Dodaj do ulubionych

Zero Zero Ziobro

IP: 213.155.191.* 19.07.04, 16:06
Ziobro. Zbigniew Ziobro robi dziś za ostoję prawa i sprawiedliwości (oraz
partii o tej samej nazwie), uczciwego posła i kompetentnego kandydata na
ministra sprawiedliwości. Maciej Wiśniowski, autor artykułu "Jak hartowało
się Ziobro", dotarł do praźródeł Ziobrowego afektu do wymiaru
sprawiedliwości. Dzisiejszy poseł PiS oskarżył w czasach studenckich swojego
bliskiego kolegę o czyny kryminalne. Proces we wszystkich fazach i na
wszystkich szczeblach trwał 10 lat. Zakończył się uniewinnieniem kolegi.
Podczas rozpraw wyszło, że prawy i sprawiedliwy Ziobro skrycie nagrywał
rozmowy z kolegami, stosował prowokacje i inne sztuczki w polskim prawie
zastrzeżone dla służb policyjnych. Krótko mówiąc, truł dupę prokuraturze,
sądowi i policji. Wynikało to z wrodzonego pieniactwa? A może - jak sugeruje
oskarżony - ze zmian w mózgu Zbigniewa Ziobry? Na te pytania Czytelnik musi
sam sobie odpowiedzieć. Jak i na to, czy taki gość jak Ziobro może być
ministrem sprawiedliwości.

Dzisiejsze NIE. Polecam cały tekst. Rewelacja:)
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 16:08
      Gdyby podala to Rzplita czy GW, to bym uwierzyl. Wszystko mi psuje tygodnik
      NIE, ktory slynie z - delikatnie nazwanego - bajdurzenia i licznych procesow o
      zniewage czy znieslawienie jakie wytaczaja Urbanowi liczni poszkodowani. Ale
      pozyjemy zobaczymy. Na razie wstrzymuje sie od komentarzy.
      • ja_aska Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 16:11
        lubię urbana i nie lubię ziobry.
        poczytam- ocenię
        • Gość: mamoniowa Re: Zero Zero Ziobro IP: 212.244.77.* 19.07.04, 16:14
          Lubie Urbana , nie lubie Ziobry....Niech zgadne jaka wystawisz ocene rotfl!!!!
      • Gość: XYZ Re: Zero Zero Ziobro IP: 213.155.191.* 19.07.04, 16:13
        ktory slynie z - delikatnie nazwanego - bajdurzenia i licznych procesow o
        > zniewage czy znieslawienie jakie wytaczaja Urbanowi liczni poszkodowani.

A ilu te procesy wygrało? I czy słynie? Niebardziej niż Wybiórcza i
        jej "sldowski" wójt gminy Brzozie:) Ale masz rację poczekamy. Jak na razie nic
        nie słychac by Zioberko Zerko skladał doniesienie do prokuratury:)

P.S.
        Poczta.
        • absztyfikant Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 16:14
          PS. Wiem

A zgadzam sie tym razem z Toba w 100%. Poczekajmy....
          • ja_aska mamoniowa 19.07.04, 16:17
            urban paskudny ale świetne taksty pisze. nie wiem czy pamiętasz jak pisał jako
            magma w przekroju?
            • Gość: mamoniowa do aski IP: 212.244.77.* 19.07.04, 16:21
              A czy ja twierdze, ze to polglowek, doceniam jego diabelna inteligencje,ale
              przeciez nie o to mi chodzilo!!!
              Zabawnie napisalas, lubisz Urbana, nie lubisz ZIobry, ocenisz. Wybacz,ale to
              raczej nierealne, abys w takiej sytuacji skrytykowala Urbana :-)
              • ja_aska Re: do aski 19.07.04, 16:36
                lubię go od lat. jego teksty i komentarze. jak napisałaś "diabelnie
                INTELIGENTNY" czego (moim zdaniem) o ziobrze powiedzieć się nie da. jeśli tekst
                jest prawdą to ciekawe metody w nim przedstawiono.
    • absztyfikant Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 16:38
      Ludzi inteligentnych, nawet diabelnie, znam mnostwo, ale ludzi madrych niestety
      niewiele. I chyba nie tylko ja. To tyle.
      • ja_aska Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 16:39
        mądry też jest.
        mały i bezczelny.
        • Gość: mamoniowa aparycja IP: 212.244.77.* 20.07.04, 07:57
          I odrazajaca aparycje he he he
      • Gość: mamoniowa Re: Zero Zero Ziobro IP: 212.244.77.* 20.07.04, 07:55
        Zgadza sie, nie zawsze te dwie cechy ida w parze, ale obiektywnie trzeba je
        czasami i wrogom przyznac :-)
        • Gość: XYZ Apel IP: 213.155.191.* 20.07.04, 07:59
          Szanowni forumowicze! Ten wątek dotyczy Zero Zero Ziobry. Zatem dla chętnych do
          dyskusji o Jerzym Urbanie otwieram nowy wątek...
          • Gość: mamoniowa Re: Apel IP: 212.244.77.* 20.07.04, 08:12
            Oj kolego, nie wiem jak inni,ale ja juz przywyklam do demokracji, do wolnosci
            mysli, spontanicznosci i nie lubie byc zamykana w ramki, byc zmuszana tak jak w
            socjalizmie, ze trzeba mowic tak czy siak he he he
            • Gość: XYZ Re: Apel IP: 213.155.191.* 20.07.04, 08:27
              Nikt tu nikogo nie zamyka (no może poza mną ;) ) Pisz co chcesz i gdzie chcesz.
              Tylko czy nie lepiej robić to w jakiś uporządkowany sposób?

Z tym socjalizmem to jakiś przytyk?;)
              • Gość: mamoniowa Re: Apel IP: 212.244.77.* 20.07.04, 08:44
                Alez ty jestes podejrzliwy!!! Jesli czujesz sie odpowiedzialny za
                socjalizm....no to mozesz to uznac za pstryczek :-)
            • Gość: Ana Re: Apel IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.07.04, 10:25
              zdaje się,że xyz rozmarzył się i czasy cenzury mu się przypomniały....to se ne
              wrati,xyz...
              • Gość: XYZ Re: Apel IP: 213.155.191.* 20.07.04, 11:32
                Nożyce.... buuuuu cha cha cha
    • Gość: bolek Re: Zero Zero Ziobro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 17:05
      Konfident ministrem? HEHE. Chorą ma głowę ten Ziobro ale może to dobrze, że
      będzie min. sprawiedliwości, pogrążył by przy okazji nieuczciwych kolesi.
      • sylwia33 Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 19:23
        jeszcze pomnik postawcie Urbanowi. A nie pamietacie tego pana w czasach PRL,
        kiedy był rzecznikiem komunistycznego rzadu, jak klamał i smiał się z
        podziemia. Inteligentny jest, ale to nia znaczy, że trzeba go chwalic pod
        niebiosa. A gdzie tu godność, honor i lojalność. Czy te wartości nie mają już
        znaczenia? A tygodnik Nie to nawet Papieża by oczerniło ( a moze już?)
        • piotr33k2 Re: Zero Zero Ziobro 19.07.04, 23:00
          inteligętny jest ale jakoś mu ta inteligencja nie przeszkodziła np. w
          propozycji wysyłania biednym amerykanom spiworów ,jak widać na tym tylko
          przykładzie inteligencja tak jak powiedział absztyf nie zawsze idzie w parze z
          mądrością bo to była jego własna inicjatywa całkiem na poważnie .
          • Gość: XYZ Re: Zero Zero Ziobro IP: 213.155.191.* 20.07.04, 07:44
            I całkiem poważnie Amerykanie dostali szału. Pomysł ze śpiworami dla bezdomnych
            Amerykanów to był hicior. Wszyscy to pamiętają:) A sprawa Zero Zero raczej
            pewna. Podejrzewam, że autor artykułu zapoznała się z aktami sądowymi. Wolno
            mu. Zero Zero milczy jak grób...
        • Gość: mamoniowa urban IP: 212.244.77.* 20.07.04, 08:09
          Oj Sylwio masa jest takich co sie kiedys smiali, klamali,ponizali, nadal maja
          sie dobrze i zyskuja uznanie pewnie tylko dlatego, ze utozsamiaja sie z lewica.
          Bog honor ojczyzna??? Ha ha teraz to abstrakcja. Zmieniaja sie wartosci ,
          ppriorytety i.....poparcie dla SLD he he he
        • Gość: rzeźnik Re: Zero Zero Ziobro IP: 62.29.137.* 20.07.04, 08:42
          "Misiu z okienka" już nie jeden raz był bohaterem artykułów.
          • ja_aska Re: Zero Zero Ziobro 20.07.04, 08:49
            sylwia jaki problem w pisaniu prawdy, choćby złej o JPII?
            Bóg, honor , ojczyzna?
            zdecydowanie honor, ojczyzna.
            PS z tymi śpiworami to była super sprawa. z marszu uwalił usa:-)
            • Gość: mamoniowa symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:03
              Niestety nie pojelas istoty sprawy symbolu>>Bog honor ojczyzna. Wczoraj
              uczestnicy POwstania Warszawskiego o tym wspominali, szkoda, ze przeoczylas.
              Nie probuj manipulowac symbolami,szargac ich, troche szacunku dla tych , ktorzy
              rzeczywiscie walczyli o wolnosc .
              Ale oczywisice dla ciebie to nie musi miec zadnego znaczenia.
              • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 10:34
                mamoniowa ku... nie przesadzaj. guzik wiesz co wiem i co mam wsapólnego z
                takimi rzeczami. dla mnie honor i ojczyzna wystarcza. i przestań sobie wycierać
                pysk Powstaniem Warszawskim bo nie tylko prawicowców ono dotyczyło.
                • Gość: mamoniowa Re: symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:51
                  Skoro panienko nie pojmujesz istoty tego symbolu, nie mamy o czym dyskutowac.
                  Zabawna jest twoja agresja, rozkazy to akurat nie mnie bedziesz wydawac.
                  Dziecko drogie pewne czasy, aby narzucac swoja wole juz dawno minely. Czyzby
                  letarg???
                  • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 11:38
                    a może jak zwykle twój patent na rację? symbol, symbolem. nie twój biznes. na
                    razie dla mnie zachowujesz sie jak wczoraj erica s. ona też ma patent.
                    • Gość: XYZ rozjemca IP: 213.155.191.* 20.07.04, 11:48
                      Co wy się tak spieracie o największy militarny idiotyzm w dziejach wojskowości?
                      Żadnych skutków politycznych, skutek militarny to śmierć 300 tys. ludzi,
                      kompletna ruina miasta i klęska. Niech któraś z was wskaże mi konkretne
                      pozytywne skutki tej awantury. Bo nawet dzisiaj robi sie z tego cyrk.
                    • Gość: mamoniowa Re: symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 12:04
                      Ciekawe, najpierw nazywasz Steinbach faszystka, a pozniej mnie do niej
                      porownujesz. Skojarzenie godne przekupki z Turzynu.
                      • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 12:23
                        wolę być przekupką z turzynu (nic wstydliwego) niż obrażać w ten sposób
                        innych. przy tym toku myślenia jeszcze się dowiem, że skaczę z radości na myśl
                        o śmierci powstańców. walnij się mocno w głowę zanim zaczniesz tego typu (jak
                        wcześniej) zarzuty komuś stawiać.
                        • Gość: XYZ szanowne panie... IP: 213.155.191.* 20.07.04, 12:28
                          Cichutko zwrócę uwagę, że wątek ma dodtyczyc niejakiego Ziobry i jego mózgu.
                          • ja_aska Re: szanowne panie... 20.07.04, 12:32
                            wiemmaleńki. ale k..wa nienawidzę jak ktośą mi takie teksty obrażające mnie i
                            moich bliskich wciska.
                            • Gość: mamoniowa komplement IP: 212.244.77.* 20.07.04, 12:41
                              "zachowujesz sie jak wczoraj erica s." , moze byc taki komplement???
                              • ja_aska Re: komplement 20.07.04, 13:03
                                MIAŁO ZABOLEĆ. JEŚLI TAK TO ZNACZY, ŻE DZIAŁA W DWIE STRONY.
                          • Gość: mamoniowa Re: szanowne panie... IP: 212.244.77.* 20.07.04, 12:45
                            No tak.....:-)
                        • Gość: mamoniowa Re: symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 12:37
                          He he he, widze, ze lubisz naduzywac "obrazac innych" itp. Dobra, ja sie walne
                          w glowe, pod warunkiem , ze ty zmyjesz nadmiar tuszu , ktory niewatpliwie
                          nakapal ci do oczu skoro nie dostzregasz wlasnej gruboskornosci.
                          A gdybanie (manipulowanie) zostaw na stosowniejsza okazje. Prosze wskaz mi, w
                          ktorym momencie stwierdzilam to co napisalas >>że skaczę z radości na myśl
                          > o śmierci powstańców<<<Gdzie sa te moje zarzuty ???Aha, w szale nie pomyl, ze
                          to twoje wlasne slowa he he.
                          • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 13:05
                            Nie probuj manipulowac symbolami,szargac ich, troche szacunku dla tych , ktorzy
                            rzeczywiscie walczyli o wolnosc .
                            Ale oczywisice dla ciebie to nie musi miec zadnego znaczenia.

To twoje chyba słowa? delikatność , ocena sytuacji, wiedza godna... no
                            właśnie , kogo?
                            • Gość: mamoniowa Re: symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 13:21
                              " skaczę z radości na myśl o śmierci powstańców" = Nie probuj manipulowac
                              symbolami,szargac ich, troche szacunku dla tych , ktorzy rzeczywiscie walczyli
                              o wolnosc .
                              Mozliwe ,ze twoja wypowiedz, ta z lewej strony jest zaszyfrowana, bo gdy
                              porownam z moja z prawej strony (zaznaczam, ze strony sa przypadkowe, prosze
                              sie nie doszukiwac analogii!!!)to nie widze, aby bylo to samo napisane.....

• Gość: XYZ Baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.155.191.* 20.07.04, 13:32
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=14310914
                              • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 13:34
                                Ja - Bóg, honor , ojczyzna?
                                zdecydowanie honor, ojczyzna.

ty - Nie probuj manipulowac symbolami,szargac ich, troche szacunku dla tych ,
                                ktorzy rzeczywiscie walczyli o wolnosc .

twoja "prawa" strona była odpowiedzią na ten mój tekst. adekwatna?
                                • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 13:36
                                  jeszcze się dowiem, że skaczę z radości na myśl
                                  o śmierci powstańców

Tak to brzmiało więc nie próbuj manipulować.
                                  • Gość: mamoniowa Re: symbole IP: 212.244.77.* 20.07.04, 13:57
                                    Zachowujesz sie tak, jakbys sie chciala tego dowiedziec. Coz o tak zwyrodniale
                                    sklonnosci nawet ciebie nie podejrzewam :-)
                                    • ja_aska Re: symbole 20.07.04, 15:04
                                      czego dowiedzieć?
        • Gość: XYZ Re: Zero Zero Ziobro IP: 213.155.191.* 20.07.04, 08:47
          Już. Artykuł: "Witamy Breżniewa Watykanu". Ale czy oczerniło? Ach
          jeszcze "Obwoźne sado-maso".
          • ja_aska Re: Zero Zero Ziobro 20.07.04, 09:12
            no, czytałam.
          • Gość: rzeźnik Re: Zero Zero Ziobro IP: 62.29.137.* 20.07.04, 09:18
            "Misiu z okienka" jako głowa oficjalnego państwa zawsze bedzie ciekawym
            materiałem do analiz.
            • Gość: mamoniowa Re: Zero Zero Ziobro IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:06
              Z punktu widzenia anatoma, Urban ma ciekawsza glowe heheh.
              • Gość: rzeźnik Re: Zero Zero Ziobro IP: 62.29.137.* 20.07.04, 10:09
                Przez grzczność nie zaprzeczę. Ale uszy ma chyba mniejsze Glempa? :-)
                • Gość: mamoniowa adonis IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:14
                  Grzecznosc?? Ja rozumiem, ze mozna byc czyims zwolennikiem,ale he he he,
                  aparycja Urbana nie pozostawia watpliwosci. Czyzby faceci widzieli Urbana jako
                  Adonisa???:-)
                  Wiesz z tymi uszami to nie wiem,bo to zalezy od proporcji, ale mysle, ze to
                  obaj sa sporym wyzwaniem dla chirurgii plastycznej hi hi.
                  • Gość: rzeźnik Re: adonis IP: 62.29.137.* 20.07.04, 10:35
                    Trudno mi jako facetowi oceniać aparycję Urbana, ale wydaje się być całkiem
                    sympatycznym sk..wielem :-) A mając tyle kasy i będąc naprawdę niezależny nie
                    musi przejmować się opiniami innych.

Z uszami to juz chyba żaden chirurg im nie pomoże :-)
                    • ja_aska Re: adonis 20.07.04, 10:39
                      mały, paskudny ale z charakterem:-)
                    • Gość: mamoniowa Re: adonis IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:43
                      Wiesz, niektorzy chirurdzy to nawet moga zaszkodzic. Na przyklad taki Michael
                      Jackson.... he he he
                      • Gość: rzeźnik Re: adonis IP: 62.29.137.* 20.07.04, 10:50
                        Jemu to nikt już nie zaszkodzi. Chyba, że zrobiliby z niego czarnego. :-)))
                        • Gość: mamoniowa Re: adonis IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:55
                          mowisz, ze wszczepic mu ten pigment, ktorego sie pozbyl Michael, aby sie
                          wybielic???Ha ha ha, chcesz go......oczernic????
                          • Gość: rzeźnik Re: adonis IP: 62.29.137.* 20.07.04, 11:00
                            Miałem na myśli dwie opcje. Pierwszą podałaś (czarny Żyd z Polski - ciekawe).
                            Ale gorzej gdyby stał się wierzącym katolikiem! :-)))
                • Gość: rzeźnik Re: Zero Zero Ziobro IP: 62.29.137.* 20.07.04, 10:14
                  Miało być ...od Glempa
                  • Gość: mamoniowa :-) IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:23
                    Gramatyczno-ortograficzna inkwizycja przyznaje, ze nie dostrzegla tego
                    braku,ale za to przeczytala wlasciwie he he
          • Gość: mamoniowa Jakubowska IP: 212.244.77.* 20.07.04, 10:04
            No to rozumiem dlaczego tak sie oburzyles tym, ze ktos cyknal Jakubowskiej
            fotke bez torebki he he he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka