Dodaj do ulubionych

400tys w bloto

28.02.11, 17:09
czy kogos w wydziale kultury popie...lo konkretnie by wydawac taka kwote na JEDNO wydarzenie, na ktorym publicznosc bedzie minimalna, i wmawiac nam, ze to jest zysk promocyjny???

i to jeszcze z polskimi artystami, nie zagranicznymi, w obiekcie koscielnym, za ktorego wynajem chyba nie placa. na dodatek wszystkie umowy to tajemnica handlowa.

i do tego placic tvp za material, za jaki oni zazwyczaj placa innym?

kto to ku... wymyslil bo sprawa smierdzi na kilometr.
Obserwuj wątek
    • Gość: zed ded Re: 400tys w bloto IP: *.ip.shentel.pl 28.02.11, 17:22
      Weź się ogarnij. Nie podoba ci się to nie idź na ten koncert! Weź na dworcu posłuchaj akordeonisty - za 2 zł. No chyba że też uważasz że nie trzeba mu płacić bo przecież gra z otwartym futerałem za frajer!
      Puknij się w czoło - "śmierdzący na kilometr" !
      • zed.1 Re: 400tys w bloto 28.02.11, 17:31
        A moze akordeoniscie damy 400tys? Nie jest kwestia czy sie podoba czy nie a stosunku ceny do korzyści. Za jeden koncert trwający kilka h na kilkaset osób tyle kasy ktora mogłaby wesprzeć festiwale dla tysięcy?
        • Gość: Co zalatuje lisem No coś ty zed? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 17:40
          Tobie też nie podobają sie posunięcia finansowe twojego szefa ? . masz prywatna wojnę z Soską? I kopiesz pod nim dołek ?
          Oczywiście ,że jest to skandal , ale co zrobić.?
          www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110226/SZCZECIN/874724959
          • Gość: czy-telniczka Re: No coś ty zed? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 20:58
            > Oczywiście ,że jest to skandal , ale co zrobić.?
            cyt:
            "– Dla osoby, która nie organizuje imprez artystycznych taka kwota może się wydawać wysoka, ale wszystko zależy od uwarunkowań artystycznych i technicznych – mówi Rafał Roguszka, dyrektor Klubu 13 Muz."

W samorządzie miasta nie ma miejsca na tajemnice.

" – Ważne jest jaka orkiestra zagra, jacy będą wykonawcy, czy będzie transmisja koncertu".

Ważne kto zagra i ważne są fakty poznane szczegóły przed decyzją.

"Ostateczna decyzja w sprawie wydatków na imprezy kulturalne należy do prezydenta Szczecina, Piotra Krzystka".

Prezydent wykonawca decyzji podjętych przez kogo ...? w samorządzie i cel jasny.
            "Fajna sprawa dla biednych z miasta taka zabawa ?!"

rel="nofollow">www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110226/SZCZECIN/874724959
    • Gość: mądrale Re: 400tys w bloto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 18:59
      Zed - jak jesteś taki mądry to zeskanuj swoją umowę o pracę i nam tu ją wklej!
      A jak się tak na wszystkim znasz to wystartuj w wyborach ... Miss Miedwia!
      • Gość: LA Miedwie zamrożone IP: *.globalconnect.pl 02.03.11, 16:17
        > A jak się tak na wszystkim znasz to wystartuj w wyborach ... Miss Miedwia!
    • Gość: Natalia_S Re: 400tys w bloto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 19:13
      Ty Zed - a czy ty czasem nie jesteś powiązany z boogie brain festival - patrząc po twoich wpisach na tym forum coś mi się zdaje że tak :-) i to bardzo!
      Czy zatem nie rozkręcasz spirali nienawiści do innych konkurencyjnych imprez bo masz fobię na temat swojej imprezy? I wszystkie inne są be. Coś mi się wydaje że stronniczy i krzykaczy jesteś bo chciałbyś pewnie cały budżet miasta na to swoje "dzieło życia" na które przychodzi 2 tyś. ludzi.
      Jak nie umiesz się zachować to graj z kolegami w garażu ... i nie każ nam chodzić na te balangi dla wybranych! Znajome mnie wyśmiały jak je zabrałam na te umca umca rok temu :-( żal.pl
      • zed.1 Re: 400tys w bloto 28.02.11, 22:02
        Obawiam sie, ze cos co sie popieprzylo bo wielokrotnie krytykowalem błędy boogiebrain jak i zgłaszałem wątpliwości gdy ich szef kandydował do rady.

Znam ich, ale jestem i bede krytyczny.
    • Gość: Vlad.H. Soyka to cudzoloznik IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 28.02.11, 20:09
      podobnie jak wielu ktorzy beda spiewac - kiepski to przyklad dla stada baranow ktore ma przyjsc na ten zalosny spektakl.
      A co do 400 tys - zaoszczedzone na Sedinie wiec sie odpie...ie od Piotrusia
      • Gość: czy-telniczka Re: Soyka to cudzoloznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:59
        Nie wiem czy cudzo...., jeśli tak, to nie lubię jego mniej - jako artystę,
        ale mniej jako komercyjnego działacza dla kultury i czytanej śpiewem modlitwy.
        • Gość: Vlad.H. Re: Soyka to cudzoloznik IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 01.03.11, 22:34
          ja zas nie lubie go wcale - uprawia najgorszy rodzaj "sztuki" zeruje na religi i kosi kase - idealy ma w dupie - wtorny i mierny - to samo zawodzenie od lat - taki sam jak RUbik inny tfurca Sakropolo
          • fotogra Re: Cenię Soykę i pójdę na koncert. 02.03.11, 16:25
            I mam w d.... wasze zdanie o tym artyście.
            O!
            • Gość: . Cwaniaczek przy korycie IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.11, 16:52
              fotogra napisał:

>Cenię Soykę i pójdę na koncert

Na zaproszenie? A reszta lemingów zapłaci za twoją rozrywkę 400 tysięcy, panie pstrykacz...
            • Gość: Vlad.H. Re: Cenię Soykę i pójdę na koncert. IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 02.03.11, 20:48
              wsadz sobie jeszcze parasol i go otworz - moze wtedy nawet soyka zmiesci sie w twoim przytulnym odbycie zboczencu...
              • sobiepan1 Re: Cenię Soykę i pójdę na koncert. 03.03.11, 08:50
                UUUa! aleś mu dowalił. Ty to jednak masz klasę vlad.
              • fotogra Re: Cenię Soykę i pójdę na koncert. 03.03.11, 11:05
                Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> wsadz sobie jeszcze parasol i go otworz - moze wtedy nawet soyka zmiesci sie w
                > twoim przytulnym odbycie zboczencu...
                wybaczam ci, ale oceń sam człowieku. czyż nie jest wspaniały?
                www.youtube.com/watch?v=jqI7fyCDRdk
                • gosc_dnia Re: Cenię Soykę i pójdę na koncert. 03.03.11, 16:09
                  400 tyś? Na koncert w kościele? To według czyich realiów jest dobry pomysł i zysk jakikolwiek?
                  500 tyś na 3 dniową imprezę na "stadionie" ma wystarczyć w takim razie?

Śmierdzi Panie Zed, śmierdzi katofuhreryzmem ciecińskim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka