Dodaj do ulubionych

Grzegorz Napieralski posłem

IP: *.px.pl 22.06.04, 10:31
Brawo Grzesiu! Doczekałeś się, mimo że to tymczasowe... ale lepszy wróbel w
garści... ;) KOCHAMY CIE!!! :******
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:15
      Gratulujemy serdecznie. Naszym jednak zdaniem w sytuacji kiedy to podobno
      najwazniejsza jest nowa ustawa o NFZ,Kasach Chorych, czy innym tworze lepiejby
      było gdyby posłem został następny na liście, lekarz dentysta ze Szczecina pan
      doktor Adam Kozłowski. Ma 32 lata, tytuł doktora. Posiada własny NZOZ i jest
      niezależny finansowo
    • Gość: Antyknajak Re: Uczeń nie doścignął mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 15:48
      Uczeń nie doścignął mistrza. Został posłem kilka lat (chodzi o wiek p.posła)
      pózniej niż mistrz.
    • Gość: Ostrowski Grzegorz Napieralski OSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 21:18
      Od dawna był OSŁEM teraz został posłem.Gratluję.Jestem taki dumny.Taki młody i
      wartościowy człowiek będzie reprezentował Szczecin w SejmieRP. Gratuluję.
      Strasznie się cieszę. Pozdrawiam Pana pOsła.
      • dyrgosia Re: Grzegorz Napieralski OSŁEM 22.06.04, 21:22
        A ja się cieszę, Grześ do Warszawy, Grażynka rządzi w Szczecine....
    • Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 21:48
      Tak się cieszę, że Grażynka Kochańska będzie rządziła eselde w Szczecinie.
      Będzie ją wspierał następny swój człowiek z listy, który wskoczy na miejsce
      Napieralskiego do rady miasta - niejaki Bronek Gronkowski. Nasz ukochany beton
      komunistyczny!!! Górą nasi !!!!
      • anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 22.06.04, 22:09
        Naprawdę Kochańska ma rządzić, to będą jaja. Nie mogę się doczekać. Może
        nareszcie zostanie wiceprezydentem.
        • Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:12
          Grażynka Kochańska jest debeściara. I wypić potrafi z kim trzeba, i nogę
          podstawić komu trzeba. Swój człowiek. Nic nie umie, nic nie wie, nic ni rozumie
          ale rozegrała szczenieków jak chciała. Teraz jej najlepszy przyjaciel Czekała
          zrobi z tymi dupkami porządek.
          • anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 22.06.04, 22:15
            Nie wiem kto to Czekała, ale Grażka jest cool. Ona gotowa zostać prezydentem.
            • Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:25
              Ona gotowa jest nawet zostać komisarzem w UE. Ona gotowa jest zostać każdym.
              Wprawdzie nadaje się ewentualnie na sprzątaczkę w MOPR, ale przecież nie o to
              chodzi, jak co komu wychodzi. Prezydentem każdy w Szczecinie być może, jak daje
              przykład Mariana. A więc i Kochańska też. W zasadzie powinna zostać zastępcą
              Mariana na miejsce Nowakowej i sprawa byłaby jasna. Bo i tak robi z Nowakowa co
              chce, ale pozory są zachowane że rządzi Marian i Nowakowa a nie SLD. Naprawdę
              to rządzi Czesny, SLD i Klewki - przy wsparciu LPR, bo oni uwielbiają Mariana,
              a więc także uwielbiają SLD. Co to się w tym Szczecinie narobiło...
              • Gość: Dr NO Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.fnet.pl 24.06.04, 12:36
                Przy wsparciu LPR ?? Przeciez LPR nie ma zadnego radnego miejskiego
                • dyrgosia Re: Grzegorz Napieralski posłem 24.06.04, 19:14
                  Gość portalu: Dr NO napisał(a):

> Przy wsparciu LPR ?? Przeciez LPR nie ma zadnego radnego miejskiego

jednego ma..JM
        • Gość: Ocia Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: 212.14.0.* 23.06.04, 09:51
          Najpierw musiałaby wytrzeźwieć...
          • anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 16:04
            Będzie komu stawiać.
    • Gość: Nie wiecie kto Jak bym słyszał Jurasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:05
      "Bycie posłem to moje marzenie. Dlatego startowałem w wyborach 2001 r."

z tym że Juras dodał lekkkomyślnie że marzył o tym "przez całe życie" :)

No to mamy jasnowidza w FMS :D
    • Gość: Jerzy Urban Grzegorz Napieralski pOSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:10
      Ty się Grześ nie martw.Ja znam lepsze miernoty niż Ty a wyrośli na ludzi...a
      taki Jurek Jaskienia...utalentowany polityk....głowa do góry Grzesiu.Nie patrz
      na takiego Ostrowskiego na forum on Ci na sto procent zazdrości.Dasz radę.
      Pozdrowienia z Konstancina.
      • Gość: Ostrowski Re: Grzegorz Napieralski pOSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:14
        No to mnie Pan Urban rozszyfrował.Bo ja od małego chciałem być taki jak
        Grześ.Kupiłem sobie nawet takie same różowe stringi...
    • teopoonte Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 08:06
      świetnie!! kolejny pseudosocjalista posłem,już skaczę z radości.
    • wesolyromek2005 Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 16:41
      Brawo. Chcialbym zostac twoim asystentem, moge ?
      • anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 16:52
        wesolyromek2005 napisała:

> Brawo. Chcialbym zostac twoim asystentem, moge ?

za późno, byłam pierwsza, mam referencje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka