bluecotton 13.09.12, 15:55 Mieszkał ktoś w nim, jakie warunki tam panują, jak wygląda sprawa pościeli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonelyboy1989 Re: DS Amicus 13.09.12, 17:55 Ja mieszkałem, a w sumie nadal mieszkam. Pokoje są dwuosobowe, jak śpisz na forsie to możesz wynająć pokój tylko dla siebie (osobiście nie polecam tej opcji). W boksie są po 2 takie pokoje, ze wspólną łazienką. W łazience kibelek, umywalka, natrysk. Wykończenie - zależy, na co trafisz. Są pokoje świeżo po remoncie, są też takie, które dopiero na remont oczekują, ale nawet w przypadku tych nie ma tragedii. Oczywiście, to jest akademik więc tak czy inaczej nie należy się spodziewać fajerwerków. Internet w każdym pokoju, ale to raczej standard. Kamer jest od groma, windy stare. Ostatnio uszczelniono teren, zamontowano domofony przy bramach etc., wybudowano też porządny parking. Pościel - "akademicka" wymieniana jest co miesiąc, nikt jeszcze od niej nie umarł, ale ja przywiożę z domu własną. ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bluecotton Re: DS Amicus 13.09.12, 22:25 czyli nie najgorzej ;) rozumiem, że kołdry/koce/poduszki są wydawane dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: DS Amicus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.12, 11:18 Odświeżam wątek... Jak wygląda sprawa lodówek - czy są / można mieć w pokojach? Czajniki elektryczne? A pralnia - jak to wygląda w praktyce? Z góry dziękuję za wszelkie przydatne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: DS Amicus 22.09.12, 02:59 Poczułem się wywołany do odpowiedzi. :) Lodówki są w każdym pokoju. Czajnik elektryczny - nie jestem pewien czy jest na wyposażeniu, my odziedziczyliśmy w spadku po poprzednich lokatorach. Pralnia jest na każdym piętrze. Uprzedzam ewentualne pytanie o kuchnię. :) Kuchnia jest również na każdym piętrze, ale jak do tej pory nie widziałem pokoju, żeby nie było przynajmniej grzałki elektrycznej, ale to już trzeba sobie samemu załatwiać bo oficjalnie nie można gotować w pokojach. Myśmy sobie załatwili grzałkę z wydziału, kiedy pozbywali się rupieci i można było sobie zabrać. :P Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: DS Amicus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.12, 09:00 Wielkie dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: DS Amicus IP: 109.69.90.* 28.09.12, 17:32 co do lodówek, w moim pokoju nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś