Gość: wielbicielka IP: *.px.pl 22.06.04, 10:31 Brawo Grzesiu! Doczekałeś się, mimo że to tymczasowe... ale lepszy wróbel w garści... ;) KOCHAMY CIE!!! :****** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 14:15 Gratulujemy serdecznie. Naszym jednak zdaniem w sytuacji kiedy to podobno najwazniejsza jest nowa ustawa o NFZ,Kasach Chorych, czy innym tworze lepiejby było gdyby posłem został następny na liście, lekarz dentysta ze Szczecina pan doktor Adam Kozłowski. Ma 32 lata, tytuł doktora. Posiada własny NZOZ i jest niezależny finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Uczeń nie doścignął mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 15:48 Uczeń nie doścignął mistrza. Został posłem kilka lat (chodzi o wiek p.posła) pózniej niż mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrowski Grzegorz Napieralski OSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 21:18 Od dawna był OSŁEM teraz został posłem.Gratluję.Jestem taki dumny.Taki młody i wartościowy człowiek będzie reprezentował Szczecin w SejmieRP. Gratuluję. Strasznie się cieszę. Pozdrawiam Pana pOsła. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Grzegorz Napieralski OSŁEM 22.06.04, 21:22 A ja się cieszę, Grześ do Warszawy, Grażynka rządzi w Szczecine.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 21:48 Tak się cieszę, że Grażynka Kochańska będzie rządziła eselde w Szczecinie. Będzie ją wspierał następny swój człowiek z listy, który wskoczy na miejsce Napieralskiego do rady miasta - niejaki Bronek Gronkowski. Nasz ukochany beton komunistyczny!!! Górą nasi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 22.06.04, 22:09 Naprawdę Kochańska ma rządzić, to będą jaja. Nie mogę się doczekać. Może nareszcie zostanie wiceprezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:12 Grażynka Kochańska jest debeściara. I wypić potrafi z kim trzeba, i nogę podstawić komu trzeba. Swój człowiek. Nic nie umie, nic nie wie, nic ni rozumie ale rozegrała szczenieków jak chciała. Teraz jej najlepszy przyjaciel Czekała zrobi z tymi dupkami porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 22.06.04, 22:15 Nie wiem kto to Czekała, ale Grażka jest cool. Ona gotowa zostać prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eseldek Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:25 Ona gotowa jest nawet zostać komisarzem w UE. Ona gotowa jest zostać każdym. Wprawdzie nadaje się ewentualnie na sprzątaczkę w MOPR, ale przecież nie o to chodzi, jak co komu wychodzi. Prezydentem każdy w Szczecinie być może, jak daje przykład Mariana. A więc i Kochańska też. W zasadzie powinna zostać zastępcą Mariana na miejsce Nowakowej i sprawa byłaby jasna. Bo i tak robi z Nowakowa co chce, ale pozory są zachowane że rządzi Marian i Nowakowa a nie SLD. Naprawdę to rządzi Czesny, SLD i Klewki - przy wsparciu LPR, bo oni uwielbiają Mariana, a więc także uwielbiają SLD. Co to się w tym Szczecinie narobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr NO Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: *.fnet.pl 24.06.04, 12:36 Przy wsparciu LPR ?? Przeciez LPR nie ma zadnego radnego miejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Grzegorz Napieralski posłem 24.06.04, 19:14 Gość portalu: Dr NO napisał(a): > Przy wsparciu LPR ?? Przeciez LPR nie ma zadnego radnego miejskiego jednego ma..JM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocia Re: Grzegorz Napieralski posłem IP: 212.14.0.* 23.06.04, 09:51 Najpierw musiałaby wytrzeźwieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wiecie kto Jak bym słyszał Jurasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:05 "Bycie posłem to moje marzenie. Dlatego startowałem w wyborach 2001 r." z tym że Juras dodał lekkkomyślnie że marzył o tym "przez całe życie" :) No to mamy jasnowidza w FMS :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Urban Grzegorz Napieralski pOSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:10 Ty się Grześ nie martw.Ja znam lepsze miernoty niż Ty a wyrośli na ludzi...a taki Jurek Jaskienia...utalentowany polityk....głowa do góry Grzesiu.Nie patrz na takiego Ostrowskiego na forum on Ci na sto procent zazdrości.Dasz radę. Pozdrowienia z Konstancina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrowski Re: Grzegorz Napieralski pOSŁEM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:14 No to mnie Pan Urban rozszyfrował.Bo ja od małego chciałem być taki jak Grześ.Kupiłem sobie nawet takie same różowe stringi... Odpowiedz Link Zgłoś
teopoonte Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 08:06 świetnie!! kolejny pseudosocjalista posłem,już skaczę z radości. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromek2005 Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 16:41 Brawo. Chcialbym zostac twoim asystentem, moge ? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Grzegorz Napieralski posłem 23.06.04, 16:52 wesolyromek2005 napisała: > Brawo. Chcialbym zostac twoim asystentem, moge ? za późno, byłam pierwsza, mam referencje... Odpowiedz Link Zgłoś