Gość: miki IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.07.04, 21:50 "Nie wiem czemu nikt tego wczesniej nie sprawdzil" A od czego ona tam jest. Tylko od brania wyplaty co miesiac? Myslec trzeba na kazdym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vojciech Re: Kino Helios łamie prawo 12.07.04, 22:06 Nieśmiało zauważe, że w sali klubowej kina Pionier piwo jest jak najbardziej legalne. I atmosfera całkiem przyjemniejsza, niż w Heliosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS BO DO PIONIERA CHODZĄ INNI WIDZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 02:05 Wcale się nie zdziwię, gdy pęknie, że Heliosie na tylnych, podwójnych ławkach zaczęli kopulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek69 Re: BO DO PIONIERA CHODZĄ INNI WIDZOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:26 eh ta magia kina :( mi tamw sumie kopulowanie by nie przeszkadzało, jeśli robić to dyskretnie, niezłe są parki które do kina przychodzą sobie pogadać i swoich problemach (na wałach za mało miejsca?) lub tez namiętnie się całujące(raz chciałem panu zrobić loda bo jego dziweczyna się ociągała). jedno na co czekam to sytuacja że w środku seansu wkroczy koleś z pizza hut i krzyknie "duza pizza z serem" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrawa Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.gryfnet.szczecin.pl 13.07.04, 14:46 Kto kontroluje, czy wchodzący są trzeźwi i nie wnoszą piwa na salę? Wielka bzdura. Sam widziałem już kilka razy ludzi z własnym piwem, a nawet z "czystą" na sali, nie mówiąc już o wchodzących widzach w stanie wskazującym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciu Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.vx.pl / *.vx.pl 13.07.04, 06:58 Sorry ale w normalnych krajach można na terenie kina kupić piwo, a nawet wino na kieliszki... I jakoś nikt z tego nie robi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 07:46 ale niestety z przykrością muszę stwierdzić że my nie żyjemy w normalnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Re: Nienormalny ktosik z nienormalnego kraiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 07:49 Sam fakt, że piszesz z adresu urzędowego uw.gov.pl jest przykładem, że nie jest to normalny kraj, a Ty koleś "ktosik" właśnie ilustracją tej nienormalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Nienormalny ktosik z nienormalnego kraiku IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 08:49 o co ci chłopie chodzi bo nie rozumiem czy urzędnik nie ma prawa przedstwaić swojej opini co w tym nie normalnego chyba ty jesteś nienormalny ze w ogóle podejmujesz taki temat a może pobiegniesz i naskarżysz wojewodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek69 Re: Nienormalny ktosik z nienormalnego kraiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:11 w tym urzędzie to sie weżcie do roboty? a nie sie obijacie ciecie a jak trzeba cos załatwić to sie karfa wiecznie czeka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 14.07.04, 22:01 "Sorry ale w normalnych krajach można na terenie kina kupić piwo, a nawet wino na kieliszki... I jakoś nikt z tego nie robi problemu". - napisał Gosciu. Jak słusznie zauważył, tak dzieje się "w normalnych krajach", ale Polska to kraj ludożerki, która nie potrafi pić alkoholu i zachowywać się w miejscu publicznym. Ja chodzę do "Helisa" w płaszczu przeciwdeszczowym (łatwo zmyć spermę), w hełmie (chroni przed butelką) i w masce przeciwgazowej (nie dopuszcza zapachu kukurydzy i konsumowanej na sali grochówki z wkładką). Prawdziwym kinomanom radzę do takich kin nie chadzać pod żadnym pozorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 08:27 piwko podczas filmu nie jest strasznym przestepstwem. powiem wiecej to nawet przyjemnosc :P takze apel do p.dyrektor o wystapienie o zezwolenie na sprzedaz i spozywanie piwka podczas sesansow. A jesli jakas mamusia z dzieckiem sie oburzy, to proponuje wprowadzic ograniczenia godzinowe, np od godz.19 Pozdrf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kino Helios łamie prawo IP: 212.244.77.* 13.07.04, 10:32 Coz za rozbrajajaca szczerosc pani kierowniczki he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: Kino Helios łamie prawo IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 13.07.04, 11:19 Popieram tych, którzy uznają, że piwo w kinie jest sprawą normalną a także propozycje ograniczenia czasowego, natomiast co do nienormalnego kraju to właśnie takie zakazy nasz kraj takim czynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kino Helios łamie prawo IP: 212.244.77.* 13.07.04, 11:39 A ja jestem przeciwniczka robienia z sali projekcyjnej jadlodajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianin Re: Kino Helios łamie prawo IP: 62.233.217.* 13.07.04, 13:21 a ja proponuje jeszcze następujące zakazy: - zakaz puszczania filmów w niedziele - zakaz wpuszczania homoseksualistów - zakaz jedzenia czipsów - zakaz chrząkania z głośnością powyżej 25 dB - zakaz przełykania głośno śliny i kaszlenia, a jak ktoś złamie to na dwa dni do aresztu - zakaz puszczania obscenicznych filmów, przecież to deprawuje młodzież, i wszystki filmy zrobić od 21 lat - zakaz.... mozecie sobie wymyślać dalej, najlepiej przed wejściem do kina podłączać jeszcze ludzi do specjalnej maszyny, która będzie sprawdzała czy nie macie złych myśli, a w tedy będziemy żyli DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE w naszym pięknym kraju, heheheheh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kino Helios łamie prawo IP: 212.244.77.* 13.07.04, 13:48 Coz za wyrafinowane poczucie humoru. Dla spragnionych dodatkowych doznan (akustycznych na przyklad) sa inne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt. jeśli otrzymają pozwolenie to czemu nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:32 Jedno piwko świetnie gasi pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siepacz o co ta podnieta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:12 zrobiła sie afera bo pewnie serwuja tam inne pifffka niż sikacz bosman; poza tym ciekawe że nikt sie nie oburza kiedy na dniach morza czy tez innej chałturze, tatusiowie i mamuśki chleja piwsko przy karuzelach dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c ja pilem piwo na Shreku... 14.07.04, 16:51 ...i powiem wiecej wcale nie zakupione w barze bo byla wielka kolejka, wiec zesmy z towarzystem pofatygowali sie na dol do grosika i... ...a kiedys jak tak otwracie kupilem sobie piwko w barze wraz ze znajomym aby tak jak nalezy z piwkiem mocny film obejrzec to nas panie przy wpuszczaniu na sale zawrocily albo kazaly wypic zanim wejdziemy albo...odstawic do lodowki w barze i odebrac po seansie...no i po tym senasie pilismy zimne pifko maszerujac do pubu, a byla tamtej zimy zimna zima, malo fajnie smakowalo to pifko i sie dziwilem ze pifko sprzedaja ale juz an sali kinowej go wypic nie mozna... ...i takie pytanko mam: czy bezalkoholowego tez nie mozna pic na sali? Odpowiedz Link Zgłoś