Dodaj do ulubionych

Nowy szef Biura Euroregionu

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 07:39
To dopiero spryciarz.Wychowanek Puzyny wydusił z niego i Unii Wolności co się
dało ( stypendia, praca w UM załatwiona u Runowicza ) i zmienia chyba barwy,
bo o ile wiadomo to Euroregionie rządzi teraz Platforma. Ten gość jest
rzeczywiście pełnomocnikiem Jurczyka?! Alle Kiwaczek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.lastnet.pl 27.04.04, 10:04
      To jest wlasnie kompetentny czlowiek na to stanowisko. Niesamowicie ambitny i
      pracowity ma spore doswiadczenie w tym temacie. Natomiast komentarz Rajmunda az
      kipi zazdroscia, czyzby wyznawal zasade wyrownywania do dolu?!
      Norbert GRATULACJE!!!
      • Gość: Ana Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:32
        czy jest kompetentny i czy nadaje się na to stanowisko-czas pokaże.nie widzę
        powodu,by go opluwać...czyzby czyjeś zawiedzione ambicje?
        • albert_c Re: Nowy szef Biura Euroregionu 27.04.04, 10:35
          Gość portalu: Ana napisał(a):

> czy jest kompetentny i czy nadaje się na to stanowisko-czas pokaże.nie widzę
          > powodu,by go opluwać...czyzby czyjeś zawiedzione ambicje?

* Ana skad w Tobie tyle zrozumienia:)))
          czy takie samo zdanie mialas na temat nowego szefa zachodniopomorskiego nfz?
          nowego szefa portu? synowieckiego w radio?
          chyba masz nierowna miare:))))
          • Gość: Ana Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 10:50
            synowiecki jest w prs od lat,więc porównanie nietrafione zupełnie.przez te
            wszystkie lata już pokazał,co jest wart.jeśli chodzi o nowego szefa portu,nie
            mam zdania i nie zabierałam głosu,natomiast stanowisko dyrektora nfz jest tak
            ubezwłasnowolnione,że nawet gdyby chciał i potrafił,to niewiele może...
        • Gość: XYZ Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: 212.14.0.* 27.04.04, 14:04
          Aż żal, że ten pan nie ma legitymacji SLD. Ciekawe jakie były by wtedy
          reakcjie "Stylu i Poziomu"?

To pytanie nie kłamstwo. Pytanie z natury rzeczy kłamstwem nie jest.
          • anamar Re: Nowy szef Biura Euroregionu 27.04.04, 14:09
            Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Aż żal, że ten pan nie ma legitymacji SLD. Ciekawe jakie były by wtedy
            > reakcjie "Stylu i
            Poziomu"? ......................................................................
            ................................................................................
            ja nie żałuję,on pewnie też...

• Gość: XYZ Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: 212.14.0.* 27.04.04, 14:15
              O i "Styl i Poziom" Wie czego żałuje Pan Obrycki. Kłamstewko?
              • Gość: Ana Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 10:13
                a nie zauważyłeś słówka"pewnie"?czy może tylko znowu strugasz wariata?jesteś
                facetem chorym z nienawiści,naprawdę żal mi ciebie.no,ale to nie powód by brać
                udział w twoich chorych pyskówkach
                • absztyfikant Zgadzam sie z Ana 28.04.04, 10:16
                  Po efektach ocenimy... Zyciorys bardzo przyzwoity swoja droga...
    • zaczepialski Nowy szef Biura Euroregionu - wydaje się być 27.04.04, 11:54
      bardzo kompetentny :-))).
      • Gość: kibicE Re: Nowy szef Biura Euroregionu - wydaje się być IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 12:32
        jaki koń jest każdy widzi lub przynajmniej się domyśla...
        My ze swojej strony gratulujemy awansu i życzymy by wrodzony wdzięki osobisty i
        wazeliniarstwo było tylko dodatkiem do całego wachlarza zalet,których nie widać
        ale zawsze możemy się ...
    • Gość: dd Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.wlan.hu-berlin.de 27.04.04, 12:36
      upolitycznieni gowniarze
      • Gość: u.g. Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 15:24
        dd czujesz oddech na plecach? to młodzi!
        chciałbys jeszcze trochę odskoczyć ale pewnie brzuchal przeszkadza a i oddechu
        brak
    • arkadiusz_litwinski Re: Nowy szef Biura Euroregionu 27.04.04, 13:56
      Gość portalu: Rajmund napisał(a):

> To dopiero spryciarz.Wychowanek Puzyny wydusił z niego i Unii Wolności co się
      > dało ( stypendia, praca w UM załatwiona u Runowicza ) i zmienia chyba barwy,
      > bo o ile wiadomo to Euroregionie rządzi teraz Platforma. Ten gość jest
      > rzeczywiście pełnomocnikiem Jurczyka?! Alle Kiwaczek...

Miałem okazję co najmniej kilka razy obserwować N.Obryckiego w
      sytuacjach "międzynarodowych" i publicznych zarazem.Oby po naszej polskiej
      stronie pojawiło sie więcej takich reprezentantów zawyżających średnią ocenę
      naszej administracji i świata polityki. Jego CV broni się samo. Ni mi nie
      wiadomo, by Obrycki był członkiem PO, a jeśli nim zostanie nie widzę w tym nic
      zdrożnego.Nie byłaby to przecież zasadnicza zmiana poglądów od czego nie stroni
      wielu innych koniunkturalistów radykalnie przemodelowujących swój światopogląd
      ( lub co najmniej chcących sprawić takie wrażenie ). Słowem zapowiada sie
      dobrze, dajmy mu więc szansę. Nie jest też prawdą że w Euroregionie "rządzi"
      Platforma, choć wielu boli że nie "rządzi" lewica ( i dobrze ).
      • Gość: XYZ Uderz w stół... IP: 212.14.0.* 27.04.04, 14:13
        Szkoda, że Pan Arek nie zajrzał do CV Pawła Jurasa, a ograniczył sie do
        sprawdzenia aktu ślubu jego siostry.
        I kogo Pan Arek miał na myśli mówiąc o koniunkturalistach? J.M.R UW - SKL -
        AWS - PO? (możliwe, że coś pominąłem albo pomieszałek kierunki to do Any) Czy
        może jednego radneg ze Szczecinia Ruch 100 - AWS - PO?
        A wracając do Jurasa. Dlaczego nie dał Pan Szansy Jurasowi tylko zgnoił go w
        mediach bez skrupułów do jakich nawołuje Pan w przypadku Obryckiego? Bliższa
        koszula ciału?
        • arkadiusz_litwinski Re: Uderz w stół... 27.04.04, 16:22
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Szkoda, że Pan Arek nie zajrzał do CV Pawła Jurasa, a ograniczył sie do
          > sprawdzenia aktu ślubu jego siostry.

Już - co najmnie raz - pisałem, że nie kwestionuję kwalifikacji Pawła Jurasa,
          którego - jak i Ciebe Zgorzknialcze ;) - pozdrawiam.

> I kogo Pan Arek miał na myśli mówiąc o koniunkturalistach? J.M.R UW - SKL -
          > AWS - PO? (możliwe, że coś pominąłem albo pomieszałek kierunki to do Any) Czy
          > może jednego radneg ze Szczecinia Ruch 100 - AWS - PO?

Wyraziłem się chyba jasno. Nie ufam w nagłe zmiany ( często o 180 stopni )
          światopoglądów. Nie akceptuję również tych, którzy udają zmianę światopoglądu
          bo taka jest potrzeba chwili. Przykłady chodzą również po szczecińskich ulicach.
          Rokita nie wyrzekł sie nigdy wartości, które są również bliskie większości
          członków Platformy Obywatelskiej.Podobnie zapewne jak Borowski czy też Oleksy
          choć bywali w swych życiorysach w ugrupowaniach o różnych.

> A wracając do Jurasa. Dlaczego nie dał Pan Szansy Jurasowi tylko zgnoił go w
          > mediach bez skrupułów do jakich nawołuje Pan w przypadku Obryckiego? Bliższa
          > koszula ciału?

Nie uważam, by Zainteresowany poczuł się w sposób wymieniony przez Ciebie.
          • Gość: tomek Re: Uderz w stół... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 19:48
            Norbert Obrycki jest zaufanym człowekiem Puzyny. Jurczyk obecnie rozdaje kasę i
            stanowiska wszystkim organizacjom za to, zeby nie brali udziału w kampanii
            referendalnej. Na razie dał 60.000 Piechocie na fundacje Talent promocja
            Postęp, stanowisko Obryckiemu w Pomeranii żeby zamknąć gębę UW, wiele miejsc
            pracy w UM dla młodzieżówki SLD (jeszcze będzie z tego afera), niedługo się
            dowiemy jak zadośćuczyni Platforme Obywatelską. SLD odwdzięcza sie Jurczykowi
            odwołując Jacynę-Witt z przewodniczącej rady miasta a Jania z PiS-u trzyma gębę
            na kłódkę, bo stołek w WOC nadawany przez SLD-owskiego prezesa Zarządu Portu
            jest cenny.
            • Gość: Renata. Re: Uderz w stół... IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 20:19
              Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony.Nie da sie wszystkim dogodzic.Czy bedzie
              ten kandydat , czy inny...Ale wlasciwie jaka to roznica? Wszyscy , ktorzy
              siedza na wysokich stolkach maja "cos na sumieniu"- predzej , czy pozniej.
          • Gość: XYZ Re: Uderz w stół... IP: 212.14.0.* 28.04.04, 08:02
            Nie uważam, by Zainteresowany poczuł się w sposób wymieniony przez Ciebie.

A rozmawiał Pan z nim?? Bo ja tak.

A i zgorzkniały nie jestem. Raczej cyniczmy lub zgryźliwy.
    • Gość: łoldi Re: Nowy zastępca szefa biura...... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 01:30
      dlaczego tylko zastępca?
    • Gość: korek Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 04.06.04, 12:49
      To jest jeden wyjątków, który powierda regułę, że tego typu funkcje obsadza
      się miernotami. Ci, którzy czepiaja sie Obryckiego to zawyczaj miernoty, które
      chciałby być na jego miejscu.
      • Gość: Andy Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:37
        Musisz jeszcze pamietac, ze "wsiadl" na miejsce kompetentnej osoby, ktora z
        przyczyn politycznych posunieto z tego stolka.
        • Gość: student Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 09:22
          Gość portalu: Andy napisał(a):

> Musisz jeszcze pamietac, ze "wsiadl" na miejsce kompetentnej osoby, ktora z
          > przyczyn politycznych posunieto z tego stolka.

a kto to była ta kompetentna osoba
          rozumiem że kompetentana osoba została wsadzona na ten stołek wyłącznie z
          powodu swoich kompetencji a nie skłonności politycznych
          bo jakżeby mogło być inaczej
          • Gość: Andy Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 12:01
            Ta osoba byla szefem Euroregionu od jego powstania - aby zrobic jej miejsce,
            nie usunieto nikogo z posady. Oczywiscie masz racje - rowniez nie sadze, ze
            zajela to stanowisko bez poparcia politycznego. Tu nalezaloby wrocic do idei
            utworzenia apolitycznego korpusu dyplomatycznego, ale to juz inna bajka.
            • Gość: budowlaniec Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:23
              Jak na faceta który twierdzi że ma firme budowlaną jesteś zbyt kumaty w
              sprawach politycznych. Chyba że z tą firmą to kit, a na temacie - JACYNA na
              widelcu - chciałeś namieszać. Gdzie człowiek nie dotknie to jakiś działacz
              partyjny. Tfu!
              • Gość: Andy Re: Nowy szef Biura Euroregionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:30
                A teraz toś mnie wk.... "Ja porzadnym bandyta jestem".
    • Gość: Dario To absztyfikant juz nie jest? /nt IP: 212.127.78.* 06.06.04, 15:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka