Gość: Stary student(ka) IP: *.com / 212.211.136.* 26.05.04, 09:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 09:37 lo matko bos(k)a! Jaka piekna, rewolucyjna retoryka! To lubie... (Glos ludu??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 11:29 czy ja naprawdę muszę znosić takich idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
ergie [...] 26.05.04, 10:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: 194.204.189.* 26.05.04, 10:22 witam ja się przedstawię moje imię to piotruś. dawno temu skączyłem studia i dzięki takim panom jak dziadek jestem zmuszony pracowac za grosze. dlatego jestem za jego odwołaniem. (wedle zasady im większe bezrobocie tym mniej pracy za czym idzie mniejsze stawki poniweaz ludzie są gotowi pracowac za mniej) obrażasz mnie szłowieczku mały a nie podajesz nawet swego imienia kim że ty jestes ze śmiesz sądzić. <<To Oni budują domy, mosty, statki, kładą chodniki, sprzątają Szczecin - to Oni kłębią się codziennie rano w autobusach do pracy>> fak ci ludzie buduja ale coraz mniej nie zauważyłeś. do tego jakie firmy wygrywają przetargi - ze Szczecina? przy budowie galaxy była tylko jedna !!! cierpie kiedy czytam takie żygi jak twoje !!! żadnych konkretów tylko żucasz łajnem. pozdrawiam cię mam nadzieje że jest ci lepiej tego dnia że kogoś obraziłes (tylko szkoda że ludzi którym najlepiej zalezy na szczecinie- ślęcza dzien dzień przy kompach poszukując DOBRYCH informacji na temat szczecina) POZDRAWIAM I POZWALAM PRZYCZEPIC CI SIE DO MOJEJ DYSYLEKCJI PRZECIEŻ TO ZROBISZ PRAWDA BO DO CEGUŻ INNEGO MIAŁ BYŚ SIE PRZYCZEPIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student(ka) Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: *.com / 212.211.136.* 26.05.04, 10:35 Jeśli "tylko żucam łajnem" tak jak twierdzisz to nie mamy o czym mówić nie te poziomy. Jestem w odróżnieniu od ciebie zwykłym, prostym człowiekiem, zohydzają mnie twoje prymitywne wywody, że to Jurczyka wina, że Galaxy nie budują szcecinianie. c.b.d.o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 11:32 piotrusiu,to nie"dyslekcja"ani nawet dysleksja.sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 10:36 .. hehe .. a ja sie nie powiem czasami i bycze, ale moje podatki utrzymuja w tym miescie z 50-100 takich starych nierobow i to rocznie .. a moglyby i wiecej .. gdyby troche madrzejsi widzieli sens mieszkania w tym badz co nie badz ladnym miescie .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 10:50 Well well, ja mysle, ze autor tego watka jest baaaardzo reprezentatywny dla elektoratu MJ. Moj komentarz zbyteczny:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student(ka) Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: *.com / 212.211.136.* 26.05.04, 10:50 50-100? Megaloman, niemożliwe. Możliwe tylko w jednym przypadku jesteś pociotkiem Kulczyka, Bagsika lub innych dobrodziejów ze Wzgórz Golan. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:01 .. o widze zmiekla dupcia .. juz mnie nie wyganiasz ..?? .. wcale Ci sie nie dziwie .. ZDROWY ROZSADEK !!! .. to moze nim napiszesz jakas na nowo odkryta stara pierdole to najpierw rusz czetery literki i pojedz w Polske o popytaj dlaczego ludzie z Wroclawia ( tez Polacy jakbys nie wiedzial ) tu nie inwestuja, dlaczego z Krakowa i innych miejsc tez nie, dlaczego omija nas nawet Poznan .. 3miasto przescignelo ... .. popytaj co mysla o wladzach szczecina, dlaczego w Polsce ludzie interesu ze szczecina budza takie same watpliwosci jak Ci z lodzi .... hehe smieszne .. zapytaj sobie nastepnego wielkiego sprawiedliwego w lodzi .. co mysli o naszym .. zdziwisz sie jak sie z nas smieja .. nawet stare swirusy bez zebow ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: 194.204.189.* 26.05.04, 11:06 witaj szczecin sie nie rozwija = przedsiębiorstwa sie nie rozwijają (budowlane również dzięki czemu nie wygryewają przetargów na duże inwestycje - bo i jak mją sie rozwijac ja nie mają praktycznie zamówień) pozdrawiam i jaśniej nie umiem ps. dalej sie nie przedstawiłes a kogoś zbrukałeś za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:14 .. firmy w Polsce buduja i to sporo .. dlatego w pewnych zakresach jest to demagogia .. co piszesz, .. natomiast czesto nasze frimy przegrwyaja kontrakty .. gdyz maja zbyt duze narzuty na kalkulacje .. stosujac jakies glupie nie zyciowe cenniki .. .. jak to mozliwe, ze do przetargu startuaj 3 firmy i 2 wyceniaja robote na 100 procent a wygrywa ta co dala oferte na poziomie 50 procent i co ciekawsze ja za te pieniazki wykonuje .. ( sam znam sporo takich przypadkow ... i pozniej chamskiego uzalania sie na nieuczciwosc inwestora ... ) .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary student(ka) Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: *.com / 212.211.136.* 26.05.04, 11:15 Tak, jestem typowym przedstawicielem stoczniowców, MJ i wszystkichludzi pracy którzy go usłuchali i zbojkotowali referendum. >do enancjo: nie rozsmieszaj mnie z tym wielkim zainteresowaniem w innych miastach Polski czy na świecie - o Szczecinie. Wszyscy nic, tylko gadają o Szczecinie. Musi to do ciebie dotrzeć, że Szczecin ze swoimi problemami, to igiełka w stogu siana spraw na świecie. Wrocław, 3miasto, jakieś coś podlaskie - statystyki? - tam ludzie myślą?, pytają się o sprawy Szczecina? - weź się puknij! Na dziś kończe - praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: 194.204.189.* 26.05.04, 11:23 tak przy okazji firmy często zaniżają koszty ponieważ i tak się im opłaca płacic kary za nieterminowe wykonanie zlecenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:48 .. kolejny pusty mit .. konkrety / przyklady prosze ..? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:45 .. nic nie rozumiesz .. Szczecin nie jest pempkiem Swiata, jak i stocznia (jakos rynek stoczniowy na Swiecie nie zawalil sie upadloscia stoczni ktora byla w pierwszej 10 najlpeszych w Swiecie), ale jedynie zle sie kojarzy w Polsce .. bo jest w opinii wielu normalnych z poza Szczecina mekka dla oszolomow, pieniaczy i innych szumowin z calego kraju (a ostatnio nie tylko), ktorzy tu probuja naciagnac kogo sie da i jak sie da .. .. obowiazuje przy tym zasada SMIERC FRAJEROM .. szczegolnie latwa do osiagniecia w przypadku gdy czynnikiem buduajcym nasz wizerunek w Polsce jest martyrologia, krzywda, korupcja, bieda, bezrobocie i zwiazana z tym przedziwnie pojmowana tzw jedyna sprawiedliwosc jedynych sprawiedliwych ( jakby reszta to byli tylko szmaty i zlodzieje ) .. .. to moim zdaniem oni powinni opuscic to miejsce, gdzie ja tez sie urodzilem, albo siedziec cicho i przyznac sie ze sa tez madrzejsci od nich (jak i ode mnie) .. .. kluczem do sukcesu tego co ja robie bylo to ze rozumiem ze sa madrzejsi ode mnie i ich slucham, dzialam, wspolpracuje i czasami nawet jak trzeba wykorzystuje .. nie szukam przy tym jedynej sprawiedliwosci, na kolanach, nie walcze z wymyslona konkurencja, nie pelzam biczujac sie przed innymi klepiac po plecach z tzw uczciwymi inaczej, nie szkaluje ludzi, nie nadymam sie pustymi tzw sukcesami ..itd itp Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:30 W dzielnicy żebraków, pod murem klasztoru, Za zamkiem, gdzie miejskiej nie ujrzysz już straży Aż huczy od gorzkich oskarżeń i sporów Przeciwko Królowi Nędzarzy. Ma nędza swa godność, lecz nią się nie najesz, I więcej coś w ustach mieć chcesz, prócz nadziei, Wybrano więc króla, a on - powiadają - Okazał się królem złodziei. I złodziej ma honor, choć głód cierpi rzadziej, Lecz inny to cech i się rządzi inaczej - Więc mówić się zwykło już głośno o zdradzie Idei godności żebraczej. A król wszak szlachetną miał myśl, by pogodzić I jednych i drugich, choć w walkach zajadli; Lecz zanim spłodzoną ideę urodził - Złodzieje nędzarzy okradli. Na burzach dziejowych w żebraczej dzielnicy Ni klasztor, ni zamek właściwie nie straci, Bo koszt szlachetności wyliczą skarbnicy... A okradziony - zapłaci. Jacek Kaczmarski 17.01.1993 Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 11:50 .. kurcze .. tyle w Was fajnego romantyzmu, ale kompletny brak efektow ... spożytkujcie to jakos ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN 26.05.04, 12:22 ty powiedz mi stary nierobie dlaczego w szczecinie bezrobocie jest wyzsze o 10 proc niz w normalnych miastach polski? na wzgorza golan to ja cie zaprosze na wycieczke. zostaniemy razem wyznawcami dawida jak tu pisal jakis twoj kolega. tez inteligent. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: NASZE PIĘKNE MIASTO SZCZECIN IP: 194.204.189.* 26.05.04, 12:30 rado 10% większe bezrobocie to wina kosmitów, żydów, księży, czarnych, amerykanów, stonki ziemniaczanej, balcerowicza, banków, ceny ropy, wysokich stóp procetowych, komuny, ludzi wyuczonych, ludzi głupich, wzgórza golan , dawida ALE NAPEWNO NIE JURCZYKA I SLD PRAWDA PANIE SS? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś