swarozyc 02.11.10, 22:03 Kampania wyborcza na wojta wsi nabiera rumiencow... Tak trzymac "demokraci"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:08 Exman? Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkiemiasta.pl [...] 02.11.10, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:19 Usunąć go, zasłania widok na zamek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.chello.pl 02.11.10, 22:37 Kolega dziadka? Razem z Piotrem-seniorem szabrowali Ciecin czy może wynosili meble z rektoratu Politechniki 50 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 23:21 Dziadek niegdyś pogrzebał Stare Miasto, co zaważyło na przyszłości Szczecina, tego, że nie ma prawdziwego centrum. Wnuk zamiecie to, co pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhj Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: 46.112.95.* 02.11.10, 23:31 nie zamiecie bo nikt go nie wybierze, tłusty, rozhisteryzowany ćwok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: 46.112.95.* 02.11.10, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b [...] IP: 46.112.95.* 02.11.10, 23:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 [...] 02.11.10, 23:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty histeryk Zaremba? 02.11.10, 23:16 Widać, że otyły Zaremba do udowodnienia swojego istnienia ponad podżeganie stoczniowców za wykopaniem durnia potrzebuje do lansingu toreb na ramieniu niezrównoważonego... może tak do rzeczy Zaremba? Może byś się wziął za konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tszeźwy Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 00:00 Dać mu ochronę BOR! Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.chello.pl 03.11.10, 00:40 Anonim o planowanym zamachu na Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zan Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.146.195.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.10, 08:09 ...i psychologa koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:12 Wątpię, żeby psycholog w tym stadium pomógł... oj wątpię ;-). Może na jakieś sztuki walki niech się wyślą, w końcu tylu mają popierających i płacących składki, że na jakiś skromny kursik powinno wystarczyć, jak się pasa zaciśnie... A zapomniałem i przesadziłem z tym zaciskaniem pasa ;-). Ubawiła mnie ta informacja setnie. Drugi Jaruś-mitoman-spiskowidzący nam w Szczecinie wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Zaremba: ten człowiek nam groził 03.11.10, 07:58 "...Bywał już u mnie w biurze. Przynosił rozmaite petycje...." Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8603688,Zaremba__ten_czlowiek_nam_grozil.html#ixzz14CQyjKWI Chyba właśnie w lekceważącej - aroganckiej postawie naszych lokalnych i państwowych polityków, naszych wybrańców należy się dopatrywać desperackich czynów ludzi szukających sprawiedliwości i normalności w zyciu politycznym i gospodarczym w naszym kraju. Ten pan, który wczoraj uległ własnym emocjom to prawdopodobnie człowiek, który zwiedził świat, a teraz egzystuje w kraju, którego barwy nosił i demonstrował poza granicami. Podejrzewam, że pracował ciężko całe życie i pewnie nie można jemu odmówił racji zawartych w tych petycjach. On wierzył w społeczne powołanie polityków i urzędów. ... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Zaremba 03.11.10, 09:05 Żadna partia oprócz PZPR nie wzbudzała tyle agresji co PiS. I proszę mi nie wmawiać, że to wina PeŁo, bo PiS sam się temu przysłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
levy Ech, pisiaczki. No nie lubią was w tym kraju. 03.11.10, 09:12 Po prostu. Radzę zastanowić się dlaczego. Dlaczego ludzie normalni i codziennie ciężko pracujący chcą się trzymać od was z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś