demi.m 16.12.12, 21:18 Witam czy ktoś może ma doświdczenie z tą firmą interesuje mnie jaka jest jakość mebli Hoffmann oferowanych przez tą firmę oraz ich rzetelność i terminowość oraz jakośc montażu. Będe bardzo wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi.m Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin 22.12.12, 09:50 Dzięki serdeczne za odpowiedź. Bardzo mi pomogłaś podjąć decyzje w wyborze mebli. Nigdzie nie mogłam znaleźć zadnej opini o tej firmie i już byłam gotowa podpisać umowę. Tak jak piszesz meble są drogie i za taką kase (można juz kupić samochód:-) wymagamy rzetelnej obsługi i towaru dobrej jakości. Muszę szukac dalej bo kuchnie robi się na lata. Takie same doświadczenie miałam z obecnymi meblami (tragedia) i do dnia dzisiejszego jak przebywam w kuchni to nerwy mnie biorą że za własne ciężko zarobione pieniądze mam takie rozwalające się badziewie i zniszczoną kuchnie. A może ktoś polecić mi dobre meble kuchenne w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
thaya Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin 22.12.12, 20:52 Sama niedawno miałam ten problem-tzn. szukałam sensownej firmy w Sznie, która jest w stanie zamontować meble kuchenne, szafę, łóżko, etc. Pierwsza firma - montaż kuchni i sypialni - w miarę ok - tylko, że nie mieli zabezpieczeń i trochę pouszkadzali mieszkanie (nic nie boli bardziej niż rysy na świeżutko położonej desce w nowiutkim mieszkanku); dodotkowo kiespko z terminowością :/ Firma nr 2 - kiepski kontakt mejlowo-telefoniczny... Jakość wykonania - do zaakceptowania, jednak z paroma problemami :/ Aktualnie czekam na wykonanie i zamontowanie przedpokoju i części łazienkowe przez firmę nr 3... Więcej będę wiedziała w styczniu... Jeśli kogoś interesują nazwy firm, to zapraszam na priv ... Generalnie polecam pytanie wśród znajomych/sąsiadów, którzy są zadowoleni... Chociaż u mnie na niewiele się to zdało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 21:47 tu nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 14:01 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 31.01.13, 19:18 proszę odezwać się do mnie bo mam to samo . za 3o tys wszystko zostawione i nie dopasowane. kpią z ludzi w żywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.13, 17:30 Jestem również zainteresowana pozwem wspólnym. Mój email agad@poczta.onet.pl proszę o szybką odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.centertel.pl 10.02.13, 19:16 równiez jestem zainteresowana wspólnym pozwem do sądu mgosia0@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 17.03.13, 18:41 Ćzy mi się tylko wydaje czy zostały usunięte niektóre wpisy z forum???? i to te najbardziej opisujące całą prawdę i tej firmie?!!!!!! czy administrator może sięgać na czyjeś plecenie aż tak daleko??? DOWIEMY SIĘ CZY TAK MOŻNA, TO W KOŃCU FORUM PROSZĘ PAŃSTWA A NIE PRYWATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aba Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 13:28 widocznie szefa i pracowników firmy Ital Pol zabolała prawda którą pokrzywdzeni opisują i niestety jest hańbiąca dla firmy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 07.02.13, 16:57 proszę podać jakiegoś maila do siebie , mam to samo z montażem mojej kuchni!!! żona jest załamana.... trzeba coś na tę firmę wymyślić wspólnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.13, 17:40 agad@poczta.onet.pl proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 11:35 oddałam sprawe do Rzecznika Praw Konsumenta, szef firmy Ital pol nie zgodził się na mediacje u rzecznika, natomiast w tym samym dniu zadzwonil monter ze "chcą" zrobic kuchnie. umówiliścmy się na następny tydzień, oczywiście nie dokończyli - brak jest szkła na szafkach, brak półek w szafkach, lakobel po raz kolejny został zle zamontowany wiec stwierdzili ze będą obniżać szafki wiszące, braków jest wiele nawet juz opisywac się nie chce MONTAŻ MEBLI KUCHENNYCH PONAD PÓŁ ROKU I JESZCZE NIE SKOŃCZONY i nalezy jeszcze wspomnieć o zniszczeniach które zostały dokonane w moim domu oraz sprzęt agd przez monterów!!!! ze ta firma jeszcze funkcjonuje MASAKRA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol-france Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.play-internet.pl 23.04.13, 14:29 Witam jesli ktos jest zainteresowany meblami kuchennymi zapraszam do mnie jestesmy jeszcze malo znana firma bo od niedawna przeszlismy na wlasna dzialalnosc jednak w tym fachu dzialamy juz ok 10 lat jestesmy firma ktora nie zdziera z ludzi po kilka tysiecy na jednej kuchni tak jak to robia niektore firmy wiem to z wlasnego doswiadczenia bo mialem okazje z nie jedna wspolpracowac zajmujemy sie wszystkim sami od projektu po sam montaz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.centertel.pl 21.07.13, 19:28 czy ktoś oddał już sprawę do Sądu? bo ja już walcze z nimi prawie rok czasu a nie ukrywam ze chce wygrac z nimi w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna [...] IP: *.szczecin.mm.pl 23.07.13, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 19.08.13, 10:30 proszę o kontakt na poniższego maila/ jest nas kilka osób które oddaly sprawę do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 19.08.13, 10:32 doratoo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.88-199-146.vspace.pl 05.08.15, 16:20 proszę o kontakt 510 065 069 ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg dzieciołowski Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.centertel.pl 28.01.14, 11:19 Polecam gorąco moja historie dobre do kabaretu hit na you tube zrobi to kasę podaje mój numer telefonu. 513 369 774 udziele wszelkich info.na temat Ital pol czekam juz od. .....23 czerwca 2012 dziś jest dziś jest 28 luty 2014 kuchnia dalej jest nieskonczona jest to kuchnia która przejdze do histori ,właściciel Firmy Ital pol nie zdaje sobie sprawy jak to wszystko pewnego dnia go dopadnie mój email najemnik666@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.13, 14:59 Z czystym sumieniem polecam małą firmę Atłas Meble, facet robi cuda a cena nie powala z nóg. Otrzymałam kontakt od zadowolonych znajomych, po pięknej realizacji kuchni właśnie zamówiłam szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.13, 15:10 Celem uzupełnienia, chciałabym dodać, że pisze w tym temacie tylko dlatego że wycena z ital-pol odnośnie zabudowy kuchennej była o 150%!!!!!!!! wyższa od tego co zrealizował u mnie Pan Atłas, a co do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń, będąc osobą wymagającą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 11.02.13, 15:43 proszę o jakiś kontakt do tej firmy, bo po ital -pol mam zrujnowaną!!! kuchnię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.atnet.vx.pl 28.03.13, 09:26 Ludzie co wy opowiadacie!!! Ta firma to prawdziwy wzór na rynku meblarskim. Ma cudownego szefa , który jest wyrozumiały dla natrętnych,marudzących ciągle klientów ,wspaniałych , prawdomównych montażystów którzy szkolenia przechodzili u najsłynniejszych mistrzów , dostępne ,niskie ceny i produkty najwyższej jakości.Nic tylko tam zamawiać .To nie ważne ile trawa montaż , ważne jest zadowolenie jak choć jedna śrubka trafi na swoje miejsce i jak już dotrą na swoje wszystkie części kuchennych układanek.Ciekawe czy ten wpis też zostanie usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 06.04.13, 10:56 HAHAHA. DOOOBRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 31.01.13, 19:14 witam . szukam wszystkich którzy zostali poszkodowani przez tę firmę !!!! odezwijcie się proszę , u mnie było to samo!!!! same straty . wszystko rozbebeszone , poniszczone i nikt nie odbiera telefonów.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.mia.bellsouth.net 06.02.13, 22:49 Mam to samo. Prosze o kontakt na sthcross2@hotmail.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw [...] IP: *.mia.bellsouth.net 06.02.13, 22:45 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 09.02.13, 21:35 PROSZĘ O KONTAKT LUB MAILA, PRZEŻYWAMY TO SAMO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 11.02.13, 14:57 proszę na maila, zapraszam wszystkich do kontaktu doratoo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.cable.smsnet.pl 11.02.13, 16:32 a skąd mają wziąść doświadczonych montażystów mebli kuchennych ? - uczą tego zawodu w Ciecinie ? Czy któryś z nich powrócił zza granicy na apel krzystka by szkolić tu następców ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 11.02.13, 14:58 doratoo@wp.pl proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.cable.smsnet.pl 11.02.13, 19:26 Nie trzeba było się wiec snobować na meble z Włoch przed sąsiadami na Mierzynie . Bo jakby to wyglądało że kuchnie wykonano w polskim warsztacie . Veneta Cucine za kilkadziesiąt tys. od razu lepiej brzmi - no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 11.02.13, 20:58 O to już postęp ,że napisałeś brzmi przez rz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.superkabel.de 12.02.13, 20:57 A Prokurator myślicie, że tym się zajmie. Morderstwa są umarzane . Są cwaniacy co maja firmy, wyłudzają od ludzi pieniądze na towar mówiąc, że mają możliwośc kupna z rabatem biorą pieniadze i po wszystkim. Prokuratura umarza bez przerwy a naciągnięci ludzie są bezradni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.vectranet.pl 14.02.13, 17:02 oczywiście razem może coś zdziałamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VERLANI Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.kalisz.mm.pl 15.02.13, 00:37 Witam, Reprezentuję markę mebli kuchennych VERLANI, której szyld widnieje nad salonem ITAL-POL w Mierzynie. Uprzejmie informuję wszystkich klientów, że meble kuchenne wyeksponowane w tym salonie pochodzą od polskiego producenta VERLANI, który nie współpracuje już z firmą ITAL-POL od marca 2012 roku. W związku z powyższym nie utożsamiamy się z ITAL-POL. Meble kuchenne VERLANI można zakupić tylko w autoryzowanych salonach, których adresy zamieszczone są na stronie internetowej www.verlani.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw [...] IP: *.mia.bellsouth.net 16.02.13, 00:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 16.02.13, 13:38 Czy mail na S jest pana bo jeśli tak ,to już dwukrotnie pisaliśmy prosząc o kontakt .Proszę sprawdzić i podać właściwy adres.Proszę ponownie o wiadomość bo sprawy się posuwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.mia.bellsouth.net 16.02.13, 14:52 Tak, moj adres mailowy sthcross2@hotmail.com, dzieki za szybka odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 17.02.13, 14:21 wysłaliśmy do pana maila, jeżeli nie dojdzie proszę o informacje bo poprzednie maile też poszły na dokładnie ten sam adres mailowy...więc coś jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 18.02.13, 18:12 panie Wiesławie prosimy o kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: 189.251.168.* 22.02.13, 18:14 No wlasnie, adres jest dobry ale nic do mnie nie dociera, nawet w folderze spam. Prosze sprobowac filipiak52@onet.eu. Czekam na wiadomosci od was z niecierpliwoscia. Pozdrawiam, Wieslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 23.02.13, 16:30 już na nowy adres odpisalismy.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 23.02.13, 16:31 wysłane na nowy adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VERLANI Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 12:33 Zgadzam się z Panem. Zabiegamy o to żeby nasze logo zostało zdjęte z tego studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 23.02.13, 16:19 Jakoś się Państwo słabo staracie bo logo w dalszym ciągu wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 20.02.13, 22:57 Zapraszamy do kontaktu mamy takie same zamiary.To już nie żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pl 21.02.13, 17:00 proszę poczytać na forum , co to za jedni i nastanie jasność!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VERLANI [...] IP: *.kalisz.mm.pl 24.02.13, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Re: Meble kuchenne IP: *.centertel.pl 02.03.13, 22:40 Witam , Chętnie zobaczył Bym Meble zamontowane przez Firmę Ital Pol ..........Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Meble kuchenne IP: *.pl 03.03.13, 21:31 Jeżeli chcesz zobaczyć kuchnię rodem z Ital - Pol to wykonaj następujące czynności: - złóż zamówienie w salonie firmy Ital-Pol - wpłać 30 tyś złotych - po wykonaniu tych czynności ujrzysz w całej okazałości wielkie G - i tak się spełni Twoje życzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Meble kuchenne IP: 193.23.51.* 05.03.13, 17:54 czy wiecie że nie ma takich marek wśród producentów jak verlani i hofman? o hofman jeszcze rok temu nikt nie słyszał zwłaszcza w niemczech, podobnie verlani tylko może 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Berlina Re: Meble kuchenne IP: *.superkabel.de 07.10.13, 23:23 Hofmann jest od 10 lat w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 13:53 Od 10 lat jest Hoffmann, Hofmann, Hoffman czy Hofman? Bo to mogą być cztery różne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Therry Re: Meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.13, 18:17 Italpol? Nie dziekuje. Montazysci od siednmiu boleści. Co z tego że kuchnia zaprojektowana ok, meble powiedzmy OK, jak na miejscu panowie fachoiwcy odstawiają fuszerkę. ODRADZAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Meble kuchenne IP: *.play-internet.pl 18.11.13, 11:14 witam panstwa okolo miesiac temu mialem matowana kuchnie przed zamowieniem czytalem te wpisy jednak zamowilem kuchnie i jestem zadowolony i z projektu projektanta i montazystow wiec nie rozumiem czemu tak wszyscy wypisoja ze wszystko tam jest zle bylem u kolegi ktory tez zamawial kuchnie w italpolu w innym salonie i jakos tez odbylo sie bez klopotow wiec nie bardzo wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.superkabel.de 28.11.13, 19:33 Do tej pory wstrzymywalam sie od napisania na temat tej Firmy niestety wszystko doszlo mi do gardla.Zamowilismy meble na wymiar na poczatku Lipca za 39.000 zl na 6m² to nie jest malo na polskie ceny. Na poczatku myslalam tez ze bedzie wszystko (nawet sie na Forum wpisalam) w porzadku niestety nie jest. Nie wiem czy kazdy ma ten problem czy co drugi klient ale moja kuchnia tylko z daleka wyglada dobrze - dopuki nie otworzy sie szafek. Sprzety mam Siemens- niemieckie wiec problemu nie powinno byc ale odradzam kazdemu ta Firme. Nie posiadaja organizacji przez nich zawalilam dni w pracy i mialam problemy. Prawie pol roku skladaja ja i nadal jest nie w calosci. Prosilam i ostrzegalam oraz dalam czas ale nie wywiazali sie z umowy do dnia dzisiejszego od Lipca i teraz puszcze to na media wszystkie a jutro bede w Szczecinie u nich bezposrednio. Obarcze wszystkimi kosztami ktore poniaslam i wywiazuje sie z umowy. Jesli Szefowi Firmy ITAL-POL nie zalezy na opini i pieniadzach to mi tym bardziej nie! Pan Inwestor- Gosc z portalu mial szczescie 1:100 - ja nie i wiele innych klientow. Nie radze nikomu tego ryzyka na tyle pieniedzy robic z ta Firma!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony klie Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 28.11.13, 19:34 mam ten sam problem. czy jest szansa na kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.superkabel.de 28.11.13, 20:23 oczywiscie moj e-mail: monikanxs@yahoo.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.13, 14:59 witam moze mialem szczescie niewiem ale jezeli ktos wypisoje na temat montazystow to niewiem kto byl umnie byl pan pawel i krzysztof zlozyli kuchnie i nie mialem zastrzezen zamowilem tez inne rzeczy juz u montazystow i tez odbylo sie bez wiekszych problemow a jezeli chodzi o montazystow to znam bylego szefa jednego z montazystow i widzialem jakie robil rzeczy w drewnie schody i rozne rzeczy wiec jesli ktos pisze ze nieznaja sie na stolarce to to jest jakies smieszne a wiele rzeczy ktore robil montazysta mozna zobaczyc np w Galaxy , bary na starym miescie , oraz w dwoch dyskotekach wiec jezeli chodzi o stolarke to ma pojecie niechce tu nikogo wybielac ale jezeli chodzi o montazyste to naprawde zna sie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zły [...] IP: *.szczecin.mm.pl 21.12.13, 21:13 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Berlin Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.customers.d1-online.com 21.12.13, 22:00 Witam, U mnie byli również Montażyści pan Paweł I Krzysztof I dobrze rozmowę prowadza a robią źle. U pana inwestora zrobili może dobrze bo pan od nich szafki zamówił tak jak I mnie prawie by ukrecili na to ale ja w porę zrozumiałam ze oni robią to by ludzi ukrecili dla siebie. W Niemczech to jest nierealne. Ja tego niedaruje na razie obiecano mi poprawki jeśli nie będę miała kuchni do polowy lutego biorę prawnika z niemiec I za każdy dzień I miesiąc pociagne do odpowiedzialności. Poza tym mam dobre znajomości.. telewizja z chęcią się zainteresuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol IP: *.szczecin.mm.pl 02.12.13, 19:56 Z firmą ItalPol "męczę" się od 1,5 roku. Zamówiłem kuchnię w kwietniu 2012r, miała być w lipcu 2012r. Do dzisiaj nie mam całkowitego zakończenia montażu, a kuchnia już dawno zapłacona. A to nie te meble przyjechały, a to nie te wymiary, a to urlop w fabryce, chociaż to wszyscy wiedzą, że meble robią w Szczecinie. Szef firmy jest bardzo nieprzyjemnym człowiekiem- klientów ma za głupków. Będąc we własnym sklepie udaje klienta a odpowiedź sprzedawczyni brzmi:"szefa nie ma, jest chory, miał zawał, wyjechał,jest w szpitalu, jest na urlopie". Istna kpina, ponieważ szef stoi obok a ja go widzę. Ekipa montująca nie zna się na stolarce. Przy składaniu jednego elementu, psują inny. Jeśli ktoś z Państwa zastanawia się nad zakupem mebli kuchennych- nigdy w ItalPolu. Szkoda zdrowia, nerwów i pieniędzy. Kuchnie robione przez tą firmę dużo odbiegają od tych, które stoją na przynętę w salonach. Szczerze odradzam zakupów w ItalPolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne IP: *.szczecin.mm.pl 02.12.13, 19:59 Przecież od razu można wyczytać, że nie miał Pan do czynienia z tą firmą. I po co te kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
bonzolina [...] 07.08.13, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 18:07 bonzolina napisała: > Montażysta wyraźnie dał do zrozumienia, że ich interesują klienci na k > uchnie za sto tysięcy i powyżej. Więc taki żuczek za 20 tysięcy się nie liczy. Przepraszam bardzo ale większych bzdur dawno nie czytałem. Meble kuchenne za 100 tysięcy i więcej? To co one mają? Złote klamki? Za 100 tys. to można kawalerkę kupić lub dobry nowy samochód. Ceny jakie pani podała są z kosmosu. Nawet te rzekome 25 tys. które pani niby zapłaciła to delikatnie określając duża ektrawagancja, a bardziej szczerze - głupota. Ale to pani pieniądze i może nimi nawet palić w kominku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim [...] IP: *.centertel.pl 07.08.13, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 19.08.13, 10:33 proszę o kontakt doratoo@wp.pl w sprawie pozwu przeciw tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.szczecin.mm.pl 19.08.13, 10:18 prosze podać maila , odpisze do pani ... podam namiary na naszego prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.superkabel.de 07.10.13, 23:34 zamowilam Kuchnie za 40 tys. i musze przyznac ze do tej pory nie mialam problemu z obsluga ani z telefonami z Firma Ital-Pol wrecz bardzo pozytywnie do tej pory, w najblizszych dniach bede miala montaz wiec bede mogla cos wiecej na ten temat powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.stargardszczecinski.vectranet.pl 09.12.13, 18:51 PORAŻKA!!!!!! WYĆ MI SIĘ CHCE JAK TYLKO WSPOMINAM CAŁY TEN <PROCES> MONTAŻU. A ŻONĘ MAŁO NIE UKATRUPIŁEM ŻE TAM ZAMÓWIŁA KUCHNIĘ!!!!!!!!!! TA FIRMA NIE POWINNA MIEĆ PRAWA ISTNIENIA NA SZCZECIŃSKIM RYNKU. LEPIEJ BYŁOBY ZAMÓWIĆ PAŻDZIOCHE U JAKIEGO GIENKA ALBO W BRW EWENTUALNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora witam IP: *.szczecin.mm.pl 15.02.14, 17:39 ktoś tu robi dziwną robotę i usuwa wpisy ludzi. Piszę teraz przy świadkach i zobaczymy co z tego wyniknie:} z tego co wiem , administrator nie ma prawa usuwać wpisów z publicznego forum.... no chyba ,że.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.rut Re: witam IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 15.02.14, 18:00 moje wpisy również zostały usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: org Re: witam IP: *.szczecin.mm.pl 16.02.14, 12:46 Proszę wszystkie osoby aby zasygnalizowały o fakcie usuwania ich wpisów.Zaczyna się to robić zbyt powszechne na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaaa Re: witam IP: *.play-internet.pl 25.02.14, 20:03 Administrator nie ma obowiązku monitorowania treści umieszczanych na forum "z urzędu", ale ma obowiązek monitorowania ich na wniosek osoby zainteresowanej. To co tutaj Państwo wypisujecie jest naruszeniem dóbr osobistych firmy, szczególnie, że przedsiębiorca nie może się obronić. Od tego jest tryb reklamacyjny, gwarancja jakości itd, a nie anonimowe wylewanie pomyj na firmę. I nie ma tu znaczenia gdzie leży prawda i o jaką firmę chodzi. Co to za walka na forum anonimowo? Ktoś z was cokolwiek reklamował? Zgłaszał usterki zgodnie z przepisami KC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.rut [...] IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 26.02.14, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.14, 10:25 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.14, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.pum.edu.pl 07.02.14, 14:12 Ja te meble montowalem dla italpolu, niestety są słabe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.centertel.pl 23.03.14, 15:17 Najpierw dobre strony: kuchnia została bardzo ładnie zaprojektowana, Pani Anna ze studia na Mierzynie zna się na swojej pracy. Koniec dobych stron. Montaż ciągnie się już miesiąc. Za każdym razem jest to samo - mówię za każdym bo w tej firmie nie ma tak, że przyjdą raz, zamontują i koniec - nie, zapłaciłeś kliencie to się teraz wal na ryj i chodź i się upominaj o swoje. Umawiają się ze mną. Czekam o umówionej godzinie. Nikt się nie zjawia. Dzwonię. Nie odbierają. Piszę smsa czy aktualne. Tak tak oczywiście będzie Pani zadowlona. Czekam dalej. Po kilku godzinach moja cierpliwość się kończy. Dzwonie ponownie. Ponownie nikt nie dobiera. Piszę smsa. Zero kontaktu. Ja zawalam kolejny dzień w pracy a kuchnia jak była rozje**** tak jest dalej. Mój kometarz do sytuacji jest chyba zbędny, powiem tylko ZGROZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.14, 10:00 jeśli chce Pani wiedzieć wszystko o tej firmie (rzetelność, terminowość itp) proszę o kontakt 511 936 934 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.superkabel.de 25.04.14, 01:18 Moja kuchnia od prawie roku nie jest złożona, Montażyści jedno naprawiali drugie psuli i się rozpada. Od ponad dwóch miesięcy nie ma żadnej reakcji i zainteresowania ze strony firmy. Kuchnia kosztowała 40.000 zł na 6 m2 wiec to spora suma. Po wielu próbach rozmów stwierdziłam ze nie ma sensu I zlozylam reklamacje w banku do tego radzę wszystkim poszkodowanym złożyć skargę do rzecznika praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.superkabel.de 25.04.14, 01:32 .. dla konsumentów oraz wziąść adwokata co ja uczynilam. Mam zniszczone ściany porysowane podłogi i odbiło mi się na moim zdrowiu co znaczy ze mamy nawet prawo do odszkodowania. Jeśli ktoś będzie zainteresowany sprawa. Sądowa chętnie udzielę informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.14, 09:09 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.superkabel.de 25.04.14, 10:18 ..no klamek nie mam ze złota, lecz odpadają I są tak ostre ze się kalecze, a lodówka robi wysiadke gdyż była źle zamontowana I przez miesiąc woda z zamrażarki leciała. Do tej pory czekałam I nic dlatego mój adwokat zakłada sprawę. Może nauczkę dostaną jak parę tysięcy euro zapłacą odszkodowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany [...] IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 25.04.14, 16:04 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukana [...] IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.14, 19:07 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukanyklient [...] IP: *.30.56.171.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.14, 11:03 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.uznam.net.pl 09.08.14, 12:34 Czeka pan na kuchnie od czerwca tego roku. Ja podpisalem umowę w marcu a kuchnia była gotowa na jesien następnego roku. Niech się pan psychicznie nastawi na coś podobnego, będzie łatwiej. Jedyna pociecha, że raczej później niż prędzej ta kuchnie będzie pan miał. Ogólny efekt jest ok ale sposób i termin realizacji jest nie do zaakceptowania szczególnie biorąc pod uwagę cenę. Również nie polecam tej firmy nikomu. Na forum dowiedziałem się, że zmieniają nazwę na Domostudio - omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa6224 Re: Meble kuchenne na wymiar......... 25.10.14, 14:06 Witam, Firma która wybrałam, pobrała wymiary pod montaż mebli na wymiar, ustaliliśmy wspólnie miejsca podłączenia media(gaz, woda, kontakty, światło) Na tej podstawie powstał plan techniczny, który był realizowany przez podwykonawce współpracującym z firma W trakcie montażu mebli okazało się, ze okno zostało źle przygotowane pod montaż parapetu(brak wymiaru na rysunku technicznym), lampa, która miała wisieć nad stołem(konkretny model pokazany projektantowi)nie może być zamontowana, gdyż podłączenie zostało wyprowadzone nie tym w miejscu co trzeba(brak wymiaru na rysunku technicznym). Projektant firmy twierdzi, ze to nasze niedopatrzenie.......co mamy z tym zrobić? A do tego: Nie zamontowano w terminie drzwiczek w wiszącej szafce i nie zainstalowano parapetu, gdyż pobrano złe wymiary. W blacie kuchennym brakuje okleiny a przy montażu pochłaniacza odpadł tynk i tak jeszcze mogłabym wymieniać i wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.14, 15:22 Od pierwszych niepochlebnych opinii o firmie (i meblach kuchennych) Italpol ze Szczecina upłynęło już dwa lata... Czy komuś udało się zakończyć sukcesem jakąś sprawę sądową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.14, 19:58 Ja prowadzę sprawę sadownie,niestety sądy są przepełnione sprawami i sprawa się przeciaga ale adwokat mnie zapewnia ze sprawa jest wygrana. I chociazbym musiał iść do sądu europejskiego i zapłacić tyle co za kuchnie niepodaruje gdyż zostałam oszukana i klamana, a na reklamacje nie było reakcji z firmy ital-pol. Firma zmieniła nazwę na inna chyba "domostyl". Myślę że że względu na złą reputację i opinie.. odradzam kupować jakiekolwiek meble kuchenne z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.15, 11:00 Tak, to prawda, zmienili nazwę na "DOMOSTUDIO", ale poza tym nic się nie zmieniło, dalej działają w taki sam sposób, jak działali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.15, 11:12 Rzeczywiście, a na ich nowej stronie internetowej zapewnie celowo nie podano nazwiska "właściciela", aby nie kojarzono go już z dawną nazwą firmy "ITAL-POL". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin M. Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin Domostudio IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.07.15, 15:38 Zgadza się zmienili nazwe na Domostudio, taki farbowany lis i od wczoraj nie ma tej stony na necie, ale za to Veneta Cucine podaje ich na swojej oficialnej stronie jako jako przedstawiciela biznesoweg. Tekst linka Warto być może napisać do Venety bezpośrednio, moż coś to zmiani w podejsciu firmy do klientów. Zawsze jest ryzyko że skończy się tak jak w moim przypadku. Umowa podpisana 23 listopada 2013, a kuchni do dzisiaj 6.7.2015 jeszcze nie skończony. Brakuje dosłownie kilku elementów, ale jakoś nikonu widocznie nie opłaca się przyjechać żeby je zamontować. W ciągu tego okresy było u mnie aż 5 montarzystów i oczywiści, każdy coś zamontował, zawiasik, drzwiczki, cokolik, itp, ale nikt nie był w stanie skończyć i każdy zwala winę na produkcję, albo swoich kolegów i oczywiście wszystkie ich "wymówki" szyte są grubymi nićmi. Odnosi się wrażenie że firmą zarządzają właśnie montarzyści, którym zarząd i kierownictwo niewiele mogą zrobić, a oni się z tego śmieją. Także szczerze odradzam, a jezeli już to proszę zwrócić uwagę, aby w umowie zapisany był konkretny termin wykonania zlecenia z ewentualnymi karami pieniężnymi zeby mozna było przynajmniej jakoś tą firmę zmobilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Berlina Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin Domostudio IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 07.07.15, 16:21 To cała prawda o tej Firmie, tragedia. Ja od dwóch lat się mecze z nimi. Zalozylismy sprawę. Nie byli już na dwóch sprawach sądowych. Ale my nie darujemy nas juz ta firma Ital -pol czy domostyl tyle kosztowała pieniędzy I zdrowia ze nawet jesteśmy przygotowani na sąd europejski. Oszukują i kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin M. Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin Domostudio IP: *.play-internet.pl 07.07.15, 16:42 Ja właściwie że Szczecina jestem i za jakieś 2 miesiące, (bo muszę na tyle musze wyjechać i nic nie będę mógł zdzialać) jeżeli kuchnia nie będzie skończona, zrobię całodobowa pikiete pod ich biurem/salonem na ulicy Struga 25. Mają spory parking dla klientów, a że takowym nadal jestem to będę tam mile widziany. Zobaczymy, może nawet właściciela poznam, ale napewno anty reklamę zrobię i paru klientów odstrasze. Po przeczytaniu forum, wydaje mi się że że najtańszy i najbardziej skuteczny sposób. Możliwe że ktoś chciałby dołączyć :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin Domostudio IP: *.88-199-146.vspace.pl 28.07.15, 14:46 Witam, proszę o pilny kontakt w sprawie firmy Ital-Pol, myślę że możemy wymienić się przydatnymi informacjami tel. 510 065 069 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_1 Re: Meble kuchenne Ital-Pol Szczecin IP: *.connect.netcom.no 23.10.15, 10:35 Nie tylko mebli kuchennych ale i jakichkolwiek innych mebli czy to do salonu czy jadalni,... moja sprawa już jest ruszona przez mojego adwokata i nie popuszczę również...!!! Odpowiedz Link Zgłoś