Gość: Koala IP: 157.25.198.* 07.03.02, 12:09 - Z cafe 22 można zaobserwować, że na terenie przyszłego centrum GALAXY roboty staęły, sprzęt wywieziono i cisza. - Na Małopolskiej/Matejki gdzie ma powstać termosik obrotowy też puchy. Co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.rz.bauboden.com 07.03.02, 12:51 Gość portalu: Koala napisał(a): > - Z cafe 22 można zaobserwować, że na terenie przyszłego centrum GALAXY roboty > staęły, sprzęt wywieziono i cisza. > - Na Małopolskiej/Matejki gdzie ma powstać termosik obrotowy też puchy. > > Co się dzieje? Galaxyfa to juz w dwoch watkach omowilismy a z termosikiem to nie mam pojecia... Za to chyba Dom Kupca rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: 157.25.198.* 07.03.02, 12:54 Jeszcze na szczęście rośnie :) w oczach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.rz.bauboden.com 07.03.02, 12:57 Gość portalu: Koala napisał(a): > Jeszcze na szczęście rośnie :) w oczach :) Podobno juz na ukonczeniu remont Pionierka. Nie wiem czy Pentagon czynny. Jak go widzialem ostatnio to juz malo brakwoalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: 157.25.198.* 07.03.02, 13:02 Gość portalu: Mike napisał(a): > Gość portalu: Koala napisał(a): > > > Jeszcze na szczęście rośnie :) w oczach :) > > Podobno juz na ukonczeniu remont Pionierka. Nie wiem czy Pentagon czynny. Jak g > o Pentagonowi dalej "mało" brakuje i jest nieczynny; A Pionierek zabunkrowany z zewnątrz i nic nie widać > widzialem ostatnio to juz malo brakwoalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.vx.pl 07.03.02, 18:50 A czy z remontem wiąże się powiększenie Pioniera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.rz.bauboden.com 07.03.02, 19:04 Gość portalu: REKIN napisał(a): > A czy z remontem wiąże się powiększenie Pioniera ? Z tego co wiem to nie, ale maja byc porzadne krzesla, perelkowy ekran i dzwiek na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 19:51 Jakieś roboty trwają również w "Bałtyku" ale co tam powstanie to nie wiem. Może ktos wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarian Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ 07.03.02, 19:55 ponoc sklep tam chcieli robic a szkoda bo glupio isc po chipsy gdzie sie kiedys na porankach przesiadywalo:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Likwidacja IP: *.rz.bauboden.com 07.03.02, 20:01 Gość portalu: red napisał(a): > Jakieś roboty trwają również w "Bałtyku" ale co tam powstanie to nie wiem. > Może ktos wie ? Osobiscie uwazam likwidacje kina "Baltyk" za jedna z najwiekszych zbrodni jakich dokonano w tym miescie (tzn. za mojej kadencji, bo rozpieprzenie Teatru bylo wczesniej). A slyszalem ze ma tym byc budynek biurowy, czy tez moze jakis oddzial banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Likwidacja IP: 64.9.159.* 07.03.02, 20:50 Gdzie bylo kino baltyk??????na buczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Likwidacja IP: 157.25.198.* 08.03.02, 07:33 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Gdzie bylo kino baltyk??????na buczka? Na Mickiewicza na Pogodnie, na przeciw rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Likwidacja IP: 158.2.8.* 08.03.02, 14:34 A ja gdzieś, kiedyś czytałam że ma to być przychodnia rodzinna. Ale co się ostało ostatecznie z tych planów? Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ 11.03.02, 12:09 Gość portalu: Mike napisał(a): > > Podobno juz na ukonczeniu remont Pionierka. Podobno remont ma się zakończyć 15 marca- podobno ;) Ale nie napisali czy koniec temontu oznacza też otwarcie kina. Baardzo jestem ciekawa, bardzo. Niech już lepiej otworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ 11.03.02, 12:25 stettiner napisał(a): > Gość portalu: Mike napisał(a): > > > > Podobno juz na ukonczeniu remont Pionierka. > > Podobno remont ma się zakończyć 15 marca- podobno ;) Ale nie napisali czy konie > c > temontu oznacza też otwarcie kina. Baardzo jestem ciekawa, bardzo. Niech już > lepiej otworzą. 15 MARCA - toż to jeszcze w tym tygodniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hun Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 14:28 a slyszeliscie o planowanej budowie Centrum Nauki z 3D kinem, planetarium i laserium ? REWELACJA!! planuje to nasz szanowny Uniwerek na terenie vis a vis Rektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: *.rz.bauboden.com 08.03.02, 15:04 Gość portalu: Hun napisał(a): > a slyszeliscie o planowanej budowie Centrum Nauki z 3D kinem, planetarium i > laserium ? REWELACJA!! planuje to nasz szanowny Uniwerek na terenie vis a vis > Rektoratu. Wiecej na ten temaw w watkach o iMax-ie i planetarium ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koala Re: Dom Kupca IP: 157.25.198.* 12.03.02, 07:52 Czyżby budowa stanęła? Wczoraj zadnego człowieka tam nie widziałem przejeżdżając po południu Krzywoustego. DŹwigi też stały nieruchomo? Czyżby zaraza niepowodzeń inwestycyjnych także dopadła kupców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: SZCZECIŃSKIE BUDOWY STOJĄ IP: 111.111.26.* 12.03.02, 11:52 A na Mickiewicza odnawiaja elewacje. Ale tylko te, w których udziałów miasto już nie ma. Na elewacjach komunalnych wciaz widac slady kul. Widzialem nawet jak wojskowych z NATO zainteresowało, że tu niedawno musiała byc wojna! Odpowiedz Link Zgłoś