Dodaj do ulubionych

Mama Grosickiego: Co Kamil miał robić, jak nie ...

17.06.12, 14:22
Z tego wszystkiego wynika że w polskiej reprezentacji od rozgrywania piłki są Tytoń z perquisem. Chyba tak tylko rozumiem narzekania Grosickiego . Grosicki jest od dogrywania piłek przede wszystkim.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Kryptoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 14:33
      ja mam nadzieję, redaktorze MPR , że mama nie będzie co tydzień z Pana udziałem komentować kolejnych rozgrywek w piłce ligowej czy innej ze wskazaniem nazwy lokalu gdzie zapewne Pan piwo wypił............ (krypciocha), wstyd
      • Gość: LA Re: Kryptoreklama IP: *.static.espol.com.pl 20.06.12, 15:14
        otóż to
    • mieszkanieczdrojow Re: Mama Grosickiego: Co Kamil miał robić, jak ni 20.06.12, 17:19
      Przestać grać w piłkę w reprezentacji i w Pogoni - bo po prostu grać nie umie - kompromitacja i tyle - ale gość czuje pismo nosem i dlatego browca sprzedaje
      • Gość: Co zalatuje lisem Re: Mama Grosickiego: Co Kamil miał robić, jak ni IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 18:00
        Nie przejmuj sie Kamil . Lato oznajmił ,że wielu trenerów zgłosiło swoje usługi do poprowadzenia reprezentacji. Nawet z Brazyli. NOOO, kto wam przychodzi na myśl?
        Tak, tak, to Dawid Ptak
        Ten młody i przebojowy z sukcesami trener pracuje od lat w Brazylii i prowadzi tam trenerkę i jest menadżerem wielu sportowców.
        I jak Powiedział Lato nie chce miesięcznie zbyt dużo, dopiero jak wejdą do Mundialu to wtedy .
        No i jeszcze zależy mu na liście żelaznym .
        Kamil przecież znasz Dawida, będziesz grał za przereklamowanego Lewego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka