Gość: Lucy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 18:48 Po ciężkiej pracy,należy się kieliszek wódeczki i omówienie spraw "kto komu i za ile" oraz jak ustawić przetarg, gdzie upchnąć siostrzeńca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luke Re: Lions Club sadził las IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 22:00 Najbardziej mnie wpienia, jak lenie wypowiadają się w taki sposób jak Lucy. Trzeba było pójść, sadzić, napić się wódeczki, omówić sprawy"kto komu" ustawić przetarg i upchnąć siostrzenicę. Aly Ty wolisz TV w ciepłych kapciach. Kiedyś poślesz swoje wnuki do tego lasu, dyskretnie przemilczając opinie, jakie głosiłeś na ten temat. Prawda, że proste. Ale po ci ja się denerwuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pominięty Re: Lions Club sadził las IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:24 że mnie tam nie było!!!... Szukam pracy dla młodej, zdolnej architekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Lions Club sadził las IP: *.comnet.krakow.pl 29.03.04, 08:43 to jakiś klub Lwów władzy, 1,5 tys. sadzonek to śmiech na sali. Dzieci ze szkoły sadzą kilka tysięcy a nikt im nie funduje dzika. Smerdnica i Kołowo to są raczej pod Szczecinem niż Gryfinem. Ciekawe kto zapłacił za ten zlot nierobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana heniu,znowu! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 12:36 heniu,ty jak zwykle"kulą w płot"po pierwsze:za "zlot nierobów"zapłaciły same nieroby Z WŁASNYCH PIENIĘDZY!te nieroby(byłam wśród nich)to głównie zachodniopomorscy przedsiębiorcy,lekarze,naukowcy.nieroby(również z własnych pieniędzy)zakupiły sadzonki.te same nieroby,bez szumu i hałasu,od lat przeznaczają część WŁASNYCH pieniędzy na pomoc najbiedniejszym i opiekę nad domami dziecka...nie... pisać dalej,to poniżej godności.heniu,zastanów się,zanim znowu zaczniesz kogoś obrażać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 07:59 skoro bez szumu i hałasu, to po jaką cholerę artykuł z listą uczestników. Założę się ,że te własne pieniądze na pomoc, odpisywane są od podatku. Impreza z dzikiem odbyła się zapewne na terenie pola golfowego nad jeziorem w Binowie, gdzie biedota wstępu już nie ma, bo to ogrodzony teren prywatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 09:45 no a co w tym dziwnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 10:48 ana! nie chcąc być czarownicą zostałaś lwicą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 10:59 z lwami tylko sympatyzuję,natomiast na babiej górze żadnego sabatu nie opuściłam.nie zmienia to faktu,że dziwię się,że przywalasz ludziom,którzy robią coś pożytecznego za własne pieniądze...bez wyciągania łapy i oglądania się na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 11:34 Jeżeli tak jest, to tylko im przyklasnąć, myślę jednak ,że ci co zadają się z politykami, nie robią tego bezinteresownie, Anulko. Myślałem ,że sabaty odbywają się tylko na Łysej Górze, a tu ci proszę takie zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 14:47 co ty wiesz o sabatach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Ana ! Ana! Ana ! IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 15:46 tyż prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: Lions Club sadził las IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 09:40 Dla mnie Lions, to z boku, taki trochę mieszczańsko-harcerski klub dla starszych. Dobre i to, ale oprócz wspólnego imienia Lions nie wydaje się by prowadził jakieś ponadnarodowe programy ( typu wymiana praktyk, programy kontynentalne, fundacje, czy choćby walka z polio, które np na 100 lecie Rotary w 2005, tylko dzięki temu klubowi i wieloletniej pracy jego członków na całej Ziemi, zostanie wykreślona z ONZ-owskiej listy chorób niebezpiecznych dla Świata). Lions, jak harcerze działają od akcji do akcji i chwała im za to. Ponadto,co w tym złego, dobrze sie bawić i robić przy tym coś dobrego, popieram i uważam, że trzeba o tym pisać i to jak najwięcej, na przekór różnym malkontentom, których razi ten przykład. Odpowiedz Link Zgłoś