Dodaj do ulubionych

Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi być)

24.03.11, 13:08
Janek, nic nie mowisz o biedzie Polski ktora wygania z kraju miliony ludzi..
Nic nie mowisz o stratach jakie ponosi panstwo polskie i narod, kiedy najlepiej wyksztalceni i wykwalifikowani opuszczaja kraj
nic nie mowisz o cynizmie politykow polskich podajacych za sukces mozliwosc wyjechania do innych krajow Unii..
Obserwuj wątek
    • Gość: Franczesko Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi IP: *.szczecin.mm.pl 24.03.11, 20:20
      Swarek, nie da się mówić o wszystkim... Czemu zwalasz swoje oczekiwania na innych? Ta książka jest o czym innym, napisz sam, chętnie przeczytam.
    • Gość: Vlad.H. Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 24.03.11, 20:55
      Nie zal mi Niemcow - zal mi Polakow - szczerze - tego ze od kilkuset lat traktowani byli jak przestepcy, zbedny balast, rzeszkadzali w realizacji roznych planow i dzis - w teoretycznie wlasnym kraju dalej sa obcy i paradokslanie emigracja pozwala im w koncu zyc normalnie i godnie na co nie maja szansy we wlasnym kraju.
      • Gość: LA Re: zyc normalnie i godnie IP: *.globalconnect.pl 25.03.11, 09:36
        > zal mi Polakow - szczerze - (...) i dzis - w teoretycznie wlasnym kraju dalej sa obcy i paradokslanie emigracja pozwala im w koncu zyc normalnie i godnie na co nie maja szansy we wlasnym kraju.

Ależ są Polacy żyjący godnie we własnym kraju, znani są ogólnie i Ty ich też znasz z nazwiska - pokazują ich w TV
        • Gość: Vlad.H. Re: zyc normalnie i godnie IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 25.03.11, 21:18
          Tak? rzuc kilka nazwisk zebym nie mial watpliwosci o kim mowimy...
    • zed.1 Jachim, opamietaj sie 24.03.11, 21:50
      wiemy i rozumiemy, ze piskorski to twoj koles, ale to jak go promujesz na lamach gazety zalewajac wszystkim co to piskorski powie i mysli jest JUZ KURWA PO PROSTU NUDNE.

takie wlasnie rzeczy zanizaja poziom tej gazety. uklady, kolesiostwo i klepanie sie po plecach.
      • Gość: Jacek K Re: Jachim, opamietaj sie IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.11, 07:49
        W naszych czasach powstała grupa profesorów medialnych .W każdej dziedzinie nauki .Nie ma w tym nic złego, ale jednak inn jest ich rola niż tradycyjnej profesorskiej kadry.
    • Gość: ki-ka-on Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 17:17
      To już chyba piąty raz ten sam kit wciskany ludziom .Nie ma pomysłu , wiosenne przemęczenie umysłu?
    • Gość: czy-telniczka Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 23:19
      Dziś wywiad poznałam.
      Dla mnie to info z uporządkowaniem i faktów, oraz mały zwrot - kierunek przyszłość.
      • Gość: elka Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.11, 21:22
        Zgadzam się z tobą czy-telniczko. Świetny wywiad, poukładane myśli, żadnej skrajności. Oby takich więcej. Ale cóż, zazdrośników nie brakuje.
      • xyz-xyz Re: Wszyscy jesteśmy uchodźcami (albo możemy nimi 08.04.11, 09:09
        Dla mnie ten wywiad był ciekawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka