Dodaj do ulubionych

Absztyfikant - czołowy manipulator

IP: 212.14.0.* 19.05.04, 12:37
Kolega absztyfikant łaskaw był postawic mi zarzut:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=12762281 , w którym uzył
takiego sformułowania:
"Moj ulubiony forumowicz XYZ pisze o posle PO Zarembie: "Zaremba - debil,
który na kazdym kroku obsrywa PRL"."

A ulubiony XYZ absztyfikanta napisał tak:
"Zaremba - debil, który na kazdym kroku obsrywa PRL choć na każdej ulotce nie
zapomina, że jest wnukiem pierwszego prezydenta Szczecina, oczywiście za PRL."

Czy zatem zmiana sensu wypowiedzi nie jest manipulacją Głównwgo Inkwizytora
Absztyfikanta?

Obserwuj wątek
    • Gość: rzeźnik Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 62.29.137.* 19.05.04, 12:51
      Już jestem XYZ. Moja rzeźnia w Warszawce miała problemy z serwerem.
      Coś mi się wydaje XYZ, że zacznie się małe rąbanie. Zaraz znowu wszyscy cię
      zaatakują, że jesteś kłamca ble ble ble. Ciągle to samo.
      • Gość: XYZ Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 212.14.0.* 19.05.04, 12:58
        Coraz bardziej mi się zdaje, że ci wszyscy to absztyfikant o wielu nickach.
        Zauważyłeś, że pojawiają sie często wszyscy na raz? Zmowa czy manipulacja?

P.S.
        Dostałes sesemesa?
        • Gość: rzeźnik Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 62.29.137.* 19.05.04, 13:04
          Jak im(jemu) za to płacą to siedzą po 20 h przed ekranem i prowokują.
          • absztyfikant Re: Absztyfikant - czołowy manipulator 19.05.04, 13:07
            Podalem linka do pelnego kontekstu, dalsza czesc Twojej wypowiedzi nie miala
            znaczenia dla mojego wywodu. A poza tym dziekuje, moja proznosc zaspokojona.
            Czyzby nowy sezon na watki z absztyfikantem w tytule ?
            • Gość: XYZ Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 212.14.0.* 19.05.04, 13:09
              Ta dalsza część to jak z "małymi literkami na umowie", czyta 10 %. Cóż sam
              rozpocząłeś sezon na wątki z XYZetem w tel.

P.S.
              I co z ta czułą strunął?;)
              • absztyfikant Re: Absztyfikant - czołowy manipulator 19.05.04, 13:11
                No kiedys to powiem nieskromnie przez dlugie tygodnie absztyfikant byl tematem
                dosc rozlegle komentowanym. Co z czula struna ? Chyba pozostawie Twoja
                ciekawosc niezaspokojona.
                • Gość: XYZ Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 212.14.0.* 19.05.04, 13:15
                  Chyba pozostawie Twoja
                  > ciekawosc niezaspokojona.
                  Pozostawisz mi domysły?? Hehehehe zaczynam puszczac wodze fantazji;) Już widzę
                  absztyfikanta wycinającego serduszka na drzewach (do ekologów, to tylko moja
                  wyobraźnia) :))))
                • albert_c Re: Absztyfikant - czołowy manipulator 19.05.04, 13:15
                  a(A)lbercik pojawia sie i znika, ciemna strona a(A)bsztyfikancika:))))
                  • Gość: XYZ Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 212.14.0.* 19.05.04, 13:18
                    Ciemna strona to rrado, z jego alterego zaczepialskim. Albercik to jasna strona
                    absztyfa.
                    • albert_c Re: Absztyfikant - czołowy manipulator 19.05.04, 13:20
                      Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Ciemna strona to rrado, z jego alterego zaczepialskim. Albercik to jasna
                      strona
                      >
                      > absztyfa.

* przesadzasz;)
                      XYZecie, juz 4 mieisace jestes na forum, czujesz to uzaleznienie??? :)
                      • Gość: XYZ Re: Absztyfikant - czołowy manipulator IP: 212.14.0.* 19.05.04, 13:22
                        Nieeee. Ja jestem uzależniony od manipulacji i kłamstw. :)
                        • albert_c Re: Absztyfikant - czołowy manipulator 19.05.04, 13:23
                          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Nieeee. Ja jestem uzależniony od manipulacji i kłamstw. :)

* wykazujesz inny rodzaj uzaleznienia niz AA ;)
                        • absztyfikant och ten twoj sarkazm 19.05.04, 13:24
                          Rece i nogi opadaja.
                          • Gość: XYZ Re: och ten twoj sarkazm IP: 212.14.0.* 19.05.04, 13:28
                            Niestety sondaże też:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka