wypedzonyzziemodzyskanych 19.04.11, 09:28 "Oczko" wrócił do gry ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicker_man.73 Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłonęła 19.04.11, 09:29 Dlaczego od razu bomba? Może po prostu awaria. Te wszystkie jeżdżące po Szczecinie terenówki i suv-y są bardzo awaryjne. Notorycznie nie włączają się w nich kierunkowskazy przy zmianie pasa, skręcie, przed zamiarem zaparkowania w ruchu ciągłym, będąc w środku kolumny , itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołta samozapłon ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:56 ja tez miałem samozapłon w ten weekend - od koktajlu Mołotowa. i wcale nie mam nic wspólnego z mafią, tylko w centrum miasta na nasz koszt mieszka taka hołota. wyj....c ich do baraków i będzie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
eeendriu3000 Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłonęła 19.04.11, 09:36 Volkswageny widać mają to do siebie, że się same z siebie zapalają - (Dół strony) passat się spalił: www.spp.szczecin.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=2&Itemid=2&limitstart=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk foto z Boguchwały IP: *.static.espol.com.pl 19.04.11, 10:04 Drodzy rEDAKTORZY, po co umieszczacie zdjęcie z innej części miasta (jakiego???). To jest wasze jedyne zdjęcie przyklejane do wydarzeń policyjnych w Szczecinie? Nie pierwszy raz już sie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś
zazenowany_podatnik Re: Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłon 19.04.11, 10:42 nie, zajął komuś miejsce do parkowania, przecież auto na ZGY...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłon IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.11, 13:45 Obok na Barbary diler narkotyków zaszlachtował ojca . Niebuszewo, cały czas jedną z bardziej niebezpiecznych dzielnic. Tam urzędnik Krzystka M.Janda oszukał staruszków na mieszkanie. Tam grasują pedofile po szkołach. Nóż jest tam cały czas w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłon 19.04.11, 13:48 Gość portalu: dziki napisał(a): Nóż jest tam cały czas w robocie ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' chociaz on, w morzu bezrobocia!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk nie, zemsta IP: *.static.espol.com.pl 20.04.11, 01:16 najczęściej parkowal na zakreskowanym polu i na nim splonęło. To zemsta dzieci, ktorym ograniczał widoczność na przejściu dla pieszych. Obywatele zaczęli brać sprawy w swoje ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX4Ever Re: Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłon IP: *.globalconnect.pl 19.04.11, 19:01 Jakie te wieści są niedokładne. Ja zrozumiałem, że to samba - nie bomba i że spłonęła tirówka z namiętności zresztą. A to oprychy miejscowe wyrównują wzajemne bilansiki. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Bomba w aucie na Niebuszewie. Terenówka spłon 20.04.11, 07:17 Nie zna życia, kto nie mieszkał na Niebuszewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taten większosc z nich nie umie pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:08 Zastanawia mnie fakt, że nigdzie w Polsce , nie grasuje tylu zlodziei samochodów, dealerów prochów na wolnosci, nowe auta, nowe domy, zagraniczne wycieczki, Policja nie chce widziec ? Poszukiwani listem gończym jeżdzą po mieście, siedzą w knajpach... cyrk.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Chłopaki! 20.04.11, 11:33 Załóżcie sobie podforum: Ciecińska kózka nostra:) Tam sobie udowadniajcie, czy Bolec jest mocniejszy od Druta. Strasznie mnie to kręci:) Zwłaszcza, te głupkowate pseudonimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Chłopaki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 11:42 Ale po co nowe forum?Z tego możesz dowiedzieć się więcej,niźli z notatki prasowej.Poza tym,forum czyta wielu ludzi,również posiadacze głupkowatych pseudonimów.Niektórych cieszy-w ich pojęciu-sława,innych niepokoi.Szkoda tylko,że Tobie odwagi starcza na nabijanie się pod przykrywką....pseudonimu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Chłopaki! 20.04.11, 11:50 No wybacz! Nie będę się narażał na odwiedziny panów bez karków. Z nimi nie pogadam o wyższości Taliskera nad Ardbegiem. Dla nich finish, będzie oznaczał wybicie mi zębów. A jeśli idzie o podforum, to właśnie łatwiej będzie się dowiedzieć o życiu ciecińskiej ferajny. Możecie dawać ogłoszenia, że w takich, to a takich godzinach będą kradzione radia na ulicy Rayskiego. Albo, że haracze czasowo wstrzymane z powody choroby Bolca. Będziecie mogli informować, że solówa Krawężnika z Cycem zakończyła się remisem, obaj wylądowali na OIOMie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do xyz- xyz IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 20.04.11, 14:51 Zawstydzony, pokornie zapytam, a kto to byl Talisker i Ardbeg? Glupio mi przyznac, ale nie wiem, choc kark mam... :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Degustator Re: do xyz- xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 21:18 Oj Rafal Rafal - widac, ze pros..dobra! ;-) normalny chlopak ze Szczecina z Ciebie! Talisker czy Ardbeg to whisky, ale doskonale Cie rozumiem - wychowujac sie w latach 80tych raczylo sie raczej popularnymi "beltami" niz takimi specyfikami.. (Chociaz w latach swojej "swietnosc"i pewnie nie raz w np. w Imperium raczyles sie "balantynka" hehe) Pozdrowienia na emigracje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do xyz- xyz IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 20.04.11, 21:59 Pije raz do roku, byle co, bo jako dyplomowany mieczak mam slaba glowe. Whisky to dla mnie smierdzaca ciecz o kolorze herbaty. Ale teraz przynajmniej bede mogl lekko przyapropaczyc :-) A belty byly super; "Cooler" o smaku pomaranczowym, nic tylko zostac alkoholikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Degustator Re: do xyz- xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:16 Belty? Kiedy to bylo.. ? To se ne vrati.. Do whisky z czasem trzeba sie przekonac - jakby co zapraszam na szklaneczke czegos mocniejszego :-) Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do xyz- xyz 21.04.11, 10:11 > Pije raz do roku, byle co, bo jako dyplomowany mieczak mam slaba glowe. Trening czyni mistrzem:) Sam wiesz to najlepiej. Whisky > to dla mnie smierdzaca ciecz o kolorze herbaty. Zaraz Swarożyc powie coś o osranych gaciach. Ani chybi! Ale teraz przynajmniej bede mo > gl lekko przyapropaczyc :-) Lepiej zainwestować 150 PLN i popróbować. A belty byly super; "Cooler" o smaku pomaranczowym, nic tylko zostac alkoholik > iem... Najlepsza była Czerecha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do xyz- xyz 21.04.11, 10:07 Zawstydzony, pokornie zapytam, a kto to był Talisker i Ardbeg? Whisky. Ale to zapewne wiesz, jeno się zgrywasz. > Glupio mi przyznac, ale nie wiem, choc kark mam... :-) Mamba! Chyba nie powiesz mi, że będąc członkiem szczecińskiej grupy towarzyskiej, nie piłeś szkockiej? Oglądałem Młode Wilki, więc nabrać się nie dam:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolbak Re: Podpalenie terenowego auta na Niebuszewie. Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 12:49 a to dziwne, ze wszystko jest podszyte "kulturą" bo znany szczecinski frontman kapeli PIGuła, tez sie wziął za sporty, ale chyba nie w spartakusie tylko gdzies koło slowianina i nawet wygrywa wrecz, a jego koledzy z klubu to same gangstery i tez "widac ze chlopaki trenują". czesc z nich stoi na bramce i tez nie wszyscy z "miasta", czyzby konkurencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Podpalenie terenowego auta na Niebuszewie. Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 12:57 Frontman wraz z w/w ćwiczą w jednym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: berserkers dream- team IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 20.04.11, 15:07 rozumiem, ze chodzi o te wylegarnie naszprycowanych, seksownie opalonych, sportowych talentow. Kiedys w KRS trafilem na spis zalozycieli. Na 7- 8 nazwisk znalem trzech; "Pigule", M. Linkego i "Mongola" Bojko. Cala trojka ma w swoim port- folio jawne kapowanie (Bojko, "Pigula") lub jawna wspolprace z policja (Linke). Reszty nie znam, ale instynktownie czuje, ze przynajmniej honorowa wiceprezesura, mi sie nalezy. Ok! Ich duchowe "policyjne autorytety" czyli D. Stawarz i Janerka sa poza moim zasiegiem, tak wiec zydowskim targiem choc miejsce w radzie nadzorczej, to jak psu buda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: berserkers dream- team IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 15:52 Wyszło szydło z worka.A niektórzy ciągle uważają,że wydziarany "rękaw" oraz pewien (dłuższy lub krótszy) staż na macie poparty z obiciem papy pijanego uczestnika dyskoteki jest przejawem trzymania miasta w ryzach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Zdziwiony" Re: do czarnamamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 20:30 Jak to?? Kiedyś współpracujący z policją, a teraz jawnie działający w/na granicy tzw. "półświatka" ? A gdzie "honor"/ "zasady" czy odrzucenie przez pozostałych z "ferajny" ? W publikacjach prasowych czy filmach każdy "kapuś" ma rzekomo 'straszne' życie, a tutaj? Życie pisze różne scenariusze.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do zdziwionego IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 20.04.11, 21:53 Dlaczego "kiedys" ? Na 10 kryminalistow, 5 to kapusie. Pozostalych 5 tez nie gwarantuje niczego. Jednak nie wszyscy "mowia", poniewaz wiele zalezy: od tego kto kogo i kiedy ( nie kazdy, ktory kapuje jest uznany za kapusia), czy sie oplaca ( np. za mniejszy wyrok); jedni sypia bo sa glupi, inni bo slabi, a jeszcze inni gdyz sa cwani (lub tak sie im wydaje). Ze wzgledu na zwyczaje panujace w polskim swiecie przestepczym, mozna zaryzykowac stwierdzenie, iz polscy kryminalisci maja donosicielstwo zapisane w DNA. Ale to temat na powazny elaborat, ktorego napisanie przerasta moje mozliwosci w tym momencie. Moze jutro, o ile ktos umiejetnie mnie sprowokuje lub zmotywuje. Adam Zadworny moglby popelnic jakis piekny tekst, w koncu zna wielu mocnych kapusi. Moze nie tak slawnych jak ja, ale nie wszystko zloto co sie swieci... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 To taka gra 20.04.11, 22:04 Znaczy to policja wykorzystuje "kapusi" czy chłopaki wykorzystuja policje... Mozna powiedziec, ze to taki intelektualny spór policji i ulicy. Taka gra... a kto wygrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: do czarnamamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:10 Ok - w takim razie pozostaje czekać na ewentualne jutrzejsze rozwinięcie tematu. Zastanawia mnie tylko jedno: "(nie kazdy, ktory kapuje jest uznany za kapusia)..." ?? To chyba jakis absurd? A może kwestia zwykłego cwaniactwa i wyrachowania przestępców... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do czarnamamba 20.04.11, 22:24 Zapewne niewielu "chłopaków z miasta" potrafi informacjami dostarczanymi policji moderowac ruchy tejze, a jednocześnie otwierac sobie mozliwości działania. Zresztą, jak mi wiadomo półświatek raczej stara sie działać wsród osób, które z tych czy innych powodów omijaja prawo czy przepisy. Czyli ściągaja "zaległe" podatki... a jednoczesnie moga informowac. Moga byc wiec rzeczywiscie wykorzystywani do dostarczania informacji, ale zapewne jezeli sa na tyle sprytni, moga na tym także zyskiwać. Z jednej strony łupić, mieć ochrone i dostarczac informacji. Nie jest to jednak chyba gra na dłuzszą mete. Przynajmniej na filmach z których czerpie informacje... na koniec wszyscy giną lub ponosza kare. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: do czarnamamba 21.04.11, 10:18 Odnoszę czasem wrażenie, że to zabawa dwóch konkurencyjnych ferajn. Policja ma pewne instrumenty, ale i "chłopaki z miasta" je mają. Co cwańsi oczywiście. Widziałem, jak "ochroniarz" zmasakrował podpitego klienta pubu. Najpierw sprowokował, a potem zmasakrował. Wezwana Policja zwinęła... klienta... Trudno było nie zauważyć fraternizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
koksdlaprawnikow Re: do czarnamamba 21.04.11, 10:58 JAK WIDAC SA WSROD NAS GLOSY SZCZECINSKICH PRAWNIKOW KTORZY SA DOBRZE ZORIENTOWANI W TEMATACH. I TO NIE TYLKO DLATEGO ZE OGLADALI DUZO FILMOW. W SZCZECINIE WLADZE SPRAWUJE JEDEN SZALONY SEDZIA M.S. KTORY SAM WYKLADA PRAWO /SWOJE PRAWO/. A CI PRAWNICY CO OGLADAJA TE FILMY TO NIECH LEPIEJ POOPOWIADAJA O SWOICH SNACH A NIE O FILMACH: FILMY DZISIAJ KRECA KIEPSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: do czarnamamba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 11:45 Niektórzy do dziś wierzą w to,że KAŻDY grypsujący to przedstawiciel "starej,honorowej szkoły" który brzydzi się konfidenctwem....Z mojej strony-koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do zdziwionego IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 21.04.11, 13:13 W srodowisku kryminalistow, jak w kazdym innym, najwazniejsze podzialy sa slabo widoczne dla obserwatora z zewnatrz. Tym bardziej, ze np. przywolane ponizej edukujace nas kino calkowicie znieksztalca obraz, w koncu nie tylko tej- suma sumarum- malo istotnej czesci naszego wspanialego zycia. Naturalnie, ze istnieje podzial na kapusi ( potencjalnych kapusi) i czystych rasowo przedstawicieli rasy panow. Jednak podzial ten. najbardziej powiedzmy medialny, nie jest ani przodujacy ani tez najmocniejszy. Najwazniejszy, wedlug mnie, to podzial na ofiary i ich oprawcow czyli frajerow i cwaniakow. Istotnym elementem w tej ukladance jest przemoc lub jej wyzsza odmiana: przemoc bezkarna. Co wazne, zestaw zachowan oraz gloszonych pogladow- chocby tylko oficjalnie- czyli mentalnosc elementu, okreslona jest przez zwyczaje panujace w "Bazie" czyli w wiezieniu... Twojemu pytaniu nie dziwi sie nikt, kto zna panujace w polskich kryminalach zwyczaje :-) CDN. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: do zdziwionego 21.04.11, 13:23 Jezeli hierarchia stoi na przemocy, a nie na intelekcie, to nigdy nie uda sie stworzyc mafii - beda to tylko grupy mniej czy bardziej zorganizowane. Zreszta, jak sądzę... madrzejsi wczesniej czy później zdaja sobie sprawe, ze "mafiosi zyja krótko" starajac sie bezpiecznie odsunąć od srodowiska... nie zawsze to jest mozliwe oczywiscie. Podział na "ofiary i ich oprawców" skazuje cały system z góry na przegraną. Jedynie współpraca i wspólne interesy, cel dawałby gwarancje trwałosci i potegi. Żaden system nie utrzymał sie na sile.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do zdziwionego IP: *.234.241.83.in-addr.dgcsystems.net 21.04.11, 14:49 Wpierw ustalmy, chocby w skrocie o jakiej chorobie mowimy. :-) Miedzynarodowa :-) definicja kapowania, z pozycji osoby lamiacej prawo lub gotowej na taki czyn, jest prosta jak obsluga cepa. Kazda forma, bez wyjatku (jawna, niejawna, formalna lub nieformalna) informowania organow scigania lub wymiaru sprawiedliwosci jest tym kryminalnym faux pas. Jednak w zaleznosci od kraju, czyli miejsca akcji oraz merytorycznego przygotowania "aktorow" czy ich bandyckiej ambicji, powyzej podana formula, moze ulec pewnym modyfikacja. Przykladowo: w USA, we Wloszech czy Szwecji, w srodowiskach "elitarnych" nawet zakapowanie kapusia, pedofila lub frajera - cokolwiek to ostatnie znaczy- nie jest nigdy akceptowane i jest taka sama forma tego slowa na "k", jak kazde inne zachowanie tego typu. Kryminalisci pelnej krwii z w.w. krajow maja prosta, logiczna, oficjalna zasade, majaca dac im jasnosc w doborze towarzystwa. :-) Nie ma akceptacji dla ulatwiania pracy policjantom czy prokuratorom, bez wzgledu na pozycje w srodowisku. Naturalnie to jedynie teoria, ale przynajmniej w sferze rozwazan akademickich maja jasnosc. Jak juz wczesniej wspomnialem nad Wisla, o tym co jest czarne, a co biale decyduja kretynskie zwyczaje panujace w polskich wiezieniach. Jeden z najwazniejszych podzialow w naszych kryminalach, biegnie nie wzdluz linii frontu kapusie- niekapusie, a normalni wiezniowie- grypsujacy. Przdstawiciele tej drugiej grupy towarzyskiej przez ostanie 40 lat zostali wykreowani na elitarny klub gentelmenow, brzydzacych sie kapowaniem, pedofilia oraz innymi brzydkimi slowami. W rzeczywistosci uprawiaja intelektualnie jalowy zestaw pseudo-zasad i regul, czyli kolebke sukcesow w pracy operacyjnej polskiej policji i co oczywiste, sukcesow zawodowych naszych prokuratorow. Grypsujacy kapuje jedynie wtedy gdy zezna na innego grypsujacego lub gdy min. dwoch innych grypsujacych, poswiadczy, ze git np. donosi oddzialowemu lub policjantowi. W sytuacji jeden na jeden, oskarzany i oskarzajacy staja sie frajerami. Git donoszacy lub zeznajacy na niegrypsujacego nie kapuje- to slowo jest obelga. "Jedzie z urwa" lub "bierz urwe na wozek"- to cytaty z git- bibli czyli "bajery"; taki "git- donoszacy" nie staje sie kapusiem. Jesli grypsujacy jednak zakapuje czyli np. obciazy w sledztwie, chocby jednego grypsujacego, a temu bedzie sie chcialo zrobic kapusiowi kolo piora (bo tylko on ma prawo), moze zostac "amnestionowany" gdy np. odwola wyjasnienia i powiedzmy przeprosi , co zostanie zaakceptowane:-). W rozumieniu zasad grypsowania nie jest kapusiem. Normalny osadzony (frajer), ktory nie grypsuje, dla gitow jest teoretycznie kapusiem, chocby nigdy, nikogo oficjalnie nie zakapowal. Czyli jedni sa, bez dowodow zaliczani do grona kapusi, chocby potencjalnych; inni, gdy kapuja (git na frajera) nie sa przez swoje otoczenie uznani za kapusi. Chyba, ze sypna swoich, ale wtedy, jest jeszcze szansa, ze beda mieli wybaczone i w rozumieniu "bajery" nie beda kapusiami. Tak wiec wszyscy mlodzi i nowi przestepcy sa uczeni, albo ze jawnie kapowac mozna, tyle tylko, ze nie na wszyskich, albo ze nawet jesli nie kapujesz, ale nie grypsujesz i tak przez pewna grupe bedziesz uznany za kapusia, chocby potencjalnego... Dokonalem pewnych skrotow i nie opisalem wszystkich mozliwych scenariuszy. . Normalny tego nie ogarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Chłopaki! 20.04.11, 13:33 No ale ja niestety nie znam owych tajemnic poliszynela... a tak wiedziałbym, że nie należy stawiać samochodu na Rajskiego. Dżentelmena, o którym piszesz nie dane mi było poznać. Na szczęście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: Chłopaki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.11, 13:47 Każde środowisko ma swoje "tajemnice" które dla osób spoza niego są niczym prawdy objawione....Co od aut-walenie radyjek to żaden zarobek a i w puszce obciach,że zamiast pezetów jest jakiś śmieszny paragraf,śmieszne pieniądze,mniej śmieszny wyrok. Kończąc polemikę-sięgnij do archiwum lokalnego dodatku.Tam-jak wcześniej napisałem-czarnamamba scharakteryzował środowisko przestępcze naszego miasta.Poza ksywami niewiele się zdziwiło...Co więcej do dziś pamiętam,jak tekst (okazuje się-proroczy) skierowany do Zadwornego (cytuję z pamięci): za wiarę w to,że przestępca może się czegoś nauczyć należy ci się gram haszu darmo.I na tym skończmy-miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Akcja się nam rozwinęła 23.04.11, 23:12 teraz prokurator i policja włączą się w ten wątek albo wyślą cioty z GW na pożarcie. Generalnie, kapitalna lektura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akcja się nam rozwinęła IP: *.szczecin.mm.pl 24.04.11, 00:02 exman napisał: > teraz prokurator i policja włączą się w ten wątek albo wyślą cioty z GW na poża > rcie. Generalnie, kapitalna lektura !!! Zgadzam się. Ale gdyby to ode mnie zależało to różne czarne, ole, karki od podpalonych samochodów byliby eliminowani ze społeczeństwa strzałem w łeb na miejscu jako ze stawiali opór przy zatrzymaniu. No ale nie jesteśmy w Stanach i nie mamy takiej policji. Wystarczy poczytać tych parę postów wyżej "wymianę myśli" między tą recydywą i się normalnemu człowiekowi niedobrze robi na myśl że oddycha tym samym powietrzem co oni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnamamba Re: do goscia IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.11, 08:45 "strzał w łeb" dzięki ci panie za szybką śmierć. Też jestem zdania, pogarda dla drugiego człowieka i (choćby jedynie internetowe) okrucieństwo, to cecha każdego prawdziwego tygryska... Odpowiedz Link Zgłoś