Dodaj do ulubionych

Lions Club sadził las

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 18:48
Po ciężkiej pracy,należy się kieliszek wódeczki i omówienie spraw "kto komu i
za ile" oraz jak ustawić przetarg, gdzie upchnąć siostrzeńca.
Obserwuj wątek
    • Gość: luke Re: Lions Club sadził las IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:00
      Najbardziej mnie wpienia, jak lenie wypowiadają się w taki sposób jak Lucy.
      Trzeba było pójść, sadzić, napić się wódeczki, omówić sprawy"kto komu" ustawić
      przetarg i upchnąć siostrzenicę. Aly Ty wolisz TV w ciepłych kapciach. Kiedyś
      poślesz swoje wnuki do tego lasu, dyskretnie przemilczając opinie, jakie
      głosiłeś na ten temat. Prawda, że proste. Ale po ci ja się denerwuję....
    • Gość: pominięty Re: Lions Club sadził las IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:24
      że mnie tam nie było!!!... Szukam pracy dla młodej, zdolnej architekt.
      • Gość: H56 Re: Lions Club sadził las IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.04, 08:43
        to jakiś klub Lwów władzy, 1,5 tys. sadzonek to śmiech na sali. Dzieci ze szkoły
        sadzą kilka tysięcy a nikt im nie funduje dzika. Smerdnica i Kołowo to są
        raczej pod Szczecinem niż Gryfinem. Ciekawe kto zapłacił za ten zlot nierobów.
        • Gość: Ana heniu,znowu! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 12:36
          heniu,ty jak zwykle"kulą w płot"po pierwsze:za "zlot nierobów"zapłaciły same
          nieroby Z WŁASNYCH PIENIĘDZY!te nieroby(byłam wśród nich)to głównie
          zachodniopomorscy przedsiębiorcy,lekarze,naukowcy.nieroby(również z własnych
          pieniędzy)zakupiły sadzonki.te same nieroby,bez szumu i hałasu,od lat
          przeznaczają część WŁASNYCH pieniędzy na pomoc najbiedniejszym i opiekę nad
          domami dziecka...nie... pisać dalej,to poniżej godności.heniu,zastanów
          się,zanim znowu zaczniesz kogoś obrażać...
          • Gość: H56 Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 07:59
            skoro bez szumu i hałasu, to po jaką cholerę artykuł z listą uczestników.
            Założę się ,że te własne pieniądze na pomoc, odpisywane są od podatku. Impreza
            z dzikiem odbyła się zapewne na terenie pola golfowego nad jeziorem w Binowie,
            gdzie biedota wstępu już nie ma, bo to ogrodzony teren prywatny.
            • Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 09:45
              no a co w tym dziwnego?
              • Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 10:48
                ana! nie chcąc być czarownicą zostałaś lwicą ?
                • Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 10:59
                  z lwami tylko sympatyzuję,natomiast na babiej górze żadnego sabatu nie
                  opuściłam.nie zmienia to faktu,że dziwię się,że przywalasz ludziom,którzy robią
                  coś pożytecznego za własne pieniądze...bez wyciągania łapy i oglądania się na
                  innych.
                  • Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 11:34
                    Jeżeli tak jest, to tylko im przyklasnąć, myślę jednak ,że ci co zadają się z
                    politykami, nie robią tego bezinteresownie, Anulko. Myślałem ,że sabaty
                    odbywają się tylko na Łysej Górze, a tu ci proszę takie zmiany.
                    • Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 14:47
                      co ty wiesz o sabatach....
                      • Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 15:46
                        tyż prawda.
    • Gość: klasyk Re: Lions Club sadził las IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 09:40
      Dla mnie Lions, to z boku, taki trochę mieszczańsko-harcerski klub dla
      starszych. Dobre i to, ale oprócz wspólnego imienia Lions nie wydaje się by
      prowadził jakieś ponadnarodowe programy ( typu wymiana praktyk, programy
      kontynentalne, fundacje, czy choćby walka z polio, które np na 100 lecie Rotary
      w 2005, tylko dzięki temu klubowi i wieloletniej pracy jego członków na całej
      Ziemi, zostanie wykreślona z ONZ-owskiej listy chorób niebezpiecznych dla
      Świata). Lions, jak harcerze działają od akcji do akcji i chwała im za to.
      Ponadto,co w tym złego, dobrze sie bawić i robić przy tym coś dobrego, popieram
      i uważam, że trzeba o tym pisać i to jak najwięcej, na przekór różnym
      malkontentom, których razi ten przykład.
    • Gość: z Re: Lions Club sadził las IP: *.espol.com.pl 30.03.04, 21:44
      z

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka