Gość: anulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 11:05 szukam męża może być bez gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gacek Re: szukam męża IP: *.pl / *.pl 29.03.04, 12:05 Podaj więcej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: szukam męża IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.04, 17:56 zgubiłaś w supermarkecie , czy spuściłaś ze smyczy i prysnął? Następnym razem wybierz model z jakimś autonaprowadzaniem albo zacznij lepiej gotować, to może będzie wracał. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziótek glutek Re: szukam męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 18:53 Coś ty kobita? Tu same intelektualnie przetrenowane bestie, nie licząc typowych wulgarnych hamów. Więc jak chcesz być bita lub poniżana psychicznie i do tego gotować obiadki, zmywać i prać to dobrze trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: szukam męża IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.04, 00:13 to sie wspaniale składa gdyż ja szukam żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: + Anulka to zdrobnienie od Any IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 11:03 nie daj się zwieść ! ona teraz została lwicą , która obdarowuje ludzi nerwicą. Ja bym jej nawet za dopłatą nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: + Anulka to zdrobnienie od Any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 11:09 heniu,pudło kolejne!strasznie ci się celownik rozregulował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: + Anulka to zdrobnienie od Any IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 11:11 wiesz heniu,ja bym cię też nie chciała;nie ma więc problemu;słyszałeś kiedyś o IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: + Anulka to zdrobnienie od Any IP: *.comnet.krakow.pl 30.03.04, 11:49 wypuszczasz mnie drańciucho ,nie jestem pewien, ale chyba chodzi Ci o Idealnego Partnera ? Odpowiedz Link Zgłoś