kancias 19.08.10, 12:32 co wy tu biadolicie .Wybory i tak bezapelacyjnie wygra Pani Małgorzata Jacyna Wit i powiem więcej w I turze. Będzie to totalna porażka wszystkich cwaniaków partyjniaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felixd133 Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 12:33 Prof. Piotr Niedzielski na Prezydenta! Jest znakomity kandydat na Prezydenta Szczecina, gdyby chciał wystartować w wyborach. To Prof. Piotr Niedzielski, dziekan Wydziału Zarządzania i Ekonomiki Usług, znakomity organizator i zarządca z najwyższej szczecińskiej półki. Nie tylko teoretyk, ale praktyk. www.szczecinbiznes.pl/ludzie/268- rof_Piotr_Niedzielski_dziekan_Wydzialu_Zarzadzania_i_Ekonomiki_Uslug_ US.html Jego kandydatura dla Szczecina, to jak trafiona 6 w dużej kumulacji lotka. Powiedzmy politykom STOP. Pora wreszcie na prawdziwych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:38 chciałem głosować na Lewicę, ale kandydatura Wijasa, to żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Pras Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.szczecin.vectranet.pl 19.08.10, 14:16 zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 17:32 A wygra Adamek ,a grant poleci na deski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as jacyna 30%,krzystek30%,wijas15%,zaremba15%,nowak3% IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 12:46 plus minus 5% dla pierwszej 4.Jak nic mamy 2 turę krzystek-jacyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BloomL Arkadiusz Litwinski IP: *.globalconnect.pl 07.09.10, 20:44 a ja bym wybral skromnego (ale pracowitego) Arkadiusza Litwinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Arkadiusz Litwinski 07.09.10, 21:02 szkoda tylko, że ma za plecami Nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BloomL Re: Arkadiusz Litwinski IP: *.globalconnect.pl 07.09.10, 22:47 no ale wlasnie nie bardzo za plecami, bo sie nie lubia (Nitri nie toleruje konkurencji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:51 Dziekan Wydziału Gier i Zabaw? Dziękuję, następny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 12:55 przy takich kandydatach wygra Jacyna, a SLD może się pakować Odpowiedz Link Zgłoś
mardeval Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 14:49 Chyba, ze SLD zda sobie wreszcie sprawe, ze p. Wijas jest troche za cienki i zaproponuje kogos z poza parti, kto dawalby gwarancje,ze nie bedzie ministrantem ,ani nawiedzona sluzebnica panska, sklonna oddawac kuriewnym nastepne fragmenty Szczecina.Propozycja, Krzystek, Jacyna to nic gorszego miastu nie moze sie prztrafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:06 nie porównuj zdegenerowanego urzednika Krzystka z bystrą i przedsiębiorczą Jacyną-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.kalisz.mm.pl 19.08.10, 17:05 mardeval napisał: > Chyba, ze SLD zda sobie wreszcie sprawe, ze p. Wijas jest troche za cienki i > zaproponuje kogos z poza parti, nie ma szans, chłopcy myślą tylko jak się załapać na radnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:51 Doktorów i prof. u nas w bród . dr.profesorowy Lepper , dr. nie hab. Wałęsa . Teoretycy dr i prof. niech siedzą sobie i zarządzają na wydziałach gier i zabawek w swoich budach i niech nie mącą w głowach poza uczelniami. Obecnie zdecydowana większość mieszkańców Szczecina wybierze teraz Prezydenta z doświadczeniem życiowym i doświadczeniem praktycznym ,ale to na pewno nie będzie to polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beł-kot Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.10, 18:23 felixd 133 promuje profesora Niedzielskiego - profesor musi wyrazić zgodę, należy zorganizować inicjatywę obywatelską, jakiś komitet poparcia, zgłosić formalnie, zdobyć fundusze i promować i działać to pilne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosposia z Wałów Golema na prezydenta IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 12:43 Wygra ten, kogo poprze Golema, da forsę na plakaty i inne gadżety, nie bez przyczyny Jacyna ślini się do forsy Golemy, nazywa go wielkim biznesmenem, wszak to mecenas kultury, żenada zwykła, więc lepiej bezpośrednio zagłosować na Golemę, i tak ma pół miasta w kieszeni. Niestety trzeba na prezydenta ściągnąć jakiegoś menedżera z zewnątrz, człowieka bez układów a wtedy to miasto ma szansę, nie wierzę w Jacynę i jej czyste ręce, Litwińskiego, co kręci lody ze spółkami Golemy, Wijasa, co zaraz pójdzie śladem Runowicza i Jurczyka, to miasto zdemolował już Koćmiel, więc jeden Golema więcej jedne mniej, nie ma to znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Golema na prezydenta IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 12:48 o ile wiem to jacyna opowiada się za golemą w sprawie jego pomówienia przez łuczaka.Jacyna ma prawo nie przepadać za łuczakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chichot Re: Golema na prezydenta IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 13:30 Problem w tym, że Łuczak powiedział prawdę o Golemie, więc wniosek taki, że nie wolno mówić prawdy. Łuczak powiedział, że Golema to szemrany businesman, prawda to czy fałsz? - jak w konkursach radiowej Trójki. Więc Jacyna popiera Golemę, tyle w temacie, zresztą myślę, ze wstawiała swoje okna w Golemy lokale, stąd zapałała taką miłością do tego mecenasa kultury. Jak zostanie prezydentem wymienią okna gdzie się da na jej wyroby, a Golema będzie miał stałe zlecenia na catering i obsługę urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:26 A Golema to jakiś wróg publiczny czy wróg ćpuna Łuczaka który teraz szczeka na forum????!!! Golema to facet ze Szczecina i w Szczecinie robi interesy więc nie rozumiem tego chamskiego ataku? to znaczy nie rozumiałbym gdybym nie wiedział że Golema przeszkadza Łuczakowi co to ćpał z Atamańczukiem i facetowi w denach od butelek z księgarni Ossolineum co to chciał lokal oddac bankom a interes wymknął mu się z rąk. panowie, więcej umiary bo Golemie to możecie buty ew. wyczyścić! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek 20.08.10, 07:48 ty chyba nie jestes ze szczecina albo nie wiesz skad sie wzielo to imperium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: ćpun Łuczak i ten z denkami od butelek IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 08:47 skąd?twój Wypietrek Ksyfek powinien to wiedziećj ako frend Gloemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Golema na prezydenta IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 17:35 Gość portalu: Chichot napisał(a): >Jak zostanie prezydentem > wymienią okna gdzie się da na jej wyroby, a Golema będzie miał stałe zlecenia n > a > catering i obsługę urzędu. Co i tak będzie już krokiem do przodu w porównaniu z rozdawnictwem Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Golema na prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 18:39 a ja wam mowie wygra smieszny zakompleksiony i brzydki z piszczacym glosem w grubych brylach onanista galkowski tyle tylko ze na flecie Odpowiedz Link Zgłoś
bzykzby Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. 19.08.10, 12:56 Jeżeli w wyborach wystartuje Pan Biełowiec to ja na niego zagłosuję natomiast jeżeli nie wystartuje to swój głos oddam Kandydatowi bezpartyjnemu Pani Jacynie Witt. Moim marzeniem jest to ażeby odpartyjnić wszystkich nawiedzonych partyjniaków ze stołków w UM i jednostkach podległych. Jako kobieta nie mogę patrzeć na ich debilne poczynania i pajacowania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 13:06 również natychmiast zagłosuję na Pana Biełowca. Stop partyjniactwu w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from Stsetsin Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.xcomp.pl 19.08.10, 13:14 Mam nadzieję, że Pani Jacyna Witt nie dojdzie do władzy. Może i wystartuje jako kandydat niezależny, ale po wygranych wyborach, przypuszczalnie zacznie "kręcić lody" z PiS. Jak już ktoś wspomniał, tak i ja nie wierzę w czyste ręce kandydatów. Wydaje mi się, że każdy na każdego ma jakąś tajemniczą kartę, którą wykorzysta gdy tylko nadejdzie odpowiednia pora. Pierwotnie w zamyśle miałem chęć głosowania na Sojusz Lewicy Demokratycznej, lecz Pan Wijas doskonale mnie zniechęcił do oddania głosu na ww. ugrupowanie. Pan Krzystek - pożal się boże - z poparciem kurii wystartuje w wyborach, ciekaw jestem czy postawi krzyż w każdym okręgu wyborczym by nikt nie zapomniał o wielkiej mocy splecionych deseczek na wzór szkieletu latawca. Stsetsin przyszła niedoszła stolica kultury, za to czołówka w rankingu: stolica ludzkiej głupoty, niemożności i "gruszek na wierzbie" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fizia pońszoszanka a Golema? zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą IP: *.pcmedia.com.pl 19.08.10, 13:35 Szczecin to też stolica mecenasów-cieniasów jak Golema, to Krzystek dał mu ten tytuł, jak jest silny to niech to pokaże i mu zabierze. Czy uważacie że Golema to prawdziwy mecenas kultury po tym cyrku z operą? Gdyby zależało to od miasta nie województwa to Golema by wygrał sprawę Colosseum, a za tym stał Nitras. Partyjny kandydat to dalsza degrengolada miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek frajer z denami od butelek i ćpun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:29 robią wicher antyGolemowy na forum.Ćpunie i tak zabecalujesz kupę kasy za pomówienia,szczekaj dalej, internet nie jest anonimowy jak ci się wydaje w twoim zaćpanym mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from Stsetsin Re: a Golema? zawsze byłam za Biełowcem lub JAC IP: *.xcomp.pl 19.08.10, 15:04 Co do Opery, to sprawa jest bardziej skomplikowana aniżeli (w wielkim absurdalnym skrócie) ten zna tego, a ten ma z tamtym układy a jeszcze inni chodzą razem na piwo i mają wspólną żonę. Otóż, opera mogłaby się przenieść do Colloseum - spoko, tylko to będzie generowało kolejne koszta, remonty, czynsze itd. a później co? Zainwestowane pieniądze przepadną? Należałoby mieć jakiś plan odnośnie dalszego zagospodarowania byłego kina. Z drugiej zaś strony zakup namiotu, fajnie. Niby się przyda, niby na siebie zarobi itd. Lecz należy pamiętać, że w Szczecinie nie ma dużych imprez i szczerze wątpię aby w najbliższym czasie coś się zmieniło. Na dobrą sprawę, każdy w tym przypadku ma rację, problem tylko w tym że nikt nie potrafi bądź nie chce przedstawić dalszych konkretnych planów na wykorzystanie czy to byłego kina czy też namiotu. Rzucanie ogólnikami: "kiedyś się przyda", "a może ...", "mamy plan", "sprzedamy...", "zainwestujemy..." nie napawają optymizmem. Potrzebne są jakieś konkrety i doraźne działania a nie puste słowa! Jak to mówią "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość B. Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:16 Nie powinno głosować się na partię lecz na osobę,a Pani Witt do garów nie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: Od zawsze byłam za Biełowcem lub JACYNą wITT. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:28 pani Witt do rządzenia miastem Szczecinem a reszta do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
cichyczlek jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec. 19.08.10, 13:23 Dla mnie też jest jasne ,że prezydentem szczecina zostanie Małgorzata Jacyna Witt ,bo tylko ona może podnieść te bagno ,które zostało stworzone przez POpaprańców . żadna osoba partyjna na pewno nie zostanie prezydentem . Ja także chętnie widział bym również kandydata na prezydenta Pana Biełowca tj. tego pana który zwalcza patologie w strefie parkowania wytworzoną przez krzystka i jego sztab niedouczonych prawników i kompanów. Jako mieszkaniec szczecina chcę ,żeby prezydentem była osoba czynów ,a nie gęby. Odpowiedz Link Zgłoś
kryjek Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec 19.08.10, 16:05 cichyczlek napisała: Ja także chętnie widział bym również kandydata > na prezydenta Pana Biełowca tj. tego pana który zwalcza patologie w strefie > parkowania wytworzoną przez krzystka i jego sztab niedouczonych prawników i > kompanów. Jako mieszkaniec szczecina chcę ,żeby prezydentem była osoba czynów > ,a nie gęby. Przyłączam się do tej wypowiedzi. Jedyna osoba nie uwikłana w gierki i machlojki polityczne ,która ma odwagę wszystkim baranom powiedzieć won i to w sposób dosłowny ,a co najważniejsze skuteczny. Może pan ten od strefy wystartuje i małby spore szanse na powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec 20.08.10, 07:51 wariatko, ile sobie jeszcze dzis nowych kont zalozysz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyłeczek Re: jacyna witt Prezydentem ewentualnie Biełowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:06 do Zed 1 idź szybciutko do kibelka ,bo strasznie kałem śmierdzisz nie sraj już na swój ekran ,bo to nie kibelek . Odpowiedz Link Zgłoś
zachlanamorda Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; 19.08.10, 13:51 W kółko Macieja pisze pani to samo po sto razy o tych kandydatach i korycie Prezydenta ,aż jest to nudne. Natomiast nie raczy Pani wspomnieć o takich osobach jak wyżej formułowicze podają jak Pan Biełowiec . Ja nie wiem co myśleć o tej kandydaturze ,ale jestem przekonany ,że on rozwalił by te występujące poplecznictwo w tych organach samorządowych i rozgonił by na zbity pysk gamoni z partii zatrudnionych dzięki PO.pIS.SLD . Moja zachlanamorda stawia wyłącznie na bezpartyjną osobę na prezydenta. W chwili obecnej jako zgłoszona jest Kandydatura Pani Witt Jacyny ,to ja na nią będę głosować, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; IP: *.globalconnect.pl 19.08.10, 14:16 a moim kandydatem NIE BĘDZIE pani jacyna wit ;) bo nie zamierzam podpisywać listy co niedzielę w kościele ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Wit Jacyna obecnie moim Prezydentem; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:17 Bezpartyjna to ta Pani jest nie z własnego wyboru. Nawet taki tFur jak PiS jej nie chciał. No to kto ją zechce, nie licząc klonów forumowych? ;-) Ta Pani to zguba dla tego miasta, tak samo jak krzystkowie i inni podobni tej parze. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 mentalnosc anarchistow i ich kandydaci 20.08.10, 07:59 zadziwia mnie to co wypisuja tu ludzie o tym, ze niby bezpartyjnosc to atut. bezpartyjnosc oznacza brak poparcia w radzie miasta, brak zaplecza ludzi popierajacych i wreszcie totalny chaos. miastem nie rzadzi jedna jedyna osoba a grupa osob reprezentowana przez prezydenta. zadna jedna osoba nie jest w stanie kierowac wszystkimi aspektami tak duzego organizmu. prezydent musi miec rade miasta i zaufane osoby na stanowiskach wice i dyrektorow, tak by sprawnie dzialali razem. im mniej sprawnie dziala tym wieksza wychodzi z tego dupa. stawianie na bialowca bo jest partyzantem i moze rozwalic cos co wam sie nie podoba jest objawem totalnej naiwnosci i niedojrzalosci. dziwnym zbiegiem okolicznosci ci co wynosza pod niebiosa takich bezpartyjnych kandydatow licza jedynie na to, ze wejda i rozpieprza urzad. a jak juz rozpieprza to niby ma byc raj. to wymaga leczenia, bo do zdrowego rozsadku tu daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: mentalnosc anarchistow i ich kandydaci IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 08:50 Wypietrek ksyfek na babcię kloozetową do urzędu miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudu Re: mentalnosc anarchistow i ich kandydaci IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 01.09.10, 19:05 > dziwnym zbiegiem okolicznosci ci co wynosza pod niebiosa takich > bezpartyjnych kandydatow licza jedynie na to, ze wejda i rozpieprza > urzad. a jak juz rozpieprza to niby ma byc raj. to wymaga leczenia, > bo do zdrowego rozsadku tu daleko. Widzisz... problem w tym, że akurat Biełowiec budzi zaufanie. Facet nie walczy w swoim imieniu, tylko w imieniu prawa. Prawa, które np. taki Krzystek (choć prawnik) ma w dupie. Biełowiec ma lepsze rozeznanie w prawie administracyjnym niż obecny pseudo-prawnik prezydent jak i cały sztab w Urzędzie Miejskim. Ma parcie na porządek i przestrzeganie pewnych zasad, które większość partii w tym mieście olewa. Za to ma mój głos, jeśli wystartuje. O radę się nie martw. Te pizdeusze zawsze zmieniają barwy by być przy korycie. Sam rzeźbiłeś w SLD, teraz jesteś klakierem PO. Lepszego przykładu chyba już nie potrzebujesz :) Na panią pyskatą i resztę cwaniaczków nawet nie poświęcę myśli, by na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:26 No dobrze, załóżmy że wygra MJW [przerwa na salwę śmiechu], co dalej? PO, mająca większość w RM nie będzie popierała projektów jej zarządu, co jest z resztą jej świętym prawem. PiS także nie będzie jej popierał, a nawet jeżeli to i tak nic to nie da, bo PO wciąż będzie miała większość w Radzie. Podsumowując, zwycięstwo Jacyny-Witt to kolejne 5 lat zmarnowane na wzajemne przepychanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 14:53 W Zielonej Górze rządzi prezydent z SLD a radzie miasta większość ma PO i PIS i tam jest wszystko zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:31 Ale tu mówimy o Szczecinie, nie o Zielonej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: 109.243.24.* 19.08.10, 15:20 Gość portalu: Off napisał(a): > kolejne 5 lat zmarnowane widzę, że kolega niezbyt kumaty w temacie i na samorządzie jak świnia na gwiazdach się zna ale poszczekać zawsze lubi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 12:19 Znam się na samorządzie i wiem, jak taka "współpraca" będzie w Szczecinie wyglądać, a raczej jak nie będzie. W Zielonej Górze nie politykują idioci, od których roi się szczecińska polityka, w rodzaju chociażby Pacyny-Kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond Re: No dobrze, załóżmy że wygra MJW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 14:19 -Hi, I am Bond. James Bond. -Hi, I am Off. Fuck Off. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Koćmiel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 16:20 Na prezydenta! Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Koćmiel!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 18:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Na prezydenta! Co o tym myślicie? Jaja se robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Koćmiel!!! IP: *.chello.pl 02.09.10, 17:00 Gość portalu: zyx napisał(a): > Gość portalu: gość napisał(a): > > > Na prezydenta! Co o tym myślicie? > > Jaja se robisz? Nie skądże, mnie po prostu ciągle suzy.. a taak więcej by było 24h monopolowych w miescie.. czasami mam problem dojść, bo za daleko, a tak moze coś by mi pod domem otworzył.. łatwiej by było i by tak jusz mnie cholernie nie suszyło.. a poza tym lubię galaxy.. marek siem sprawdził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 19.08.10, 14:27 Nie''ZBĘDNY'' do odstrzału !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KREJA Zaremba kandydatem KURII IP: 62.69.224.* 19.08.10, 15:15 LEPIEJ ZEBY KURIA POPRARŁA ZAREMBE NIZ KRZYSTKA. KRZYSTKA CHCĄ POPRZEĆ W RAMACH REWAŻU ZA ZIEMIE I OBIEKTY DLA KOŚCIOLA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Zaremba kandydatem KURII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 15:18 Tak jest,niech kuria poprze Krzystka albo Zarembę albo ich dwóch a i tak wygra Jacyna-Witt bo ludzie mają dosyć tych mydłków bez doświadczenia jak odbitych od sztancy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Jacyna-Witt jedynym poważnycm kandydatem IP: 109.243.24.* 19.08.10, 15:16 reszta to szczyle z łapanki... Odpowiedz Link Zgłoś
wocash10 Piotr Krzystek jedynym słusznym kandydatem 19.08.10, 16:01 Jak w temacie - Piotr Krzystek jest jedynym słusznym i najlepszym kandydatem na to stanowisko. Miał swoje wpadki ale zrobił też dużo dobrego dla tego miasta, wiele inwestycji jest w toku i drugie tyle niebawem się rozpocznie dzięki rozpoczętym procedurom przetargowym. Tak tak niedowiarki, wy potraficie wyliczać głośno tylko niepowodzenia a o sukcesach celowo milczycie. Kontynuacja jego rządów jest Szczecinowi potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasior dobre :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 16:13 a jeszcze jakiś dowcip na łykend? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna 19.08.10, 16:13 Uwazam, ze pan Piotr Krzystek ma najwieksze szanse na reelekcje. Mimo róznych głosów wobec pani Małgorzaty Jacyny Witt uwazam, ze bedzie liczacym sie kandydatem... Jezeli dojdzie do drugiej tury, to widze pana Krzystka i panią Jacyne. Nie ma to nic wspólnego z moimi pogladami i sympatiami. Pani Jacyna swoim stosunkiem krytycznym moze zyskac u osób, którym nie podoba sie to co sie dzieje w Szczecinie, zaś pan Krzystek, mimo ostrej krytyki, jednak rzutem na tasme, za co uznaje to co sie jednak robi w Szczecinie - zbiera plusy... Abstrahujac od powiedzmy sensu i mysli wyrazanych, to jednak krytyka, a wiecej bezkompromisowosc pani Jacyny, w sumie wygrane batalie z politykami, ktorzy byli jej zajadłymi wrogami... tak dokładnie wrogami - daje jej punkty. Brakuje mi, ale na to pewnie przyjdzie czas - jakiegos programu. Odnosze wrazenie, ze pani Jacyna chce wygrac na negacji. Natomiast pan Krzystek, jako zarzadzajacy prezydent doskonale sprawe rozgrywa przed wyborami, gdy zaczyna na miescie remontowac ulice, budować... na co mieszkancy czekali - takze nie wnikam czy nie mozna by było lepiej zainwestowac pieniadze. Bo na oprzykład wydawanie milionów na budowy małych parków zamiast basenów ppoz. - sum równych kosztom budowy pól golfowych... jest przesadne... należałoby poczekac i znaleźć tansze oferty. Pamietajmy, ze wyborcy nie sa wnikliwymi obserwatorami, nie anlizuja decyzji i słow kazdego kandydata, ale kieruja sie wiecej emocjami czy wrecz reklamami, a na pewno bardzo tym skad jest kandydat i kto go popiera. Fajnie by było, gdyby zarówno pani Jacyna, jak i pan Krzystek wystepowali, jako niezalezni kandydaci... ale zapewne regionalne władze PO wystawia pana Krzystka. Da to pani Jacynie duzy punkt - niezalezny kandydat, pamietajmy, ze jako niezalezny wygrał wybory pan Krzystek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politruk Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna IP: *.kalisz.mm.pl 19.08.10, 16:35 SLD zaprzepaściło swoją szansę na dobrego kandydata na prezydenta, mogli być alternatywą dla Krzystka i Jacyny, ale wybrali układziki, ciekawe dlaczego NIE chcieli wygrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna 20.08.10, 12:59 Alternatywy 4... ;) Nie ma alternatywy musimy wybierac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: W drugiej turze bedzie Krzystek i Jacyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 14:15 znów wybór między dżumą a cholerą SLD po raz kolejny dało ciała :( Odpowiedz Link Zgłoś
tine6 Jak zwykle lista kandydatow 19.08.10, 17:06 na prezudenta Szczecina obfituje w zgraje cwaniakow. Czy Szczecin doczeka sie kiedys prezydenta ktory zrobi cos dla rozwoju miasta a nie tylko dla rozwoju wlasnego konta??????? O Szczecinie nic sie nie mowi, nikt w niego nie inwestuje, bo rzadzacy tym miastem poza pierdzeniem w stolek i podpisaniem listy obecnosci i listy plac nic nie robia.SZKODA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tine6 Kto ma szanse na prezydenturę? 19.08.10, 17:08 Szanse mial Bartek Arlukowicz,ale szkoda ze uklad wzial gore. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 oddać Szczecin w zarząd komisaryczny 19.08.10, 17:18 tylko to uratuje miasto przed dnem ani Jacyna-Peniaczka-Witt ani Krzystek-mieszkanko ZBILK Wijas to jaieś 10% ugra max., za młody, za mdły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek takim złodziejom jak ty? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:32 to by już tutaj nic nie było Odpowiedz Link Zgłoś
felixd133 Biełowiec? Drugi Jurczyk! 19.08.10, 17:59 Niech On sobie dalej swoje buciki sprzedaje. Jak się Prokuratura za SPP nie weźmie, to dalej nic z tego nie będzie. Jego wygrane sprawy to małe fajerwerki. Sprawy najważniejsze poprzegrywał. Więcej szumu, niż pożytku. SPP jak była, tak jest. Tylku szum medialny. Prof. Niedzielski na Prezydenta. Szlaban dla POPISowych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja Krzystka sponsoruje RadyjoMaryja i brat Xiondz IP: 109.243.24.* 19.08.10, 18:56 stąd te prezenty dla kurii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja pamiętajcie o zawłaszczonym krzystkowym mieszkaniu IP: 109.243.24.* 19.08.10, 18:58 Pitera mówiła, że ok - ale sąd rzekł, że podpie...ł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: pamiętajcie o zawłaszczonym krzystkowym miesz IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 19:40 Pitera zawsze pitoli bzdety bo za to jej płacą Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Tylko pies "Murzyn"!! 19.08.10, 19:00 Najmadrzejszy pies we wsi i madrzejszy od niejednego prezia tej parafii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.chello.pl 19.08.10, 19:14 Moim zdaniem Pies Murzyn lub Pacyna-Kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misior Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 21:14 anie Wypietrek Ksyfek co to się nawet na babcię klozetową nie nadaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frasio Re: Tylko pies "Murzyn"!! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.08.10, 19:43 Polska to kraj w ktorym rasizm nie jest powszechny ale co drugi pies to "Murzyn":) Odpowiedz Link Zgłoś
sprezyna-zgrzyt Jest tylko jeden słuszny kandydat! 19.08.10, 21:21 bi.gazeta.pl/im/e6/9c/7d/z8232166X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Jest tylko jeden słuszny kandydat! IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:21 on będzie wickiem u Wypietrka Ksyfka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby brak logiki w tekście IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:39 "Różne przedwyborcze sondaże pokazywały, że w Szczecinie jest duże zapotrzebowanie na kandydata niezależnego. Zapewne na to liczy Małgorzata Jacyna-Witt. Przykład senatora Krzysztofa Zaremby pokazuje jednak, jak ważny jest dobry partyjny szyld. Pod marką PO Zaremba zdobył mandat senatora i 98 tys. - 50 proc. wszystkich oddanych głosów. Niedługo później - startując pod szyldem partii Libertas - nie wszedł do europarlamentu. Zagłosowało na niego zaledwie 5,9 tys. wyborców - to było zaledwie 1,3 proc. głosów." pani redaktor myli wybory do europarlamentu z wyborami samorządowymi. a Zaremba w wyborach do europarlamentu nie startował jako niezależny ale jako Libertas czyli kandydat partyjny!!!miałem o pani redaktor lepsze zdanie ale widać miłość do PO zaćmiewa zdolność logicznego myślenia u dziennikarzy GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: brak logiki w tekście IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 22:59 Wypietrek Ksyfek z tłustym zadem nefrologa ( na babcię klozetową w seminarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: brak logiki w tekście IP: *.chello.pl 20.08.10, 10:19 Pacyna-Kit na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krewniaczek Re: brak logiki w tekście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:26 Zed 1 i ksyfek to jedna i ta sama osrana osoba . Zadzie weź się wreszcie do pracy i nie marnuj czasu urzędnika samorządowego poprzez wypisywanie bzdur na forum , a potem latania z pozwami po sądach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizoganista Re: brak logiki w tekście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:31 facet boi się ludzi to siada przy kompie i ich szkaluje.to jakaś banda psychopatów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: brak logiki w tekście 20.08.10, 21:15 Słusznie zauważyłeś, że Krzysztof Zaremba byłkandydatem niszowej partii europejskiej, więc przegrał. Ta partia nie była wartością dodaną, ale wręcz przeciwnie - ciągnęła w dół. Wybory samorządowe charakteryzują się inną logiką - bezpartyjność jest nagradzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:12 Zgasdzam się z przedmówcą. Wypietrek Ksyfek jak go tutaj na forum trafnie nazwano odchodzi w niebyt, wygrywa jacyna-Witt a my powoli zaczynamy mówić i myśleć pozytywnie o piękniejącym Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 20.08.10, 21:13 podkreślam, że mój głos to nie jest moje stwierdzenie na kogo będę głosował. stawiający pytanie: kto ma szanse zostać prezydentem; raczej oczekuje przewidywania a nie osobistych opinii nt kandydatów. a więc : wybory wygra jacyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 20.08.10, 21:23 A właśnie, że nie. Prezydentem na 100% zostanie Pacyna-Kit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 21:45 przestań spamować kurw..o od Wypietrka Ksyfka który ma być babcią klozetową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.10, 21:44 a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się modne Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 20.08.10, 23:43 "Na straganie w dzień targowy takie słyszy się rozmowy..." Gość portalu: gruby napisał(a): > a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się modne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.chello.pl 21.08.10, 00:47 Gość portalu: gruby napisał(a): > a ja obserwuję w rozmowach z ludźmi że popieranie Jacyny staje się > modne forum.gazeta.pl/forum/w,70,115535417,115549570,Re_MJW_sie_osmiesza.html gruby - znany równiez jako pacyna kit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Wypietrek Ksyfek nigdy już nie zostanie prezydente IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.10, 07:28 Zostanie babcią klozetową u prezydent Jacyny-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS-SLD IP: *.chello.pl 22.08.10, 00:38 są skompromitowani i zupełnie niewiarygodni czekam na kandydata, który będzie mojej wiary godnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS- IP: 121.10.120.* 22.08.10, 00:56 Gość portalu: sam napisał(a): > są skompromitowani i zupełnie niewiarygodni > > czekam na kandydata, który będzie mojej wiary godnym Niestety, burmistrz Berlina nie moze startowac bo jest Niemcem, a do tego homoseksualista. Tylko ktos tego pokroju moglby cos jeszcze zrobic z tym miastem. Szczecin zdechnie i bedzie wygladal jak Czernobyl, bo pojebane pijawki sa zbyt krotkowzroczne zeby zobaczyc swoje niszczycielskie dzialanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: żadne Krzystiki, Jacyny, Wijasy - ani PO-PiS- IP: *.chello.pl 22.08.10, 08:56 Gość portalu sam napisał: nie może startować, bo jest Niemcem a do tego homoseksualistą. "Do tego"?! Burmistrz Berlina może być burmistrzem Berlina a nie może startować na prezydenta Szczecina, bo "do tego" jest homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek możecie wystartować IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.10, 08:57 jesteście świetni,macie wiedzę i doświadczenie biznesowe i samorządowe to na co czekanie tchórze smierdzący!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: możecie wystartować IP: *.chello.pl 22.08.10, 10:07 tylko pacyna kit! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: możecie wystartować 22.08.10, 14:04 Gość portalu: ( napisał(a): > tylko pacyna kit! .............. a kit jej w oko! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 14:10 bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą zarządzać upadającym 400 tys. miastem zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubek Re: czas na kogoś z zagranicy IP: *.kalisz.mm.pl 22.08.10, 20:24 to chyba jedyna nadzieja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: czas na kogoś z zagranicy IP: *.pool.ukrtel.net 22.08.10, 20:57 beatrix nie obrazaj dojrzalych kobiet, bo i tobie bedzie niezbyt milo Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 21:06 beatrix13 napisała: > bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać > starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą > zarządzać upadającym 400 tys. miastem > zgroza! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Becia, zeby popreziowac w ciecinie trzeba samemu byc szalencem! Tu tylko zarzad komisaryczny i patrole ZOMO co 200 metrow... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: czas na kogoś z zagranicy 22.08.10, 22:01 święta prawda (sic!) Swarożycu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsa Wystaruj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:09 Wystartuj!!!! bo tu nędza, nie ma spośród kogo wybierać starszawa politykierka, mieszkaniowy cwaniak, młody gniewny chcą zarządzać upadającym 400 tys. miastem zgroza! W twojej osobie będziemy mieli wasch and go!bo na razie bździsz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: Wystaruj IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:40 dobrze ci napisał,masz komleksy więc umiesz tylko szczekać i pomawiać asamanic nie umiesz zrobić.chyba że ty jesteś Anna Nowak;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Obywatel Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.10, 20:38 To ona terez bezpartyjna? A tak w dupę pisuarowi wchodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsa kolejny głupek i oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 15:10 uuuu jakiś głuperk i oszust zabrał głos na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kolejny głupek i oszust 23.08.10, 18:08 Gość portalu: elsa napisał(a): > uuuu jakiś głuperk i oszust zabrał głos na forum. ............ cóż za samokrytyka elso:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: kolejny głupek i oszust IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.10, 18:39 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polki-najbardziej-agresywnymi-kobietami-na-swiecie,wid,12594474,wiadomosc_prasa.html twoje chamstwo jest powszechnie znane na tym forum. zapewne wynika z faktu: "Kobiety są surowe w ocenach, ale tylko wobec swojej płci. Wtedy długo noszą w sobie urazę - pisze w swojej książce Phyllis Chesler. Bojkotują swoje ofiary w sposób, który może wywołać u nich traumę. Kobieta potrafi uśmiechać się do swojej ofiary, a jednocześnie obgadywać ją za plecami tak, że wszyscy wokół uwierzą w te kłamstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKM Re: kolejny głupek i oszust IP: *.182.182.95.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.08.10, 19:14 w sumie to nieważne kto wygra i tak będzie tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 21:42 Tylko Piotr! Wspaniale się prezentuje! Prawdziwy mąż stanu! bi.gazeta.pl/im/8/8284/z8284798X,Przekazanie-nowego-STBS-owskiego-budynku-przy-ul-.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 23.08.10, 21:54 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Tylko Piotr! Wspaniale się prezentuje! Prawdziwy mąż stanu! > > bi.gazeta.pl/im/8/8284/z8284798X,Przekazanie-nowego-STBS-owskiego-budynku-przy-ul-.jpg ..................... i te dłonie złożone jak do modlitwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7z Re: Kto ma szanse na prezydenturę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:15 Największe szanse ma bez wątpienia Małgorzata Pacyna-Kit. Tutaj nikt jej nie podskoczy! Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Kto ma szanse na prezydenturę? 26.08.10, 19:27 mierność, mierność i mierność nad miernościami Odpowiedz Link Zgłoś