Dodaj do ulubionych

Coraz więcej latamy. Rekord na lotnisku w Golen...

09.07.12, 17:54
BRAWO ! Oby tak dalej !
Rozwój naszego lotniska cieszy :)
Oby kiedyś Lufthansa uruchomiła rejsy do Monachium lub Fankfurtu.
Warszawa jest dobrym lotniskiem przesiadkowym ale przydałaby się możliwość wygodnych przesiadek w dużym europejskim hubie.
Obserwuj wątek
    • akacja68 Coraz więcej latamy. Rekord na lotnisku w Golen... 09.07.12, 18:25
      Połączenia krajowe były strzałem w dziesiątkę- godzina lotu i jest się w Katowicach- rewelacja.
      rozmowki-kobiece.blogspot.com/2012/05/samolotem-i-pociagiem.html
    • questguest Byłoby tego dwa razy więcej ... 10.07.12, 09:29
      Byłoby tego dwa-trzy razy więcej gdyby ktoś w końcu uruchomił regularną linie szybkiej komunikacji miejskiej na lotnisko ...chociażby starymi autobusami Volvo z zasobów SPPK Dąbie.
      • Gość: m Wzroslo IP: 83.137.254.* 10.07.12, 12:27
        Wzroslo, bo liczba emigrantow tez wzrosla!
      • Gość: e.beata Re: Byłoby tego dwa razy więcej ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.12, 13:14
        Pzrecież regularnych i nie regularnych busów na tej linii od cholerki.
        • anika31 lotnisko 12.07.12, 14:52
          Super że są tanie linie, mam nadzieję że coraz więcej osób będzie latać do Gdańska, ostatnio były 3 na pokładzie. Za 199 zł można polecieć w obie strony. Na lotnisku w Gdańsku mamy autobusy miejscie z Gdańska i Gdyni.
          Na lotnisku w Szczecinie mamy ......????
          Ostatnio super zal mi było dwóch Pań, które wysiadły z samolotu i szukały komunikacji do Kołobrzegu. Nie było ani jednego Busa w tym kierunku.
          Moim zdaniem to znacznie zniechęca do latania z Goleniowa.
          No tak tylko urzędników odwożą i przywożą urzędowi kierowcy a my maluczcy do PKS i II klasa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka