Dodaj do ulubionych

Zaremba: ten człowiek nam groził

02.11.10, 22:03
Kampania wyborcza na wojta wsi nabiera rumiencow...

Tak trzymac "demokraci"!
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:08
      Exman?
      • wszystkiemiasta.pl [...] 02.11.10, 23:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Off Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:19
      Usunąć go, zasłania widok na zamek.
      • Gość: . Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.chello.pl 02.11.10, 22:37
        Kolega dziadka? Razem z Piotrem-seniorem szabrowali Ciecin czy może wynosili meble z rektoratu Politechniki 50 lat temu?
        • Gość: Off Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 23:21
          Dziadek niegdyś pogrzebał Stare Miasto, co zaważyło na przyszłości Szczecina, tego, że nie ma prawdziwego centrum. Wnuk zamiecie to, co pozostało.
          • Gość: mhj Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: 46.112.95.* 02.11.10, 23:31
            nie zamiecie bo nikt go nie wybierze, tłusty, rozhisteryzowany ćwok...
    • Gość: ja [...] IP: 46.112.95.* 02.11.10, 22:43
      • Gość: :) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 22:48
    • Gość: b [...] IP: 46.112.95.* 02.11.10, 23:01
      • zbysio45 [...] 02.11.10, 23:15
    • 1przeciwnik_glupoty histeryk Zaremba? 02.11.10, 23:16
      Widać, że otyły Zaremba do udowodnienia swojego istnienia ponad podżeganie stoczniowców za wykopaniem durnia potrzebuje do lansingu toreb na ramieniu niezrównoważonego...

może tak do rzeczy Zaremba? Może byś się wziął za konkrety?
    • Gość: tszeźwy Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 00:00
      Dać mu ochronę BOR! Natychmiast!
      • Gość: ( Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.chello.pl 03.11.10, 00:40
        Anonim o planowanym zamachu na Kaczyńskiego

• Gość: zan Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.146.195.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.10, 08:09

...i psychologa
        koniecznie
        • Gość: PawelA Re: Zaremba: ten człowiek nam groził IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 09:12
          Wątpię, żeby psycholog w tym stadium pomógł... oj wątpię ;-).

Może na jakieś sztuki walki niech się wyślą, w końcu tylu mają popierających i płacących składki, że na jakiś skromny kursik powinno wystarczyć, jak się pasa zaciśnie...
          A zapomniałem i przesadziłem z tym zaciskaniem pasa ;-).

Ubawiła mnie ta informacja setnie. Drugi Jaruś-mitoman-spiskowidzący nam w Szczecinie wyrasta.
    • ajpitoajpi12 Zaremba: ten człowiek nam groził 03.11.10, 07:58
      "...Bywał już u mnie w biurze. Przynosił rozmaite petycje...."

Więcej... szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,8603688,Zaremba__ten_czlowiek_nam_grozil.html#ixzz14CQyjKWI

Chyba właśnie w lekceważącej - aroganckiej postawie naszych lokalnych i państwowych polityków, naszych wybrańców należy się dopatrywać desperackich czynów ludzi szukających sprawiedliwości i normalności w zyciu politycznym i gospodarczym w naszym kraju.
      Ten pan, który wczoraj uległ własnym emocjom to prawdopodobnie człowiek, który zwiedził świat, a teraz egzystuje w kraju, którego barwy nosił i demonstrował poza granicami.
      Podejrzewam, że pracował ciężko całe życie i pewnie nie można jemu odmówił racji zawartych w tych petycjach. On wierzył w społeczne powołanie polityków i urzędów.
      ...
    • pan_glosny Zaremba 03.11.10, 09:05

Żadna partia oprócz PZPR nie wzbudzała tyle agresji co PiS.
      I proszę mi nie wmawiać, że to wina PeŁo, bo PiS sam się temu przysłużył.
    • levy Ech, pisiaczki. No nie lubią was w tym kraju. 03.11.10, 09:12
      Po prostu. Radzę zastanowić się dlaczego. Dlaczego ludzie normalni i codziennie ciężko pracujący chcą się trzymać od was z daleka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka