tacx 17.06.12, 14:22 Z tego wszystkiego wynika że w polskiej reprezentacji od rozgrywania piłki są Tytoń z perquisem. Chyba tak tylko rozumiem narzekania Grosickiego . Grosicki jest od dogrywania piłek przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 14:33 ja mam nadzieję, redaktorze MPR , że mama nie będzie co tydzień z Pana udziałem komentować kolejnych rozgrywek w piłce ligowej czy innej ze wskazaniem nazwy lokalu gdzie zapewne Pan piwo wypił............ (krypciocha), wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczdrojow Re: Mama Grosickiego: Co Kamil miał robić, jak ni 20.06.12, 17:19 Przestać grać w piłkę w reprezentacji i w Pogoni - bo po prostu grać nie umie - kompromitacja i tyle - ale gość czuje pismo nosem i dlatego browca sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Mama Grosickiego: Co Kamil miał robić, jak ni IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 18:00 Nie przejmuj sie Kamil . Lato oznajmił ,że wielu trenerów zgłosiło swoje usługi do poprowadzenia reprezentacji. Nawet z Brazyli. NOOO, kto wam przychodzi na myśl? Tak, tak, to Dawid Ptak Ten młody i przebojowy z sukcesami trener pracuje od lat w Brazylii i prowadzi tam trenerkę i jest menadżerem wielu sportowców. I jak Powiedział Lato nie chce miesięcznie zbyt dużo, dopiero jak wejdą do Mundialu to wtedy . No i jeszcze zależy mu na liście żelaznym . Kamil przecież znasz Dawida, będziesz grał za przereklamowanego Lewego. Odpowiedz Link Zgłoś