kapitan_hans_kloss 17.05.04, 19:11 abslowenci socjologii ,psychologii ,politologii albo podobnych kierunkow na WSP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz 17.05.04, 19:15 Po czym tak wnioskujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz 17.05.04, 19:29 po kwiecistosci wypowiedzi, " psychicznym onanizmie" i szukaniu poklasku . wiekszosci forumowiczom mozna przypisac jedna z tych cech Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz 17.05.04, 20:12 A Tobie którą ? Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnik_rumcajs do dr 18.05.04, 15:04 ja nie jestem po WSP a ty dr nasuwa dr n. med . albo po prostu lek. a moze dr filozofi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 10:28 tacy starzy? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz 18.05.04, 11:14 a o tych po ekonomii i zarzadzaniu zapomniales? Chcieli czyms zarzadzac ale przemysl pomorski padl wiec nie ma czym i sie biedactwa nudza... Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_szczecin Re: tak mi sie cos wydaje ze wiekszosc forumowicz 17.05.04, 21:49 A ja teraz jak Hans do Hansa ;) - mam nadzieję że nasze poglądy na różne sprawy zą zbieżne bo jeżeli nie to nawzajem będziemy robili sobie złe opinie - forumowicze nas nie będą rozróżniali niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_hans_kloss kapitan HK 18.05.04, 15:00 stawka jest wieksza niz drobna pomylka forumowiczow ale mam nadzieje ze nie beda nas mylic choc moga byc po WSP Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: kapitan HK 18.05.04, 15:04 tłumaczą się tylko winni. "Wśród ludzi jest się także samotnym." Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: kapitan HK 18.05.04, 15:09 kapitan_hans_kloss napisała: > ale o co chodzi ? może rozbujnik-rumcajs będzie wiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś