak logiki w tekście IP: *.chello.pl 20.08.10, 10:19
          Pacyna-Kit na prezydenta!

• Gość: krewniaczek Re: brak logiki w tekście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:26
          Zed 1 i ksyfek to jedna i ta sama osrana osoba . Zadzie weź się wreszcie do
          pracy i nie marnuj czasu urzędnika samorządowego poprzez wypisywanie bzdur na
          forum , a potem latania z pozwami po sądach .
          • Gość: mizoganista Re: brak logiki w tekście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:31
            facet boi się ludzi to siada przy kompie i ich szkaluje.to jakaś
            banda psychopatów!!!!
      • tatemen Re: brak logiki w tekście 20.08.10, 21:15
        Słusznie zauważyłeś, że Krzysztof Zaremba byłkandydatem niszowej
        partii europejskiej, więc przegrał. Ta partia nie była wartością
        dodaną, ale wręcz przeciwnie - ciągnęła w dół.
        Wybory samorządowe charakteryzują się inną logiką - bezpartyjność
        jest nagradzana.
    • Gość: mikesz Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:12
      Zgasdzam się z przedmówcą. Wypietrek Ksyfek jak go tutaj na forum
      trafnie nazwano odchodzi w niebyt, wygrywa jacyna-Witt a my powoli
      zaczynamy mówić i myśleć pozytywnie o piękniejącym Szczecinie
    • aysy.1 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 20.08.10, 21:13
      podkreślam, że mój głos to nie jest moje stwierdzenie na kogo będę
      głosował. stawiający pytanie: kto ma szanse zostać prezydentem;
      raczej oczekuje przewidywania a nie osobistych opinii nt kandydatów.
      a więc : wybory wygra jacyna.
      • Gość: ( Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 20.08.10, 21:23
        A właśnie, że nie.
        Prezydentem na 100% zostanie Pacyna-Kit!

• Gość: misiek Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 21:45
          przestań spamować kurw..o od Wypietrka Ksyfka który ma być babcią
          klozetową
      • Gość: gruby Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 21:44
        a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się
        modne
        • beatrix13 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 20.08.10, 23:43
          "Na straganie w dzień targowy takie słyszy się rozmowy..."

Gość portalu: gruby napisał(a):
          > a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się
          modne
        • Gość: ( Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 21.08.10, 00:47
          Gość portalu: gruby napisał(a):

> a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się
          > modne

forum.gazeta.pl/forum/w,70,115535417,115549570,Re_MJW_sie_osmiesza.html

gruby - znany równiez jako pacyna kit
          • Gość: misiek Wypietrek Ksyfek nigdy już nie zostanie prezydente IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 07:28
            Zostanie babcią klozetową u prezydent Jacyny-Witt
    • Gość: sam żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS-SLD IP: *.chello.pl 22.08.10, 00:38
      są skompromitowani i zupełnie niewiarygodni

czekam na kandydata, który będzie mojej wiary godnym

• Gość: ‭ Re: żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS- IP: 121.10.120.* 22.08.10, 00:56
        Gość portalu: sam napisał(a):

> są skompromitowani i zupełnie niewiarygodni
        >
        > czekam na kandydata, który będzie mojej wiary godnym

Niestety, burmistrz Berlina nie moze startowac bo jest Niemcem, a do tego
        homoseksualista. Tylko ktos tego pokroju moglby cos jeszcze zrobic z tym miastem.
        Szczecin zdechnie i bedzie wygladal jak Czernobyl, bo pojebane pijawki sa zbyt
        krotkowzroczne zeby zobaczyc swoje niszczycielskie dzialanie.
        • Gość: mm5 Re: żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS- IP: *.chello.pl 22.08.10, 08:56
          Gość portalu sam napisał: nie może startować, bo jest Niemcem a do
          tego homoseksualistą. "Do tego"?! Burmistrz Berlina może być
          burmistrzem Berlina a nie może startować na prezydenta Szczecina,
          bo "do tego" jest homoseksualistą?
        • Gość: misiek możecie wystartować IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.10, 08:57
          jesteście świetni,macie wiedzę i doświadczenie biznesowe i
          samorządowe to na co czekanie tchórze smierdzący!!!!????
          • Gość: ( Re: możecie wystartować IP: *.chello.pl 22.08.10, 10:07
            tylko pacyna kit!
            • beatrix13 Re: możecie wystartować 22.08.10, 14:04
              Gość portalu: ( napisał(a):

> tylko pacyna kit!

..............
              a kit jej w oko!
    • beatrix13 czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 14:10
      bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać
      starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą
      zarządzać upadającym 400 tys. miastem
      zgroza!
      • Gość: bubek Re: czas na kogoś z zagranicy IP: *.kalisz.mm.pl 22.08.10, 20:24
        to chyba jedyna nadzieja :(
      • Gość: wasyl Re: czas na kogoś z zagranicy IP: *.pool.ukrtel.net 22.08.10, 20:57
        beatrix nie obrazaj dojrzalych kobiet, bo i tobie bedzie niezbyt milo
      • swarozyc Re: czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 21:06
        beatrix13 napisała:

> bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać
        > starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą
        > zarządzać upadającym 400 tys. miastem
        > zgroza!
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        Becia, zeby popreziowac w ciecinie trzeba samemu byc szalencem!
        Tu tylko zarzad komisaryczny i patrole ZOMO co 200 metrow...
        >
        >
        >
        >
        • beatrix13 Re: czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 22:01
          święta prawda (sic!) Swarożycu
      • Gość: elsa Wystaruj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:09
        Wystartuj!!!!
        bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać
        starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą
        zarządzać upadającym 400 tys. miastem
        zgroza!
        W twojej osobie będziemy mieli wasch and go!bo na razie bździsz
        • Gość: rogal Re: Wystaruj IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:40
          dobrze ci napisał,masz komleksy więc umiesz tylko szczekać i
          pomawiać asamanic nie umiesz zrobić.chyba że ty jesteś Anna
          Nowak;))))
    • Gość: Pytający Obywatel Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.10, 20:38
      To ona terez bezpartyjna? A tak w dupę pisuarowi wchodziła?
      • Gość: elsa kolejny głupek i oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:10
        uuuu jakiś głuperk i oszust zabrał głos na forum.
        • beatrix13 Re: kolejny głupek i oszust 23.08.10, 18:08
          Gość portalu: elsa napisał(a):

> uuuu jakiś głuperk i oszust zabrał głos na forum.

............
          cóż za samokrytyka elso:))))))))))
          • Gość: rogal Re: kolejny głupek i oszust IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:39
            wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polki-najbardziej-agresywnymi-kobietami-na-swiecie,wid,12594474,wiadomosc_prasa.html
            twoje chamstwo jest powszechnie znane na tym forum.
            zapewne wynika z faktu:
            "Kobiety są surowe w ocenach, ale tylko wobec swojej płci. Wtedy
            długo noszą w sobie urazę - pisze w swojej książce Phyllis Chesler.
            Bojkotują swoje ofiary w sposób, który może wywołać u nich traumę.
            Kobieta potrafi uśmiechać się do swojej ofiary, a jednocześnie
            obgadywać ją za plecami tak, że wszyscy wokół uwierzą w te kłamstwa"
            • Gość: JKM Re: kolejny głupek i oszust IP: *.182.182.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 19:14
              w sumie to nieważne kto wygra i tak będzie tak samo..
    • Gość: Ewa Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 21:42
      Tylko Piotr! Wspaniale się prezentuje! Prawdziwy mąż stanu!

bi.gazeta.pl/im/8/8284/z8284798X,Przekazanie-nowego-STBS-owskiego-budynku-przy-ul-.jpg
      • beatrix13 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 23.08.10, 21:54
        Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Tylko Piotr! Wspaniale się prezentuje! Prawdziwy mąż stanu!
        >
        > bi.gazeta.pl/im/8/8284/z8284798X,Przekazanie-nowego-STBS-owskiego-budynku-przy-ul-.jpg

.....................
        i te dłonie złożone jak do modlitwy:)
        • Gość: 7z Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:15
          Największe szanse ma bez wątpienia Małgorzata Pacyna-Kit. Tutaj nikt jej nie
          podskoczy!

• konspirant.0 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 26.08.10, 19:27
            mierność, mierność i mierność nad miernościami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka