tapeti 27.08.10, 11:10 Rządzi jednoosobowo Brudziński a chciałaby jednoosobowo rządzić MJW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swojak Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 11:17 głos prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 27.08.10, 11:22 Podam przykład. W programie "You Can Dance" startował szczecinianin Michał Pawłowski. Zachęcałam wszystkich, aby głosowali na niego SMS-ami.... o żesz, jak rozumiem to część tej profesjonalnej pracy za którą pobiera dietę pani pacyna. Niezłych będziemy mieli kandydatów. W jakiej części miasta mieszka ta pani? Może mieszkańcy tej dzielnicy powinni obligatoryjnie, przez aplauz, że zacytuję klasykę. A odgłos paszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: 213.155.168.* 27.08.10, 11:55 Ta paniusia przynajmniej próbuje lansować "kulturę", na której się zna. To jej nie dyskwalifikuje jako kandydata na prezydenta. Przecież Jurczyk też był w tej dziedzinie i wielu innych kompletnym analfabetą, a jednak diety brał. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! 27.08.10, 12:12 jak zostanie prezydentem wszyscy dostana nakaz glosowania w audiotele. niesamowita aktywnosc samorzadowa, rece opadaja. to ma byc argument, ze posla nie interesuje region bo nie wyslal sms do tvn? :) cyrk, ku... cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Re: SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 16:31 ty durniu nie rozumiesz że to jest szczecinianin i jak w YCD występowała dziewucha z Koszalina to prezydenta zrobił całą akcję żeby na nią głosowali????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: SMS na audiotele ku chwale Szczecina!!! 28.08.10, 02:27 to ma wygrac dlatego, ze jest ze szczecina czy dlatego, ze jest lepszy? jebnij sie w glowe, to jest promowanie mentalnosci kolesi. nasi lepsi niz inni bo sa nasi? nie, nasi sa lepsi jesli FAKTYCZNIE SA LEPSI! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 a fe JaCyna, ja mozna takie gnioty jak ycd 27.08.10, 16:42 oglądać i promować, widać paniusia z okienka ma kiepski guścik- ycd, Plebanie, M jak mdłosci,a książki paniusia poza czekowymi czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon ty też durniu nie rozumiesz? IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 17:06 ty durniu nie rozumiesz że to jest szczecinianin i jak w YCD występowała dziewucha z Koszalina to prezydenta zrobił całą akcję żeby na nią głosowali????!!!!! ty rozumiesz ale ci płacą żebyś udawał że nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 15:05 Czy ten gniot nie był emitowany przez koncern,który wspiera PO,nie starając się nawet zachować cienia obiektywizmu?Czy pani Jacyna-Witt nie wie,że byłoby to finansowe wsparcie m.in. jej konkurencji? Poza tym,co do k*rwy nędzy wspólnego mają wygibasy nieudaczników z rządami w blisko pół-milionowym mieście?Od siebie dodam-baby do garów,nie do polityki!Ale,skoro alternatywą są rządy zniewieściałych mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruce Lee A co z np. Golemą? IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 11:23 Profesjonalnie pracowała? A co z tańcem wokół opery? Popierała Golemę i jego przewał zablokowany w ostatniej chwili przez Łuczaka. Jako radna sejmiku i członek komisji kultury jest na diecie u Golemy, na diecie w dosłownym znaczeniu słowa, bo przy tym żarciu jakie ofrują jego knajpy można tylko mieć jedną alternatywę: dieta, a dla katolików ścisły post. Jacyna za władzę sprzeda każdego,powinni ją leczyć, rejonizacja nie obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrolog Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 11:36 Niestety w administracji PRL Bis nie ma służb chroniących przestrzeń publiczną od takich person. Stąd miedzy innymi jesteśmy świadkami niszczenia państwa przez zdegenerowaną rasę polityków, nastawionych wyłącznie na realizację swoich osobistych terapii i prywatnych celów, opłacanych ze środków publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek3 Re: A co z np. Golemą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 12:02 zajęła by się pani Jacyna czymś pożytecznym , a nie w kółko jacy to w tym PiS straszni, szkoda że zanim jej odmówili poparcia to nic złego nie mówiła, a może to po prostu zakłamania, fałsz i dwulicowość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PsL Re: A co z np. Golemą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 12:05 przecież Brudziński był w porządku dla pani radnej dopóki PiS ją odtrącił... i nagle są straszni... coś tu nie gra... ktoś jest fałszywy Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 12:14 nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety. widac najpierw nitras ja odtracil i wtedy byl be, teraz bredzinski i tez jest be :) Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 19:18 zed.1 napisał: > nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety. widac > najpierw nitras ja odtracil i wtedy byl be, teraz bredzinski i tez jest > be :) > Mało fortunne sformułowania piszącego powyżej świadczą o braku wszystkiego co zwie się elegancją życia(co komuna zrobiła z mężczyznami?!).Nie popieram MJW,jest koniunkturalistką,ale tak jak ZED nie wolno się wypowiadać!Przy okazji:zadawanie się z obecnymi politykami zachodniopomorskimi(Brudziński,Krzystek i nasz mistrz kierownicy Nitras)określa wszystkich jednoznacznie:WIOCHA!Z powodu całego zła przynoszonego przez żenujących,obecnych chłopców z PO oddam głos na panią Małgorzatę Jacynia- Witt.Pewnie ulice nadal będą śmierdzieć,pewnie kościół nadal będzie gadał na poziomie średniowiecza,pewnie wszystkie nieroby ze służb miejskich dorobią legendy do zwykłej miotły.Wszystko jest możliwe.Ale pani Jacyna-Witt jest prywatnym przedsiębiorcą,nie zakompleksioną,niespełnioną paniusią czy partyjnym pryszczatym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: A co z np. Golemą? IP: *.chello.pl 27.08.10, 20:23 Chyba mało uważnie Kolega/żanka czytał/a wpisy na blogu tej Pani. Że zacytjuę przedmówcę: "JEST zakompleksioną, niespełnioną paniusią" chorobliwie nader żądną władzy. Widać to po jej poczynaniach, artykulikach, foteczkach na rowerkach, blogu i wypisywanych tam bzdurach. Chwila czytania ze zrozumieniem wystarczy, żeby to pojąć. Ta Kobieta jest takim samym wielkim złem jak obecnie, tfu, panujący pan K. Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 21:58 Może i prawda,że jest zakompleksioną... itd.Ale co powiedzieć o tych małych,nie tylko wzrostem chłopczykach?Są otwarci na nowoczesne miasto? Rozumieją co znaczy społeczeństwo wielokulturowe?Przekładają interes społeczny nad prywatą?Hm... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: A co z np. Golemą? 27.08.10, 23:10 lescigales napisała: > Może i prawda,że jest zakompleksioną... itd.Ale co powiedzieć o tych małych,nie tylko wzrostem chłopczykach?Są otwarci na nowoczesne miasto? Rozumieją co znaczy społeczeństwo wielokulturowe? Przekładają interes społeczny nad prywatą?Hm... .................. żaden z obecnych starających się o stołek prezydencki nie spełnia tych warunków,a więc lepiej nie szmacić swojego autografu na liście wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen z czystej przyjemności 27.08.10, 22:45 poszukiwania umiejętności czytania ze zrozumieniem, wskaż mi skąd wysuwasz swoje wnioski? Ale zrób to konkretnie, opierając się na faktach. Bardzo cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 20:48 ble ble ble, skoro sie tak wypowiedzialem to widac wolno sie tak wypowiadac. i jak zwykle ci moralisci mowiacy co wypada a co nie nie moga sie powstrzymac by zaraz potem sami wyskoczyc z tekstami ponizajacymi opcje przeciwna. w dupie mam takich moralistow i ich moralne wykladnie. ty mowisz, ze ona nie jest zakompleksiona? ja tu widze wyrazne feministyczne skrzywienie, uraz do mezczyzn i manie wladzy. jesli tego nie dostrzegasz to zastanow sie nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrolog Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 11:19 zed.1 napisał: > nitras kiedys powiedzial, ze jacyna to zale odtraconej kobiety. Bo Nitras sam dobrze wie, jaki koszmar może wywołać odtrącona i sfrustrowana kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: A co z np. Golemą? IP: 81.219.203.* 29.08.10, 20:43 ksyfka żona na pewno nie rzuci bo kto by taką paszkwilę przygarnął z 3 bachorami Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: A co z np. Golemą? 29.08.10, 21:34 Gość portalu: gruby napisał(a): > ksyfka żona na pewno nie rzuci bo kto by taką paszkwilę przygarnął z 3 bachorami .................. w ten sposób zamierzasz prowadzić kampanię wyborczej swojej pańci Jacynowej? nawet wobec Krzystkowej starsza radna ma kompleksy, no cóż, młodości zazdrości, bo moglaby byc jej matką Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Jacyna-Witt jak Kaczyński zmienia maskę na wybory 27.08.10, 16:45 Gość portalu: Antek3 napisał(a): > zajęła by się pani Jacyna czymś pożytecznym , szkoda że zanim jej odmówili poparcia to nic złego nie mówiła, a może to po prostu zakłamania, fałsz i dwulicowość? Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent-rp Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 27.08.10, 12:09 Brudziński o paliwie Jacyny-Witt Rozmowa z Joachimem Brudzińskim, posłem i przewodniczącym PiS na Pomorzu Zachodnim - Czy jest pan aż taki zły, jak pisze o panu w liście otwartym Małgorzata Jacyna-Witt? - Jestem rozdarty i nie wiem, co o tym sądzić. Wielokrotnie słyszałem bowiem z ust Małgorzaty Jacyny-Witt komplementy pod moim adresem. Tak było do momentu, kiedy zdecydowała się ona wystartować w wyborach samorządowych z własnym komitetem wyborczymi i usłyszała od nas, że nie poprzemy bezwarunkowo jej kandydatury na prezydenta Szczecina. Teraz dowiaduję się z jej listu otwartego, że jestem wyjątkowo niedobrym człowiekiem i politykiem. Nie wiem, które jej słowa są prawdziwe. Chyba powinienem wybrać się na rekolekcje i wszystko spokojnie przemyśleć. - Podobne słowa pod pana adresem rok temu padły z ust posłanki Mirosławy Masłowskiej, więc może coś w tym jest? - Nie jestem osobą, która odpycha od siebie ludzi i zamyka się na środowiska zewnętrzne. Uważam, że warto być otwartym na ludzi aktywnych. Najlepszym tego przykładem jest moja postawa wobec radnej Jacyny-Witt, którą zaprosiłem do współpracy z PiS i która przez cztery lata była przy moim boku. Poradzę sobie z krytyką mojej osoby. Nie mam zamiaru rewanżować się radnej podobnymi słowami, choć na pewno argumentów by mi nie zabrakło. Nie żałuję też tego, że pani Małgosia nie dotrzymała danego słowa, a chodziło o to, że możemy różnić się politycznie, ale nie obrzucajmy się publicznie błotem. Nic jednak nie upoważnia radnej Jacyny-Witt do wygłaszania negatywnych opinii na temat mojego środowiska politycznego choćby ze względu na takich ludzi, którzy są w ścisłym kierownictwie szczecińskiego PiS, jak Leszek Duklanowski czy Kazimierz Drzazga. Oni swoją działalnością opozycyjną w PRL dali dowody swojej odwagi i prawości, o jakiej Małgorzata Jacyna-Witt mogłaby tylko pomarzyć. - A jak pan myśli, po co radna napisała ten list? - Jacyna-Witt próbuje podpiąć się pod Marka Migalskiego, bo wie, że każdy kto zaatakuje dziś Jarosława Kaczyńskiego i jego najbliższych współpracowników może liczyć na zainteresowanie mediów. Myślę też, że zabrakło jej paliwa na krytykę prezydenta Piotra Krzystka i rządzącej PO, więc teraz próbuje ekscytować opinię publiczną moją osobą i moimi przyjaciółmi. - Czy to już pewne, że PiS poprze kandydaturę senatora Krzysztofa Zaremby na prezydenta Szczecina? - O tym, że coś jest pewne będziemy mogli mówić 4 września, kiedy oficjalnie wybierzemy naszego kandydata. - Dziękuję za rozmowę. Rozmawiała: Magdalena SZCZEPKOWSKA Małgorzata Jacyna-Witt, radna wojewódzka, opublikowała we wtorek list otwarty do Joachima Brudzińskiego, w którym obarcza go współodpowiedzialnością za zły wizerunek PiS. Radna zarzuca posłowi, że nie dba on o sprawy Szczecina, zaniedbuje dialog z lokalnymi działaczami PiS i jednoosobowo kieruje partyjnymi strukturami. „W województwie zachodniopomorskim PiS to Ty, bo to tylko i wyłącznie Ty decydowałeś o obsadzaniu stanowisk w regionie, gdy PiS było u władzy, oraz miejscach na listach w kolejnych wyborach” - czytamy we fragmencie listu. zrodlo: www.24kurier.pl/W-Gazecie/Brudzinski-o-paliwie-Jacyny-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smark Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: 213.155.168.* 27.08.10, 12:12 U nasz na dzielni Józek nauczył się już wiązać krawat i nie siorbie, kiedy pije z butelki. Mówi, że chce zostać radnym. - Przecież nie potrafisz jeść widelcem i nożem - powiadają niektórzy kumple, co nie przepadają za Józkiem. - W pracy będę jadał tylko kanapki - odpowiada politycznie Józek. Nawet oni podziwiają w tym momencie jego determinację w swerze działań dla dobra ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Franek A co z np. Golemą? IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 12:44 Golema to farbowany lis, podwiesi się pod tego, kto wygra. Wybierzmy kogoś spoza układu, zbuntujmy się wreszcie niech przestaną z nas robić głupców. Jacyna to baba łasa na władzę, więc niech idzie na zmywak do Golemy i tam rządzi, Krzystek do seminarium, Litwiński na harcmistrza przystani, a Nitrasa do Korei Ludowej, inaczej to miasto umrze, ono nie przetrzyma kolejnych rządów partyjnej kliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajbus Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.pcmedia.com.pl 27.08.10, 13:13 Chyba nowe grupy krwi, a tak serio, to tragedia miasta, że nie mamy sensownego kandydata na stołek prezydenta, wszystko to odgrzewane kotlety z knajpy Golemy, a w zasadzie jego stajni. Tylko transfer z zewnątrz może nas uratować, kupmy kogoś jak to robi Real czy Manchester, bo inaczej marazm bedzie dalej nas trawił. Odpowiedz Link Zgłoś
ramirez Przeciez od dawan wiadomo, że Himek to szuja 27.08.10, 13:26 i liżąca zad kurdupla gnidka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroczek psy ksyfkowe szczekają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.10, 14:55 a karawana jedzie dalej! A szczekają dlatego że jedynym kontrkandydatem dla ksyfka jest Jacyna-Witt. Reszta się nie liczy,zrsztą w związku z tyk ksyfek też się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: psy ksyfkowe szczekają IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 27.08.10, 15:05 możemy narzekać na p. MJW (... na kogo my nie narzkamy?), ale władze trzeba zmienić... Wygląda na to, że w rozgrywce finałowej będzie p. Krzystek i MJW. Wybór należy do nas - Szczecinian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwidon Cały Szczecin głosuje przeciwko Krzystkowi! IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.10, 16:27 Trafna uwaga, trzeba się już zastanawiać nad wyborem w II turze a w I nie rozdrabniać głosów. Proponuję hasło: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomroczność jasna Re: Pieniądze to władza a dla pieniedzy MJW....... IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 17:10 i tak będzie wyglądała cała jej kampania. Proszę pani pluć to każdy umie Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen dobre hasło 27.08.10, 19:02 Bo w Szczecinie będzie się głosowało przeciwko Krzystkowi który jest złem ostatecznym i jedynym. Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: psy ksyfkowe szczekają 27.08.10, 17:40 Gość portalu: mroczek napisał(a): > a karawana jedzie dalej! > A szczekają dlatego że jedynym kontrkandydatem dla ksyfka jest > Jacyna-Witt. Reszta się nie liczy,zrsztą w związku z tyk ksyfek też > się nie liczy. Mroczku, cóż za pomroczność. A może zwykła frustracja że ona nie taka cudna choć tak się mieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 21:07 Co Kopacka ma do powiedzenia? Gówno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Jak Zaremba wykopał Jacynę z PIS... IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 21:22 by ta teraz musiała się moczyć do Golemy po kapuste. Paweł nie dawaj jej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen oj Łuczak ,Łuczak and comp. 27.08.10, 21:40 Zaremba to może najwyżej wykopać sobie chrzan do chrzanienia,a wy cierpicie katusze bo jesteście gołodupcami finansowymi i intelektualnymi i musicie robić za polityczne psy. Boli was Golema bo ma kasę i wy macie g..o,a jak przegracie proces to będziecie mieć jeszcze mniej.Nie mówiąc o tym że przy finansowych mozliwościach Golemy za to szczekanie na forum też prawdopodobnie bekniecie czego wam z całego serca życzę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem IP: *.globalconnect.pl 27.08.10, 22:39 Straszenie, że Golema dobierze się do internautów za pisanie prawdy to naprawdę dno, już Krzystek chciał coś takiego zrobić, i co? Golemie zaczyna palić się grunt pod nogami, dzięki Łuczakowi stracił kilka milionów na interesie z ruiną Colosseum, a to Jacyna podkablowała że Łuczak mówił prawde, widać jaka to żmija łasa na władzę, idzie z Golemą i jego esbeckimi powiązaniami ręką w ręką, będzie koronnym świadkiem przeciw Łuczakowi, jak ktoś nie che aby o nim pisano na forach to niech nie kandyduje i nie pcha się na pierwsze strony, Golema niedługo wyląduje z jednej celi ze swym kumplem o ps. Oczko, tam jest jego miejsce, niech poduczy się kuchni więziennej, wtedy podniesie standard swoich wyszynków w dziedzinie żywienia, wyjdzie to knajpom na Wałach na dobre, a szczekać na forach trzeba, bo od razu widać, że uderzenie celne, uderz w stół a nożyce się odezwą. Albo uderz w stół a Golema zaszczeka, a raczej cienko zapieje, gościu, liżesz mu dupę za kasę, a jak ktoś da więcej przerzucisz się na inne smrody, smacznego w knajpach z alkoholem bez akcyzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem 27.08.10, 22:47 Mam wrażenie że facetowi, co pracuje w teatrze nie wypada takich wyrażeń używać ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem IP: *.globalconnect.pl 28.08.10, 13:34 Wszyscy pracujemy na deskach teatru a raczej cyrku, którego zwą Pływające ogrody, ale raczej jest to szambo. Nie wystarczy zmienić nazwę ulicy Jedności Narodowej na Jana Pawła, aby pewne wartości prezentowane przez Wojtyłę przeszły na magistrat i ludzi tam pracujących. Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, dobrze napisać Rydzyk, że na szambo nie nalezy mówić perfumeria, a najwięcej szamb produkuje Golema i kilku jemu podobnych, do nich nalezy też Krzystek z bratem księdzem i szwagrem od prezentów za naszą kasę. Wcześniej był Koćmiel i kilku innych cwaniaków. Dyskusja na forach ma to do siebie że jest szczera do bólu, nie ma tutaj zahamowań, Hyde Park, i gdyby wyrzucić z nich samych zainteresowanych i piszących za nich znajomków, byłaby to czysta prawda. Golema wyrzucił z roboty moją dziewczynę za brak lojalności w świńskich interesach, i jak się wreszcie zbiorą ci pokrzywdzeni to posiedzi kilka lat, tylko że trzeba sprawy przenieść poza skorumpowany Szczecin, taki Biełowiec ma więcej oleju w głowie niż cały magistrat odpowiedzialny za parkingi i całe to bezprawie, więc jak oni taki dają przykład to nie dziwmy się takim Golemom, Krzystek próbował ukraść mieszkanie, więc dał przykład i przyzwolenie innym, z Jacyną będzie podobnie, 4 lata to tyle można się nachapać... Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: oj Łuczak ,Łuczak and Golem 29.08.10, 12:03 z Jacyną będzie > podobnie, 4 lata to tyle można się nachapać... Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jakim prawem zza węgła oceniasz ludzi, takich jak p.Jacyna-Witt którzy bezkompromisowo wykazywali draństwa władzy?Tylko dlatego że masz zal do faceta który skrzywdział twoją dziewczynę? To jest nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Krzystek oszustem a Golema kim wg Jacyny Witt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 12:51 Jeśli Jacyna Witt wspiera Golemę tego, który w wyniku działań przestępczych kupił księgarnię Ossolineum to ja dziękuję za takiego kandydata (kandydatkę). Jeśli Jacyna Witt nie mówi, że Golema kupił rzeczoznawcę i pozostałe osoby zamieszane w to przestępstwo to znaczy, że Golema też jej płaci. Jak to jest? Wg. Jacyny Witt Krzystek jest oszustem i głupkiem bo (bo co mu udowodniono) bezprawnie nabył mieszkanie, a Golema jest uczciwym przedsiębiorcą bo w wyniku poświadczenia przez kilka osób nieprawdy (czego był inicjatorem) w wyniku zaniżenia wyceny o kilkaset tysięcy zł kupił księgarnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Golem a CBA IP: 62.69.245.* 29.08.10, 16:12 Golemem i jego interesami winno się zająć CBA, a jeśli tego nie robi, a cały Szczecin wie doskonale kim jest ten gość, to znaczy że trwamy w PRL-u i stanie wojennym. Państwo nie potrafi sobie poradzić z takimi ludźmi jak Grochulski, więc popierajmy talibów, niech rozpierniczą taką cywilizację, z sądami do kupienia, urzędami do przekupienia, politykami-szmaciarzami i facetami z CBA, co biorą forsę za to, że w ogóle są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: undcv Re: Golem a CBA IP: *.cba.pl 29.08.10, 16:23 Gość portalu: Funio napisał(a): > i facetami z CBA, c > o > biorą forsę za to, że w ogóle są. Nie bój, nie bój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa w PiSie są łzy po Jacynie - łzy radości IP: *.chello.pl 28.08.10, 07:28 wystarczy prześledzić wpisy na forum by się przekonać dlaczego nikt poważny z tą Panią nie chce współpracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby nie atakuj chłopaczku IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 08:00 bo za trzy miesiące przyjdziecie w łaską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek zdradzę ci tajemnicę - nikt nie lubi Jacyny IP: *.chello.pl 28.08.10, 09:31 i większość uważa że to pustak, który potrafi tylko szczekać i gryźć. Nikt normalny nie będzie z nią współpracował po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.10, 09:36 Jest bardzo lubiana i szanowana i wcale to nie jest tajemnicą a współpracować będą wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy zdradziła i opluła już wszystkich - nikt z nią nie IP: *.chello.pl 28.08.10, 09:58 będzie współpracował - nikt normalny poza planktonem politycznym Puzyna Piechota Nitras Lubińska Brudziński - i wielu innych oraz wszyscy którzy ją kiedyś wspierali i którym wiele zawdzięcza najlepiej zaświadczą o chorym ego i nieprawdopodobnym parciu na władzę i szkło Jej wynik wyborczy to będzie spektakularna porażka i powszechna izolacja Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana 28.08.10, 18:15 Gość portalu: gruby napisał(a): > Jest bardzo lubiana i szanowana i wcale to nie jest tajemnicą a > współpracować będą wszyscy ............ za prowizję od sprzedanego/kupionego okna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: 81.219.203.* 29.08.10, 20:20 przeszkadza ci jak ktoś prowadzi firmę?to widać jesteś pociotem starego systemu który tępił prywaciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funio Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: *.globalconnect.pl 29.08.10, 20:41 Lubiana przez Golemę, a jak ktoś prowadzi własną firmę to Bóg z nim, tylko niech nie pcha sie w polityke, Gates tego nie robi, Golema też, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: wręcz przeciwnie,jest bardzo lubiana IP: 81.219.203.* 29.08.10, 22:07 rozumiem że twoim zdaniem oraz takich nieudaczników jak Łuczak czy inny darmozjad polityczny na partyjnej posadzie do polityki powinni się pchać frajerzy którzy nie potrafią życ z niczego innego jak z polityki.zaiste ciekawe to stanowisko przyjmując że ty jesteś niejakim Gałkowskim któremu interesy nie wyszły to wylądował na ciepłej posadce w teatrze polskim w którym dostajesz pensję z podatków tych którzy prowadzą firmę.gardzę takimi frajerami i mam nadzieję że Golema i ciebie i Łuczaka puści w jednych gaciach i za pomówienia publiczne i tutaj na forum bo możesz mu buty najwyżej wyczyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik24091 Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy 28.08.10, 09:59 Kobieto, to odkrywcze nie było ! Jarek wywalał ludzi zbyt ambitnych i samodzielnych, dążył do wodzostwa. W regionach mają być "mali" wodzowie i wtedy wszystko mamy w garści. Czy to coś nie przypomina ?! Kobieto, historia jest nauczycielką życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 10:44 Czytam to czytam i się zastanawiam, czy wy w tym Szczecinie nie macie większych problemów niż paniusia, która w dupę wchodziła temz całemu prezesowi i jego świcie a teraz ich smaruje. Czy ona tego nie widziała, czy nagle jednego dnia przejrzała na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Link Re: Jacyna-Witt: PiS jest zamknięte na nowe grupy IP: *.chello.pl 28.08.10, 13:55 Gość portalu: rybak napisał(a): > Czy ona tego nie widziała, > czy nagle jednego dnia przejrzała na oczy? To całkiem naturalne, że sprzedawca okien ma parcie na szkło. Odpowiedz Link Zgłoś