Gość: dziki Re: 999220 IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.11, 18:58 Nie podniecaj sie , wygra ktoś z redakcji , trwa losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes_4 Re: 999220 12.03.11, 07:55 no tak, zapomniałam, że tutaj jest jak najmniej zdrowego rozsądku, inne piaskownice, inne łopatki i wiaderka. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Kicha 11.03.11, 19:04 Nie powinni tego ogłaszać, teraz bedzie pełno takich postów... i wygra pewnie post o treści - To ja, ja, ja mam milionowy post! Zreszta o takiej treści pojawi sie ich tu setka! Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes_4 Re: Kicha 11.03.11, 19:08 Jest to dziwne, bo byłam na różnych forach i się w to bawiono i wszystko przecież ma moderator, przecież to jest zgodne z licznikiem, chyba, że na tym forum są same przekręty. Widocznie tak jest, bo o tym napisałeś. Przecież to ma być zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes_4 Re: Kicha 12.03.11, 07:26 bym spamowała, gdybym postawiła wódkę tak jak whitee, a może koniak lepiej whisky, to mój post na pewno byłby przyszpilony?, no cóż ale ja jestem poza waszego układu. Pojęcie spamu widzę, że zależy od twojego widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Kicha IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 08:20 Trzeba było napisać śledzia do tej wódki postawię, to wątek byłby przyszpilony i stanowiłby wtedy całość. Odpowiedz Link Zgłoś