Dodaj do ulubionych

90% wątków na tym forum

23.06.12, 13:53
jest związanych z artykułami Wyborczej.
To zabija społeczny charakter forum, zniechęca ludzi do samodzielnych dyskusji i sprowadza to forum do trzeciej ligii.
Apeluję do adminów, aby NIE WKLEJALI tu każdego trzeciorzędnego artykuliku!
jeep
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Re: 90% wątków na tym forum IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 16:56
      Napisz coś o Apple :)))

jeepwdyzlu napisał:

> jest związanych z artykułami Wyborczej.
      > To zabija społeczny charakter forum, zniechęca ludzi do samodzielnych dyskusji
      > i sprowadza to forum do trzeciej ligii.
      > Apeluję do adminów, aby NIE WKLEJALI tu każdego trzeciorzędnego artykuliku!
      > jeep
    • zbysio45 Re: 90% wątków na tym forum-popieram 23.06.12, 17:08
      Zgadzam sie w całosci z autorem tego watku jezeli to ma byc FORUM a nie dyktat jednej strony medalu.
    • zbysio45 Re: 90% wątków na tym forum.. 23.06.12, 17:09
      Zgadzam sie w całosci z autorem tego watku jezeli to ma byc FORUM a nie dyktat jednej strony medalu.
      • exman Re: 90% wątków na tym forum.. 23.06.12, 19:00
        Zgadzam się ze zbysiem45. Od paru lat to forum jest prawie wyłącznie tubą gó...arzy z GW.
        • zed.1 Re: 90% wątków na tym forum.. 23.06.12, 20:59
          Przeciez w tematach jakie nie sa z wyborczej prawie nie zabieracie glosu wiec czego oczekujecie? To wasza wlasna wina, ze nie zakladacie watkow i nie komentujecie tych niegazetowych.
          • Gość: forma a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 15:54
            Przeciez w tematach jakie nie sa z wyborczej prawie nie zabieracie glosu wiec c
            > zego oczekujecie? To wasza wlasna wina, ze nie zakladacie watkow i nie komentuj
            > ecie tych niegazetowych.
            Wy , to znaczy kto ? Jeżeli to Wasza wina to kim Ty jesteś ?
            • Gość: Duet Re: a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 17:01
              Ty forma masz słaby dzień. Przecież to jasne Wy, którzy krytykujecie GW i jej forum oraz My obrażani gó...arze z GW. To straszne jacy są pozostali jak ten ZED robi wśród tych gó...arzy za lidera.
            • zed.1 Re: a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? 25.06.12, 01:13
              Wy, bezkontowcy, ktorzy zalozyc watku nie mozecie, i wy, ktorych wypowiedzi w tych juz zalozonych nigdy nie widzialem. Proste.
              • Gość: Vlad.H. Re: a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 25.06.12, 21:19
                zed a h... ci do tego czy mam konto czy nie - owszem nie moge zalozyc watku bo tak sobie to wymyslila gw ale wbijam - poczekam az ktos zalozy i sie wypowiem a jesli nikt nie zakalda to zanczy ze nikogo to nie obchodzi i nie ma co strzepic jezyka po proznicy - a ty co masz z tego ze masz konto i zakladasz watki? etat? placa ci cos?
                • zed.1 Re: a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? 25.06.12, 23:41
                  Nie zrozumiales. Jak mnie cos obchodzi to zakladam, jak innych obchodzi cos to niech tez zakladaja zamiast czekac. Nich nie usprawiedliwiaja swojej biernosci.
                  • Gość: Vlad.H. Re: a Ty kim jesteś? Kim są Oni ? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.06.12, 21:07
                    owszem, usprawiedliwia - nachalnosc gw w spamowaniu kont...

ja mam czas i moge poczekac - z tego ze masz konto nie wynika nic poza generowaniem spamu (w wiekszosci)

i prosze daruj sobie mowienie o biernosci - nie bede pracowal za tych co nas okradaja.
    • Gość: Vlad.H. Nie wiem - moze ja inaczej rozumiem IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 24.06.12, 12:16
      ale to jest Forum Gazety Wyborczej - narzekaj ze nie ma Forum Szczecina ktore byloby niezwiazane z zadna gazeta czy osrodkiem wladzy - wtedy mozna byloby byc moze przeniesc sie tam wlasnie...

Swoja droga sam nie wiem czy bardziej nie lubie GW czy FG
      • Gość: mm5 Re: Nie wiem - moze ja inaczej rozumiem IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 12:44
        Też nie rozumiem w czym problem. Ludzie zaczynają wątek pod artykułem, dlatego pojawia się na forum. Nikt tu chyba niczego nie wkleja. Swoją drogą trudniej jest zacząć wątek, bo trzeba się logować itp.
      • Gość: noon Re: Nie wiem - moze ja inaczej rozumiem IP: *.ppp.polbox.pl 24.06.12, 19:10
        Szymon,ty stary wyżeracz z mediów narzekasz na media? to może zamiast puszczania pioseneczek zajmiesz siępoważnymi sprawami?
        • Gość: Vlad.H. Re: Nie wiem - moze ja inaczej rozumiem IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 25.06.12, 20:24
          zle watkujesz
    • hsps Re: 90% wątków - co w tym dziwnego? 25.06.12, 10:02
      Nie rozumiem - przeciez to jest forum GW to naturalne, ze watki sa zwiazane z artykulami.
      Poza tym chyba nie ma obowiazku czytania tego forum? "To zabija społeczny charakter... " - fajne, az mi sie lza w oku zakrecila... ehhh, stare czasy...
    • jeepwdyzlu Re: 90% wątków na tym forum 25.06.12, 18:55
      właścicielem i administratorem forum jest gazeta
      rozumiem, że wkleja artykuły - licząc na komentarze
      ok
      ale nie WSZYSTKIE
      o kablach, korkach i kupie cioci Jadzi
      Dwa, trzy wątki dziennie - drodzy admini - to MAX!!!
      Inaczej - za 2 lata tego forum nie będzie.
      Mogę założyć się o każde pieniądze - że zagląda tu MNIEJ ludzi niż np rok temu.
      Dlaczego? Bo piłujecie gałąź na której siedzicie...

jeep
      • Gość: Vlad.H. Re: 90% wątków na tym forum IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 25.06.12, 20:25
        jedni przychodza inni odchodza - wielu siedzi juz dosc dlugo, niektorzy nawet jakies przyjaznie w realu zawiazuje - ogolnie to prywatna strona i wybiorcza moze z tym zrobci co zechce...
        • Gość: franek Re: 90% wątków na tym forum IP: *.xdsl.centertel.pl 25.06.12, 23:09
          jeep...... , zbysio .... nie muszą afiszować się na forum Gazety.pl , podkreślam forum Gazety, mogą wypowiadać się na forum Gazety Polskiej, Naszego Dziennika czy może jeszcze coś podobnego tylko z kim tam będą polemizować?
          • Gość: Vlad.H. Re: 90% wątków na tym forum IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 26.06.12, 21:09
            ano w tym klopot - nawet tacy narzekajacy jak ja musza przyznac ze gw doskonale zawlaszcza ten obszar tworzac "otwarte" forum lokalne.
      • zed.1 Re: 90% wątków na tym forum 25.06.12, 23:43
        Watki wklejaja sie automatycznie jesli tekst w gazecie ma conajmniej dwa komentarze. To od was zalezy jedynie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka