kazziu 08.05.04, 14:10 tylko svarozyc jest takim zazdrosnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: czy aske i svarozyca cos laczy, czy... 08.05.04, 14:33 Swarozyc bawi w Szwecji, a Aska w Szczecinie. Lacza ich, a jednoczesnie dziela odmety Baltyku... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Absztyf & reszta 11.05.04, 09:32 absztyfikant napisał: Swarozyc bawi w Szwecji, a Aska w Szczecinie. Lacza ich, a jednoczesnie dziela odmety Baltyku... ''''''''''''''''''''''''''''' Metne odmety Baltyku - chciales z pewnoscia powiedziec. sracie bez umiaru w matke-rzeke, Odre ma slowianska, a oczyszczalnie planujecie oddac do uzytku dopiero w 2008 r, czyli cala generacje po upadku(?) komunizmu... Tak wam doskwiera zycie w czystosci? > Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Absztyf & reszta 11.05.04, 13:58 Ty sie aska nie smiej, tylko pomysl o mnie za kazdym razem udajac sie do toalety...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Absztyf & reszta 11.05.04, 14:14 Nie jestem libertynką. Wolę pomyśleć idąc do np. łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Absztyf & reszta 13.05.04, 12:15 Bo w tym tygodniu (wdg grafika) wszystko kojarzy mi się z sexem Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Aska 13.05.04, 12:28 ja_aska napisała: > Bo w tym tygodniu (wdg grafika) wszystko kojarzy mi się z sexem '''''''''''''''''''''''''''''''''''' mi tez, chyba ze pomysle o "czarnej dziurze" to mi mija.... ..a powinno byc odrotnie..(:- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Aska 13.05.04, 12:29 ja_aska napisała: > Bo w tym tygodniu (wdg grafika) wszystko kojarzy mi się z sexem ''''''''''' a co, masz plodne dni? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Aska 13.05.04, 12:38 Przy dziurach mi wszystko mija! Właśnie nie mam więc mogę sobie zdrowo kojarzyć! Odpowiedz Link Zgłoś