deeem 25.03.04, 14:09 Tu nie ma nic. Prawda, że lekki wątek :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iza-bela8 Re: lekki wątek 25.03.04, 14:31 Deeem, nie badź taki... Wymyśl coś, no zmuś się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: lekki wątek 25.03.04, 19:30 Izabelo słusznie zauważyłaś, potraktowałem temat wprost dosłownie. ;-) ... z cyklu DUPERELE: Jak myślisz(myślicie), czy po pierwszym maja zdrożeje brukselka? Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: lekki wątek 25.03.04, 20:42 Po męsku Chciałaś być moją duszą i ciałem. Ciało starczyło.Duszy nie chciałem. :]]]] J.Sztaudynger Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: lekki wątek 25.03.04, 22:38 ---Do poety--- Inność To powinność. J.Sztaudynger ;) pozdrawaim DeEeM Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: lekki wątek 26.03.04, 07:30 Może i ja coś dorzucę : "Jesli człowiek jest bez skazy nie ma także rysów twarzy." H. Szumielski Odpowiedz Link Zgłoś
wooland Re: lekki wątek 28.03.04, 15:53 To jeszcze ja: "gdy wyrośnie kwiat ze ziemi, wszyscy są uszczęśliwieni, gdy wyrośnie trawa ......... to już inna sprawa" skecz J.Rewińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
deeem letni wątek 05.04.04, 12:43 Podaż i popyt Leżycie na plaży W leniwej podaży I marzycie O popycie J.Sztaudynger Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: życie 07.04.04, 14:29 "Zanim sie opamiętasz, Kołyska, ołtarz,cmentarz- I robisz smutne odkrycie, Że to już całe życie..." Na śmierć zapomniałam autora, ale czy to takie ważne ? Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: życie 07.04.04, 15:26 iza-bela8 napisała: > Na śmierć zapomniałam autora, ale czy to takie ważne ? ha, a to ciekawe, przepisała co do przecinka a autora zgubiła. hi hi ____________________________________________ Szukałem. Nie znalazłem. Znalazłem. Nie zużyłem. Zużyłem. Nie użyłem. I tak doprawdy żyłem. ____________________________________________J.S. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: życie 08.04.04, 07:49 Deeem, nie przepisałam... Pamiętam jeszcze kilkanaście fraszek i cytatów z literatury, więc mnie nie prowokuj ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
deeem A może jakiś kawałek.......... 29.07.04, 20:03 ******************************* Jasio przynosi do domu torbę pełną jabłek. Mama pyta go: - Skąd masz te jabłka? Na to Jasiu: - Od sąsiada. - A on wie o tym? - pyta mama. - No pewnie, przecież mnie gonił! ******************************* Na lekcji biologii pani pyta się Jasia: - Co to jest? - Szkielet. - Czego? - Zwierzęcia. - Ale jakiego?! - Nieżywego! ******************************* Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: A może jakiś kawałek.......... 05.08.04, 10:48 Ojej, Deeem, skad wiesz, że oprócz fraszek znam także (na pamieć ) dowcipy ? Pani pyta w szkole Jasi, czy wie, co to jest referendum. Jasiu odpowiada- to jakis owad. A skad ci to przyszło do głowy ?- pyta Pani - A bo jak mama zapytała tatę, co myśli o referendum, to on odpowiedział, że mu koło d... lata. Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: A może jakiś kawałek.......... 08.08.04, 08:36 - Jasiu,wymień pięć zwierząt zamieszkujących Afrykę. - Dwa słonie i trzy żyrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
iza-bela8 Re: A może jakiś kawałek.......... 10.08.04, 09:46 - Co tojest szczenięca miłość ? - To poczatek pieskiego życia ! ................................. - Słuchaj stary, ukradli mi samochód ! - Dzwoniłeś na policję ? - Tak, ale to nie oni ! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: A może jakiś kawałek.......... 04.09.04, 23:09 Złowił Wania złotą rybkę,która ztrwożona powiedziała: -Wypuść mnie a spełnię twe trzy życzenia.Nowy dom choczesz? -Niet. -A może złotego Mercedesa choczesz? -Niet. -A miedal za chwału rodinu choczesz? -Da,dawaj. Błysk,huk i stoi Wania na froncie z dwoma granatami w ręku,a z naprzeciwka jedzie dziesięć czołgów niemieckich. -Nu baladź,pośmiernyj miedal priznała. Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: A może jakiś kawałek.......... 07.10.04, 23:05 Z dzisiejszej prasy: Jak królewna Śnieżka budzi siedmiu krasnoludków? - Seveup! ------------------------------- Jak nazywa się żona Herkulesa? Frau Kules. -------------------------------------- Jakie jest państwo w Europie na literę "k"? państwo Kowalscy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś