Dodaj do ulubionych

Praktyki Studenckie

28.02.13, 22:57
Witam. Jestem studentem III roku Transportu na WTMiT - ZUT. Poszukuje praktyk studenckich w firmie szczecińskiej zajmującej się transportem, logistyką i spedycją. Jeżeli ktoś zna firmę, która podejmuje się praktykowania studentów byłbym zainteresowany i ogromnie wdzięczny za podpowiedź. Dane e-mail : pablas18@wp.pl
Obserwuj wątek
    • demonsbaby co to się porobiło??? 01.03.13, 14:54
      Student dawnej WSMki szuka praktyk i zaczyna od forum? Co to się porobiło....
      Na stronie ZMPSiŚ S.A. - zaczynaj - tam jest również regulamin obowiązujący również dla studenta:
      www.port.szczecin.pl/pl/spolka/kariera-i-rozw%C3%B3j/informacje-dla-student%C3%B3w/praktyki-studenckie/
      Nie tu, to szukaj po przeładowcach, agentach, etc.:
      www.port.szczecin.pl/pl/porty/adresy/
    • Gość: korektor Re: Praktyki Studenckie IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 15:06
      Skoro na trzecim roku nie potrafi napisać porawnie językowo dwóch zdań, to trudno się dziwić, że nie ma pracy. Strach takiego do zakładu pracy wpuścić. Co on na tych studiach przez 2,5 roku robił?
      • demonsbaby biję się w piersi 01.03.13, 15:10
        za to ja ...:) Już myślałam, że to przemianowany zakład logistyki z AM, ale się niechlubnie pomyliłam. No i dobrze, w każdym razie gorzko mogłabym nawet zapłakać, jak i tu to kształcenie ustawiczne - by spadło na pysk. Uniwerkowe wymysły - rozgrzeszam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka