Dodaj do ulubionych

Zna ktoś tego cepa?

IP: 213.206.5.* 12.05.04, 08:27
=======================
canonical name: gw.polarisnet.pl.
addresses: 195.136.49.180
Tomasz Gedymin
address: TERMACUS
address: ul. Zielona 28-4
address: Szczecin
phone: +48 606 994 799
e-mail: gedi@polarisnet.pl
========================
Próbował wysłać mi mi wirusa na lol@xuno.com
Zna ktoś tego cepa z tego forum?

[Więcej krwi proszę bo mi w gębie śmierdzi: lol@xuno.com]
Obserwuj wątek
    • blackexit Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 13:12
      ja tez dostaje sporo pozdrowien z paczuszka w zalaczniku. jesli dojde do
      wniosku ze to nie przyladek (a przypadki juz byly) to rowniez bede podawal
      dane. mala biblioteke juz mam. pozdrawiam blackexit
      • absztyfikant Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 13:14
        Ten spam powstaje niezalenie od woli osob rzekomo ich wysylajacych.
        • blackexit Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 13:18
          absztyfikant napisał:

> Ten spam powstaje niezalenie od woli osob rzekomo ich wysylajacych.

moze ale nie musi moim zdaniem. dlatego mowie tylko o przypadkach nie
          przypadkowych. pamietasz atak na nas i nasze skrzynkui panow z serwisu laptop?
          pozdrawiam blacexit
          • Gość: XYZ Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 212.14.0.* 12.05.04, 13:21
            Jeśli moge zwrócić uwage, to te wirusy rozsyłaja się same. Dostałem Netskyego z
            poczty prezydent@um.szczecin.pl. Słowo honoru! Skąd um ma mój adres do tej pory
            nie moge zgadnąć.
            • Gość: Lol Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 213.206.5.* 12.05.04, 13:38
              Troche wyjaśnienia. Rzeczywiscie, niektore wirusy rozsyłają się same.
              Najwazniejsze, to trzeba UMIEC czytać nagłówki. Są proste nagłówki i "dogłębne"
              Wiem co piszę, u mnie tutaj nie było żadnej przypadkowości - tylko staranna
              próba ukrycia.
              A "umieć" czytać to tak samo jak miss Begerowa na przesłuchaniach w komisji,
              pamiętacie?
            • Gość: AA Re: Zna ktoś tego cepa? IP: *.prokom.pl 12.05.04, 14:08
              >Skąd um ma mój adres do tej pory nie moge zgadnąć.
              zacznij się bać - może mają coś więcej.

podobno prezydent w wolnych chwilach rozsyła wirusiki :D
          • absztyfikant Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 14:28
            Pewnie, ze pamietam. Forumowiczka e.beata tez powinna pamietac, bo to wlasnie
            nasza trojka najbardziej ucierpiala wskutek ich masowego podszywania sie pod
            nasze nicki, jak i tez zapychania nam skrzynek. Mi do tej pory - mimo wielu
            godzin staran wykasowania subskrypcji np. na przedluzanie penisa - wciaz
            przychodzi sporo niechcianej poczty.

A uczynili to pracownicy sklepu LAPTOP z pasazu przy ul. Kopernika.
            • piotr33k2 Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 17:31
              ja sam byłem nic nie wiedząc o tym roznosicielem wirusa przez poczte ,samo się
              zainstalowało i samo wysyłało, ale już wszystko w porządku przynajmiej do
              nastepnego razu .przekonałem się że po jakimś czasie nieuniknione jest
              formatowanie twardego dysku, na dłuższa metę nawet programy zabezpieczające nie
              pomogą .
              • Gość: Lol Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 213.206.5.* 12.05.04, 20:16
                Zobaczcie drugi wpis w poście:
                Referendum wygra Jurczyk z powodu frekwencji.
                Wpisał się tam niejaki:
                :( ja..
                Autor: Gosc: Ksiaze POmorski IP: *.pl / 195.136.49.*
                Data: 12.05.2004 20:03
                ----------------------------
                To właśnie ten cep, który próbował mi wysłać tego wirusa na lol@xuno.com
                Prymitywny czajnik z miodem w uszach - myślał że jest incognito - frajer.

[Więcej krwi proszę bo mi w gębie śmierdzi: lol@xuno.com]
                • piotr33k2 Re: Zna ktoś tego cepa? 12.05.04, 21:51
                  jeżeli to z premedytacją to dlaczego ?masz z nim jakieś porachunki?
                  • Gość: lol Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 212.21.228.* 12.05.04, 22:18
                    Porachunków nie mam, ale nie lubię jak mi ktoś podsyła wiruy. Może ty je
                    uwielbiasz. Zresztą zobacz, cep podesłał mi wirusa przedwczoraj, a dziś o 20-
                    tej się zapomniał i wszedł ze swojego IP. Polowałem na cepa i upolowałem. I
                    polować będę na każdego spamera, nie stosującego zasad Netykiety.

[Więcej krwi bo cepowi z ryja jedzie: lol@xuno.com]
                    • Gość: Aga Re: Zna ktoś tego cepa? IP: *.rgsa.pl 14.05.04, 08:06
                      Ludzie poczytajcie troche gazet,poogladajcie troche telewizji,a nie bedziecie
                      pisac takich bzdur!!!Gdyby ktos chcial Ci podeslac wirusa zrobil by to w
                      bardziej inteligentny sposob!!!To wirus, ktory neka wszystkie kompy na
                      swiecie,a Ty nazywasz nieswiadomego czlowieka cepem????Takie smieci roznosza
                      sie przez kontakty w skrzynce.jak ich nie bedzie w Twojej to od Ciebie nikt
                      wirusa nie dostanie
                      Pozdrawiam
                      ps.poza tym proponuje stosowac laty na system i przegladarke oraz uaktualniac
                      bazy wirusow w programie antywirusowym.
            • Gość: XYZ Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 212.14.0.* 13.05.04, 13:05
              Światobliwemu Ojcu takie bezeceństwa święta skrzynke przysyłać. Zgroza. Rrado
              do ataku, bij czerwonych saracenów:))
              • blackexit Re: Zna ktoś tego cepa? 13.05.04, 13:23
                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Światobliwemu Ojcu takie bezeceństwa święta skrzynke przysyłać. Zgroza. Rrado
                > do ataku, bij czerwonych saracenów:))

czerwoni sa juz na wymarciu pozostaly jedynie jakies niedobitki ktorych nikt
                nie poinformowal o tym ze stalin umarl. pozdrawiam blackexit
                • Gość: rzeźnik Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 62.29.137.* 13.05.04, 13:31
                  Ale Lenin wiecznie żywy!!!
                • Gość: XYZ Re: Zna ktoś tego cepa? IP: 212.14.0.* 13.05.04, 13:34
                  Masz na mysli siebie? Bo o niczym i nym nie gadasza tylko Stalin Stalin,
                  stalinizm, SB, ble ble ble
    • Gość: SHP Re: Zna ktoś tego cepa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:19
      Te wirusy same się rozsyłają. Dziennie dostaję kilka takich spamowirusów.
      Niektóre mają nawet adres nadawcy kogoś ze znajomych. Nigdy nie otwieram
      załącznika, jeśli wygląda mi podejrzanie. Małe ostrzeżenie: jeden z wirusów
      siedzi w mailu z załącznikiem od łącznej objętości 34kB. Najczęstsze tytuły
      maili to: Hi, Hello, Re: itp. itd...

Pozdro
      Tomek

• Gość: e.beata Re: Zna ktoś tego cepa? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 01:35
      Lol a nie prościej byłoby załatwić tę sprawę po męsku, zamiast uzalać się na
      forum? W cztery oczy /czyli dwie skrzynki mailowe/?
      A przynajmniej wyjasnić. Mnóstwo wirusów wysyła się automatycznie i może
      oskarżasz niewinnego człowieka, pomyślałeś o tym?
      Chciałbyś być na jego miejscu?? Ja bym nie chciała.
      Masz jego dane, nie wiem w czym problem.
    • blackexit Inwencja 14.05.04, 08:00
      moj fanklub po przeczytaniu tego watku ma nowa taktyke widze: odsyla moje stare
      maile z paczuszka w zalaczniku poslugujac sie grupa dyskusyjna niewielka
      zreszta. informuje ze na nic sie to nie zda a glowa chyba czyjas spadnie.
      pozdrawiam blackexit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka