Dodaj do ulubionych

Ogromna prośba

11.09.10, 09:34
Mam do państwa prośbę o podanie linków,gdzie w Szczecinie można umieścić ogłoszenie "szukam pracy".Myślimy o przeprowadzce z innego miasta i chcielibyśmy zacząc od tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ( Re: Ogromna prośba IP: *.chello.pl 11.09.10, 09:47
      Praca? W Szczecinie?
      :))))))))))))))))))))
      • mandala2 Re: Ogromna prośba 11.09.10, 09:55
        Lipa?
        • Gość: ladacznica Re: Ogromna prośba IP: *.182.12.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.09.10, 23:54
          ja najczesciej zagladam tu:
          ogl.infoludek.pl/praca - tu najczesciej znajdziesz dorywcza prace, ale roznie bywa.
          czasem tu:
          www.jobrapido.pl/
          warto tez wejsc na strone wyborczej i tam w zakladce praca wejsc na szczecin. zazwyczaj sa tu ogloszenia o prace "lepszego kalibru", tzn urzedy, biura itd. - nie tylko dorywcza i w sklepie z butami.
          warto tez wejsc tu:
          bip.um.szczecin.pl/UMSzczecinBIP/chapter_11318.asp?chapter=11318
          jednak nie jestem pewna, czy uda ci sie cos znalezc, bo najczesciej prace w tutejszych urzedach mozesz dostac glownie (tzn. w 99% przypadkow) po znajomosci. Prawde mowiac to nie znam nikogo, kto by tam sie dostal bez plecow. a skoro dopiero sie wybierasz do naszego uroczego i milego miasta, na prace zdobyta w urzedach mozesz liczyc po jakims czasie, po zdobyciu odpowiednich znajomosci. Celuj glownie w kogos, kto ma ciocie, matke, sasiadke i inne blizsze lub dalsze krewne na kluczowych stanowiskach w tych miejscach.
          O dobra prace tutaj jest naprawde trudno i trzeba dlugo szukac.
          Good luck!
    • blooml Re: Ogromna prośba 15.09.10, 00:11
      pytanie zasadnicze brzmi:
      jakie branze wchodza w gre?
      • mandala2 Re: Ogromna prośba 28.09.10, 13:50
        Dzięki wielkie za linki:)Branża to informatyka mój men a ja pielęgniarka.
        • Gość: as Re: Ogromna prośba IP: *.globalconnect.pl 28.09.10, 14:18
          akurat wy nie powinniście mieć kłopotu z pracą.Sądze że dla Ciebie lepiej byłoby wysłać CV po szpitalach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka