Dodaj do ulubionych

I kolejna kompromitacja PO

30.11.10, 21:47
Wtorek, kolejny strzał w Krzystka i kolejne pudło. Radni walneli, starali sie mu dolepic szwagra a wyszło, ze to nie szwagier a trasa północna, ze szwagier już dawno to miał co niby miał dostać i, ze radna Pańka i radny Grodzki szczekają jak Nitras zawola.
Oni już sie osmieszyli wiec teraz ktoś z następnych radnych wyciągnie jakaś niby aferę. I tak jeszcze środa, czwartek, piątek.

A o Szczecinie ani słowa. Ważne są afery i rzucanie brzydkimi rzeczami.

Nitras z michalkiem sie chowają, beda wysyłać żołnierzy na straty.

Kiedyś PO wyzdrowieje z Nitrasa, to bedzie nowy początek tej partii. Teraz PO to wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: kubal Krzystkowy przekręt szwagrowy IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 22:02
      fuj!
    • whiteentrance Re: I kolejna kompromitacja PO 30.11.10, 22:03
      Zed. Przyszło mi do glowy, żeby Ci wyjaśnić. I sobie myślę, że zrozumiesz:) Bo o liczbach bezwzględnych będzie:)
      1) Ile dzialka kosztowała kiedy szwagier kupował?
      2) Ile dzialka kosztuje dzisiaj?
      3) dzięki czemu wartość dzialki wzrosła?
      4) czy pkt 2 minus pkt 1 równa się więcej niż inflacja i średni wzrost cen nieruchomości?
      5) w mieście rocznie buduje się kilka (słownie kilka!!!) ulic. Czy to traf, że akurat ta ulica? Wierzysz w cuda?......

To ostatnie pytanie było retoryczne, bo Ty wierzysz w cuda. Nawet uwierzyłeś, że Ataman zrzeknie się mandatu poselskiego:)
      • hakuna07 Re: I kolejna kompromitacja PO 30.11.10, 23:43
        whiteentrance napisał:

> Zed. Przyszło mi do glowy, żeby Ci wyjaśnić. I sobie myślę, że zrozumiesz:) Bo
        > o liczbach bezwzględnych będzie:)
        > 1) Ile dzialka kosztowała kiedy szwagier kupował?
        > 2) Ile dzialka kosztuje dzisiaj?
        > 3) dzięki czemu wartość dzialki wzrosła?
        > 4) czy pkt 2 minus pkt 1 równa się więcej niż inflacja i średni wzrost cen nier
        > uchomości?
        > 5) w mieście rocznie buduje się kilka (słownie kilka!!!) ulic. Czy to traf, że
        > akurat ta ulica? Wierzysz w cuda?......
        >
        > To ostatnie pytanie było retoryczne, bo Ty wierzysz w cuda. Nawet uwierzyłeś, ż
        > e Ataman zrzeknie się mandatu poselskiego:)
        Uwaga uwaga, mam działkę na warszewie a na niej dom. Kupiłem dwadzieścia lat temu. Ceny nie powiem bo aż wstyd, że tak mało. Przewidziałem wszystkie ruchy, łącznie z krzystkowymi, wejściem do unii i wzrostem cen wszelakich. Czy też jestem podejrzany?
        p.s. nie wiem gdzie mieszka ale gdzieś w okolicy...
      • zed.1 Re: I kolejna kompromitacja PO 01.12.10, 01:01
        Chcesz sobie wyliczać ceny nieruchomość sprzed wejścia do EU a teraz? Powodzenia, możesz ja rozbic na czynniki pierwsze a i tak nie bedziesz mia pewności na czym cena ziemi wzrosła przez sześć lat. Tym bardziej jak działka byla już wtedy uzbrojona.

W miescie, np. na krzekowie dwa razy już były w tym czasie remonty tej samej ulicy. W ciagu sześciu lat to jest zasrany obowiązek miasta dzialac i uzbrajac tereny w okolicy i przez sześć lat nie trzeba spisku albo specjalnych wzgledow by ruszyli dupę i robili tam tez coś w temacie. tym bardziej jak działają tam developerzy.

Ale co ci bede wyjaśniał, ty zyjesz teoria spisku. Tylko jak chlopaki z sld przepychaja dziwne uchwaly to wszystko jest cacy. Kompromituj sie razem z chłopakami z PO.
        • jacek.zienkiewicz Re: I kolejna kompromitacja PO 01.12.10, 03:14
          Zed jestem tak zacietrzewionym kłamcą że próbujesz nam wmówić że 6 lat temu nie bylismy w Unii!!!
          No to przypomne i Tobie i wszystkim którzy daliby się nabrać na twoje łgarstwa że do UE wstapilismy oficjalnie 1 maja 2004 roku czyli prawie dokładnie 6,5 lat temu.
          JZ
          • zed.1 Re: I kolejna kompromitacja PO 01.12.10, 09:00
            Panie Zienkiewicz byliśmy, ale skąd pan wie w której połowie kupiono ten teren? Poza tym ma to marginalne znaczenie bo sprawa dotyczy tego, ze już po wejściu nieruchomosci strzelily w gore i coś co kosztowało 100 teraz kosztuje kilka razy wiecej. Zwłaszcza na dobrej dzielnicy.

Ale PO woli udawać debila w takich sprawach. Tylko drobna uwaga - następnym razem cebuli nie wybierzemy wiec albo uzywacie mózgu w swoich atakach albo papa.
            • jacek.zienkiewicz Re: I kolejna kompromitacja PO 03.12.10, 04:16
              zed.1 napisał:
              > Panie Zienkiewicz byliśmy, ale skąd pan wie w której połowie kupiono ten teren?
              > Poza tym ma to marginalne znaczenie bo sprawa dotyczy tego, ze już po wejściu
              > nieruchomosci strzelily w gore i coś co kosztowało 100 teraz kosztuje kilka raz
              > y wiecej. Zwłaszcza na dobrej dzielnicy.
              > Ale PO woli udawać debila w takich sprawach. Tylko drobna uwaga - następnym raz
              > em cebuli nie wybierzemy wiec albo uzywacie mózgu w swoich atakach albo papa.

Ceny wystrzeliły w latach 2006-2007 to po pierwsze. Aczkolwiek nigdzie w Szczecinie ceny działek nie skoczyły o 550 %.
              Po drugie pisałem że wstąpiliśmy 6,5 roku temu do Unii a nie jak pisałeś 6 lat temu.
              Ułamki się kłaniają :)))
              I po trzecie nic nie napisałem o cenach działek ani nie negowałem wzrostu ich cen wynikającego z uwarunkowań czysto rynkowych. Nie wiem więc dlaczego próbujesz mi to zarzucać?
              Uderz w stół a nożyce się odezwą?
              Pzdr
              JZ
          • xyz-xyz Re: I kolejna kompromitacja PO 01.12.10, 09:14
            Nie będę bronił Krzystka. Jednak z tymi cenami nieruchomości, to bym Jacku uważał. Ja w lutym 2005 r. kupiłem mieszkanie na Bezrzeczu. Zapłaciłem jakieś 140 tys. Teraz to mieszkanie jest warte ponad 300 tys. Pamiętam, że obok mojego mieszkania stały bliźniaki. Po 280 tys. Stały. Teraz te bliźniaki warte ponad milion. Żebym wtedy miał te 280 tys... :(
            • zed.1 Re: I kolejna kompromitacja PO 01.12.10, 17:04
              On przyjmuje tylko te fakty które są dla niego wygodne.
            • jacek.zienkiewicz Re: I kolejna kompromitacja PO 03.12.10, 04:19
              xyz-ecie specjalnie dla ciebie powtórzę się:

Ceny wystrzeliły w latach 2006-2007. Aczkolwiek nigdzie w Szczecinie ceny działek nie skoczyły o 550 %.
              I nic nie napisałem o cenach działek ani nie negowałem wzrostu ich cen wynikającego z uwarunkowań czysto rynkowych.
              Sam kupiłem w 2004 roku mieszkanie 100 m2 za 120 000 a pewnie jest warte z 400 000 (zrobiłem co prawda generalny remont za jakies 50-60 tyś) i działkę jakoś w tym samym czasie która jest warta z 3-4 razy więcej więc wcale nie neguje wzrostu cen nieruchomości.
              Pzdr
              JZ
    • Gość: gość A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? IP: 89.72.106.* 30.11.10, 22:04
      Rozumiem co pisze zed, takie rzeczy sa obrzydliwe.. ale czy sam Krzystek nie korzytał z tego, kiedy Nitras jak ostatni cham wykańczał Lubinską? Taki jest qrwa pryncypialny ten Krzystek? Ale jak na jego korzyść Nitras dokładnie tak samo się zachowywał jak teraz reszta poyebuf wobec fyftka to jakoś piotruś siedział cicho i był chyba zadowolony.. w końcu dostał dobrze płatna pracę za nasze pieniądze na 4 lata...

Brzydza mnie takie ataki i nie popierm, ale Krzystek to kompletny hipokryta...
      • Gość: kubot Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 22:07
        a mieszkanie i sprawa w prokuraturze>????!!!
        • whiteentrance Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 30.11.10, 22:08
          a ściganie internautów?
          • Gość: kubot Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.10, 22:16
            Świnia i tyle
            • Gość: gość Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? IP: 89.72.106.* 30.11.10, 22:22
              Gość portalu: kubot napisał(a):

> Świnia i tyle

Myślę, że to obraza dla świń, raczej się do niego nie przyznają ;)
      • zed.1 Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 01.12.10, 01:05
        A jak Krzystek miał sie zachować wobec oskarżenia Nitrasa wtedy? Miał powiedzieć, ze Lubińska jest niewinna skoro nic nie wiedział o tej sprawie? On nie był nawet stroną w tym oskarżeniu a co dopiero miałby mieć jakąkolwiek wiedzę o tym?

O co chodzi wiedzieli Nitras i Lubińska i to oni byli stronami, inne osoby mogły sobie najwyżej gdybać i teoretyzować, nie osądzać.
        • jacek.zienkiewicz Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 01.12.10, 03:21
          zed kłamco! znów łżesz na potęgę!!!
          oskarżenie Lubińskiej było w pełni ustalone z Krzystkiem i za jego pełną wiedza i aprobatą żeby przykryć jego szwindel z mieszkaniem.
          I byłem tego świadkiem.
          a że Nitras żeby ratować tyłek Krzystkowi wziął to na siebie i z pełną świadomością o konieczności poniesienia odpowiedzialności to już inna sprawa Nie było to ze strony Nitrasa eleganckie ani uczciwe ale w aspekcie celu to było dość heroiczne poświęcenie w ramach tezy że cel uświęca środki
          ZA PEŁNĄ WIEDZĄ I APROBATĄ PIOTRA KRZYSTKA!!!
          JZ
          • zed.1 Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 01.12.10, 09:01
            Twoje słowo jest tutaj tyle warte co Kurskiego.
            • esmeralda_2 Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 01.12.10, 09:19
              Podobnie twoje zedziu, dlaczego przedstawiasz Krzystka jako naiwnego dzieciaka. W sumie przysłowie się sprawdza pokorne cielę z dwie matki ssie.
            • jacek.zienkiewicz Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? 03.12.10, 04:25
              zed.1 napisał:
              > Twoje słowo jest tutaj tyle warte co Kurskiego.

I tu się zed mylisz ponownie.
              Kurski jest"bulterierem" Kaczyńskiego, tak jak Ty jesteś "ratlerkiem" Piotra Krzystka.
              Ja natomiast szczekam jak mi się podoba i na kogo mi się podoba i nikt na smyczy mnie nie prowadza.
              I szczekam tak na Krzystka jak i na Nitrasa jeśli się z nimi nie zgadzam. Zresztą dotyczy to wszystkich (oprócz moich klientów bo klient zawsze ma rację, ale na szczęście to zagraniczne koncerny).
              Pzdr
              JZ
        • Gość: gość Re: A kompromitacja Krzystka 4 lata temu? IP: 89.72.106.* 01.12.10, 10:20
          zed.1 napisał:

> A jak Krzystek miał sie zachować wobec oskarżenia Nitrasa wtedy? Miał powiedzie
          > ć, ze Lubińska jest niewinna skoro nic nie wiedział o tej sprawie? On nie był n
          > awet stroną w tym oskarżeniu a co dopiero miałby mieć jakąkolwiek wiedzę o tym?
          >
          >
          > O co chodzi wiedzieli Nitras i Lubińska i to oni byli stronami, inne osoby mogł
          > y sobie najwyżej gdybać i teoretyzować, nie osądzać.

Nie pyerdol jak dzieciom zed bo obrażasz ludzki rozum.. Krzystek, twierdzisz, że nie wiedział? Raz, że trudno w to uwierzyć, ale nawet, jakoś nie czuł obrzydzenia do stanowiska, które zdobył przez rzucanie fałszywych oskarżeń... nawet nie stać go było na publiczne wyrażenie ubolewania i oburzenia z tego powodu.. mógł to zrobić nawet po wygranych wyborach.. ale to jest czlowiek bez żadnego poziomu, po prostu totalne zakompleksione zero.

I nie pyerdol że to była tylko sprawa Nitrasa i Lubinskiej.. nawet sam nitras powiedział że robił to bo jego kandydat, KRZYSTEK mógł polec z powodu afery z mieszkaniem, która była rzeczywistą sprawą a nie wymysłem i kalumnią. Wiec po prostu dość podle usiłujesz tutaj pyerdolić głodne kawałki...
    • aysy.1 Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 10:00
      większość kadencji nie pisałeś o "kompromitacjach po". tak dosyć gwałtownie przejrzałeś na oczy:)
      • zed.1 Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 17:07
        Bo uważałem i uważam, że w PO są mądrzy ludzie. Ale są też buraki i niestety od jakiegoś czasu to oni dominują. A właściwie zdominowali życie tej partii degenerując ją. Na to się nie zgadzam.
        • albert_c Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 17:14
          Zed, to co napisal Jacek jest powszechnie znane w Szczecinie i potwierdzone juz przez wiele osob, ze takie spotkanie milo miejsce i ze Krzystek dal zielone swiatlo do zdemolowania Lubinskiej.

Dzis m.in dlatego nie ma popracia PISu - zauwaz ze nikt nie chce popierac Krzytska, bo wszyscy czuja wstret do jego 'Master od puppets', a poza tym o czym sie glosno mowi, nie nalezy on do ludzi, ktorzy dotrzymuja umow.
          • absztyfikant Krzystek lobuzie 01.12.10, 17:28
            wsadzimy ci zeda w buzie :)

www.dailymotion.pl/video/xbu0ke_krzystek-kontra-internauci_news
          • zed.1 Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 18:34
            Powszechnie to jest w Szczecinie znane wiele bzdur, wiele nakreconych manipulacji. Widze, ze was bardziej boli sprawa lubinskiej niż lubinska.

Jak dla mnie ma to taki wpływ na te wybory jak zesłoroczny śnieg.
            • ppiioo33 Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 18:58
              zed.1 napisał:

> Powszechnie to jest w Szczecinie znane wiele bzdur, wiele nakreconych manipulac
              > ji. Widze, ze was bardziej boli sprawa lubinskiej niż lubinska.
              >
              > Jak dla mnie ma to taki wpływ na te wybory jak zesłoroczny śnieg.

to mi pokazuje jak dwulicowy jest obecny prezydent
              4 lata temu miał na plecach nitrasa i całe te układziki
              teraz mówi ze Litwa ma i że jest to be...

Ż A Ł O S N E
              • zed.1 Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 01.12.10, 19:59
                Cztery lata temu mało kto mógł podejrzewać, ze brak etyki będzie standardem w ekipie Nitrasa a nie jednorazowym wybrykiem.

Jeśli teraz się to wie i mówi się, że się nie idzie w takim stylu jest fair. Ale jak się to wie a jednak zapisuje się do tej ekipy i akceptuje brudne zasady to jak to nazwiesz?
                • jacek.zienkiewicz Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 03.12.10, 04:34
                  zed powtórzę to może do Ciebie dotrze:
                  Szczecińskie PO tak jak teraz funkcjonuje od siedmiu lat.
                  Podobne metody rozgrywek i wyborczych i personalnych i zjazdowych i wszelkich innych (niezależnie jak kto je ocenia!).
                  Jakoś Ci to nie przeszkadzało wcześniej?
                  Czyżby dlatego że do pewnego czasu Twoja obroża była na korytem a teraz może się to zmienić?
                  Pzdr
                  JZ
            • Gość: gość Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 20:44
              zed.1 napisał:

> Powszechnie to jest w Szczecinie znane wiele bzdur, wiele nakreconych manipulac
              > ji. Widze, ze was bardziej boli sprawa lubinskiej niż lubinska.
              >
              > Jak dla mnie ma to taki wpływ na te wybory jak zesłoroczny śnieg.

To są standardy moralnego zera... zresztą jak i twojego pryncypała...
          • aysy.1 oczernianie lubińskiej ? 03.12.10, 06:09
            nie wiem czy obsryfikant korzystał z tego zezwolenia kfisfkowego na oczernianie lubińskiej ale na tym forum to obsryfikant pełnił rolę demolującego paszkwilanta wobec lubińskiej. był obrzydliwy czyli wtedy był sobą. teraz przeszedł metamofrozę aż miło. nie wtrącam się czy to zasługa jurka pobochy, czy leków czy prosacu....
        • jacek.zienkiewicz Re:od kiedy ty liczysz tak te kompromitacje po? 03.12.10, 04:30
          zed szczecińskie PO tak jak teraz funkcjonuje od siedmiu lat.
          Podobne metody, rozgrywek i wyborczych i personalnych i zjazdowych i wszelkich innych.
          Albert pewnie mógłby potwierdzić moje słowa.
          Jakoś Ci to nie przeszkadzało wcześniej?
          Czyżby dlatego że do pewnego czasu Twoja obroża była na korytem a teraz może się to zmienić?
          Pzdr
          JZ
          • aysy.1 albert może potwierdzić ? 03.12.10, 06:14
            > Albert pewnie mógłby potwierdzić moje słowa.
            to albert jest aktywistą po ?
            • jacek.zienkiewicz Re: albert może potwierdzić ? 04.12.10, 05:41
              a czy koniecznie trzeba być aktywistą żeby coś wiedzieć lub móc coś potwierdzić?
              fobia jakaś czy co?
    • 1przeciwnik_glupoty 9 lat zajmował mieszkanie, które mu się nie należa 01.12.10, 19:48
      Krzystek 9 lat zajmował mieszkanie, które mu się nie należało. Przez ten czas zbudował sobie dom a dopiero, jak go opinia publiczna zmusiła do oddania mieszkania mogły się do niego sieroty wprowadzić. I jeszcze na tym próbował zbić kapitał.
      • aysy.1 inni dalej zajmują te mieszkania 03.12.10, 06:12
        1przeciwnik_glupoty napisał:
        > Krzystek 9 lat zajmował mieszkanie, które mu się nie należało.
        wielu z tego steropianowo-postkomunistycznego układu dalej zajmuje takie mieszkania lub je sprzedało. szef solidarności regionalnej jurek miecio również.
        wielu myślicieli chociażby na tym forum :) dyskutowało dlaczego to państwo nie działa. nie działa bo politycy i administracja zajmują się chapaniem i rozdzielaniem dla siebie dóbr społecznych.
        • Gość: prond a ksyfkowi nie zależało żeby wyjaśnić IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 22:28
          kto robił te przekręty z mieszkaniami bo sam był w to zamieszany
    • Gość: ded Re: I kolejna kompromitacja PO IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.10, 22:22
      www.radiomaryja.pl/artykuly.php?id=108962

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka