Dodaj do ulubionych

Szczecin modernizuje tramwaje

10.12.10, 17:40
Kabina motorniczego będzie klimatyzowana.
A co z przedziałem pasażerskim?
Czyżby pomysłodawcy zamierzają zafundować szczecinianom w okresie letnich upałów ,,mobilne smrodziki-pociki"?
Już się cieszą koncerny kosmetyczne
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Szczecin modernizuje tramwaje IP: *.globalconnect.pl 10.12.10, 17:47
      ale przecież to już są ,,mobilne smrodziki-pociki" więc pomysłodawcy niczego nowego nie wprowadzają
    • Gość: Off Re: Szczecin modernizuje tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 18:37
      Motorniczy siedzi w tramwaju kilka godzin dziennie, a pasażer co najwyżej kilkadziesiąt minut.
    • Gość: abc Re: Szczecin modernizuje tramwaje IP: 212.14.57.* 10.12.10, 20:04
      Wystarczy, aby pasażerowie dokładniej i częściej się myli!
    • Gość: szczecinianka Re: Szczecin modernizuje tramwaje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.12.10, 20:57
      "zabrania się przewożenia rzeczy żrących i cuchnących" - po prostu...
      za przewóz takich "rzeczy" winna być opłata dodatkowa...
    • Gość: laik_tramwajowy Jak zwykle bzdety IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 10.12.10, 23:04
      Nie wiem, czy dziennikarski skrót kov oznacza panią Kowalewską, ale jeśli tak to widać po artykule, że jest przysłowiową blondynką. Na zdjęciu załączonym do artykułu jest pomalowany na biało tramwaj tatra pochodzący z berlina a nie żaden moderus. Czy Wam nikt trzeźwy tam nie weryfikuje zawartości tych artykułów ?
      • Gość: wesołych_świąt Re: Jak zwykle bzdety IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 11.12.10, 00:12
        Chciałbym zgłosić skargę ale na Zajezdnię autobusową Klonowica. Mamy zimę a kierowcy (nowych klimatyzowanych itd) autobusów miejskich oszczędzają na ogrzewaniu i szlak mnie trafia jak trzeba iść i prosić by włączył ogrzewanie. Hehehe a najlepsi to są pasażerowie jak ktoś podejdzie i zwróci uwagę to jest i m również zimno ale jak nikt tego nie uczyni to siedzą cicho - śmiech na sali a raczej w autobusie. Powracając do tematu to mam nadzieje4, że te ''dyliżansy po liftingu'' progi będą miały niskie a nie jakieś 3 masakryczne schodki!
      • Gość: tram Re: Jak zwykle bzdety IP: *.multimo.pl 11.12.10, 09:29
        > Czy Wam nikt trzeźwy tam nie weryfikuje zawartości tych artykułów ?
        Nikt z redakcji nie jeździ tramwajami, więc skąd ma wiedzieć, czymi się różni Konstal od Tatry?
      • Gość: laik_również To nie Moderus. IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.10, 12:16
        Dokładnie, to nie jest Moderus.
        To KT4Dt. Zwany Tatrą. Produkcja Czeska, nabytek z Niemiec.
        To nie jest Moderus!
    • cynik24091 A może tak ruszyć i nasze parki 11.12.10, 12:24
      Czy nie można tak ruszyć i innych spraw ? Przykładowo ruszyć na nasze parki i tzw. puszcze i zadbać o ich czystość, wyznaczyć miejsca spacerowe i rekreacyjne. Może udostępnić kolejne trasy podziemne.
    • Gość: bartek Re: Szczecin modernizuje tramwaje IP: *.szczecin.mm.pl 11.12.10, 12:39
      Myj się to nie będzie śmierdzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka