Dodaj do ulubionych

Ulice szczecina

24.06.04, 10:15
mamy obroncow stalingradu wyzwoenia, batalionow chloskich, przodownikow
pracy, mase innych odziedziczonych w spadku po komunie a nie mamy j j
lipskiego jasienicy kiesielewskiego regana jana pawala kuronia kaczmarskiego
wreszcie kuklinskiego swiadomosc spoleczna ksztaltuje sie rowniez poprzez
wskazywanie osob majacych duza wartosc dla spoleczenstwa i narodu w ktorym
zyli. to okresla j torzsamosc narodu i daje pozytywne wzorce.
pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • Gość: krust Re: Ulice szczecina IP: 62.233.223.* 24.06.04, 10:33
      Co ci czerny przyszło do glowy. Zostaw tych obrońców czegoś tam w spokoju
      wiecznym. To tylko symbole, historia i nic innego. Rozmyślania nad nazwami ulic
      proponuję zostawic historykom. Bo efekt będzie taki,że co zmiana ustroju to
      zmiana ulic. Po tej ostatniej zmianie pół miasta nie mogłem długo odnaleźć.
      Dla mnie Buczka była i jest Buczka, tak jak Wielka była i będzie Wielką.
      Po cholere to mieszać.
      • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 11:57
        Gość portalu: krust napisał(a):

> Co ci czerny przyszło do glowy. Zostaw tych obrońców czegoś tam w spokoju
        > wiecznym. To tylko symbole, historia i nic innego.

no nie tylko to sa wazne sprawy. w imie czego czcimy przodownikow pracy albo
        obroncow staklingradu? rownie dobrze mozna czcic obroncow berlina. to nie jest
        tylko historia ale az historia to cos co okresla kim jestesmy i gdzie jestesmy.

> Dla mnie Buczka była i jest Buczka, tak jak Wielka była i będzie Wielką.
        > Po cholere to mieszać.

wielka ok ale buczek pilsudskiemu nie rowny. armi czerownej to nie monte
        cassino nie wiem czy sie rozumiemy. pzodrawiam blackexit
        • albert_c Re: Ulice szczecina 24.06.04, 11:59
          zmienic obroncow stalingaradu na zdobywcow stalingradu:)
          w ramach nowej przyjazni narodowej:))))
          • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 12:04
            albert_c napisał:

> zmienic obroncow stalingaradu na zdobywcow stalingradu:)
            > w ramach nowej przyjazni narodowej:))))

z tego co mi sie wydaje stalingrad byl niezdobyty. poza tym wladze czerwonego
            szczecinka chyba nie zauwazyly ze i stalin umarl i ze miasta takiego tez juz
            nie ma. pozdrawiam balackexit
            • ja22ek Re: Ulice szczecina 24.06.04, 12:16
              > z tego co mi sie wydaje stalingrad byl niezdobyty. poza tym wladze czerwonego
              > szczecinka chyba nie zauwazyly ze i stalin umarl i ze miasta takiego tez juz
              > nie ma

Znaczy propunujesz Obrońców Carycyna? Czy Wołgogradu?

Lepiej by było Obrońców Lwowa.

Pozdrawiam
              J.
              • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 12:26
                ja22ek napisał:

>
                > Lepiej by było Obrońców Lwowa.

zdecydowanie tak zmiana w zapisie niewielka ale w rzeczywistosci ogromna. super
                pomysl. pozdrawiam blackexit
          • Gość: marianna Re: Ulice szczecina IP: 62.233.217.* 15.07.04, 09:02
            w pewnej gminie ma południu kraju dzielni radni zmienili ulice Czerwonych
            Wierchów na Obrońców Monte Cassino:))) wolę się nie domyślać, w ramach czego
            hehe
        • Gość: krust Re: Ulice szczecina IP: 62.233.223.* 24.06.04, 12:12
          rozumiemy się , rozumiemy, tylko czemu czerny jastes taki zasadniczy i
          zatwardziały. Daj spokój!
          • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 12:27
            Gość portalu: krust napisał(a):

> rozumiemy się , rozumiemy, tylko czemu czerny jastes taki zasadniczy i
            > zatwardziały. Daj spokój!

zatwardzialy :) jak grzesnik jakis a ja taka dobra owieczka jestem. wszystko co
            ociera sie o komunizm, stalina prl powoduje u mnie wzrost cisnienia.
            pozdrawiam blackexit
            • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:32
              prl powoduje u mnie wzrost cisnienia.
              wewnątrzczaszkowego...
              • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 10:34
                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> prl powoduje u mnie wzrost cisnienia.
                > wewnątrzczaszkowego...

*...uwazaj bo wyladujesz na prochach:)
                • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:37
                  > *...uwazaj bo wyladujesz na prochach:)

To do blackexita?
                  • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 10:41

> > *...uwazaj bo wyladujesz na prochach:)
                    >
                    > To do blackexita?

* no przeciez byl Twoja wypowiedz nad moim tekstem. to bylo odnosnie Twojego
                    cisnienia ktore wzbudza sie na widok czy tez dzwiek 'prl', tyle...
                    • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:45
                      Albrecik, za dużo Gambrinusa? Czy już cię tęsknota za nim tak zblatowała, że
                      masz problemy z percepcją?
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13692076&a=13695916
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=13692076&a=13720995
                      • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 10:49

> Albrecik, za dużo Gambrinusa? Czy już cię tęsknota za nim tak zblatowała, że
                        > masz problemy z percepcją?

* Bracie XYZ no to widac ze moje to do Was obu, chopaki no po prostu uwazajcie
                        bo mozecie stac sie niezlymi fanatykami jak tak bedziecie ten prl meczyc, nawet
                        mysle ze bardziej to grozi Mr Black.
                        no, no z tym Gambrinusem to Ty mi tu nie wyjezdzaj bo caly dzien pracy jeszcze
                        przede mna, a nie chce sie slinic az do wieczora:)
                        • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:54
                          Ja mam do PRL stosunek seksualny, więc mi raczej nie grozi. Objawy blackexito
                          podobne wywołuje u mnie Prtzyszły Premier, dlatego staram się udawać że go nie
                          ma;)

A`propos G. Można go gdzieś w Szczecinie dostać? I moze pomysł na knajpkę. Same
                          czeskie piwa, oryginalne. Może Pawełek G. podłapie?
                          • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 11:17

A`propos G. Można go gdzieś w Szczecinie dostać? I moze pomysł na knajpkę. Same
                            > czeskie piwa, oryginalne. Może Pawełek G. podłapie?

* widywalem rone roznosci z czech na polkach anszych sklepow, ale tego cuda G
                            to jeszcze moj wzrok nie anpotkal.
                            a pomysl z knajpka bylby moim zdaniem hitem:)
            • Gość: S Re: Ulice szczecina IP: *.blaster.pl / *.blaster.pl 25.06.04, 11:38
              Wzrost twojego ciśnienia powoduje chyba za ciasna koloratka.Krew nie dopływa do
              mózgu i dlatego wychodzą z twojego komputera takie fantasmagorie.Obawiam że
              tych dolegliwości nie da się już usunąC metodami konwencjonalnymi,pozostaje
              tylko amputować głupi łeb.
        • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:30
          imie czego czcimy (...) albo
          > obroncow staklingradu?

W imie tego ćwierć inteligencie, że gdyby ci obrońcy nie obronili Stalingradu,
          szczekałbys po niemiecku... Wszystkich (z wyjątkiem blackexita) przepraszam z
          inwektywy, ale ten podlec wyprowadził mnie z równowagi, swoim zakutym łbem. Mam
          ndzieję, że tego Kuklińskiego to mu na jego ulicy wypiszą, a sasiadom powiedzą
          kto był inicjatorem...
      • Gość: Polak Re: Ulice szczecina IP: *.fnet.pl 24.06.04, 12:40
        I nie ma Dmowskiego !!! Skandal !!!!
      • morrison Re: Ulice szczecina 16.07.04, 12:27
        > Po cholere to mieszać.

a po cholere za to płacic ?
    • Gość: rzeźnik Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 24.06.04, 12:18
      A ja wzorem Jasnych Błoni proponuję nadać wszystkim nazwom dodatkową nazwę.
      Są Jasne Błonia im. Jana Pawła II, więc: Park Kasprowicza im. Jana Pawłą II,
      Cmentarz Centralny im. Jana Pawła II, Brama Portowa im. Jana Pawła II, Al.
      Wyzwolwnia im. Jana Pawła II, ul. Obrońców Stalingradu im. Jana Pawła II, Pl.
      Lotników im. Jana Pawła II, kąpielisko Arkonka im. Jana Pawła II.
      A może nawet SZCZECIN im. Jana Pawła II.!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mamoniowa Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 24.06.04, 12:26
        "Niektorym ludziom nalezaloby wytoczyc proces myslenia" Stanislaw Jerzy Lec
        • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 24.06.04, 12:40
          Rozumiem, że to do radnych którzy przegłosowali ten kretynizm-dodanie do nazwy
          własnej Jasne Błonia imienia "misia z okienka" (to cytat z "NIE" Urbana!)
          • Gość: mamoniowa Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 24.06.04, 13:02
            Obawiam sie, ze nie radnych mialam na mysli. Bylam przekonana, ze domyslisz sie
            zmiany liczby mnogiej w pojedyncza, ale....nie bede powtarzac slow mistrza Leca
            • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 24.06.04, 13:13
              Też się obawiałem, że to nie do radnych.
              No to masz jeszcze!
              POLSKA im. Jana Pawła II!!
              EUROPA im. Jana Pawłą II!!!
              ZIEMIA im. Jana Pawła II!!!!
              AVE "misiu z okienka"!!!!!
              • Gość: krust Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.223.* 24.06.04, 13:48
                Załosny i odrażający jesteś z tym swoim "misiem". Patriotyzmu i obiektywizmu-
                Zero. Po co mieszasz do tego Papieża.
                • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 24.06.04, 14:09
                  Dziękuję. A "misiu z okienka" nie jest mój tylko Urbana. To jest cytat z
                  Dziennika Cotygodniowego, legalnie ukazującego się.
                  A mieszam papieża bo mowa o nazwach a ktoś już wcześniej wmieszał jego imię w
                  nazwę Jasnych Błoni! I pomniczek też postawili!
                  I przy okazji - papieża należy pisać z małej litery.
                  • Gość: krust Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.223.* 24.06.04, 14:44
                    Nie przeżyjesz jak nie uszczypniesz. Z tą polszcyzną nie jest tak, bo gdybym
                    napisał tak :papież Jan Paweł II to zgoda, przez małe "p". A ja "misiaczku"
                    napisałem dobrze, dodam, czy jest dobrze :prezydent Kwaśniewski, czy Prezydent.
                    Tak czy siak: pozdrawiam.
                    • albert_c Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 14:46
                      krust ma racje z ta pisownia...
                      • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 24.06.04, 14:54
                        Jak tak to zwracam honor. Wybaczcie prostemu rzeźnikowi. Mnie tylko uczyli
                        świnki krajać:)
                        • Gość: mamoniowa mięcho IP: 212.244.77.* 25.06.04, 08:56
                          Mięsem tez pwenie potrafisz rzucac he he he
                          • Gość: rzeźnik Re: mięcho IP: 62.29.137.* 25.06.04, 09:09
                            Przez grzeczność nie zaprzeczę.
                        • Gość: XYZ Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.14.0.* 25.06.04, 11:03
                          Z tym papiezem to chyba masz rzeźnik rację. Papież to nie jest funkcja
                          odpowiadajaca Prezydentowi. Funkcja sprawoana przez JPII to Biskup Rzymu. Ale
                          moge się mylić, takim znawcą Kościoła Kat. nie jestem.
                          • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 25.06.04, 11:18
                            Dzieki XYZ, Ale to szczegół. Nie zmienia to faktu, że "MISIU Z OKIENKA"
                            RZĄDZI!:)
                            • Gość: XYZ Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.14.0.* 25.06.04, 11:39
                              Jak tam jest juz nominacja na głównego rzeźnika? Kiedy pijemy? Oczywiście ty
                              stawiasz:)))))))
                              • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 25.06.04, 11:45
                                Jeszcze nie. Czekam.
                                • Gość: XYZ Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.14.0.* 25.06.04, 11:51
                                  Ale postawić i tak możesz:))) Chyba, że Rycerz Jedi cos postawi.
                                  • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 25.06.04, 11:56
                                    Chyba powinien! W końcu osiągnął najwyższe wtajemniczenie! Jutro trzeba
                                    zadzwonić do Imperium!
              • Gość: mamoniowa Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 25.06.04, 08:53
                A nie lepiej przemainowac Park Kasprowicza w Park im. Generalissimusa
                Jaruzelskiego,a Jasne Blonia im. Stanu Wojennego???
                • Gość: rzeźnik Re: Jan Paweł II górą!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.137.* 25.06.04, 09:15
                  Co do Pana generała to jakieś 10 lat po śmierci (czego nie życzę) czemu nie?
                  Gierkowi (Edwardowi) już chcą pomniki stawiać!
                  Tyle, że to byłoby chociaż logiczne. Ja przyczepiłem się jakbyś nie zauważyła
                  głównie do nadania błoniom noszącym nazwę Jasne Błonia imienia... no, niech już
                  będzie, nie wspomnę kogo!!!
    • Gość: Meg Re: Ulice szczecina IP: 62.233.173.* 24.06.04, 15:17
      jasienyc chyba jest, o ile sie nie myle ...
      chyba ze nie tego ...
      • pierwszy Re: Ulice szczecina 24.06.04, 16:11
        Tego Jasienicy Meg, Pawła Jasienicy

Ja myślałem, że ten Blackexit to się trochę w toponomii Szczecina orientuje, a
        tu taka wtopa

tfu

pierwszy
        • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 16:25
          pierwszy napisał:

tu taka wtopa
          >
          > tfu

bez przesady nie trzeba na mnie pluc. pozostalo jeszce kilka innnych ulic.
          pozdrawiam blackexit
          • pierwszy Re: Ulice szczecina 24.06.04, 16:27
            wiesz blackexit, tak jakoś ciebie nie lubię a to ptfu to tak na sytuację, nie
            na Ciebie

ty chyba młody człowiek jeszcze jesteś. Byłbyś taki fajnie ideowo plastyczny w
            latach 60-tych

pierwszy
            • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 19:32
              pierwszy napisał:

> wiesz blackexit, tak jakoś ciebie nie lubię a to ptfu to tak na sytuację, nie
              > na Ciebie

ja ciebie np. nie zan. a czemu ty mnie nie lubisz?

>
              > ty chyba młody człowiek jeszcze jesteś.

zawsze ebde mlody.

Byłbyś taki fajnie ideowo plastyczny w
              > latach 60-tych

nie wiem co to znaczy ideowo plastyczny ale podoba mi sie to okreslenie.
              pozdrawiam blackexit
    • blackexit dodaje 24.06.04, 20:19
      Tischnera. jak mozna bylo zapomniec. pozdrawiam blackexit
    • absztyfikant Re: Ulice szczecina 24.06.04, 20:21
      Ulice Kaczmarskiego, Jana Jozefa Lipskiego i Kisiela popieram
      bezwarunkowo!!!!!!!!!
      • blackexit Re: Ulice szczecina 24.06.04, 20:33
        absztyfikant napisał:

> Ulice Kaczmarskiego, Jana Jozefa Lipskiego i Kisiela popieram
        > bezwarunkowo!!!!!!!!!

ok a tischnera?? no i co z likwidacja absurdalnej obroncow stalingradu.
        pozdrawiam blackexit
        • absztyfikant Re: Ulice szczecina 24.06.04, 20:35
          Ksiedza profesora tez wypadaloby uhonorowac! A Obroncow Stalingradu? Pomysle.
        • masaladosa Re: Ulice szczecina 25.06.04, 09:47
          blackexit napisał:

> no i co z likwidacja absurdalnej obroncow stalingradu

mozna sie jedynie zastanawiac czy warto w szczecinie upamietniac ta bitwe w
          ogole-miasto to nosilo taka nazwe kiedy ona sie odbywala i nic na to nie
          poradzisz natomiast nikt nie zaprzeczy ze byla to jedna z kluczowych bitew II
          wojny ktora przesadzila o calym jej przebiegu podobnie jak ta na luku kurskim
          czy pod monte cassino czy na plazach normandii-czepianie sie tej nazwy jedynie
          ze wzgledu na nazwe miasta jest gruba przesada i malostkowoscia...
          co do tischnera kisiela czy lipskiego to zgadzam sie ze bezwzglednie powinni
          miec swoje ulice w naszym miescie-jan pawel II zyje a nadawanie miejscom nazw
          zwiazanych z zywymi kojarzy mi sie jakos z totalitaryzmem i kultem jednostki...
          • blackexit Re: Ulice szczecina 26.06.04, 08:03
            masaladosa napisał:

nazwa maista jest wazna a bitwa dla polski znaczenie miala o tyle ze jeden
            zaboca tlukl drugiego. mom zdaniem nazwanie tak ulicy to czysty bezsens. do
            tego jest ona w samym centrum i jedynie budzi smiesznosc wsrod przyjezdnych i
            tradycyjne komentarze o szczecinie skansenia prl.
            pozdrawiam blackexit
            • masaladosa Re: Ulice szczecina 26.06.04, 23:31
              blackexit napisał:

> nazwa maista jest wazna a bitwa dla polski znaczenie miala o tyle ze jeden
              > zaboca tlukl drugiego.

no to juz jest zabia perspektywa smierdzaca zasciankiem czego bym sie po tobie
              nie spodziewal-postaraj sie spojrzec poza wlasny nos-ta bitwa miala znaczenie
              dla calej europy bo byla jedna z tych ktore odwrocily losy wojny czy ci sie to
              podoba czy nie i toczono ja o miasto ktore wtedy nazywalo sie stalingrad
              rowniez bez wzgledu na to czy ci sie to podoba czy nie-i wybacz ale nie bedac
              absolutnie fanem dawnego systemu nie widze nic smiesznego w upamietnieniu ludzi
              ktorych bohaterstwo przyczynilo sie walnie do pokonania hitlerowskich niemiec-
              to ze akurat tak sie zlozylo ze nastapila pozniej sowiecka okupacja polski to z
              bohaterami stalingradu nie mialo nic wspolnego natomiast ich postawa miala swoj
              udzial w tym chocby ze ludobojstwo hitlerowskie dziesiatkujace ludnosc m in na
              terenach polski trwalo znacznie ktrocej...
              powtarzam-jest kwestia do dyskusji czy w ogole warto ta bitwe w szczecinie
              upamietniac bo jak sadze stalo sie to wylacznie ze wzgledow propagandowych ale
              to juz jest zupelnie inna dyskusja
              i nie obrazajmy w niej pamieci poleglych obroncow stalingradu...
              a smiesznosc wsrod przyjezdnych budzi malomiasteczkowa prowincjonalna
              atmosferka szczecina nieudolnosc i abnegacja duzej czesci mieszkancow i
              groteskowa indolencja jego wlodarzy...
        • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 10:18
          blackexit napisał:

no i co z likwidacja absurdalnej obroncow stalingradu.
          > pozdrawiam blackexit
          >

* to moze zastapic ja nazwa 'd-day'?:)
          • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:41
            A nie lepiej DJ BOBO?;)
            • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 10:43

> A nie lepiej DJ BOBO?;)

* no nie, bo chodzi w mojej koncepcji o zarysowanie alternatywy i pokazanie ze
              czasy sie zmieniaja, a wraz z nimi bywa ze i nazwy ulic. taka ladna nazwa 'd-
              day', ktora staje sie symbolem jednania europejczykow...
              • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 10:55
                A jak by tak nadac ulicy nazwę jakiegoś dobrego piwa? :)))) No na ulicy
                Staropramena to bym chciał mieszkać:)))))))
                • Gość: rzeźnik Re: Ulice szczecina IP: 62.29.137.* 25.06.04, 11:15
                  Ja bym wolał ul. np: Czystą, Zacierową, Żołądkową:))))
                • albert_c Re: Ulice szczecina 25.06.04, 11:19
                  Osiedle Browanrne, a na osiedlu nazwy ulic tozsame z nazwami browarow, tych
                  najlepszych:)
                  ja bym tam zamieszkal przy Velkopopovycky kozel, w sumie moglibysmy byc w takim
                  przypadku sasiadami:)
                  • Gość: XYZ Re: Ulice szczecina IP: 212.14.0.* 25.06.04, 11:42
                    Ja bym zamieszkał przy ul. Prasky Prasdroj. Już widzę to osiedle oczami
                    wyobraźni:)))))
          • blackexit Re: Ulice szczecina 26.06.04, 08:04
            albert_c napisał:

> blackexit napisał:
            >
            > no i co z likwidacja absurdalnej obroncow stalingradu.
            > > pozdrawiam blackexit
            > >
            >
            > * to moze zastapic ja nazwa 'd-day'?:)

moze cos bardziej zwiazanego z polska? idelanie pasuje ktoras z wyminionych
            wyzej osob. pozdrawiam blackexit
    • Gość: H56 Precz z komuną i prawicowymi oszołomami !!! IP: *.comnet.krakow.pl 08.07.04, 11:54
    • Gość: artur Re: Ulice szczecina IP: *.ksiazat.v.pl 14.07.04, 21:44
      dlaczego zmieniać stare nazwy?
    • Gość: zenek Re: Ulice szczecina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 16:56
      A poco ci nowe nazwy ulic, jak i tak nie wychodzisz zza komputra nigdy...
      • Gość: artur Re: Ulice szczecina IP: *.ksiazat.v.pl 16.07.04, 21:02
        NOWE NAZWY DLA NOWOWYBUDOWANYCH ULIC. Dlaczego istniejacy od lat stadion(nie
        wiem jaką nazwę miał wcześniej)nazwano im.Kazimierza Górskiego,to tak jak byśmy
        kazali mu nosić podarte ciuchy po starszym bracie.Wybudujmy nowy wspaniały
        nowoczesny stadion nazwijmy go jego imieniem - DOPIERO WTEDY ODDAMY NALEŻNY
        HOŁD I SZACUNEK .Na miejscu Wielkiego Trenera bym się obraził.Tak samo z
        ulicami-żenadddda
    • vojciech Re: Ulice szczecina 16.07.04, 18:44
      Ale najgorsze jest to, że w nazwie ulicy Radosnej jest błąd: powinna być pisana
      przez dwa rr. Bo prawdziwa radosna tylko logowana przez dwa rr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka